παρακαλώ περιμένετε...

ιχ8θεις ο ανασφαλης!!!

  • Magneto @ 23.10.2011 10:38
    Δικαιολογίες. Τα λες σε εμάς για να τα ακούς εσύ. Γιατί την απιστία της έχεις σε αυτάκια?Πήγες με άλλον ή δεν πήγες? 
    Σε έφτιαξε ο άλλος και πήγες μαζί του. Γιατί το μετανιώνεις τώρα?
    Αφού όπως λες ο κριός δεν σε διεκδικεί όπως θες εσύ?  Στην τελική γιατί να είσαι με κάποιον με κάποιον που δε σε διεκδικεί? Ή που δε σε κάνει να νιώθεις τόσο ποθητή όσο θες εσύ?
    Είσαι πάνω από 22?
  • βικτωρια @ 23.10.2011 11:08
    εχεις δικιο Μagneto αλλα εν μερη! διοτι τον ηθελα πολυ τον κρυο που ημουνα σε σχεση απλα λογω αποστασης και επειδη δεν εκδηλωνε τα συναισθηματα του, εκανα τη βλακεια με τον αλλο κρυο για καθαρη επιβεβαιωση δικη μου..για να νιωσω ποθητη οπως λες..καθαρα κ μονο γι αυτο..η ανασφαλεια του ιχθυ δηστυχως!!! και οταν λεω με διεκδικησε ο ''κακος''κρυος εννοω με διεκδικησε για να επιβεβαιωση την ωραιοπαθεια του, το εγω του..γιατι ηξερε οτι ειχα σχεση ο μαλα@@@ και ετσι εμεινα ταπι...αλλα καθολου ψυχραιμη!!! αα 22 ειμαι! γιατι??
  • Magneto @ 23.10.2011 11:15
    Ήσασταν μαζί με τον κριό Νο1 αλλά δεν εκδήλωνε τα συναισθήματά του.Καταρχήν είχε συναισθήματα?
    2ον σε σχέση είμαστε για να μοιραζόμαστε, άμα ο άλλος δεν μοιράζεται με εμάς ούτε καν το ότι μας θέλει, λογικό και επόμενο ο οποιοσδήποτε να δυσαρεστηθεί και να έχει τις ανασφάλειές του.
    3ον ο κριός Νο2 είναι μαλάκας? Γιατί? Για ποιο λόγο? Σου είπε ψέματα? Σου έταξε τίποτα? Σου φλόμωσε το μυαλό με όνειρα για το κοινό σας μέλλον και μετά την έκανε με ελαφριά μέσα σε ένα βράδυ?
    4ον έμεινες ταπί. Και?
    5ον καλά κάνεις και είσαι 22 και τα κάνεις αυτά στα 22. Αλλά ρε συ γιατί να μετανοιώσεις? Πέρασες καλά με τον κριό Νο2? Το ήθελες? Το έκανες? Αν σου έμενε το απωθημένο θα ήταν καλύτερα?
  • βικτωρια @ 23.10.2011 11:28
    κ παλι εχεις δικιο αλλα εν μερη και θα σου πω γιατι.οσο φυσικα μπορεις να καταλαβεις μια κατασταση απο μια μικρη περιγραφη. ημουν με τον κρυο νουμερο 1 και τον ηθελα πολυ και οσο ημασταν στην ιδια πολη και βλεπομασταν(τον πρωτο ενα μηνα της σχεσης δλδ) ολα ηταν σχετικα καλα.γιατι τουλαχιστον ηταν εκδηλωτικος αν οχι στα λογια στις κινησεις(εννοω τρυφερος κλπ) αλλα μετα τον ενα μηνα εφυγε γιατι σπουδαζε σε αλλη πολη. ε και επικοινωνια απο το τηλ.δεν ηταν αυτη που ηθελα.δεν μιλουσαμε οσο συχνα ηθελα και ουτε καθολου εκσηλωνοταν.και εγω ειχα αναγκη να ακουσω καποια πραγματα για να νιωσω οτι ναι εωω σχεση με σκεφτεται με νοιαζεται. εδειχνε κατι αλλα οχι αυτο που ηθελα.και σκεφτομαι οτι ισως απλα αυτος ηταν ο τροπος του να μην εκδηλωνεται πολυ μου το χε πει κιολας.γι αυτο δεν εχω καταλαβει ακομα..μηπως επρεπε να του δωσω κ αλλο χρονο και  να ηρεμησω την ανασφαλεια μου ή ετσι κ αλλιως θα καταληγαμε στο χωρισμο αφου καθε φορα απογοητευομουν και δεν ημουν ποτε ο ευατος μου..γιατι πρριμενα συνεχει ααπο εκεινον να δειξει το εβλεπα πολυ εγωιστικα.ο ''κακος κρυος νουμερο 2 ναι ειναι πολυ μαλακας. γιατι τα ξερασε ολα  οταν του ειπα να πσιλοκοβουμε και το εκανε απο καθαρο εγωισμο που εφαγε την πορτα..θρασυτατος οσο δεν παει.και φοβερα εγωπαθης..απο χιλιομετρα φιανοταν σα να εχει μια ταμελα που να γραφει''ειμαι θεος και το ξερωωω''μπιιααχ πως μπορεσα να του δωσω αξια σ εενα τοσο κενο ατομο!! ααχ εχασα οριστικα το ατομο που ηθελαα..
  • βικτωρια @ 23.10.2011 11:31
    αα και να συμπληρωσω.. με τον κρυο νουμερο 2 ποτε δεν ηθελα σχεση..μονο φαση..δε θα μου ταιριαζε ποτε για σχεση αυτος..με τπτ,.,,με τραβουσε σε αυτον μονο το οτι μου εβγαζε κατι πολυ αντρικο και διεκδηκιτικο και μου ικανοποιουσε την ανασφαλεια μου..μονο αυτο..
  • Magneto @ 23.10.2011 11:34
    Δεν πειράζει. Θα βρεις άλλον. 
    Αν ήταν όλα να πάνε καλά με εσένα και τον κρυό Νο1 , θα είχαν πάει και η απόσταση θα ήταν ναι μεν ένα εμπόδιο, αλλά όχι τόσο μεγάλο.
  • Magneto @ 23.10.2011 11:34
    Για αυτό προσέχουμε με ποιους κάνουμε ξεπέτα.
  • Shark @ 23.10.2011 12:02
    Τετοιες μαλακιες κανουν τα Ψαρια και μας χαλανε το ονομα στην αστροπιατσα..ππφφφφ
  • Μαργούδι @ 23.10.2011 12:22
    Αφου δε σε δολοφονησε να κανεις το σταυρο σου , μακρια απο Κριους γιατι με την συμπεριφορα που εχετε εσεις τα ψαρια , φλερταρετε και με τη σκια σας ,ενος φονος ειναι το μονο σιγουρο με το πιο παρορμητικο και εγωιστικο ζωδιο του ζωδιακου κυκλου!
  • alfita @ 23.10.2011 12:31
    κατ αρχην αργησα να καταλαβω με ποιους κρύους πηγες και γιατι να κανεις τον κοπο να πας με κρύους .. μετα καταλαβα πως οχι μονο δεν ηταν κρύοι αλλα ηταν και κριοι που μονο κρύοι δεν ειναι..   :Ρ
    το θεμα δεν ειναι αν θα συγχωρεσει αυτος η οχι την απιστια..αλλα αν πηρες εσυ το μαθημα..λαθη κανουμε ολοι, αρκει να μαθαινουμε..απο οτι καταλαβα ομως απο την αναλυση σου το εχεις πιασει το νοημα     
     
