παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Γυναίκες δηλητήριο...for adults only (X).

ΚΡΙΟΣ

H γυναίκα Κριός είναι μια γυναίκα παιχνιδιάρα που νιώθει πολύ άνετα με το κορμί της. Λατρεύει το γρήγορο κι άμεσο σεξ-οπουδήποτε-για αυτό μην το επιχειρήσετε ποτέ με αργό ή με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Να θυμάστε, ζητά έναν εραστή κι όχι φίλο ή πατρική φιγούρα. Αν πάλι δεν την ικανοποιήσετε την ώρα που το θέλει, είναι ικανή να συνεχίσει μόνη της ή να ψάξει για άλλες πορτοκαλιές…
Της αρέσει να ελέγχει το αρσενικό, οπότε οποιαδήποτε στάση της επιτρέπει τον έλεγχο είναι ιδανική γι αυτή.
Κάθεστε σε μια καρέκλα; Αυτή θα ανεβεί στην αγκαλιά σας. Είστε ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι; Εκείνη πάλι θα πάρει τον έλεγχο ανεβαίνοντας πάνω σας. Οι ορέξεις της είναι ζωώδεις οπότε μπορεί να την ακούσετε να φωνάζει, να τσιρίζει, να κλωτσά ακόμη και να γρατσουνίζει. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι τους αρέσει να αφήνουν σημάδια στο κορμί του αγαπημένου τους. Ιδιαίτερα όταν ακούνε «μη»...
Φυσήξτε στο αυτί μιας γυναίκας Κριού ή αγγίξτε το στόμα της με τα ακροδάχτυλα σας και ρίγη θα την διαπεράσουν. Ακόμη καλύτερα αγγίξτε την με τα γένια σας καθώς την φιλάτε, θα ανασηκωθούν οι τρίχες της κεφαλής της.
Οι γυναίκες Κριοί μπορεί να προχωρήσουν ακόμη παραπέρα και να δοκιμάσουν οποιοδήποτε κόλπο θα τους έδινε μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Πολλές φόρες μπορεί να την οδηγήσει στον έμπρακτο σεξουαλικό... σαδισμό . Η χρήση μαστιγίων (άουτς!) για τον έλεγχο του αρσενικού είναι από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Είναι απλά μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πώς να το παίρνει…

ΤΑΥΡΟΣ
Το δείπνο στρώθηκε, τα κεριά άναψαν και δίπλα σας έχετε μια υπέροχη, φιλήδονη Ταύρο που σας έχει συνεπάρει με το μεθυστικό της άρωμα (ναι το παρακάνουν μερικές φορές). Μετά από ένα ποτήρι κρασί κι αφού έχετε χορέψει έναν αργό χορό και τα κορμιά σας έχουν έρθει πολύ κοντά, ασφυκτικά κοντά, είναι η ώρα να περάσετε στα άδυτα της κρεβατοκάμαρας της. Μεταξωτά σεντόνια (έχει αδυναμία σε αυτά) κι απαλός φωτισμός. Μόλις ξεπεράσει τη-δήθεν-σεμνοτυφία της και αισθανθεί ασφάλεια μετατρέπεται σε ταύρο στην αρένα
Μια φίλη Ταυρίνα μου έχει εκμυστηρευτεί πως όταν παίρνει μπρος δεν τη σταματάει τίποτα και στην πραγματικότητα είναι πολύ λίγοι εκείνοι οι άνδρες που μπόρεσαν να την ικανοποιήσουν επαρκώς.
Ναι οι Ταύροι λατρεύουν το σεξ άλλα έχουν ένα τελετουργικό γύρω από αυτό. Αργό και σταθερό. Δεν τους ενδιαφέρουν οι ασυνήθιστοι τρόποι προσέγγισης. Και πολλές γυναίκες Ταύροι εξιτάρονται με το να αντιστέκονται. Η παρατεταμένη αντίσταση κάνει την τελική παράδοση πιο δραματική.
Ακόμη, τρελαίνονται για παθιασμένα φιλιά και μικρές-αργές και απαλές- δαγκωματιές στο σβέρκο. Αγκαλιάστε με τα χεριά σας το λαιμό της την ώρα της ερωτικής κορύφωσης και θα εκπλαγείτε. Όμως σιγά κι απαλά.. Μην την πνίξετε!!!



