παρακαλώ περιμένετε...

Όταν ο Πλούτωνας συνάντησε τον Άρη…

  • gemi @ 25.04.2011 08:59
    δε θα μπορουσε να εχει περιγραφει ωραιοτερα.
    alfa ολα τα αστερακια δικα σου
     
     
  • ΑΛΦΑ @ 25.04.2011 11:44
    Altec37, για μία τόσο δυνατή διέλευση, όσο αυτή του Πλούτωνα από τον γενέθλιο Άρη μας, η απάντηση είναι ότι ανεξάρτητα από το αν είναι σύνοδος ή τετράγωνο, το αν θα μπορέσει το άτομο να απορροφήσει την μοναδικότητα αυτής της ανεπανάληπτα σφοδρής ενέργειας και τι θα την κάνει, έχει να κάνει με το σύνολο του χάρτη.
     
    Ένας χάρτης που υπόσχεται έστω το μίνιμουμ της διανοητικότητας, θα νιώσει την όψη σε κάθε κύτταρο της ύπαρξής του και η εκ βάθρων αλλαγή του θα είναι ιδιαίτερα αισθητή.
    Ο επιδερμικός που δεν εμβαθύνει σε τίποτα, θα παραμείνει επιδερμικά πτοημένος και η εν λόγω όψη θα φέρει στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό του και όλα του τα συμπλέγματα.
     
     
      
     
  • ΑΛΦΑ @ 25.04.2011 12:33
    Altec37, The action brings reaction.
     
    Have a nice day.
  • ΑΛΦΑ @ 25.04.2011 12:45
    Συμφωνώ απόλυτα. Γιʼ αυτό όταν βαλτώνουμε, τελειώνουμε.
  • elga6518 @ 25.04.2011 13:02
    Εγω βιώνω την αντίθεση του Πλουτωνα στον Αρη μου....Βρήκα την δύναμη να κάνω πράγματα αλλα οχι όσα θα ήθελα . Απο σφουγγαρόπανο έγινα χαλί μπάνιου.....
  • elga6518 @ 25.04.2011 13:13
    Γινεται καλέ μου Altec το χαλάκι μπάνιου Περσικό χαλί???? Αμ δεν γινεται....
    Ασε που είναι και επικίνδυνες αυτές οι διελευσεις ...( για εμας τα χαλάκια..)
  • ΑΛΦΑ @ 25.04.2011 13:19
    Elga6518, έχει σημασία να βρεις ποιον οίκο κυβερνάει ο Άρης σου (οι υποθέσεις αυτού του οίκου θα έχουν μεγάλη εξέλιξη) , αλλά και σε ποιον οίκο βρίσκεται, όπου πάλι ο οίκος αυτός θα έχει τις ανάλογες εξελίξεις.
    Και φυσικά τον οίκο που φιλοξενεί τον Πλούτωνα.
     
    Στις αντιθέσεις γενικά, ο τρόπος που βιώνονται οι όψεις, είναι μέσα από εντάσεις. Υπάρχουν δυνάμεις που θα πρέπει να εξισορροπήσεις μέσα σου. Οι δυνάμεις που αφορούν τις αρχές του οίκου που βρίσκεται ο Πλούτωνας με εκείνες του οίκου του γενέθλιου Άρη σου.
     
    ΥΓ: Καλά είσαι. Θα μπορούσε να είσαι και μοκέτα από τοίχο σε τοίχο που μαζεύεται δύσκολα!
  • Journey @ 25.04.2011 13:29
    Εγώ είμαι η κουβερτούλα του Τσάρλυ Μπράουν
    * Καλημέρες
    * * ωχ ωχ, αυτό με το ποιόν οίκο κυβερνά ο Αρης και ο Πολύτωνας [ αντιθέσεων το ανάγνωσμα ] καθόλου δεν μου άρεσε [ ή μου άρεσε και απλώς δεν το καταλαβαίνω?]
  • ΑΛΦΑ @ 25.04.2011 13:43
    Αυτό που δεν μπορείς να αποφασίσεις αν σου άρεσε ή δεν σου άρεσε, μάλλον έχει να κάνει με το αν σε ανησύχησε ή όχι...
     
