παρακαλώ περιμένετε...

Απορία (σύντομη) πάνω σε ωριαία

  • vasiliki28 @ 20.10.2012 02:31
    Εγώ οπως το καταλαβαίνω ο Δίας είναι στην κυριαρχία του Ερμή  άρα αυτός θέλει εσένα και είναι και μέσα στον οίκο σου, επίσης ο Πλούτωνας νομίιζω ότι δεν είναι στον 7ο οίκο αλλά στον 8ο..οποτε δεν μας ενδιαφέρει...που ούτως ή άλλως μάλλον δεν μας πολυενδιαφερει, τουλάχιστον γιατί δεν πέφτει πάνω σε κάποιον δείκτη...αυτά τα ολίγα από μένα!
  • alice16 @ 20.10.2012 02:48
    Γεια σου βρε vasiliki κι εσύ ξενύχτης;  Σ ευχαριστώ που το κοιτξες. Κι εγώ αυτό υποψιαζόμουν. Αυτός είχε φύγει και μετά όταν έγινε αναδρομος ξαναγυρισε. Κα΄ποιος είχε γράψει σε άλλο πόστ ότι ο Δίας αναδρομος σε παρόμοια φάση δείχνει ότι γύρισε για να επανεξετάσει την κατάσταση και πράγματι αυτό έγινε και σε μενα.
    Πάντως επειδή από τοτε έχουν περάσει 10 μερες, να πω τα γεγονοτα...ξαναφυγε! Έχουμε πρόβλημα στην επικοινωνία μ αυτόν τελικά, σε άλλο χάρτη που είχα κανει παλιοτερα ο Ερμης έβγαινε καμένος!
  • alice16 @ 20.10.2012 02:53
    Στο δικό μου χάρτη ο Πλούτωνας -μια και τον αναφεραμε- είναι μεν σε άλλο ζώδιο, στον Αιγόκερω αλλά μου τον βγάζει στο ιδιο οίκο, τον 7ο.
  • Journey @ 20.10.2012 09:41
    Πολλές καλημέρες νερένιιες κόρες : - )
    Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει κανέναν να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε σε μία ανάλυση ωριαίας, έτσι, κάποιοι μπορούν μια χαρά να εξετάζουν και εξωκρόνιους και όλα , τα πάντα.
    Έχω κουραστεί να το λέω όμως, η οποιαδήποτε χρήση εμπεριέχει και μία σειρά προειδοποιήσεων που ποτέ δεν λαμβάνονται υπ'όψην:
    Το μιξ αντ ματς στυλ είναι το Νο 1 λάθος είτε εξετάζουμε έναν ωριαίο χάρτη είτε γενέθλια αστρολογία κλπ.
    Αν θέλεις να δεις τον Πλούτωνα, θα πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα τη σύγχρονη αστρολογία.Τέλος.
    Αν δεν θέλεις να λάβεις υπ όψην τον Πλούτωνα, θα πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα την παραδοσιακή. Τελεία και παύλα. Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον Πλούτωνα επειδή έτσι το λέω εγώ ή έτσι διάβασες
    σε 3-4 sites τα οποία έχεις βρει μέσω μηχανών αναζήτησης θα πρέπει να ξέρεις το γιατί και το πως θα τον αγνοήσεις.
    Ακόμα και αν τον αγνοείς για τους σωστούς λόγους και με τον σωστό τρόπο, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αμφιβολίας για τα υπόλοιπα που χρησιμοποιείς.
    Η πλήρης άγνοια των νοημάτων των οίκων και των συμβολισμών των πλανητών είναι ένας από τους μεγάλους κινδύνους.

    Η ανάλυση  ενός ωριαίου χάρτη δεν είναι και δεν  πρέπει να είναι  αποκομμένη και διαφορετική από τον τρόπο με τον οποίο εξετάζουμε έναν γενέθλιο χάρτη.
     
    Η ωριαία δεν είναι διαφορετική αστρολογία, είναι αστρολογία.


    Για να φτάσουμε στο σημείο εκείνο που θα έχουμε την ικανότητα να γνωρίζουμε σε βάθος και με διαύγεια κάποια πράγματα πρέπει να μελετήσουμε  αστρολογία και όχι μόνο.

    Η φιλοσοφία και η τέχνη είναι άκρως  σημαντικά εργαλεία επίσης που θα ανοίξουν ορίζοντες και θα επιτείνουν  την ικανότητά μας για εμβάνθυνση.

    Επίσης δεν θα πρέπει να ...ντρεπόμαστε να εξετάζουμε πλήρως τον ωριαίο μας  χάρτη..
    Τέλος, διαφωνώ πλήρως με την τάση να εξετάζουμε ξανά και ξανά την ίδια ερώτηση για το ίδιο πρόσωπο ( αυτό συμβαίνει όταν ρωτάμε για ένα ερωτικό θέμα) αλλά με διαφορετικό κατά την άποψή μας τρόπο που μας δίνει το άλλοθι να δημιουργούμε έναν νέο χάρτη κάθε τρεις και λίγο.

    Το
    αν θα συναντηθώ με τον Τοτό είναι πραγματικά μία άκρως διαφορετική ερώτηση με το αν ο Τοτός με θέλει?