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η γυναίκα του αστερισμού των Δίδυμων κάνει πολύ περισσότερο σεξ από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα του ζωδιακού. Παρακινουμένη από την αεικίνητη της φαντασία και την ατελείωτη περιέργεια της θα δοκιμάσει κάθε είδους διαστροφή. Βέβαια είναι μια γυναίκα καθαρά εγκεφαλική και μερικοί ίσως την χαρακτηρίζουν ακόμη και ψυχρή επειδή κυβερνάται από την λογική της .
Απαιτεί λοιπόν, έκτος από την ερωτική χημεία που πρέπει να έχει ο παρτενέρ της, να διαθέτει και κάποιο είδος πνευματικής αρμονίας μαζί της. Μπορεί να πάρει εύκολα φωτιά και δεν είναι η ανάγκη για σεξ ή η απόλαυση που προέρχεται από αυτό το έναυσμα. Η περιέργεια της την οδηγεί και γι' αυτό ποτέ δεν σοκάρεται από την συμπεριφορά της γιατί δεν προσκολλάται σε άλλα πρότυπα παρά μονό στα δικά της.
Τα άκρα είναι ίσως η πιο ευαίσθητη περιοχή του σώματος της. Φιλήστε το χέρι μιας γυναίκας Διδύμου κι σύρατε την γλώσσα σας μέχρι το εσωτερικό του αγκώνα της. Θα σας κοιτάξει σαν υπνωτισμένη.
Συχνά λειτουργεί ως ερμαφρόδιτη και στις σχέσεις με τις γυναίκες προτιμά πότε τον ανδρικό και πότε τον γυναικείο ρόλο. Αγαπημένο της αξεσουάρ τα sex toys. Για να καταλάβετε τι εννοώ απλά ανοίξτε το συρτάρι της και θα δείτε όλα τα παιχνιδιάρικα ερωτικά βοηθήματα που διατίθενται στην αγορά.
Μια φίλη μου Δίδυμος έχει πάρει τις δυο χρυσές μπάλες που είναι σαν μαγνήτης και κινούνται απαλά σαν να κάνουν μασάζ, και μου εκμυστηρεύτηκε πως είναι το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έχει βρει. Τις φοράει στον κόλπο της ακόμη και όταν κάνει τις δουλειές του σπιτιού! Αλλά αφού έτσι της αρέσει τι λόγος μας πέφτει εμάς;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εντάξει πρόκειται για τη συναισθηματική και ντροπαλή κυρία του Ζωδιακού. Φερθείτε της γλυκά και ήρεμα, ενθαρρύνετε τις ερωτικές φαντασιώσεις της και θα έχετε μπροστά σας μια σκλάβα του σεξ.
Δώστε της λοιπόν χρόνο και οικείο περιβάλλον, μην περιμένετε κι εσείς μόλις την πρωτογνωρίσατε να σας ακολουθήσει στην τουαλέτα του club. Οι κινήσεις μαζί της πρέπει να είναι χρονικά σωστές. Σκεφτείτε ότι κρατάτε ένα λουλούδι που θέλει πότισμα και λίπασμα για να ανοίξει την κατάλληλη στιγμή. Λουλούδι είπαμε μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!
Στην δίκη μου σκέψη βέβαια μια Καρκίνος θα μπορούσε να είναι μια εκ του χαρεμιού. Πάντα δοτική, πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες του «αφέντη» της .Μια αισθησιακή γυναίκα που συνήθως έχει ένα σώμα με πλούσιο στήθος και γεμάτους γοφούς. Παινέψτε την όταν την δείτε γυμνή , γιατί είναι πολύ ντροπαλή κι αυτό θα την βοηθήσει να λυθεί.
Ακόμη της αρέσει να της δίνουν απαλές δαγκωματιές στην εσωτερική πλευρά των μηρών. Όταν ξεπεράσει την ντροπή της θα είναι μια από τις κυρίες που θα κάνει τον καλύτερο στοματικό έρωτα στον σύντροφο της συχνά αλείφοντας τον με μέλι ή κρασί. Της αρέσει άλλωστε να βλέπει την ευχαρίστηση στα μάτια ενός άντρα την στιγμή που τον υπηρετεί.
Αγαπημένη της στάση να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα κι ο άντρας από πίσω γιατί ικανοποιεί την έμφυτη σεμνοτυφία της που δεν θέλει να την βλέπουν καθώς φτάνει στην κορύφωση.
