παρακαλώ περιμένετε...

ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΟΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ....

  • blueina @ 19.03.2011 14:57
    εγω εχω να πω πως δεν ταιριαζουν ολοι οι παρθενοι με τους ιχθυς...εγω π.χ. ειμαι παρθενος και ποτε δε ταιριαξα με ιχθυ...αυτοι λοιπον που δεν ταιριαζουν με ιχθυ ταιριαζουν με ζυγο
    και οσο και εγω και ο ινφερναλ να ειμαστε κατα των ζυγων θεωρω πως ταιριαζει πιο καλα με παρθενο...
    πρεπει αν δεις και αλαλ στοιχεια..ωροσκοπο αφροδιτη..σεληνη κτλ..
    σιγουρα ο ιχθυς προσφερει μια πιο ηρεμη ζωη σε εναν παρθενο και ο ζυγος ταραζει τα νερα...
    μια ιχθυνα με ζυγο ομως δεν νομιζω πως ταιριαζει..
    ασε τα μπερδεψα...
    να παρει.,φταει η πανσεληνος..
  • NALI71 @ 20.03.2011 08:23
    Oντως με μπερδεψες!! Δεν πειραζει ομως τουλαχιστον προσπαθησες!!! Προσωπικα πιστευω οτι η σχεση μεταξυ ιχθυ-ζυγου θα ηταν πιο ταραχωδης σε σχεση με τον παρθενο-ιχθυ.Ασε που εισαστε πολυ γκρινιαρηδες , μα πολυ γκρινιαρηδες... Σε ευχαριστω οπως και να΄χει!!
  • Konstantiathess @ 21.03.2011 14:39
    αυτο γιατι με θυμιζει εμενα????? 
  • NALI71 @ 22.03.2011 09:51
     @ Konstantiathess
    Τι σου θυμίζει ακριβώς  ?????
  • Konstantiathess @ 22.03.2011 10:15
    nali71 σου εστειλα μνμ
     
     
  • NALI71 @ 22.03.2011 14:37
    @ konstantiathess
    Θα μου πεις τι εννοείς? Με έσκασες !!!!!
  • Konstantiathess @ 22.03.2011 14:53
    αυτο μου θυμιζει τη δικη μου κατασταση... εμπλεξα με ενα παρθενο οπου 3 μηνες με ειχε σε αναμονη και το εληξα. και την ιδια μερα μπηκε στη ζωη μου ενα ζυγός..και βλέπω οτι με το ζυγο εχουμε κοινους στοχους υπαρχει επικοινωνία! ενω με το παρθενο.. οτι να ναι σθνεχεια προσβαλει και κριτικαρει! κομπλεξαρας και οτι να ναι! ενω ο ζυγός σε καταλαβαινει και κανει υπομονη απλως ανοιγει τα χαρτια του τις προθεσεις του και τελος.καταλαβες? αν εχεις κοινο στοχο με το ζυγο θα βγει κατι!
  • NALI71 @ 22.03.2011 15:38
    Μάλλον εχει να κανει με τους ωροσκοπους κατι! Γιατι ο δικος μου παρθένος με κυνηγησε , με κατεκτησε και τωρα που κοιματε στις δαφνες του με εχει γραψει εκει που δεν πιανει μελανι!!!
    Ο δε ζυγός απλά μου έκανε κλικ γιατι ειχα αρχίσει να αισθάνομαι αόρατη ????Ανακάλυψε ενας άνθρωπος ξαφνικά οτι υπάρχω και μου έδωσε σημασία που πολύ απλά την είχα ανάγκη...Οχι απλά ως άνθρωπος ως γυναίκα!!! Και σου λέω τώρα Ο.Κ. καλός, χρυσός, ο παρθένος αν παρακάμψεις τα ψυχονευρωτικά του γιατι ομολογουμένως έχουν πολλά προβλήματα οχι μόνον ένα !! Τί γίνεται ??Βασίζεσαι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα ή  κάνεις την καρδιά σου φιόγκο και ξεχνάς,στραβώνεσαι και συνεχίζεις απλά αυτό που ξεκίνησες?????......
  • Konstantiathess @ 23.03.2011 11:25
    εγω απλα... δν μπορουσα με τον παρθενο.... ειναι στη κοσμαρα του.. στα ψυχολογικα του... στα προβληματα του! ε συγνωμη αλλα δν θα γινουν δικα μου!!!! δν ξερω με αφροδιτη στο κριο και αναδρομο... δν νομιζω να σηκωνω πολλα! χαχαχαχα!! απλα με το ζυγο ειμαι χαλαρη!!! και οτι ειναι να γινει θα γινει!!!  και αυτο που ειπες.. για το αγνωστο... ??? ποτε μη λες ποτε!!!! θελεις ανανεωση....!!αυτο βλεπω!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...