παρακαλώ περιμένετε...

Προβλημα για αντρα Ψάρι!!

  • queen of hearts @ 29.01.2011 20:59
    ΜΠΡΡΡΡ....(κουναω το κεφαλι μου περα δωθε!!) πολλα ερωτηματικα αλλα στο τελος δεν καταλαβα τι θελεις εσυ.. θες να τον "συμπονεσεις" -τρελο fault, btw, η εκφραση- ή να τον πονεσεις? να πας με με τον εργοδοτη του ή να πας να βγεις στην παρο με παπα και με κουμπαρο? θες να χαλαρώσει απο το τσιμπημα ή τσιμπηθει απο το χαλαρωμα? εσυ ερωτευμένη είσαι ή περιμένεις να σε ερωτευτεί αυτος πρώτα? και τι ακριβως κοιτούσες στη βιβλιοθηκη? αν ο ερμής του είναι σε θέση να μιλήσει ή η αφροδίτη του ζωγραφίζει καρδούλες στα τετραδια? It's nothing personal Lella dear.. Αλλα σύνελθε λίγο.. Μην τα πολύ σκοτιζεις τα πράγματα.. Αμα σας βγαίνει, σας βγαινει.. Αν δεν σας βγαίνει , να 'ναι καλα τα question marks..
  • ETOIL @ 29.01.2011 21:52
    queen of hearts εισαι μοναδικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lella @ 30.01.2011 13:46
    χαχαχα!!!! Τοσο τρελή φάνηκα???  Με έστειλες queen of hearts με την απαντησή σου!!  Ελπίζω να μην θές να απαντήσω στα δικά σου ερωτηματικά, γιατί οπώς πολύ σωστά κατάλαβες έχω χαλαρώσει από το τσίμπημα!  Η αληθεια οτι είναι οτι δεν ξέρω τι θέλω και εκεί ξεκηνάει όλο το κακό. Και για να μην υπάρχουν παραξηγίσεις ο εργοδότης ειναί συγγενής μου και δεν θέλω να τον πονέσω, πολύ!! Και να σου πώ και κάτι άλλο?? Κουμπάρο στην πάρο που θα βρώ τετοια επόχη??? Με αγχωσες στα καλα καθούμενα!  Thanks για την απάντηση σου η οποία πέρα από την πλάκα με προγείωσε!!! 
  • missmarion @ 31.01.2011 19:06
    Λοιπον....ειμαι ψαρι κ εχω εμπειρια απο τοξοτη....κακή...anyway! Να ξερεις,ότι δεν γκρινιαζουμε γιατι το απολαμβανουμε αλλα γιατι νιώθουμα ανασφαλεια ως προς τη βαρυτητα των αισθηματων σας για εμας.Αν εισαι κλασικη τοξοτινα -τρι λα λι τρι λα λο κι ολα τελεια κ θα γινει η αποσταση γυαλι με μια να το σπασω ...δε γινεται δουλεια! Μη φοβασαι αν δειχνει απομακρος,αυτο γινεται οταν γουσταρουμε κι ειμαστε στη φαση που τσεκαρουμε αν μας θελει κι ο αλλος στάληθεια. Το'χει αυτο ο Ιχθυς-να τρελαινεται κ να μη στο δειχνει,ειδικα οταν σε βλεπει υπερβολικο στην εκφραση σου.Το καλυτερο που εχω να σου προτεινω ειναι να μην ξαναρωτησεις τι τον προβληματιζει αν αυτο που τον προβληματιζει δεν αλλαζει. Δειχ'του οτι τον θες,με τρυφερα αλλα οχι υπερβολικα λογια και ΒΕΒΑΙΑ πραξεις και δε θα ξαναγκρινιαξει,θα τα ξεχασει.Ειναι γνωστο οτι ο Τοξοτης βαριεται ευκολα, γι'αυτο ο Ιχθυς  δεν εκδηλωνεται.Ακομα κι αν δεν το ξερει αυτο,βλεποντας σε το διαισθανεται.Θα εκδηλωθει αν εισαι σταθερη,ευγενικη και γλυκια-κ φλογερη όπου χρειαζεται! Κ τοτε,εσυ θα βαρεθεις κ θα παρει ο καθενας το δρομο του...
  • Lella @ 01.02.2011 13:28
    missmarion η τελευταια προταση με σκοτωσε... Νομιζω οτι δεν έχω πρόθεση να τον πληγώσω από την άλλη όμως θέλω να τον πληγώσω για να 'τσεκάρω' αν όντως ενδιαφέρεται. Ειμαι μία κλασικη τοξοτης τρα λα λι τρα λα λο, που από οτι καταλαβες δεν ξέρει τι της γίνετε.
    Υπαρχει κανα κόλπο να δω αν η αδιαφορία του ειναι δυσταγμός ή αλθινή αδιαφορία?? πχ Δεν με περνει τηλ και παιρνω σχεδόν συνεχεια εγω!!! αλλα με ρωταει αν εχω βρει και κατι άλλο. Ή  με έχει ρωτήσει γιατι κοιμαμαι το πρωι ως αργά και που γύρναγα το προηγούμενο βραδυ και εγω απαντάω μες το ναζι "μπαααα σε εννοιαξε?", η απαντηση ειναι πηγαινε όπου θες, κουβέντα κανουμε!......Δηλ. όταν δεν γουστάρετε και είστε όντως αδιάφοροι τι κάνετε??? 
  • missmarion @ 01.02.2011 17:06
    Δεν ειναι τιποτα...ως γνησια Τοξοτινα,θα το ξεπερασεις κ θα το ξεχασεις γρηγορα! Δεν το κανετε επιτηδες,ετσι ειστε.Ισχυει παντως αυτο που σ ειπα,οτι το παιζει αδιαφορος οταν γουσταρει.Τωρα,αν προκειται κ για αντρα...ακομα περισσοτερο γιατι ειναι κι ο κλασικος αντρικος εγωισμος στη μεση.Αν θες τη γνωμη μου,καν'του λιγοτερα ναζια κ κοιτα τον περισσοτερο στα ματια-ή ακούμπα τον απαλα στο χερι.Η ξεκινα να του πεις κατι με υφος ερωτευμενης κ κοψε τη φραση σου στη μεση -τυπου"ξεχνα το..." ....Σκοτωμα! Κ μετα φυγε απ΄το οπτικο του πεδιο..ασ'τον να σε "φανταστει" κ να ξαναφερει στη σκεψη του την κινηση σου.Καν'το αυτο κανα 2 φορες κ δες πως παει.
  • Lella @ 01.02.2011 17:42
    Δεν ειμαστε κ τερατα:Ρ Οντως όμως ξεχνάμε εύκολα και αλήθεια δεν το κάνουμε επίτηδες. Θα δοκιμάσω την συμβουλή σου και θα σου πω. Σε ευχαριστω!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...