Μια γυναίκα Καρκίνος μου εμπιστεύτηκε επίσης ότι το σεξ στην στάση του λωτού είναι μια από τις αγαπημένες της στάσεις, ενώ κάθονται σταυροπόδι με τον σύντροφο της τυλίγουν τα πόδια τους γύρω από την μέση ο ένας του άλλου. Μια στάση που πάνω από όλα δείχνει την ανάγκη της άμεσης επαφής και του συναισθήματος που χρειάζονται οι Καρκίνοι στην διάρκεια της ερωτικής πράξης.
Ακόμη, η σεξουαλικότητα της είναι ανάμικτη με την ανάγκη προστασίας γι' αυτό δεν είναι και δύσκολο να επιλέξει ως ερωτικό σύντροφο ένα σχετικά νεαρό αγόρι. Αυτό σαν μια εκδήλωση του ισχυρού μητρικού της ένστικτου.
Άλλες φορές πάλι αντιδρώντας απέναντι στην σκληρή αντρική πραγματικότητα που δεν την καταλαβαίνει καταφεύγει στο να ικανοποιεί μόνη της τον εαυτό της με διαφόρους τρόπους κι αντικείμενα, κάτι που καλύπτει την έμφυτη ντροπαλοσύνη της απέναντι στα αδηφάγα βλέμματα των αρσενικών.

ΛΕΩΝ
Σσσσσς! Ησυχία.. Η Αυτού Μεγαλειοτάτη μόλις εισέβαλε στον χώρο. Περπατά προκλητικά και ρίχνει αδιάφορα βλέμματα στους άντρες. Είναι συνηθισμένη άλλωστε να την θαυμάζουν και να την λατρεύουν. Και φυσικά δεν θα είναι αυτή ο κυνηγός. Το θήραμα είναι που θα πάει στη βασίλισσα του ζωδιακού. Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να την λατρέψει και στην κρεβατοκάμαρα. Δεν είναι κακό βέβαια να είσαι το θήραμα της, γιατί διαθέτει απίστευτο... εξοπλισμό. Πολύ πάθος ανακατεμένο με πολλές γρατσουνιές και φυσικά την τιμή να είσαι μαζί της.
Αγαπημένη της στάση, μα χρυσέ μου ποια άλλη; Αυτή που είναι από πάνω και μπορεί να θαυμάσει τα εσώρουχα της ,το κορμί της κι οτιδήποτε άλλο! Της αρέσει επίσης να της γλείφουν τα πόδια μέχρι ψηλά τον μηρό. Μπορεί επίσης να επιμείνει να της γλείψουν τα παπούτσια, τα χέρια της κι οτιδήποτε μπορεί να λατρευτεί πάνω της. Ο ναρκισσισμός, η εγωπάθεια και το ...σταριλίκι, πολλές φορές την οδηγούν σε μια διευρυμένη χρήση καμερών έτσι ώστε να απαθανατίσει τις φανταστικές επιδόσεις της.
Μια άλλη επίσης ιδιαιτερότητα της είναι ότι έλκεται από νεαρά αγόρια που μπορούν να ικανοποιήσουν την δίψα που έχει για κυριαρχία και αφοσίωση. Υιοθετεί τον ρόλο της «ουράνιας Αφροδίτης» που θα τα μυήσει στα μυστικά της ερωτικής πράξης και θα τα μετατρέψει σε αιχμάλωτους του έρωτα και της ηδονής τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλοι μιλάμε για την Παρθένο που είναι σεμνή και που της αρέσει να κάνει έρωτα χωρίς να ανάβουν λαμπάκια και να βλέπει ...αστεράκια . Άλλωστε για αυτήν το σεξ είναι μια διαδικασία που έχει προηγηθεί το φλερτ και οι όροι «παράδοσης»
έχουν συζητηθεί από πριν. Όμως πίσω από την γυναίκα που χρειάζεται το καλοστρωμένο κρεβάτι, το άψογο δωμάτιο κι ίσως το μπάνιο πριν οποιαδήποτε επαφή, υπάρχει και μια... άλλη με την οποία μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Απλά εξηγήστε της τι θέλετε από αυτήν. Κι εκείνη θα το εκτελέσει. Και μάλιστα θα το κάνει τέλεια. Η μεγαλύτερη σεξουαλική της απόλαυση πηγάζει από το να σας κάνει ευτυχισμένο.
