παρακαλώ περιμένετε...

Μα τι συνδυασμός είναι αυτός; τριπλό Τζακ Ποτ και βαλε??

  • eleni123456 @ 03.09.2010 00:25
    είδα τη φωτογραφία σου!!!!
    κορυφή!!!!
    τώρα για τα υπόλοιπα τι να πω..
  • vickius @ 03.09.2010 01:23
    Ώστε... σας αρέσει το γατάκι μου....  
    Ευχαριστω!
  • nektariapisces @ 03.09.2010 01:33
    είμαι επίσης ψάρι με ωροσκόπο ζυγό και μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα!!! και επίσης έχω να ρωτήσω θα φτιάξουν επιτέλους τα πράγματα έστω σε έναν τομέα!!! γτ όλο το 2010 μέχρι τώρα ή θα χωρίζω ή θα άπολύομαι/παραιτούμαι/τελειώνει η σύμβασή μου 'η θα είμαι σε κάποιο νοσοκομείο!!! δεν αντέχω άλλο!!! στο ΚΑΤ πια με ξέρουν με το μικρό μου όνομα!!!
    οικονομικά δν θα πω τπτ.... κ ερωτικά θέλω επιτέλους κάποιον νορμάλ που να με θέλει εξίσου κ να περνάω τουλάχιστον τέλεια! (βαρέθηκα να συμβιβάζομαι!)
  • Rattlesnakes @ 03.09.2010 01:44
    PWPW-ΣΕ ΝΙΩΘΩ!!!!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ-τα ίδια θέματα με το διδδυμάκι ήλιου στις πέστροφες-και ωροσκόπου στον κατσικο-αιγόκερω.....Βάλε και την σελήνη στον λέοντα...η τριπλέτα της μουρλής..."Όποτε το ψάρι έχει ρομάτζο στα σκαριά ο ζυγός έχει "θέματα" με το
    παρελθόν. Καλά και στα επαγγελματικά... δε μιλάω καν! Τουλ φέτος
    συμφώνησαν ότι δε θα βρώ ποτέ δουλειά της προκοπής και κανένα δε
    γουστάρει την ασφάλεια." πιο ακριβώς δεν γίνεται!!!
    τα ίδια-με μια έξτρα δόση κατάθλιψης-ένεκα αιγόκερου-και λιγότερη ωραιοπάθεια λόγω έλλειψης ζυγού...
  • vickius @ 03.09.2010 23:45
    Εντάξει να είμαι ειλικρινής, έχω σταματήσει να ρωτάω το πότε... δρω παρατηρώ και αντιδρώ... κι ό,τι όπου κι όποτε! Η τρέλα του έλεγχου μου γεμίζει με άγκυρες τη σκέψη και τη βούληση. Είμαι και λίγο ξεροκέφαλη και τα κάνω χειρότερα όταν με πιάνει η κρίση του "πότε". (Τη βαρέθηκα κι όλας αυτή τη λέξη, από μικρό παιδί ένα γιατί και ένα πότε ξεκινάνε το 80% των σκέψεων μου) 
    Η ερώτηση είναι κάπως πιο... απλή. Όταν διαβάζω το ζώδιο και λέει π.χ αυξημένη κοινωνικότητα και τον ωροσκόπο να λέει καλύτερα να μείνετε μέσα... Ποιό να πιστέψω από τα δύο και αν υπάρχει τρόπος να ξέρω στη μετωπική σύγκρουση ποιο είναι πιο δυνατό. 
     
    Υ.Γ Ο έξυπνος που θα μου πει κάνε όπως νιώθεις και ανάλογα κάθε φορά είναι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος, παρακαλώ πολύ να μου βρει και ένα λόγο  να συνεχίσω να διαβάζω τις προβλέψεις 

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...