παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο Κυβερνήτης του 7ου στους οίκους

Στην αστρολογία, κάθε ζώδιο κυβερνάται από έναν πλανήτη. Όταν η ακμή ενός οίκου πέφτει σε κάποιο ζώδιο, ο πλανήτης που κυβερνά αυτό το ζώδιο, κυβερνά και τον συγκεκριμένο οίκο. Αν στην ακμή του 2ου οίκου βρίσκεται ο Αιγόκερως, τότε ο πλανήτης που κυβερνά τον 2ο οίκο είναι ο Κρόνος, επειδή είναι αυτός που κυβερνά τον Αιγόκερω.

Λαμβάνουμε υπόψη όλους τους κυβερνήτες των ζωδίων, σύγχρονους (Ουρανός για τον Υδροχόο, Ποσειδώνας για τους Ιχθείς, Πλούτωνας για το Σκορπιό), αλλά και παραδοσιακούς που συγκυβερνούν (Άρης για το Σκορπιό, Κρόνος για τον Υδροχόο, Δίας για τους Ιχθείς).

Κυβερνήτης του 7ου στον 1ο οίκο: Είστε κάτω από την καταλυτική επιρροή του συντρόφου σας. Έχετε την τάση να ακολουθείτε και να υποτάσσεστε στο θέλημά του, με κίνδυνο να εξαρτηθείτε εντελώς από αυτόν. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά, οι αναπάντεχες γνωριμίες, η ξαφνική έλξη για κάποιον χαρακτηρίζει τη ζωή σας. Ο σύντροφος σάς κινητοποιεί και αποτελεί την κινητήριο δύναμη που σας ωθεί προς τα εμπρός. Mακροπρόθεσμα, οι σχέσεις σας τείνουν να είναι παραπλανητικές, απατηλές, και κατ΄επέκταση  γεμάτες  διαφωνίες.

Κυβερνήτης του 7ου στον 2ο οίκο: Ο κυβερνήτης του 7ου στο πιο σταθερό οίκο του ζωδιακού κύκλου μιλά συχνά για ακινησία, στασιμότητα, και καταστάσεις αιώνιων επιθυμιών και διαρκούς νοσταλγίας. Μπορεί να κολλήσετε σε μια αγάπη, κι αυτό να πάρει τη μορφή αδιεξόδου, από το οποίο να μην μπορείτε εύκολα να βγείτε. Χρειάζεστε σχέσεις σταθερές, κι αν δεν είναι, τότε αναζητάτε τη σταθερότητα στο χρήμα και στα υλικά αποκτήματα. Οι σχέσεις επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σας σε μεγάλο βαθμό, αναπτύσσονται αργά και αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ενώ ο σύντροφος δεν είναι πάντα ο άνθρωπος που ονειρευτήκατε ότι θα παντρευτείτε! Συχνά, ο καλός σας συμμετέχει σε μια δική σας επιχείρηση, καθώς ο κυβερνήτης του 7ου στον 2 οίκο σηματοδοτεί σχέσεις, όπου η αγάπη και η δουλειά είναι άρρηκτα δεμένες.

Κυβερνήτης του 7ου στον 3ο οίκο: Ο 3ος οίκος είναι ο πιο ασταθής του ζωδιακού κύκλου, έτσι οι περισσότερες σχέσεις σας τελειώνουν άδοξα και είναι πολύ δύσκολο να βρείτε μία που θα διαρκέσει για όλη σας τη ζωή. Χρειάζεστε έναν σύντροφο που θα σας αφιερώσει όλη του την προσοχή. Ο «άλλος» γίνεται καθρέφτης σας, και η ανάγκη σας να επικοινωνείτε μαζί του είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής σας. Χρειάζεστε έναν ζωντανό και δραστήριο σύντροφο, του οποίου η εξωτερική εμφάνιση είναι υψίστης σημασίας για σας κι αυτό μπορεί να σας παγιδέψει σε έναν δεσμό με έναν άνθρωπο που μπορεί να έχει ένα πανέμορφο σώμα, αλλά που θα είναι εντελώς ακατάλληλος για σας. Η ηλικία του συντρόφου σας μπορεί να είναι κατά πολύ μικρότερη από τη δική σας.

Κυβερνήτης του 7ου στον 4ο οίκο: Οι γνωριμίες και οι σχέσεις σάς αφυπνίζουν συναισθηματικά. Είστε πολύ ευαίσθητοι και έχετε την τάση να αυτοπροσδιορίζεστε σε συνάρτηση πάντα με τον άλλο ή με τους άλλους. Χρειάζεστε έναν σύντροφο δίπλα σας για να αισθάνεστε καλά, ενώ αφιερώνετε πολύ από το χρόνο, τις σκέψεις και το συναίσθημά σας στον «άλλο» και στον χώρο που μοιράζεστε. Ωστόσο, θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο ανεξάρτητοι.