Ένα νούμερο θα σας πω, 69. Ο καλύτερος αριθμός της λάγνας της συμπεριφοράς. Βεβαιωθείτε όμως ότι πρώτα έχετε κάνει έναν καλό μπάνιο γιατί είπαμε, η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά γι αυτήν.
Επίσης της αρέσουν μερικές ιδιαιτερότητες που σχετίζονται με... μικρά βασανιστήρια. Χτυπήματα με βέργα στον πισινό είναι μια φυσιολογική διαδικασία που την αναγνωρίζει. Η αίτια βέβαια βρίσκεται ότι όταν κάνει κάτι που έρχεται σε σύγκριση με τις ηθικές της αρχές, νομίζει ότι αξίζει να τιμωρηθεί.
Ένα άλλο τέχνασμα είναι η ύπαρξη τρίτου προσώπου κατά την διάρκεια του έρωτα, ο όποιος θα υποβάλλει τι ακριβώς κινήσεις θα πρέπει να κάνει όπως: «ξάπλωσε!» , «γυρνά από την άλλη!» « πιο γρήγορα !». Με αυτόν τον τρόπο νιώθει ότι συμμορφώθηκε στις απαιτήσεις που την ανάγκασαν να το κάνει κι έτσι αυτή την βγάζει καθαρή (κάνει την «ζημιά» και ύστερα ποιεί την νήσαν!)
Αν ...βαριέστε να μπείτε σε όλες αυτές τις διαδικασίες απλά φιλήστε την ή χαϊδέψτε την στην κοιλιά ή βάλτε την σε ένα μπάνιο και τρίψτε την με ένα σφουγγάρι…

ΖΥΓΟΣ
Η γυναίκα Ζυγός είναι μια φίνα γυναίκα και με τον ίδιο κομψό τρόπο παραδίδεται στα δίχτυα του έρωτα. Πολύ άρωμα (πάντα επώνυμο παρακαλώ), πολλά κοσμήματα και προκλητικά εσώρουχα από σατέν ή και ...καθόλου. Άλλωστε πρέπει να θαυμάζουμε το υπέροχο κορμί. Ακόμη και γυμνή είμαι σίγουρη πως μια γυναίκα Ζυγός θα έχει κάπου μια λεπτομέρεια που θα την κάνει ιδιαίτερη και θα τονίζει την φινέτσα της. Μια φίλη μου Ζυγός έχει κάνει αποτρίχωση στην επίμαχη περιοχή, κάνοντας ένα σχέδιο σε σχήμα καρδούλας!
Γράψτε ένα ποίημα, ανοίξτε μια σαμπάνια, ακουμπήστε την γλυκά και τρυφερά. Κάντε της ένα μασάζ αλλά ποτέ μην φερθείτε άγρια. Μην επιχειρήσετε ούτε καν να της αγγίξτε τα μαλλιά χωρίς άδεια. Είναι πολύ ευαίσθητη με την κόμη της, ιδίως όταν έχει δώσει μια περιουσία!
Έχει έντονη θηλυκότητα και την επιδεικνύει ίσως τριγυρνώντας μπροστά σας γυμνή με διάφανα νυχτικά καθώς της αρέσει να την θαυμάζουν (παρακαλώ κλείστε τις μπαλκονόπορτες υπάρχουν κι γείτονες...). Άλλωστε, δεν είναι τέλεια τα μαλλιά της, τα νύχια της, τα δάχτυλα των ποδιών της; Σίγουρα αυτή η γυναίκα θα είναι η ευνοούμενη των φετιχιστών.
Οι γλουτοί της είναι το σημείο κλειδί της. Όταν είστε έξω ακουμπήστε το χέρι σας χαμηλά στην μέση κι χαϊδέψτε τους γλουτούς τους. Σε πιο οικείες στιγμές βάλτε λάδι στα χεράκια σας και κάντε τους ένα απαλό μασάζ αρχίζοντας από την πλάτη κατεβαίνοντας σιγά-σιγά και πιο χαμηλά. Επίσης αν της ρίξετε και μια ξυλιά στα οπίσθια της μπορεί να την δείτε να διεγείρεται σεξουαλικά. Κατά γενική ομολογία η γυναίκα Ζυγός διαθέτει από τους πλέον καλοσχηματισμένους γλουτούς και ίσως είναι σκόπιμο να της προτείνετε στάσεις με τις οποίες επιδεικνύονται τα οπίσθια της. Θα τις κάνει ευχαρίστως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ω Θεέ μου! Μόνο αυτό θα μπορούσε να περιγράψει τους βιρτουόζους στον έρωτα Σκορπιούς. Ξέρουν πώς να γοητεύουν. Ξέρουν πώς να πάρουν αυτό που θέλουν. Ξέρουν πολύ απλά τι είναι ...kinky!
