παρακαλώ περιμένετε...

HELP ΣΕ ΕΝΑ ΒΛΑΜΕΝΟ ΨΑΡΙ

  • anastasi @ 20.05.2012 02:59
    από τις φτωχές μου γνώσεις, δυστυχώς χωρίς ώρα και τόπο γέννησης δεν γνωρίζει κανείς την οικοθεσία του χάρτη σου, οπότε δεν ξέρει τους τομείς που θα επηρεαστούν. Ωστόσο, η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον 4ο ηλιακό οίκο, αν αυτό λέει κατι,  ακριβώς απέναντι από τον ποσειδώνα σου και η σεληνιακή στον 10 ηλιακό οίκο, σε τετράγωνο με γενέθλιο ήλιο και βόρειο δεσμό (εδώ απόκλιση 3 μοιρών). με βάση τους ηλιακούς οίκους οι εκλείψεις γίνονται στον άξονα καριέρας οικογένειας. πολλές οι εκδοχές για το τι θα μπορούσε να σημαίνουν αυτά, που αποτελούν ΜΟΝΟ εικασίες.. 

    πχ για την ηλιακή ένα γεγονός στο χώρο της οικογένειας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία απομυθοποίηση ή κ εξαπάτηση ή αποκάλυψη απάτης σε βάρος σου ή αλλαγή στο χώρο της καριέρας ή του κοινωνικού στάτους? ότι και να είναι, θα οδηγήσει σε μία νέα αρχή.. 

    για τη σεληνιακή, ίσως πίεση από τη δουλεια που οδηγεί σε κ΄κάποια συναισθηματική φόρτιση και ένταση στην οικογένεια, η οποία σε κάνει να αναθεωρήσεις ή να πιεστείς σε σχέση με τα προσωπικά σου θέλω?

    αν προκύψει κάτι πάντως θα είχε ενδιαφέρον να ξέρουμε αν τελικά όντως οι εκλείψεις επηρέασαν κάπως. σου ευχομαι να συμβούν τα καλύτερα για σενα. 

    επαναλαμβάνω όι παραπάνω ερμηνείες αποτελούν εικασίες και μόνο, προερχόμενες από ερασιτέχνη αρχάριο..επιπλέον γνώμες καλοδεχούμενες, να κάνουμε και λίγο εξάσκηση προκειμένου να μάθουμε και τίποτα 
  • Shark @ 20.05.2012 12:09
    Σε στηριζουμε Ψαρινα...Πριν εναμιση χρονο ετσι και χειροτερα ημουν και εγω.Μυγακια και σκαθαρια εβλεπα
  • mamouni killer @ 20.05.2012 14:25
    Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη συμπαράσταση την έχω πραγματικά ανάγκη. Δυστηχώς δεν έχω ακριβή ώρα γέννησης, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να είναι καρκίνος ο ωροσκόπος μου αλλά δεν παίρνει κ κανείς όρκο Μετά από ένα κυριολεκτικά άσχημο τρίμηνο αναρρωτιέμαι τι άλλο χειρότερο μπορεί να συμβεί... Πάντως είμαι έτοιμη έχω ακονίσει τα δοντάκια μου, έχω σηκώσει τα πτερύγιά μου και περιμένω!!!! Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...