Κυβερνήτης του 7ου στον 5ο οίκο: Το φλερτ είναι μέρος της ζωής σας και ο «άλλος», αφυπνίζει τη δημιουργική σας έκφραση. Σας αρέσει να απολαμβάνετε τη ζωή με το άλλο σας μισό μέσω κοινών δραστηριοτήτων, χόμπι και αθλημάτων. Ο σύντροφος σάς τονώνει, πυροδοτεί κάθε δημιουργική σας προσπάθεια και αποτελεί για σας πηγή έμπνευσης, κάνοντας τη ζωή σας να αξίζει τον κόπο. Χρειάζεστε έναν άνθρωπο δημιουργικό και με ταλέντο.  Οι σχέσεις πρέπει να είναι παιχνιδιάρικες για να σας ικανοποιούν.

Κυβερνήτης του 7ου στον 6ο οίκο: Είστε προσεκτικοί και μάλλον υποχωρητικοί στις σχέσεις σας. Είστε ντροπαλοί και χρειάζεστε ένα φιλικό περιβάλλον. Δεν αντέχετε τις συγκρούσεις και νιώθετε με το παραμικρό ότι σας απορρίπτουν ή σας παραμελούν. Δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες, γι΄αυτό ο σύντροφός σας πρέπει να είναι τακτικός κι οργανωτικός. Ενδέχεται το άλλο σας μισό να έχει αδύναμη υγεία ή μπορεί να τον συναντήσετε στο περιβάλλον εργασίας σας.

Κυβερνήτης του 7ου στον 7ο οίκο: Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι αρκετά εγωιστής ή αυτάρκης και να λειτουργεί ενστικτωδώς, ακολουθώντας τις παρορμήσεις του. Μοιάζει, κατά κάποιο τρόπο, σα να ζει τη δική του ζωή, αποκομμένος από τη δική σας. Ίσως να πρόκειται για ένα εκκεντρικό πρόσωπο, που δεν θέλει να ανήκει σε μια συγκεκριμένη ομάδα ή οικογένεια. Από την πλευρά σας, εσείς είστε πολύ πνευματικό άτομο και χρειάζεστε ψυχικά ερεθίσματα.

Κυβερνήτης του 7ου στον 8ο οίκο: Ο 8ος είναι ο οίκος της αιώνιας επιθυμίας. Αισθάνεστε έλξη για ανθρώπους που δεν θα σας εγκαταλείψουν ποτέ. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι «βράχος» και να διαθέτει μεγάλη δύναμη απέναντι στις προκλήσεις της ζωής. Ο κυβερνήτης του 7ου στον 8ο οίκο δείχνει συνήθως μια πολύ σταθερή ένωση, ανεξαρτήτως των συνθηκών στη ζωή κάποιου. Οι σχέσεις μπορεί να είναι άκρως εντυπωσιακές και έντονες και να σας αφήνουν με βαθιές και συχνά επώδυνες, ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Πρέπει να βασίζονται στην εμπιστοσύνη, τη σταθερότητα και την αξιοπιστία, κι αν αυτά τα στοιχεία απουσιάζουν, θα τείνουν να εξελίσσονται σε ένα σκληρό και καταστροφικό πόλεμο, με τον ανταγωνισμό ν΄αποτελεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.

Κυβερνήτης του 7ου στον 9ο οίκο: Οι σχέσεις σας μοιάζουν ή θέλετε να μοιάζουν με «παραμύθι». Είναι αυτό που λέμε «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος». Συχνά, ο σύντροφος έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη για τον κόσμο, είτε γιατί είναι ξένος είτε γιατί απλά ζει μακριά από τον τόπο γέννησής του. Δεν είναι και η πιο ρεαλιστική τοποθέτηση του κυβερνήτη του 7ου και δείχνει πως έχετε την τάση να ζείτε σε έναν φανταστικό κόσμο, βλέποντας τον καλό σας μέσα από ροζ γυαλιά. Δεν βλέπετε κανένα πρόβλημα πουθενά, μόνο λύσεις. Θέλετε, και σας συμβαίνει συχνά, να αγαπιέστε και να είστε δημοφιλείς, πάντα χαρούμενοι και φιλικοί. Είναι πιθανές για σας πολλές ερωτικές σχέσεις, επειδή η καρδιά σας έχει χώρο για όλους.