Μια γυναίκα Σκορπιός είναι περίεργη και της αρέσει να πειραματίζεται. Είναι ερωτιάρα και πολύ απαιτητική γιʼ αυτό καλό θα ήταν πριν της ανάψετε φωτιά να ξέρετε που μπλέξατε. Ε, αν μη τι άλλο είναι λίγο δύσκολο να σβήσει..
Και μεταξύ μας μη σου τύχει γυναίκα Σκορπιός ανικανοποίητη ή να την έχεις κάνει να ζηλέψει. Την επομένη είναι ικανή να πάει με το αφεντικό σου, τον καλύτερο σου φίλο, τον κουμπάρο και πάει λέγοντας, για να σε εκδικηθεί.
Πάντως σπάνια θα σας απογοητεύσει ερωτικά. Μπορεί να ξεκινήσει να σας λέει ερωτόλογα στο αυτί σας και να σας σύρει στο κρεβάτι στο πάτωμα ή οπού αλλού βρει (δεν έχει πρόβλημα με το μέρος) . Ελπίζω να το απολαύσετε με την ίδια ένταση που βιώνει την έκσταση.
Επίσης μην σοκαριστείτε όταν την δείτε με τα εσώρουχα της, είναι από τις γυναίκες που θα φορέσουν πολύ πρόστυχα εσώρουχα, με πολλές οπές για να φαίνονται τα επίμαχα τους σημεία.
Γι' αυτήν το σεξ είναι απλώς μια διαφορετική σχέση αφέντη-σκλάβου κι ο Σκορπιός είναι πάντα ο αφέντης. Αγαπά πολύ τον έλεγχο πάνω στο κορμί του συντρόφου της, οπότε η τακτική της είναι να ανάβει έναν άνδρα και να τον φτάνει στα όρια του και μετά με διαφόρους τρόπους να τον καλμάρει γα να αναζωπυρώσει το πάθος του από την αρχή. Σε αυτή την προσπάθεια έλεγχου ανήκει κι ο ανδρικός ρόλος που συχνά αναλαμβάνει στη σεξουαλική πράξη, τόσο σε ετεροφυλικούς όσο και σε ομοφυλοφιλικούς δεσμούς.
Σύμφωνα με τις έρευνες η στάση «κουτάλι» είναι ιδιαίτερα αγαπημένη στα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια των Σκοπιών γυναικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλοκαίρι με πολύ ζέστη σʼ ένα κάμπινγκ... Μα τι κουνιέται πίσω από τον βράχο; Ένα ζευγάρι κάνει έρωτα και προφανώς η γυναίκα θα ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Αεικίνητη, φυσιολάτρης κι ελεύθερο πνεύμα σίγουρα δεν είναι η κυρία που θα περιοριστεί στην κρεβατοκάμαρα.
Λατρεύει τον καθαρό αέρα και το σεξ. Το σεξ μάλλον που γίνεται παντού. Δεν της αρέσει να περιορίζεται κι η έμφυτη σεξουαλικότητα της δεν πρέπει να καταπιέζεται. Της αρέσει να ψυχαγωγεί και να ψυχαγωγείται, είναι πρόθυμη να εξερευνήσει το σεξ με έναν εραστή που υπόσχεται πολλά, αλλά πιο πολύ ενδιαφέρεται για την φιλία και την ανταλλαγή απόψεων.
Είναι η γυναίκα που μετά από την ερωτική πράξη θα ανάψει τσιγάρο ή θα πιει έναν καλό κρασί και θα συζητήσει για το ποσό ωραία πέρασαν. Στο κάτω-κάτω το σεξ γι' αυτήν είναι μια φιλική πράξη και δεν καταλαβαίνει τους ανθρώπους που κάνουν σαν να έγινε κάτι συνταρακτικό.