  • xanoum @ 23.10.2011 13:27
    1. είναι οι γυναίκες ιχθύες ανασφαλείς? (σορρυ κιόλας αλλά άλλα είχα καταλάβει...)
    2. εγω δεν κατάλαβα πως σε έπιασε ο κριός - κρύος? του το είπες? διότι αν σε είχε πιάσει θα σε είχε σφάξει (άρα δεν θα σε διαβάζαμε τώρα)...αν δεν σε έχει πιάσει, δεν έχεις κάνει το σωστό ερώτημα? και αν σε έπιασε και σε έσφαξε...δεν μας λες τι σου είπε....γιατί καλά και τα ζώδια κλπ αλλά βοηθάνε και οι πραγματικές αντιδράσεις...
  • βικτωρια @ 23.10.2011 13:37
    paidiaaaa ..den itan ksepeta..merika filia kai xouftwmata itan!oxi oti ayto me diakiologei alla leme twra...to ema8e o krios noumero 1 apo koino filo twn 2 kriwn|!!tragiko!!! einai poli mikros o gamimen@@@ o kosmos!!! kai antedrase k psixraima mporw na pw...pera apo mia vrisia se mhnuma,,de sikwne til arxika k otan to sikwse eixe k eleinos sastisei..de me evrise alla auta pou m eipe itan arketa gia na niwsw apaisia...tou tipou se eixa psila k twra epeses sta patwmata''eixa ais8imata twra de nie8w tpt''de 8elw na se ksanadw''klp... katalabainete poso asxima eniwsa...ton lpigwsa ton prodwsa,,,epa8e sok to paidi k me to dikio tou..kseftilkistike k stou skollitous tou pou to ema8an prin apo auton...k re gamwto den eimai tetoi atomo ayth einai i malakia..prin protrexete na m kremasete koudounia..exw metaniwsei gt ton h8ela kai niw8w pws ekana oti ekana epidi i8ela na parw thn epibebbaiwsi oti kapoios asxleitai mazi mou..oti metraw ...malakies dikes mou kai dhmioiurghmata ths anasfaleias mou...eixa treli anasfaleia ..gia to an me 8elei..mipws me vare8ei (o kruos pou ta eixa) kai me to na asxoleitai mazi m o krios noumero 2 epairna ikanopoihsh..etsi nomiza toulaxiston..ppfff to ma8ima..egine pa8ima...alla oi apwleies..kostizoun k me to parapanw...
  • βικτωρια @ 23.10.2011 13:44
    a kai mia dieukrinisi apo Μαργουδι..ποιο ζωδιο εννοεις ειναι το πιο παρορμητικο και εγωιστικο  του ζωδιακου?δεν καταλαβα..ο κρυος  ή ο ιχθυεις?? παιδια σας λεω αυτοι οι 2 ηταν τα 2 ακρα σε συμπεριφορα..απορω πως ηταν και οι 2 κρυοι...
  • abyss666 @ 23.10.2011 13:56
    Κατ αρχην σταματα να γραφεις τη λεξη κριος λαθος.βγαινει τελειως αλλο νοημα στο ειπαν και παραπανω.κατα δευτερο ο κριος της "ξεπετας" ειναι ο γνησιος κριος..ο αλλος ηταν μπασταρδεμενος κι απο αλλα ζωδια.. ¨προφανως το μαργουδι εννουσε τον κριο το πιο παρορμητικο και εγωιστικο του ζωδιακου κι οχι τα ψαρια.
  • Magneto @ 23.10.2011 13:56
    Καταρχήν! 
     
