παρακαλώ περιμένετε...

Αρνητικές όψεις διελεύσεων=πτώση;

  • ΑΛΦΑ @ 16.05.2011 14:42
    Gioko ο γενικός κανόνας λέει ότι οι όψεις των εξωκρόνιων   πλανητών με τους γενέθλιους εξωκρόνιούς μας, είναι όψεις συλλογικές ή αλλιώς γενιάς. Αυτό, με λίγα λόγια, θα πει ότι τις όψεις που δέχεσαι εσύ αυτή την στιγμή, τις δέχεται και όλη η γενιά σου.  Έτσι, οι όψεις αυτές δεν έχουν τον στενό ερμηνευτικό χαρακτήρα που θα δίναμε σε όψη αργού πλανήτη με προσωπικό πλανήτη του χάρτη.
    Σε όλο το παραπάνω όμως υπάρχουν εξαιρέσεις. Στην περίπτωσή σου που είσαι Ιχθύς, το ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου κάνει τετράγωνο με τον γενέθλιο κυβερνήτη του ζωδίου σου,  σαφώς και έχει μια διαφορετική ερμηνεία. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο στην περίπτωση που στον γενέθλιο χάρτη σου ο Ποσειδώνας κυβερνάει γωνιακό οίκο.
    Επίσης άλλη βαρύτητα έχει ένας διερχόμενος αργός πλανήτης όταν περνά μέσα από γωνιακό μας οίκο και κάνει όψεις με αργούς πλανήτες που κυβερνούν γωνιακούς οίκους.  
     
    Για να δεις πως πρόκειται να επηρεαστείς, έλεγξε αυτά που αναφέρω παραπάνω και συνδύασε ?ερμηνευτικά- τις ιδιότητες του οίκου στον οποίο βρίσκεται ο γενέθλιος πλανήτης που δέχεται τις όψεις, τις ιδιότητες του οίκου που κυβερνά και τις ιδιότητες του γενέθλιου οίκου από τον οποίο διελαύνει ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας αντίστοιχα. 
  • gioko @ 16.05.2011 15:05
    Αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω - ως προς την ερμηνεία - θα το προσπαθήσω... 
    Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ.

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...