παρακαλώ περιμένετε...

Διασθάνομαι αδιέξοδο

  • flamescreen73 @ 30.06.2010 05:43
    Πες μου την αλήθεια σου ψάρι μου και ευχαρίστως να βοηθήσω...η Rov είπε πρόσφατα ότι τα ψάρια ψυχανεμίζονται και την κλανιά του άλλου, απο άλλη ήπειρο...ίσως στην πραγματικότητα απλά έχουν ιδιαίτερα καλή όσφρηση...τα προβλήματα, σχεδόν όλα τουλάχιστον έχουν μια ρίζα απο την οποία ξεκινάνε και διασπείρονται. Ποια είναι η ρίζα στη δική σας περίπτωση? -Μην βιαστείς να πεις η απόσταση, αυτό είναι συνήθως απλά αφορμή.
  • ANNAELE @ 30.06.2010 12:19
    σαν ψαρι σε διαβεβαιωνω εχουμε τρομερη διαισθηση,δυστυχως.ειμαι κ εγω ιχθυς κ εχω μια σεχεση εδω κ 3.5 χρονια με ταυρο.βιωνουμε κ εμεις την αποσταση.πιστεψε  με η αποσταση δημιουργρει τρομερα προβληματα.penthesileia αν κατι αξιζει να γινει θα γινει.μπορει να περνετε κρισεις.χρειαζονται κ αυτες μεσα σε μια σχεση σαν αλατοπιπερο!αν δεν θες να τον χασεις.προσπαθησε!!!τωρα για την συναστρια δεν μπορω να σε βοηθησω,δεν ξερω.κ εγω θα ηθελα παντως..αν καποιος ξερει κ μας βοηθουσε!!!!
  • penthesileia @ 30.06.2010 14:24
    η αλήθεια μου...δύσκολα πράγματα..ότι ψυχανεμιζόμαστε πράγματα απο χιλιόμετρα είναι πραγματικότητα. η ρίζα στην δική μου περίπτωση είναι λίγο απροσδιόριστη όμως. ταιριάζουμε απίστευτα σαν άνθρωποι, λειτουργούμε αρμονικότατα όταν είμαστε μαζί. όμως υπάρχει ένα χάσμα, που απλά μάλλον τώρα βρήκε χρόνο και τρόπο να εκδηλωθεί σαφώς. εγώ δεν είμαι της ταμπέλας (γάμος, οικογένεια, πεθερικά...μπλιαχ). είμαι της ουσίας. αν είσαι καλά με έναν άνθρωπο τελείωσε. φτάνει. όλα τα άλλα είναι συμβάσεις. εκείνος όμως θέλει διακαώς ένα ορισμένο πλαίσιο. παιδιά, οικογένεια κλπ. ο χρόνος περνά και η απόσταση εντείνει αυτή την κατάσταση. εγώ εκεί το τοποθετώ το θέμα. κι εγώ θέλω να θέλει εμένα και όχι την εικόνα της μέλλουσας συζύγου του. το σιχαίνομαι αυτό. ελπίζω να είμαι κατανοητή. σας ευχαριστώ.
  • ANNAELE @ 30.06.2010 17:20
    γλυκια μ ειστε σς αλλη φαση.εσυ θελεις να εισαι με τον ανθρωπος σου κ να περνατε καλα!αυτος θελει τα ιδια ομως ενα βημα πιο περα.θελει οικογ,παιδια,ασφαλεια.ειναι 34 χρονων,τα χαλαρα τα εζησε,θελει ενα βημα παραπανω.εσυ ομως σαν μια 27 θελεις ακομα το χαλαρο κ το ομορφο!!η φαση που βρισκεστε φταιει.αν τον θες πραγματικα ,κουβεντιασε το μαζι τ,βρειτε μια κοινη λυση.παντα υπαρχει!
  • flamescreen73 @ 30.06.2010 20:08
    Χμ...λοιπόν, συμφωνω μαζί σου, έτσι όπως θέτεις τα πράγματα...
    Όντως, στην εποχή μας και με τις επικρατούσες συνθήκες, το παν δεν είναι ο γάμος αλλα το να είσαι καλά και να έχεις μια όσο το δυνατόν υγιή σχέση με τον άνθρωπο σου. Και όσο για τον γάμο σαν πράξη, σίγουρα δε σου προσφέρει ούτε εξασφάλιση ούτε και αρμονία απο μόνος του αλλα πολύ άνετα διαλύεται η σαπίζει και μένει για τα μάτια του κόσμου που είναι και απο τους λόγους που γίνεται.
     