    Δεν είναι κρΎοι. Είναι κρΙοί.
     
    2ον.......αφού ο κριός Νο1 σε είχε σχεδόν γραμμένη, τι περίμενε?
    Να βάλεις πλερέζα και να τον περιμένεις?
    Μήπως θα έπρεπε να του τρίξεις κι εσύ λίγο τα δόντια?
  • Magneto @ 23.10.2011 13:56
    Άντε γιατί κι ο Άγιος φοβέρα θέλει.
  • Magneto @ 23.10.2011 13:57
    Τι έχεις στον 12ο?
  • βικτωρια @ 23.10.2011 14:59
    Magneto δεν ξερω τι εχω στο 12ο πως μαθω?? και που εχει σημασια??
     κ ξαναλεω ο κριός (για να ειμαι κ ολοσωστη) της σχεσης δεν ειναι οτι δεν εδειχνε τιποτα απλα εγω ηθελα να δειχνει παραπανω..π.χ δεν ηταν εκδηλωτικος καθολου στα συναισθηματα... για να μου πει ενα ''μου λειπεις'' αγανακτησε! και μην ξεχνατε υπηρχε αποσταση θαλασσας που μας χωριζε! με αποτελεσμα να πιεζομαι συνεχεια να μην ειμαι ο ευατος μου γιατι πολυ απλα φοβομουν πως αν αφεθω και τον παρω τηλ.π.χ παρπανω φορες μπορει να φανω πρηξα ή δν  ξερω τι..το εβλεπα τοσ εγωιστικα και περιμενα σχεδον καθε φορα να δω  θα μου στειλει ..θα με παρει τηλ.. σας λεω εγω η ιδια η χαζη βασανιζα τον ευατο μου.. και του τα ειχα πει καποιε φορες οτι δε δειχνεις τπτ κλπ..και μ ειχε πει..καλα αφου θες να μιλαμε πιο πολυ εσυ γιατι δε στελνεις??αντε τωρα να του πεις οτι θελω σαν τρελη να στειλω αλλα απο εγωισμο περιμενω εσενα να δω τι θα κανεις...πφφφ ηταν κ πολυ κολλημενος με την παρεα του...αγορια κοριτσια κολλητοι ολοι μη χεσω!! κ σιγουρα θα χαρηκαν πολυ που χωρισαμε!!! 
    abyss666 εχεις δικιο δεν παιζει ο κριός της σχεσης να ειναι γνησιος κριός..περα απο τον εγωισμό..ενω ο αλλος..απαπαπα...ολα τα αρνητικα του κοσμου μαζεμενα πανω τουυυ
  • black mamba13 @ 23.10.2011 15:08
    βικτωρια μη μασας ρε..το πιθανοτερο ειναι ο πρωτος κριος να σε ειχε ταραξει πρωτος στο κερατο απλα δεν το εμαθες..το κακο ειναι το δικο σου παραστρατημα το εμαθε αυτος γιατι εκανε ςτο λαθος να εχετε κοινους γνωστους.
  • magia54 @ 23.10.2011 15:10
    βικτωρια θα συμφωνησω με Magneto. απο τη στιγμη που δεν σου εδειχνε ενδιαφερον και δεν εκδηλωνε τα συναισθηματα του, ειναι λογικο εσενα να σου δημιουργουνται κενα και ανασφαλειες. και να μην τον ειχες απατησει, το θεμα ειναι οτι δεν ησουν ευχαριστημενη απο αυτο που ειχατε. μην προσπαθεις να παρεις το φταιξιμο και να πεις οτι εσυ ησουν υπερβολικα ανασφαλης. ισως και να ησουν αλλα αυτο δειχνει οτι χρειαζεσαι καποιον αλλο διπλα σου που να καθησυχαζει τις ανασφαλειες σου. κατα τη γνωμη μου και τα 2 κριαρια χρειαζονται delete απο τη ζωη σου, αφου πρωτα ζητησεις μια συγγνωμη αν θελεις απο τον κριο που τα ειχατε για την απατη σαν απατη. αλλα απο εκει και περα δεν εχεις να απολογηθεις για κατι αλλο και προχωρας τη ζωη σου. αυτα και καλη τυχη!
  • Magneto @ 23.10.2011 15:10
    Τώρα σου φταίνε ΚΑΙ  οι κολλητοί του? 
    Αμάν ρε πουλάκι μου!
