παρακαλώ περιμένετε...

ΑΠΟΓΝΩΣΗ

  • lilith888 @ 03.12.2010 02:47
    oxi.......lipamai p sto lew etsi apotoma...alla o skorpios dn!!
  • manini @ 03.12.2010 09:05
    διαφωνώ...πιστεύω πως μπορεί να μπει στην διαδικασία να τα ξαναβρεί μαζί σου...αλλά θα σκεύτεται κάθε δευτερόλεπτο αυτό που συνέβει..θα σε κοιτάει πάντα με μισό μάτι..θα κάνει χίλια σενάρια για το αν αυτό που λες είναι αλήθεια ή τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό....βασανίζοντας εσενα και φυσικά και τον ίδιο..(γιατί αυτοί υποφέρουν περισσότερο μέσα τους)...και μετά από ένα διάστημα θα το χεις μετανιώσει που προσπάθησες.....
     
    αλλά μόνο από τον ήλιο του δεν ξέρεις πώς θα συμπεριφερθεί....πολύ γενικά αυτά που λέμε....
  • hermitage @ 03.12.2010 15:57
    με την καμία.... πιστεύω , σορρυ
  • soula @ 03.12.2010 16:45
    Ρε παιδιά γιατί τόση άρνηση? Εγώ σκορπιός είμαι και έχω συγχωρέσει πολλές φορές σε αντίστοιχο θέμα! Μην την απογοητεύτε την κοπέλα, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο!
     
  • cs2 @ 03.12.2010 19:41
    nai omws giati afou lete oi perisoteroi pws den tha me dextei pisw giati den dinei ena telos ? na to xerw oti tha ekdikithei kai to kanei me megalh epitixia kai to paradextike ...... alla to ean agapaei to exoume san skepsh h na mhn to skeftomai kan .... exw tromerh diesfish mazi tou katalavenw kai niwthw ta panta to idio kai autos.... ti na kanw ? niwthw polla kai thelw na tou dwsw polla ?
  • irrrini @ 04.12.2010 19:22
    τα είπαμε και στην αρχή , απλά δε μπορείς να τον κερδίσεις άμα έχεις κάνει στραβή. Εκτός βέβαια και αν είσαι μαζοχιστής. Τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις μαζί του και να ανακαλύψεις με πόσους τρόπους μπορεί να πάρει πίσω το αίμα του ένας σκορπιός. Απειρους....
  • cs2 @ 05.12.2010 15:33
    exw polu megalh upomonh kai den xerw pou thn vrhskw me auto to atomo kai nai ta vlepw kai to apolamvanei
  • LittleGemini @ 05.12.2010 15:42
    ψαρακι, μερικοί άνθρωποι έχουν μια φλέβα "φιλελεύθερου" και μια φλέβα "αφού κι εγώ τα ίδια σκατά έχω κάνει" (σ' αυτήν ή σε ανάλογη περίπτωση. Ουδείς αναμάρτητος!) το θέμα έιναι αν αυτά υπερτερούν του πληγωμένου του εγωισμού.
    Υπάρχουν άνθρωποι που μας αγαπάνε (όντως) παρόλα αυτά θα θελήσουν να μας εκδικηθούν, κι ίσως πιστεύουν ότι έτσι θα είμαστε "πάτσι" και μετά θα είμαστε ευτυχισμένοι για πάντα.
    Όλα αυτά παίζουν, σε όλες τις σχέσεις και ανεξαρτήτως ζωδίων.
    Έχωντας κάνει "πειράματα", θα σου πω ότι είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Γιατί ξεχνώ και ξεπερνώ δεν είναι ταυτόσημες έννοιες. Μπορείς να προσπαθήσεις, να τον ξανακερδίσεις, να τον ξαναχάσεις, να τον ξαναματακερδίσεις, να σ' εκδικηθεί και να τον συγχωρήσεις.....μέχρι και εσύ η ίδια να δεις πως πάνω σε χαμένη εμπιστοσύνη δεν υπάρχει αγάπη τελικά. Πόθος και πάθος ίσως.Αγάπη κι έρωτας όχι. Μπορεί να πάρει και χρόνια όλο αυτό το γαϊτανάκι.
    Το να συγχωρήσεις έχει μόνο έναν τρόπο.Συγχωρώ και το αφήνω πίσω μου σαν να μην έγινε.Ποτέ. Και θέλει αποθέματα ψυχής και..ανωτερότητας και πραγματικής αγάπης που να ξεπερνούν τους εγωισμούς (κι αυτό εξαρτάται από το ζώδιο, από τα βιώματα, από τη φύση της σχέσης, τη φύση της κουτσυκέλας, την ηλίκια των εμπλεκομένων και λοιπούς ΠΟΛΛΟΥΣ παράγοντες...)
    good luck

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...