παρακαλώ περιμένετε...

Aπορία για δείκτη ωριαίας

  • manini @ 23.10.2013 08:29
    Τι σου είναι ο Χ? Βρίσκεις τον δείκτη του.
     
    Αν εσύ μένεις στην πόλη αυτή που θες να ρθει νομίζω μπορείς να δεις αν θα κινηθεί ο δείκτης του στον 4ο οίκο(σπίτι σου), ή κάνει κάποια θετική συγκλίνουσα όψη με τον δείκτη του 4ου.
    Επίσης ο παράγωγος 3ος του λογικά είναι οι κοντινές εκδρομές και ο παράγωγος 9ος τα ταξίδια τα μεγαλύτερα...Οπότε εξετάζεις και τον αντίστοιχο δείκτη ;ή οίκο που ταιριάζει στην περίπτωση. Αν πάλι αναρωτιέσαι αν θα βρεθείτε cut to the chase και εξέτασε αν ή δείκτες σας έχουν κάποια θετική όψη.Bonjour!
  • alice16 @ 23.10.2013 21:08
    Σ ευχαριστώ αλλά την εκανα τελικα χτες, αποφασισα για το δεικτη γιατί τελικα ο 10ος δικος του ήταν και 4ος της ωριαιας. Την πηρα την απαντηση μου κ πολυ ξεκαθαρη μαλιστα. Ο δεικτης του μεσα στον 4ο! Kαι σε via combusta... όπως το περιμενα δηλ!!!
    Έχω όμως και μια άλλη απορια, αν μπορεις να απαντησεις εσυ ή όποιος ξερει. Πολυ κοντά στην ακμη του 1ου (που ηταν στον Καρκινο, Σεληνη δηλ) 2μοιρες αποσταση, σε συγκλινουσα συνοδο δηλ ηταν ο Δίας. Μπορώ να παρω ως δευτερο δικο μου δεικτη και το Δία; Μια και η Σεληνη θεωρειται γενικος δεικτης εξελιξης των γεγονοτων;
     

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...