    Σε φάγανε οι τακτικές εσένα. Λογικό δεν είναι να ξενέρωνε ο άλλος που ήταν μακρυά αν έβλεπε ότι επικοινωνούσατε μόνο με δική του πρωτοβουλία?
    Το παραέφτυσες το κριάρι και από το σάλιο δεν κολλάει με τίποτα τώρα.
  • Shark @ 23.10.2011 15:24
    Aπλα πραγματα...ο Κριος Βου  ηταν πιο αλητακι και αυτο σε εξιταρε..απλα εσυ σαν ψαρι δεν μπορουσες να ακολουθησεις και λες.δεν παω καλυτερα στον Κριο Α που ειναι πιο ευπεπτος..
  • βικτωρια @ 23.10.2011 15:27
    mpa oxi dn paizei na ekane kati allo aytos...magia54 poso dikio exeis..
    rixnw olo to varos panw mou kai kathgorw sineia ton eyato moy giati isws de 8elw na dw oti etsi k alliws den htan auto pou me kalipte auth h sxesi..vevaia oti imoun anasfalhs xwris logo imoun!! k ekana sinexeia malakies k paidika pragmata tou tipou na milaw me allous gia na dw an 8a zilepsei k tetoies mpourdes...itan paidi mwre 21 xronwn kai akoma trela kollimenos me thn parea tou..ennoeitai k eipa sugnwmi kai oxi mono auto..tou anoiksa thn kardia mou se ena mail pou tou egrapsa...alla den apantise pote.tpt apolitws kai pane twra 3 vdomades..den paizei na ksanagirisei me tpt!!distixws!!k gia na deite gia ti malaka krio anaferomai o krios noumero 2 eixe 8rassos enw ta eipa ola na me ksanaenoxlisei k na me rwthsei me yfaki ti kanw...milame gia polu 8rassos o tipos!!
  • sgouromallousa @ 23.10.2011 15:38
    Βικτωρια εσυ ειχες το θρασσος να εχεις σχεση και να νταλαβεριζεσαι με τον τυπο. Αυτος ελευθερο πουλι ητανε. Απλα δεν ηταν διακριτικος. Και αυτο δεν σε βολεψε! Αμα δεν ανοιγε το στοματακι του, τωρα αυτη την στιγμη δεν θα κλαιγοσουνα , ουτε καν ποστ δεν θα ανοιγες για να κανουμε κουβεντα!
    Ενταξει, σε δικαιολογω διοτι εισαι νινι ακομα.
    Τωρα αυτο που θα κανεις ειναι να παρεις μια λεκανη να πλανταξεις στο κλαμα και μετα βουρ για κατι καινουριο!
    Τσαγια!
  • βικτωρια @ 23.10.2011 15:39
    A Magneto de moy eipes gia ton 12o oiko ti mas deixnei.. kai episis peite mou an mporeite ..exw geni8ei stis 5 to apogeuma ..par8eno exw wroskopo???
  • βικτωρια @ 23.10.2011 15:42
    popoo sgouromallousa me geiwses pragmatika.kai nai exeis dikio..apla oso kai an akougetai xazo i melo egw kserw pws den eimai tetoio atomo...dld tsoula sthn psixi den eimai...ontws de 8a elega tpt an den to eixe ma8ei...alla pragmatika k gw ponesa para poli..k apo tote to skeftomai ka8e mera..k pleon exw ginei grafiki prepei na to xwnepsw k na paw parakatw!eukolo sta logia pio diskolo sthn praksi...
  • βικτωρια @ 23.10.2011 16:17
    παιδια χαθηκατε ολοιιι??τι γινεται??μαλλον σας κουρασε η ιχθυεις- μαρθα βουρτση..
  • Magneto @ 23.10.2011 16:19
    Ρε μικρό σε όλους μας λες ότι έχουμε δίκαιο, τελικά μου φαίνεται δε ξέρεις τι θέλεις.Κάτι που για την ηλικία σου δεν είναι και τόσο κακό.
     
