παρακαλώ περιμένετε...

Θάρρος ή Αλήθεια????

  • taboo @ 31.12.2010 23:19
    Καλή χρονιά σας εύχομαι... Είθε ο νέος χρόνος να μετατρέψει όλους τους  πλατωνικούς έρωτες σε αγάπες με σάρκα και οστά! Ας σκεφτούμε όμως, ότι έτσι θα τις κατεβάσει απ' το βάθρο τους, θα τις απομυθοποιήσει, ίσως και να τις εκχυδαΐσει με το πέρασμά του... Αφού ήταν λοιπόν της μοίρας τους να είναι έτσι από την αρχή, ας μην πηγαίνουμε εμείς κόντρα! Δεν θέλω να λυπήσω κανέναν, αλλά το σύμπαν κάτι ξέρει για να εμποδίζει κάποια πράγματα...
  • elen@ @ 01.01.2011 02:29
    oi platwnikoi erwtes exoun to kalo oti paraeinai epeksergasmenoi apo to mualo se stadio tetoio pou 8a kaname ta adunata....dunata gia na minoun opws tous eixame fantastei! euxomai  oi platwnikoi erwtes na ginoun oi pio dunatoi erwtes pou upirksan pote!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KALH XRONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • VangelisS @ 02.01.2011 15:17
    Ερωτας που φοβάται να κατέβει απο το βάθρο του, να κυλιστεί στις λάσπες, να βρωμιστεί, να γίνει κουρέλι και ακομη και να τελειώσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο και χωρίς να έχει καν σκέψη στο μυαλό του ότι παρόλη την ταλαιπωρία θα παραμείνει δυνατός και φλογοβόλος, δεν αξίζει να είναι έρωτας και δεν άξιζε να είναι ποτέ. Αυτό είναι το ρίσκο του έρωτα που τον κάνει ταυτοχρόνως και επιθυμητο.
     
    Θυμίζω ότι το Φεγγάρι δεν έπεσε στα κεφάλια μας όταν περπατήσαμε πάνω του. Για τους πιο αμετανόητους βέβαια, μπορούν να πιστέψουν ότι έπεσε και τώρα ζούμε όλοι την προσωπική μας κόλαση.
     
    Βαγγέλης Speaking.
  • VangelisS @ 02.01.2011 15:20
    Kαι σε τραγούδι...
    http://www.youtube.com/watch?v=op3zXn-EO2w

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...