παρακαλώ περιμένετε...

ο διας ξανα στους ιχθεις

  • flamescreen73 @ 13.09.2010 21:43
    Απο αθένειες ξαφνικές τι φέρνει? Αρρώστησε απο το τίποτα μια συμπάθεια μου σήμερα.
  • gpano @ 13.09.2010 22:15
    Ο Δίας επιταχύνει, πολλαπλασιάζει, αυξάνει. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιταχύνει μια ίαση ή να επιδεινώσει ένα πρόβλημα.
     
    (Η επέκταση του Δία υποδηλώνει και αύξηση βάρους αφού τονίζεται η λαιμαργία. Αλλά όχι δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό. Ο Δίας φέρνει την ευκαιρία μικρή ή μεγάλη που καλείσαι να αρπάξεις και να εξελίξεις.Το έχουμε ξαναπεί ότι συν Αθηνά και χείρα κίνει.
    (Με τόση έμφαση στους Ιχθύς εσείς θα μας πείτε που σας άνοιξε μια πόρτα ο Δίας)
  • faychio @ 13.09.2010 22:24
    Εχω ανάδρομο Δία στούς ιχθείς στον γενέθλιο μου άρα τώρα που ο Δίας είναι ανάδρομος στους ιχθείς υποτείθεται πως είναι μια ευνοϊκή περίοδος για 'μένα σύμφωνα με τη starface αλλά ακόμη κάτι θετικό δεν έχω δεί!
  • flamescreen73 @ 13.09.2010 22:40
    Δεν ξέρω, ίσως οφείλεται και σε μένα κάπου. Στεναχωρήθηκα με μια εξέλιξη την προηγούμενη βδομάδα και δεν μπόρεσα να το κρύψω όπως θα ήθελα. Στο μυαλό μου, σωματοποίησε και λίγο απο τη δική μου κατάσταση. Τελικά, αυτά τα τοξοτάκια είναι γλυκά και ευαίσθητα κατα βάθος, τα έχω κατασυμπαθήσει τον τελευταίο καιρό.
     
    Θυμήθηκα και ένα άλλο τοξοτάκι που είχε αρρωστήσει και εκείνο πριν κανένα δίμηνο, ίσως τα χτυπάει μαζικά κάτι. Πάντως δεν μου φαίνονται στα καλύτερα τους για κάποιο λόγο παρότι προσπαθούν για το αντίθετο.
     
    Εχεις δίκιο πάντως Γιώργο, έχουμε πληθωρισμό καταπως φαίνεται. Εγω δεν μπορώ να αναγνωρισω τα σημάδια'  έτσι και αλλιώς έχω στο μυαλό μου πάρα πολλά ταυτόχρονα.
  • flamescreen73 @ 13.09.2010 22:51
    On second thought, μου δημιούργησαν 3 γεγονότα πίεση σήμερα. Και παρότι γνωρίζω ότι υπάρχει και αυτό το στοιχείο, δεν τρελαίνομαι να ζω υπο πίεση. Ελπίζω να μην περιλαμβάνεται στα δώρα του Δία...
  • ypsistos @ 14.09.2010 00:20
    Να ρωτήσω κάτι ευρύτερα σχετικό κι εγώ για τον Δία στους Ιχθύς; Σε αυτό το ζώδιο έχω τον ωροσκόπο μου (ενώ Ήλιο στον Τοξότη, κυβερνήτης του οποίου είναι ο Δίας): σημαίνει αυτό διπλή επιρροή και τι είδους; 
  • GICRI @ 14.09.2010 00:57
    Μιλώντας για Δια στους Ιχθείς.Σας παραθέτω την δική μου εμπειρία μήπως και σας πει κάτι.
    Είμαι αιγοκερως που θαλασσοδέρνει εδώ και πολύ καιρό με ένα τετράγωνο του πλούτωνα στον  4ο οίκο μου.Ζω τραγικές στιγμές στο σπίτι μου.Όμως έχω την σελήνη και την αφροδιτούλα στους ιχθείς.
    Όσο καιρό βρισκόταν ο Δίας στους Ιχθείς ,αλλά και τώρα που επέστρεψε νιώθω καλύτερα .Τα πραγματα δεν έχουν βελτιωθεί αισθητά ανοίγουν όμως πόρτες .
    Ένα πρόβλημα υγείας του παιδιού μου δεν έχει βελτιωθεί όμως δεν έχει χειροτερέψει και έμαθα για έναν γιατρό που μπορεί να μας  προτείνει κάποια εναλλακτική θεραπεία.
    Τα χρέη μου είναι πολλά έχω όμως να διαλέξω πλέον σε 4 εναλλάκτικούς τρόπους ρύθμισης.
    Ο άντρας μου επέστρεψε στην παλιά του δουλειά (ανάδρομος ερμής και με καλύτερες αποδοχές.
    Η σκληρή μου δουλειά δείχνει να αποδίδει και η δημοτικότητά μου έχει ανέβει.
    Όλα εξακολουθούν να είναι ρευστά ,πολύ ρευστά.Όμως εκεί που κολυμπώ μαζί με τους καρχαρίες υπάρχει μια φωνή που μου λέει θα τα καταφέρεις λίγο ακόμα, λίγο ακόμα .
    Κι όταν νιώθω να πνίγομαι υπάρχει μια δύναμη που με σπρώχνει ψηλά να αναπνεύσω λίγο ακόμα.
    Αντίθετα με τον Δία στον Κριό όπου έχω τον Άρη και με όλους τους αργούς πλανήτες να μου έχουν στήσει αυτό το τραγικό σκηνικό που ζω κολυμπούσα και ένιωθα τους καρχαρίες να με δοκιμάζουν για να δουν αν είμαι του γούστου τους.
    Αντιλαμβάνομαι επομένως πως ο Δίας στους Ιχθείς δείνει κάτι από ελπίδα και ίσως από ψευδαίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά.Ενώ ο Δίας στο Κριό τα μεγενθύνει όλα καλά και κακά δίχως να γλυκαίνει κάτι δίχως αμφιβολία.
     
     
  • ANNAELE @ 14.09.2010 14:54
    Να πω κ εγω την αληθεια οσο ο διας ηταν στον κριο τα πραγματα ηταν χαλια με ιδιαιτερη εμφαση στοην ψυχολογια μου.δεν ειχα διαθεση για τιποτα.τωρα,μπορει και να ειναι η ιδεα μου,νιωθω οτι κατι αθ γινει,καποιο θαυμα,με λιγα λογια ΕΛΠΙΖΩ!ομως οταν βλεπω οτι δεν υλοποιειται τιποτα στεναχωριεμαι..κυριε gpano εκτος απο ηλιο,ωροσκοπο,δια εχω και αφροδιτη σους ιχθεις.κ ομως τιποτα δεν γινεται.ευκαιριες στα επαγγελματικα δεν εχω,μονο τρεχω κ αφηνω βιογραφικα.με τον φιλο μου(ταυρος με λεων κ σεληνη στους ιχθεις) μια καλα μια χαλια.ολο αναποδιες.πραγματικα μονο λαιμαργια μου εχεις φερει.ποσο θα κρατησει αυτο???

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...