Κυβερνήτης του 7ου στον 10ο οίκο: Έλκεστε από ώριμους συντρόφους και σε περίπτωση που είστε γυναίκα, υπάρχει πιθανότητα να έχετε τεράστια διαφορά ηλικίας από το άλλο σας μισό. Θέλετε ο άνθρωπος που θα μοιραστείτε μαζί του τη ζωή σας να είναι ένα πρόσωπο σημαντικό, κάποιος που ανέβηκε τη σκάλα της κοινωνικής ή επαγγελματικής ιεραρχίας και κατέχει μια υψηλή θέση, από την οποία μπορείτε κι εσείς να ατενίζετε τον κόσμο. Η κοινωνική του κατάσταση και η εξέχουσα θέση του σας γοητεύουν. Οι σχέσεις σας είναι κάπως συμβατικές, παραδοσιακές και μάλλον βαρετές. Χρειάζεστε έναν σύντροφο που θα βάλει τάξη και δομή στο χαοτικό μυαλό ή την επίσης χαοτική ζωή σας.

Κυβερνήτης του 7ου στον 11ο οίκο: Με την τοποθέτηση αυτή του κυβερνήτη του 7ου συχνά το αντικείμενο του πόθου σας βρίσκεται μακριά και γενικώς σας  έλκουν άνθρωποι που δεν μπορείτε να έχετε. Το ολοκληρωτικό δέσιμο με τον άλλο είναι δύσκολο και ίσως ακατόρθωσο υπό αυτές τις συνθήκες, κι ενώ λαχταράτε την αγάπη και τη στενή σχέση, μπορεί να τρέχετε μακριά της όταν τη βρείτε. Οι δεσμοί σας έχουν την τάση να μην αντέχουν στο χρόνο και να είναι σύντομοι. Σας έλκουν άνθρωποι αντισυμβατικοί που δεν θέλουν να καθηλωθούν και τους απωθεί η στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα. Δυσκολεύεστε να κάνετε επιλογές, και γι΄αυτό πολύ συχνά χρειάζεστε δύο παράλληλες σχέσεις για να νιώθετε καλά. Δεν αντέχετε τα συναισθήματά σας τα οποία πολλές φορές είναι αντιφατικά, κι αυτό φέρνει μεγάλη πίεση στις σχέσεις σας.

Κυβερνήτης του 7ου στον 12ο οίκο: Μπορεί να συναντήσετε το σύντροφό σας μέσα στο περιβάλλον εργασίας σας, ίσως για παράδειγμα, να πρόκειται για έναν πελάτη. Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι μοναχικός και δημιουργικός, ένας συνδυασμός τον οποίο θα πρέπει μάλλον να αποδεχθείτε ως έχει και να μην προσπαθήσετε να τον αλλάξετε. Ο 12ος είναι ένας άυλος, ένας υπερβατικός οίκος, έτσι μπορεί να στερηθείτε σωματικές εμπειρίες και απολαύσεις και να χρειαστεί να ζήσετε με τον σύντροφό σας σε ένα άλλο επίπεδο, πιο πνευματικό. Οι σχέσεις σας μπορεί να είναι πλατωνικές και να τις ζείτε περισσότερο στη φαντασία σας και λιγότερο στην πραγματικότητα. Ο καλός σας μπορεί να έχει μια ιδιαίτερη, καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία, ιδίως μουσική, ζώντας σ΄έναν δικό του εσωτερικό κόσμο.

Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου ανάδρομος

Όταν ο κυβερνήτης του 7ου οίκου είναι ανάδρομος κατά τη γέννηση, ο σύντροφος δεν τα λέει ποτέ όλα. Έχει κρυμμένα κάποια μυστικά. Επίσης, μπορεί να κουβαλά ένα πρόβλημα, ένα βάρος, κάποια απογοήτευση που δεν του είναι εύκολο να εξωτερικεύσει. Δεν αποκαλύπτει τον χαρακτήρα του εξ ολοκλήρου και κρατά πράγματα για τον εαυτό του. Ένας ανάδρομος κυβερνήτης του 7ου συμβολίζει έναν άνθρωπο μοναχικό, ντροπαλό, σεμνό, αμήχανο που ορισμένες φορές αισθάνεται κατώτερος σε σχέση με τους άλλους ή έχει τάσεις απομόνωσης.

Έχοντας ανάδρομο κυβερνήτη στον 7ο οίκο σας, μερικές φορές θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την άρνηση και την απόρριψη, αφού ο «άλλος» σας γυρίζει την πλάτη, ενώ κάποιες φορές θα ζήσετε μια κατάσταση συνεχούς δυσαρμονίας στις σχέσεις σας. Υπάρχουν περιπτώσεις, όμως, που είναι ο «άλλος» εκείνος που θα απορριφθεί, θα αποπεμφθεί ή θα αρνηθεί να συμμετάσχει σε δραστηριότητες, συχνά επειδή αισθάνεται βαθιά πληγωμένος. Σπανιότερα, ένας ανάδρομος κυβερνήτης του 7ου μπορεί να υποδηλώνει ένα άτομο με προβλήματα υγείας.

πηγή: http://asteriskos.wordpress.com/2012/11/22/%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AE%CF%84/

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...