    Ο κριός Νο1 δε σε κάλυπτε και έβγαζες ανασφάλειες και είναι και κολλημένος με τους φίλους του. 
    Τον κριό Νο2 μαλάκα τον ανεβάζεις, μαλάκα τον κατεβάζεις. 
    Από την άλλη πάλι εσύ δεν έριχνες τα μούτρα σου να πάρεις τον κριό Νο1 ούτε καν στο τηλέφωνο παρότι τον ήθελες και ήσασταν μαζί. Ε σε πήρε μια ,σε πήρε 2 βαρέθηκε. Αυτόν τον πίεζες να σου πει ότι του λείπεις, εσύ του το είπες καμιά φορά? Τον κατηγορείς ότι δεν είχατε την επαφή που ήθελες,ε ας τον έπαιρνες εσύ ένα τηλέφωνο να του πεις απλά "'ηθελα να ακούσω τη φωνή σου". Τον κατηγορείς ότι είναι κολλημένος με τους φίλους του. Ε και τι θες να κάνει? Φοιτητής είναι, να μην έχει φίλους? Όλη τη μέρα με εσένα θα μιλάει στο τηλέφωνο? Οι φίλοι του στο κάτω κάτω ήταν δίπλα του, εσύ που ήσουν? Τον πήρες κανα τηλέφωνο να δεις τι κάνει ή μόνο το έπαιζες ντίβα? Εμένα μια χαρά παιδί μου φαίνεται, δε ξέρω αν είναι ορίτζιναλ κριός ή γιαλαντζί , πιστεύω από τον τρόπο που το χειρίστηκε ότι είναι παιδί σοβαρό με αρχές και ώριμο για τα 21 του χρόνια,κι ας τον θεωρείς μικρό υποτιμώντας τον. Κάτι τέτοια περιστατικά τρελαίνουν τα καλά παιδιά και μετά την πληρώνουν τη νύφη οι άλλες.
     
    Τον κριό Νο2 δε θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου. Δε χαμουρεύτηκε μονάχος του. Η μια γλώσσα ήταν ΔΙΚΉ ΣΟΥ. Όπως δικό σου ήταν το χέρι που μπήκε κάτω από τη μπλούζα του. Δεν ήταν δικό μου και είμαι βέβαιη ότι δεν μπήκε με το στανιό εκεί.
     
    Εν κατακλείδι: Έκανες τη μαλακία σου. Τέλος. Πάμε για άλλα τώρα.
     
     
    ΥΓ1: Η μαλακία σου δικαιολογείται γιατί είσαι μικρή, ευτυχώς που την έκανες τώρα.
    ΥΓ2 : Κάνε το χάρτη σου, πες μου που είναι ο 12ος σου , τι πλανήτες έχει μέσα και μετά βλέπουμε.
     