    Αντικαλημέρες!
  • elga6518 @ 25.04.2011 13:44
    O Πλούτωνας ειναι στο 12ο αυτην την στιγμη ( αντε και σε λίγο θα περάσει πάνω απο τον Asc μου.....) χτυπαει λοιπόν τον Αρη που είναι στο 6ο, και ειναι κυβερνήτης του 3ου. Προβλήματα με τα αδέλφια μου δεν έχω (ακόμη), προβλήματα με την δουλειά εχω (και ποιός δεν έχει) προβληματα με τον εαυτό μου και πως εφτασα ως εδω (12ος) ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ !!!!
    Τι λές ΑΛΦΑ , θα αντέξω να δω τον Πλούτωνα μεχρι το Asc μου ????? Ε ρε γέλια .....
  • ΑΛΦΑ @ 25.04.2011 13:50
    Elga, αφού καθαρίσεις όλα τα φαντάσματα και τους φόβους του άξονα 12\6 , να είσαι έτοιμη για την σύνοδο του Πλούτωνα με τον ωροσκόπο σου. ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ! Δεν θα ήθελα να είμαι το μπάνιο, του οποίου το δάπεδο κοσμούσες μέχρι τώρα! (χαχαχαχα) Μαύρο φίδι που τους έφαγε!
  • elga6518 @ 25.04.2011 13:59
    χαχαχα , δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ετσι.... Ελπίζω να είναι για καλό ΑΛΦΑ γιατί αλλη φουρτούνα δεν θέλω....
    Πάντως τώρα που το λές δεν είχα δωσει σημασία στα ζητήματα του 6ου  ..... Ωχ , ώρα είναι να μου σκάσει και καμμιά αρρώστια .....
    Πεσ μου πως ο Διας  θα περάσει απο πανω μου και θα με σωσει .Πες μου το ....
  • Rattlesnakes @ 25.04.2011 13:59
    το έχω περάσει με αφροδίτη....και άλλαξα δέρμα (μαλλό άλλαξαν δέρμα..) τα προσωπικά μου..
    Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης που να μπορεί να σε συγκλονίσει, να σε διαλύσει, και ξανασυνθέσει όπως ο Πλουτωνας..μόνο που θα χρειαστεί πολύ αίμα, και θα μείνουν πολλά αποκαίδια πίσω σου...
     
     
    (τρώω τώρα το εξαγωνάκι με τον ήλιο μου...και νιώθω δονήσεις μεγατόνων στο οικοδόμημα..)
  • elga6518 @ 25.04.2011 14:07
    Αφου τα λέμε όλα ας πω και αυτό ! Πρίν την αντίθεση , πέρασα το τετράγωνο Πλούτωνα -Αφρο !!! Εχεις δίκιο Rattlesnakes αλλαξαν τα πάντα στις σχέσεις μου !!!! Μιλάμε οτι ΔΕΝ αναγνωρίζομαι . Τωρα λοιπόν αυτος ο ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ Πλανήτης χτυπάει τον Αρη μου , και μετα τον ASC μου !!! Που να κρυφτώ δεν ξέρω .....
  • ΑΛΦΑ @ 25.04.2011 14:40
    Elga μην ακούω ανοησίες και φοβίες! Μια χαρά θα είσαι! Μην μασάτε ότι 12ος και 6ος  σημαίνει απαραίτητα αρρώστια και θέμα υγείας. Ο 6ος είναι ο σωματικός κόπος, είναι η προσφορά υπηρεσιών, είναι η εργασία... 
     Ο 12ος  είναι τα μυστικά μας, οι κρυφοί εχθροί μας, είναι η ανάγκη μας για απομόνωση, η ψυχική ζωή μας...
    Και τόσα πολλά άλλα που πρέπει να τα δούμε σε συνάρτηση του συνόλου του χάρτη. Μόνα τους δεν λένε τίποτα!
         