Είναι τρομερό πειραχτήρι, θα προκαλέσει τόσο πολύ έναν άνδρα , θα τον φτάσει στα όρια του όπως και μια Σκορπιός, μόνο που εδώ ο σκοπός της δεν είναι ο έλεγχος, αλλά το παιχνίδι. Μην σας πω ότι σε αυτό το παιχνίδι συγκαταλέγονται και τα πιο περιπετειώδη κι ασυνήθιστα μέρη για να κάνει έρωτα. Θα είναι εκείνη που θα κάνει σεξ στην ντουλάπα στην μέση ενός πάρτι, στο ασανσέρ κατά την διάρκεια της δουλειάς, ακόμη και στις σκάλες της πολυκατοικίας νωρίς το πρωί.
Επίσης επειδή αγαπά πολύ τα ζώα ιδίως τα σκυλιά και τα άλογα, λίγο θέλει για να εξοκείλει ...εντελώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανοίξουμε το κουτί της Πανδώρας…. Όλοι γνωρίζουμε πόσο υπολογισμένα θέλουν να τα έχουν όλα οι γυναίκες Αιγόκεροι, θα πάρουν τα αντισυλληπτικά τους ή θα εφοδιαστούν με προφυλακτικά (σπάνια όμως θα τα δείξουν), θα κάνουν το μπάνιο τους, θα πουδραριστούν λιτά κι απέριττα. Άλλωστε ξέρουν την αξία της ομορφιάς τους και θα πάνε στο καθορισμένο ραντεβού τους για σεξ. Είναι πάντα οι καλοσιδερωμένες, αψεγάδιαστες κυρίες που φαίνονται σαν παγόβουνα. Μέσα τους όμως κυλαει καυτή λάβα ηφαιστείου.
Είναι οι γυναίκες που δεν χρειάζονται πολλά προκαταρκτικά (για να πούμε την μαύρη αλήθεια όλες οι γυναίκες χρειάζονται-αυτό απευθύνεται σε σας βιαστικά αγόρια) αλλά σίγουρα είναι από αυτές που παίρνουν μπρος με ένα και μόνο χάδι. Και έχει εκπληκτική αντοχή, δεν ψάχνει για την ποικιλία αλλά για έναν δυναμικό εραστή.
Θα προτιμήσει να βρίσκεται από πάνω κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης γιατί θέλει να δίνει εκείνη τον ρυθμό. Είναι ικανή να σας παρασύρει στην δίνη της έκστασης με τις φωνές και τα βογκητά της και είναι πασιφανές ότι θα σας χαρίσει μια απίστευτη εμπειρία μαραθωνίου σεξ.
Αν σας βγάλει νοκ- άουτ, εκείνη είναι ικανή να συνεχίσει μόνη της. Μην πάνε χαμένες κι οι ορμές….
Απλά προσέξτε μια μικρή λεπτομέρεια. Δαγκώνει και μάλιστα άσχημα. Πολλές φορές δεν υπολογίζει την δύναμη και το βάθος των δοντιών της. Ένα πιπεράτο μυστικό που μου είπε μια Αιγόκερως είναι ότι δαγκώνει πάνω στα σημεία των απολήξεων των νεύρων, και οι άνδρες μένουν σχεδόν αναίσθητοι και γεμάτοι μελανιές. Σίγουρα ...αξέχαστη η εμπειρία μαζί της.
Παράλληλα όμως είναι επιρρεπής και στο... σαδομαζοχισμό. Μια ξυλιά παραπάνω στα οπίσθια της είναι ικανή να την διεγείρει αλλά δεν της αρέσει μόνο να δέχεται. Μην ξαφνιαστείτε αν σας γυρίσει το λάκτισμα.
Επιμένετε ακόμη να θεωρείτε την Αιγόκερω ψυχρή;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γυναίκα Υδροχόος διακηρύσσει ότι το πιο σπουδαίο σεξουαλικό όργανο ενός άνδρα είναι… το μυαλό του. Είναι η γυναίκα που θα κάνει έρωτα πρώτα με το μυαλό σας κι μετά με το κορμί σας. Αν δεν καταφέρετε να την γοητεύεστε στο διανοητικό επίπεδο και να αποκτήσετε μια πνευματική επαφή μαζί της, δεν θα αποκτήσετε ούτε και σεξουαλική. Ενδεχομένως...
