παρακαλώ περιμένετε...

Εφτιαξε....:Ρ

  • Shark @ 10.09.2011 18:42
    Με τη Σελήνη πλέον στους Ιχθείς από σήμερα Σάββατο 10/9 αργά το βράδυ και κυρίως αύριο Κυριακή 11/9 το πρωί σε σύνοδο με το Χείρωνα και αντίθεση με τον Ερμή από την Παρθένο, οι μνήμες και οι φωνές που είναι μέσα στο μυαλό σου πολλαπλασιάζονται και μάλλον αφορούν μία εποχή που είχε αποτελέσει ανοικτή πληγή στη ζωή σου.
    Δεν είναι τυχαίο που κάτι τέτοιο συμβαίνει την 11/9 (η γνωστή ημερομηνία της καταστροφής των Δίδυμων Πύργων) και ειδήσεις, αφιερώματα και εικόνες από εκείνη την ημέρα θα φέρουν στο προσκήνιο την αλλαγή σε ολόκληρη την ανθρωπότητα (Ιχθείς =σύμπαν). Σε πιο προσωπικό επίπεδο, αν ανήκεις στους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων και ωροσκόπων (Δίδυμοι-Τοξότες, Παρθένοι-Ιχθείς) ίσως να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε μία κατάσταση η οποία σε πιέζει συναισθηματικά χωρίς όμως να μπορείς να ορίσεις λογικά. Ή αντίστροφα, έχοντας εκλογικεύσει τα πάντα στη ζωή σου, βλέπεις πως η ψυχή σου αντιδρά σε αυτή την τάση με όνειρα, εφιάλτες και ανησυχίες που δεν κατανοείς από που πηγάζουν.
    Από την άλλη πλευρά, εξετάζεις την περίσταση να γίνεις χίλια κομμάτια για να ικανοποιήσεις αυτό που θέλουν οι γύρω σου και να αφήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες σε δεύτερη μοίρα. Η γνωριμία σου με ένα άτομο μπορεί να έχει μία Χειρώνεια υφή από την άποψη πως φέρνει στο φως το τραύμα που κουβαλάς εσύ ή ο/η Άλλος/η και δεν είναι δυνατό να εξηγήσεις ή διορθώσεις αφού έχει πολύ βαθιές ρίζες μέσα στην καρδιά ή την ψυχή σου/του/ης.
    Με το πέρασμα όμως της ώρας το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή μία αμφιβολία σου και κατανοείς πως όλα τα πράγματα γίνονται στην ώρα τους και δεν κερδίζεις τίποτα με το να επιμένεις να αλλάξεις τη σειρά των γεγονότων. Ταυτόχρονα ο Δίας από τον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο μία εκδρομή που μπορεί να σε ανανεώσει, μία παρέα ανθρώπων με τους οποίους μπορεί να περάσεις το χρόνο σου πάνω από ένα μεσημεριανό τραπέζι και με αυτό τον τρόπο να διώξεις από το νου σου έννοιες που φαίνεται να σε στοιχειώνουν.
    Σε κάθε περίπτωση, η Κυριακή 11/9 είναι μία ημέρα μνήμης αλλά και αξιολόγησης μίας πορείας 15 ημερών με στόχο να έρθεις πιο κοντά στην αλήθεια που θα σου φανερώσει η Πανσέληνος της Δευτέρας 12/9. Οι αποφάσεις είναι στην τελική ευθεία τους και αυτό δεν μπορεί παρά να σε ανακουφίζει αλλά και να σε τρομάζει ταυτόχρονα αφού μερικές φορές αντιλαμβάνεσαι πως η λογική σου δεν μπορεί να χωρέσει γεγονότα που έχουν στόχο να σου δείξουν πως η φυσική νομοτέλεια είναι σχεδόν πάντα ανίκητη?
     
    http://signingstar.wordpress.com/
  • newflame @ 10.09.2011 19:02
    να πάρει....δε μας πιάνει η πρόβλεψη για ...εκδρομή!
  • Rattlesnakes @ 10.09.2011 19:24
    Έτσι ακριβώς όπως τα λες....Με προοδευτικό ωροσκόπο στην μηδενική των ιχθύων, και την πανσέληνο τη Δευτέρα, νιώθω πιο ιχθείς, απο ότι έχω υπαρξει ποτέ ......
    Διασθάνομαι, πιάνω στον αέρα καταστάσεις, ονειρεύομαι, έχω εφιάλτες, τηλεπάθεια, και όλα, μα όλα...αρχίζουν και συμβαίνουν στην σφαιρα της πραγματικότητα με μια μεταφυσική νομοτέλεια...Όχι τα καλά, αλλα τα όσα είναι να συμβούν...
    Η λογική καταργείται, και οι πόροι του είναι, έχουν ανοίξει σε κάτι που ούτε γνωρίζω, αλλά ούτε φοβάμαι...
     
    Αν είναι δυνατόν, τί γράφω η πλουτωνοποσειδωνιασμένη....
  • zoe19 @ 10.09.2011 20:11
    Ελα πες τα ρε άνθρωπε!
    Αχ βρε Σεληνούλααααα.... τι μας κάνεειειειειες..... [μέχρι και το blog έριξες!]
     
  • StaRdust80 @ 10.09.2011 20:14
    καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
    επιτέλους
  • Magneto @ 10.09.2011 20:52
    Επιτέλους! 
     
    Κόντεψα να σκάσω!
  • maria33 @ 10.09.2011 22:01
    Επιτελους!Κι εγω κοντεψα να σκασω!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...