  • alfita @ 23.10.2011 16:24
    σιγα βρε βικτωρια δεν ειναι και για θανατο.Μικρο εισαι ακομα θα κανεις και τα ακυρα θα κανεις και τα σωστα..ολα μεσα στη ζωη ειναι.. ο αναμαρτητος πρωτος τον  λιθο βαλετω     
  • βικτωρια @ 23.10.2011 16:53
    magneto..eipame imoun egwistria alla oxi k tooso..k egw ton epairna til. k mnm estelna alla entakei oxi polla polla.sigoura oxi parapanw apo ta dika tou.k otan tou eixa pei ma d emou les oute ena mou leipeis k milame sa na leme ta nea mas mou eixe pei ma giati to blepeis etsi k tetoia..ap thn alli px. ekane mia stis tose sk thn kali praksi..opws na me parei p.x til na mou tragoudisei ena tragoudi sthn ki8ara..apla panta eniw8a sa na perimena a psixoula toy..mporei pali na ipervalw..pisteuw entelei pws k oi 2 ftaigame..oi ka8enas gia allous logous..xwris auto na dikaiologei th malakia mou pou thn ekana parallila sth sxesi..oso gioa ton allon gia mena einai poli malakas oti k na les efoson eixe 8rassos meta apo to olo skiniko prwton na min paradextei oti ta eipe ola enw ta eixe pei k 2on na me parei k til  meta apo 20meres ap to skiniko..eleos dld..tou eipa na mi me ksanaparei k tou to ekleisa.(exeis dikio thn wra tou faswmatos to i8ela)
    dld o krios ths sxesis den to vlepete oute kan na 8elei na milisoume apo konta...kai 8elw poli na milisoume..me trei pws to lene...
  • βικτωρια @ 23.10.2011 17:00
    aa..an mporw na katalabw kala giati eimai k asxeth..exw to 12o oiko ston aigokero.ti simainei auto\??
  • Magneto @ 23.10.2011 17:45
    Το λέμε και το ξαναλέμε, αλλά εσύ το λες θέλοντας να σου πούμε εμείς : έλα μωρέ δεν πειράζει ο κριός Νο 1 θα ξαναγυρίσει. 
    Ο Νο2 φιλενάδα , τη δουλειά του έκανε, εσύ που είχες σχέση ας πρόσεχες.
     
     
    Πάμε τώρα στον 12ο, αν και τελικά μάλλον θέμα 1ου είναι,αλλά τέλος πάντων.
    Έχεις πλανήτες στον 12ο? ποιους? τι όψεις κάνουν?
    ο Κρόνος που είναι? τι όψεις κάνει?
  • βικτωρια @ 23.10.2011 18:56
    magneto psixologos eprepe na gineis! epeses mesa apolita..nai einai sa na 8elw na akousw auto pou eipes..oti 8a ksanagirisei..alla oxi eidika o sigkekrimenos de 8a ksanagirisei..giati ta eixame molis 2 mines kai tou ekana th malakia, giati de 8a mou exei ksana kamia empistosini,giati oi filoi tou 8a tou lene min eisai malakas pou 8a ksanagiriseis sthn ili8ia klp klp..egw vevaia ton skeftomai kai 8a on skeftomai gia poli kairo akoma..giati de mou einai eukolo na dextw oti teleiwse etsi pou teleiwse ,oti den to ezhsa, kai to simantikotero oti teleiwse apo diko m la8os,,an to eixe kanei ekeinos pragmatika 8a me ponouse ligotero..anyway,,as mhn analiw alla..kourasa poli...
    oso gia to xarth mou den kserw pws na ta dw auta pou eipes...paizei na ton deis esi na mou eksighseis kapoia pragmata???ginetai kati tetio??
  • Magneto @ 23.10.2011 22:31
    παίζει να τον δεις στο myhoroscope μόνη σου
  • βικτωρια @ 23.10.2011 23:25
    και να τα δω δεν ξερω αν θα καταλαβω και πολλα..τεσπα ευχαριστω magneto,,gia to xrono sou kai gia tis simvoules..elpizv pws sthn epomenh sxesh de 8a eimai o eyatos moy,ligotero egwistria kai me matia mono se ekeinon!!!!
  • βικτωρια @ 23.10.2011 23:26
    opaa la8os!!ennow 8A EIMAI O EYATOS MOY

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...