    Θέλω γενναιότητες και αλήθειες εδώ, ναι?
  • Journey @ 20.10.2012 09:52
    Και μιας και η εξάσκηση είναι ζητούμενό σας, θέτω κι εγώ ερώτηση :
    Θα βρω το φόρεμα που είδα σε εκείνη τη βιτρίνα??
    Θεσ/νίκη, 20/10/2012, ώρα 8:40 το πρωί
    ( οι  σκέψεις του ανθρώπου με τον πρωϊνό καφέ είναι πάντα οι πιο γελοίες, συμφωνώ)
     
    Μπάκράουντ ίνφος : Περπατούσα βιαστικά την Τσιμισκή και το είδα. Ήταν εκεί! Αν και δεν είμαι τόσο του φορέματος, χρειάζομαι μερικά για ορισμένες περιστάσεις. Το συγκεκριμένο θα μου ήταν πολύ χρήσιμο για τη Δευτέρα που θα παραστώ σε μια ημερίδα αλλά και γενικώς, ξέρω πως θα κάτσει πάνω μου και οτι θα με κολακεύει. Δεν σταμάτησα να το δοκιμάσω γιατί και ήμουν βιαστική και δε κρατούσα χρήματα τόσο όσα για μια αγορά επιπλέον από όα ήθελα να κάνω.Χρώμα, σκούρο βεραμάν,κάτι όχι πολύ μπλε , αλλά όχι και πράσινο.Θα πάω μια βόλτα να το τσεκάρω αλλά θέλω να ξέρω από πριν αν θα το βρω ( δεν εχει τελείωσει κλπ)
    Cheers.
  • Journey @ 20.10.2012 09:58
    Xμ..όχι, εγώ λέω βεραμάν αλλα΄εννοώ κάτι τέτοιο
     
    http://inglotcosmetics.com/18.amc.pure.pigment.eye.shadow.eyes/product/10713
     
    όχι πράσινο..
     
    Το χρώμα είναι ένα από τα χιντς για το φόρεμα.
    Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρουσα την προσπάθεια για τον εντοπισμό των δεικτών.
  • Journey @ 20.10.2012 10:11
    Ένα ένα τα σκέφτομαι για να σας βοηθήσω..
    Η ερώτησή μου είναι κονσετρέ φυσικά όπως και οι περισσότερες ερωτήσεις που θέτουμε.
    Θέλω να ξέρω από πριν αν θα είναι ακόμα στο κατάστημα ( και θα το εντοπίσω αλήθεια? δεν  θυμάμαι ποιο ακριβώς κατάστημα είναι)
    Αν εντοπίσω το μαγαζί, θα υπάρχει ακόμα αυτό το κομμάτι?
    Αν υπάρχει, θα μου ταιριάζει όσο νομίζω? ( φοράω τέτοιο στυλ και ξέρω αλλά και πάλι, αν δεν δοκιμάσεις πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι? - αν και για το συγκεκριμένο, είμαι)
    Αν βρω το μαγαζί και το φόρεμα και το φόρεμα μου ταιριάξει, θα μπορέσω να το πληρώσω ή θα έχει καμμιά εξωφρενική τιμή από αυτές που ακους και σε πιάνουν τα γέλια ?
  • alice16 @ 22.10.2012 22:55
    Να απαντησω έστω και καθυστερημενα (είχα προβλημα με τη συνδεση κ δεν μπορούσα να μπω κι αν έμπαινα κρατούσε για 2 λεπτά το πολύ)
     
    Γνωρίζω τα πολύ βασικά για την ωριαια, από τα άρθρα του stardome κάποιων άλλων σάιτ και διαβαζοντας παραδείγματα αναλυσης άλλων χαρτών. Είναι πολύ δύσκολο είδος πράγματι και πρέπει να έχεις πρώτα καλες γερές αστρολογικές γνώσεις. Είναι πολύ γοητευτική η άτιμη όμως γιατί ουσιαστικά ακουμπά στην ανασφάλεια του ανθρώπου για το άγνωστο και την αναγκη του να πάρει μια απάντηση για να ξεπεράσει ή έστω να ξεγελάσει αυτή την ανασφάλεια. Προσωπικά μ αρέσει γτ είναι σαν ένας γριφος που πρέπει να λύσεις.
    Αυτά με τουε εξωκρόνιους κλπ τα ξερω και δε θα το ανεφερα καν αν δεν έβλεπα τον Πλούτωνα στον 7ο. Είπα να ρωτήσω από περιέργεια.
    Το ερώτημα είναι αυτό που έθεσα και τιποτα παραπάνω γτ δεν υπάρχει θεμα συναντησης, όποτε θελήσω μπορώ να τον δω. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να γτ με προβληματίζει η συμπεριφορά του, είναι κάπως αλλοπρόσαλλη. Γι αυτό και ρωτησα αν με γουστάρει πραγματικά γτ με μπερδευει! Όταν έθεσα το ερώτημα, την επομενη μερα κιόλας συναντηθηκαμε και πάλι μετά κουλουβάχατα έγινε η κατκασταση.
  • alice16 @ 22.10.2012 23:53
    Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω καποιο βιλίο ε;
    Πάντως εγώ έβγαλα το συμπεράσμα ότι με... θέλει!
    Εχω επίσης την εντύπωση ότι το εν λόγω άτομο ίσως είναι κάπως ... κρονιασμένο; Πριν 2 μηνες (εύλογο είναι το διάστημα ε; ) που είχα κάνει για το ίδιο πρόσωπο ωριαία βγήκε Κρόνος κι αυτή η αμοιβαία υποδοχή Πλούτωνα στον 7ο με τον Κρόνο εκεί με πάει... αλλά μπορεί να λεω και βλακείες... Καλυτερα να πάρω πρώτα το βιβλίο.
    Πάαλι κόλλησε ο ΗΥ! Αμάν!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...