  • Journey @ 25.04.2011 14:42
    Δεν με ανησύχησε, με παραξένεψε ίσως και νιώθω οτι είμαι ακόμα στην αρχή
  • Rattlesnakes @ 25.04.2011 15:15
    γκερλς...
    λεπόν....όταν μπλήκα σε διαδικασία οριστικού χωρισμού απο τον μεγάλο μου έρωτα (χωρίς να το έχω αντιληφθεί τότε πως ήταν η αρχή του τέλους..)-ήταν όταν ο πλούτωνας άρχισε να τετραγωνίζει την αφροδίτη μου (και ο κρόνος αντίθεση με τον άρη μου...) αυτο κράτησε περίπου 6 μήνες....μετά...δηλαδή αυτόν τον Γενάρη-ξεκουνήθηκε επιτέλους και ανάσανα για ενα δίμηνο, μέχρι ο πλούτωνας να κάνει εξαγωνάκι με ήλιο μου-και να μπει στον 12ο οίκο (όπου θα είναι τα επόμενα 12 χρόνια...αλληλλούια...)-Αλλά...συνειδιτοποίησα πως αρχές ιούλη και για κάποιους μήνες, όντας ανάδρομος πια θα ξανατετραγωνίσει την άφρο μου-γι κάποιους μήνες.....(αφού έχει περάσει απο πάνω της ο ισοπεδωτικός ουρανός, για ένα μήνα..)
    Την χειμωνιάτικη φλοκάτη σας πως την θέλετε? Γιατί αν δεν σας αρέσει, μπορώ να σας βολέψω και με ταπετσαρία....βοήθεια μας..
  • Rattlesnakes @ 26.04.2011 11:34
     Και μια άλλη ερώτηση-σχετική -Άλφααα δώσε φως!!!!
    Αν σtoν γεννέθλιο χάρτη σου ο ένας πλανήτης είναι ανάδρομος (πχ ο Πλούτωνας ) τότε ποια διεύλευση του ίδίου πλανήτη σε επιρεάζει περισσότερο? Η ανάδρομη ή ή ορθόδρομη?
    (αυτά σκέφτεται ένα πυράγχας, κλεισμένο στους 4 τοίχους ενός γραφείου, πρωινιάτικα..)
  • ΑΛΦΑ @ 26.04.2011 12:05
    Rattlesnakes,  πράγματι, κάτι που συχνά έχω διαβάσει ότι ισχύει, είναι ότι την επιρροή ενός διελαύνοντα πλανήτη που στο χάρτη μας είναι ανάδρομος, την δεχόμαστε όταν ο πλανήτης αυτός είναι ανάδρομος. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τον Ερμή, επειδή είναι γρήγορος και γυρίζει σε ανάδρομη φορά, κάθε τέσσερεις μήνες.
    Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η ανάδρομη φορά πλανητών στον χάρτη μας, ιδιαίτερα των εξωκρόνιων, έχουν μία πιο μεταφυσική υπόσταση και δεδομένου ότι αφορούν ολόκληρη γενιά, είτε ορθόδρομα, είτε ανάδρομα,  όταν κάνουν όψεις με προσωπικούς πλανήτες, οι εξελίξεις είναι αναπόφευκτες.
    Ιδιαίτερη σημασία, νόημα και βαρύτητα, πρέπει να δίνεται όταν στον χάρτη μας υπάρχει ανάδρομη Αφροδίτη ή Άρης. Εκεί περιπλέκονται τα πράγματα.
    Ψάχνοντας στο διαδίκτυο,  φαντάζομαι ότι θα βρείτε σχετικά άρθρα.         

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...