παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Θέλω απλα να πω τον πονο μου ...

Λοιπον ξεκινάω λέγοντας σας οτι σαν ψαράκι που ειμαι(αν ειναι αυτο βεβαια χαρακτηριστικο του ζωδίου) δίνω πολυ σημασια στον έρωτα!Ο κοσμος να χαλάει αν ειμαι ερωτευμένη και ειμαι με αυτόν που θέλω δεν με νοιαζει τιποτα!!!Οταν χωρισα λοιπον μετα απο μια μακροχρονια σχέση , καθόλη την διάρκεια της οποίας ο φίλος μου ήταν για μένα πάνω απ'όλα, έκλαψα , πόνεσα και κάποια στιγμη(σχετικα γρήγορα θα έλεγα) το ξεπέρασα!!Άρχισα λοιπόν να περνάω τέλεια με την παρέα μου να εχω πάντα τρομερή διάθεση σε σημείο που όλοι όσοι με ξέρουν με ρωτούσαν:Ποιος είναι τον ξέρουμε? και εγώ απαντούσα : κανένας περνάω κ μονη μου καλα δεν με ενδιαφερει να κάνω σχέση κτλ. Κι εκει λοιπόν που ήμουν πάνω στο ροζ συννεφάκι μου ξαφνικα δείχνει ενδιαφερον στο προσωπό μου ένας ζυγός τον οποίο τον ξέρω 2 χρόνια , χωρις όμως να εχει δείξει όλον αυτό τον καιρό τίποτα.Ανεβαίνω λοιπόν πιο πάνω απο τα σύννεφα και είμαι σε μια φάση wow!όλα ειναι πιο τελεια κι απ'το τέλεια!

όσπου ήρθε η προσγείωση...ετσι ξαφνικα όπως άρχισε τελείωσε , χωρίς να γίνει και τίποτα μεταξύ μας ...και πιάνω τον εαυτό μου να στεναχωριεται και να αισθάνομαι ξανα ότι μόνο αν ερωτευτώ θα αποκτήσει νόημα η ζωή μου...ότι δηλαδή με κοπο καταφερα (δηλ. να μην εξαρτάται η ευτυχία μου από την υπαρξη σχέσης στην ζωή μου) σε λίγες μέρες γκρεμίστηκε...

Πραγματικα , συμβαίνει αυτό και σε άλλους ιχθύες?Και τι προβλέπεται για τα αισθηματικά μας ρε παιδιά? (Πάλι εκεί το μυαλό μου!!!Σε λιγο δεν θα χω να φάω και ο νους μου εκεί!!!)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...