Εγκεφαλική και μάλλον ψυχρή, περνά τον έρωτα από δεκάδες νοητικά φίλτρα και οτιδήποτε ζωώδες δεν έχει να κάνει με αυτή. Τουλάχιστον στη θεωρία... Γιατί οι αντιφάσεις της είναι παροιμιώδεις. Είναι εκείνη που τελικά θα δοκιμάσει οτιδήποτε νεωτεριστικό ή «βάρβαρο» στο σεξ και θα ενδιαφερθεί για το πώς μπορεί να βρει νέους τρόπους απόλαυσης. Στην κυριολεξία ζευγαρώνει με το αρσενικό από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με την ίδια ευκολία που αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας την «υποδούλωση στις σαρκικές ηδονές». Θα δοκιμάσει οποιαδήποτε στάση και τίποτε δεν είναι ταμπού ή απαγορευμένο αρκεί να ικανοποιήσει το φίλο-σύντροφο της ή την ...τρέλα της.
Η ζεστασιά κι η κατανόηση της αγκαλιάζουν επίσης οποιαδήποτε αρσενικό με φυσικό μειονέκτημα και φουσκωμένο πορτοφόλι. Οι ευκατάστατοι παντρεμένοι και οι άνδρες μεγάλης ηλικίας βρίσκουν συχνά το ταίρι τους σε μια Υδροχόο που δεν είναι ποτέ εγκλωβισμένη σε ρατσιστικές ή παρωχημένες αντιλήψεις. Γίνεται ο παρηγορητής τους-συχνά με το αζημίωτο-αλλά το άλλοθι παραμένει. Αυτό που την έλκει εκτός από το «σώμα» είναι το μυαλό. Απόκληροι, μετανάστες και πάσης φύσεως κατατρεγμένοι είναι η άλλη όψη του νομίσματος που της επιτρέπει να εμπλουτίσει τις θεωρίες της για τη σεξουαλικότητα των φυλών...
Ανάλογη κατανόηση δείχνει προς τους gay και τις γυναίκες. Η Υδροχόος μπορεί να παρασυρθεί σε έναν ομοφυλοφιλικό δεσμό μόνο κι μόνο για να μην βλέπει μια φίλη της δυστυχισμένη επειδή της λείπει το σεξ (έτσι λέει). Στην πραγματικότητα-όντας εξαιρετικά εγκεφαλική-εξιτάρεται από κάθε ιδιαιτερότητα και κάθε πειραματική εφαρμογή.

ΙΧΘΥΕΣ
Παρακαλώ το έργο ξεκινάει… Καθίστε όλοι αναπαυτικά στις καρέκλες σας για να απολύσετε την Γυναίκα Ιχθύ.
Κάπως έτσι θα ήταν η εισαγωγή για τις ερωτικές περιπτύξεις μιας Ιχθύος. Κι όταν δεν πρωταγωνιστεί στις ονειροπολήσεις της, σίγουρα θα παίζει κάποιο ρόλο στο κρεβάτι ενός άντρα.
Η γυναίκα αυτού του ζωδίου εκτός από ότι είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη σπάνια θα πει όχι στις ερωτικές ορέξεις του εραστή της. Δέχεται οτιδήποτε της προτείνει.
Η δασκάλα μου στην αστρολογία έλεγε συχνά ότι η γυναίκα Ιχθύς είναι η πιο ανθεκτική «άλλη». Δεν διεκδικεί ποτέ τίποτα στα ίσια και νοιώθει άνετα με την απόσταση που συχνά χαρακτηρίζει μια «παράνομη» σχέση.
Οι έχοντες πολλαπλές ...ιδιαιτερότητες βρίσκουν σε αυτή ένα ανεκτίμητο κεφαλαίο. Η καταδεκτικότητα της τους αφήνει το περιθώριο να δράσουν πάνω της.
Συνήθως ο θεατρινισμός της την βοηθά να ανοίγει το ερωτικό πάθος ενός άντρα με τις φωνές κι τα βογγητά της .Δεν προτιμά συνήθως την στάση από πάνω αλλά εκείνες που δηλώνουν υποταγή. Δέστε την, φιμώστε την ή κρεμάστε την από το ταβάνι δεν θα πει όχι! Αστειεύομαι...
Έχει μια τάση προς τον φετιχισμό που περιλαμβάνει ρούχα και κοσμήματα. Μαύρα σατέν εσώρουχα, εσώρουχα που αφήνουν ακάλυπτο το στήθος της, μακριά γάντια, νάιλον κάλτσες όλα παίζουν για να ταιριάζει με το γούστο του εραστή της.
Θα είναι πολύ δυστυχισμένη, αν δεν καταφέρει να συνδέσει τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις με την πραγματικότητα.


Πηγή: “Sex and Astrology” by Gloria Allen.

http://www.astrology.gr/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...