    Απλώς ξέρεις οι Ταύροι είμαστε του παραδοσιακου τρόπου ζωής σε όλα και αισθανόμαστε ότι έχουμε μια "άγκυρα" με το να γίνονται τα πράγματα έτσι. Δηλαδή ξέρω ότι μπορώ να κάνω χυμό εύκολα και γρήγορα με αποχυμωτή, αλλά προτιμώ το στίφτη γιατι ετσι συνήθισα ότι γίνεται στη ζωή μου και έχω γνώριμο πλαίσο αναφοράς. Ασφαλεια κατα μια έννοια. Αρα αυτά που λές μάλλον τα ξέρει και τα αναγνωρίζει, ήδη, αλλά δεν παύει να αισθάνεται ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν τα είχε κιόλας.
     
    Ομως κάτι που δεν έχει ειπωθεί, ουσιαστικά δεν ισχύει κιόλας. Σίγουρα πρέπει να συζητήσετε και να κάνεις γνωστές τις απόψεις σου. Πάντως είναι απο τα πιο δύσκολα θέματα στις σχέσεις και όχι μόνο των Ταύρων. Εγώ τι θα έκανα...θα ζητούσα χρόνο ένα ικανό χρονικό διάστημα για να σκεφτώ τα πράγματα και τι θέλω πραγματικά και τι συμβιβασμούς μπορώ να κάνω και τι όχι. Στην προκειμένη περίπτωση 1 χρόνο και να μου το ξαναθυμίσει στο εξάμηνο.
     
    Μετά θα της έλεγα μπορώ κάτω απο αυτές τις προυποθέσεις κλπ. Η δεν μπορώ καθόλου και αν δεν γίνεται να έρθει πιο κοντά μου, σαν τρόπος σκέψης, να το χαλάσουμε, για να είμαι ξεκάθαρος και να μπορώ να απαιτήσω αυτό και απο τον άλλο. Οριστικά πράγματα όμως, αλλιώς δεν θα ζητούσα τόσο χρόνο(ο γάμος θεωρείται βήμα ζωής εξάλου). Και να μην μου βάλει άλλες παραμέτρους στη διάρκεια γιατι απλά δε θα ήταν έντιμο κάτι  τέτοιο και θα έπρεπε να μου δώσει και άλλο χρόνο για να συνυπολογιστούν και αυτές σε κάθε τέτοια περίπτωση.
     
    Υπάρχει και άλλο ενδεχόμενο αλλά δεν θα το έκανα προσωπικά. Αν δεν πας με το σταυρό στο χέρι, ευχαρίστως να σου το πω.
  • ANNAELE @ 30.06.2010 21:16
    απο οτι εχω καταλαβει εσεις οι ταυροι ειστε λιγοι συντηρητικοι..οχι με την κακη εννοια.πραγματικα πιστευω σαν ζωδια ειμαστε τελειως αντιθετοι(ειμαι κ εγω ιχθεις κ εχω σχεση με ενα ταυρακι) αλλα συμπληρωνουμε ο ενας τον αλλον.δοκιμαζουμε πραγματα που δεν μας πιστευαμε ποτε οτι θα τα κανουμε.εχουμε προστριβες..ολα τα ζευγαρια εχουν..το κακο ειναι οτι ειστε απολυτοι.δεν διαπραγματευεστε τιποτα..δεν ακουτε τον αλλον..
  • penthesileia @ 01.07.2010 00:16
    Anneale έχεις απόλυτο δίκιο!! έτσι ακριβώς συμβαίνει με τους ταύρους (μόνους τους) αλλά και στη σχέση τους με τους ιχθύς.
    Flame: καταλαβαίνω απόλυτα ό,τι μου λες. το βιώνω άλλωστε!! δυστυχώς ή ευτυχώς τόσο χρόνο που προτείνεις μάλλον δεν θα αντέξουμε να το έχουμε σε εκκρεμότητα. Εγώ είμαι διατεθειμένη να κάνω πράγματα, γιατί πιστεύω ότι βρήκα έναν άνθρωπο που μπορω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου. τουλαχιστον με βάση αυτά που σκέφτομαι και αισθάνομαι τώρα. αλλά δεν με πιστεύει γιατί θεωρεί ότι οι προθέσεις μου είναι ουσιαστικά δικές του επιδράσεις. είχα κάνει τη βλακεία στην αρχή της σχέσης να δηλώσω την απόλυτη άρνησή μου για γάμους και παιδιά και τώρα μου το κοπανάει διαρκώς. η απολυτότητα που λέγαμε πιο πριν
    τι να πω..εγώ θα κάνω κάποια πράγματα σαφή και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. τουλάχιστον εγώ είμαι σίγουρη για τα συναισθήματά μου. αυτός κάνει πίσω..είστε περίεργοι τελικά.. μετά λένε για τα ψάρια ότι είναι στον κόσμο τους!!!
  • FISH@ @ 05.07.2010 22:10
    Εγω παλι σα ψαρι εχω μπλεξει με ενα παρθενο και δε ξερω πως να το προσεγγισω

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...