παρακαλώ περιμένετε...

για nektar

  • nektar @ 06.12.2006 15:13
    Καλημέρα hopefinally!
    ʼσε έχω γίνει έξαλλη με το βλάκα!
    Τον συνάντησα το Σάββατο στο μπαράκι που συχνάζουμε.Ήμουνα με την παρέα μου, με είδε και απλά μας χαιρέτησε όλους από μακριά.Φυσικά κι εγώ δεν τον πλησίασα, και αυτός συνέχισε επιδεικτικά όμως να με έχει γραμμένη όλο το βράδυ.Το μόνο που έκανε είναι να μιλάει πού και πού με τον κολλητό μου (του οποίου πριν με γνωρίσει δεν του μιλούσε ιδιαίτερα) και στο τέλος πλήρωσε, πήγε να πάρει το μπουφάν του και γύρισε πίσω, και είπε στο φίλο μου "καληνύχτα εμείς πάμε εκεί...)και χαιρέτησε και μένα απο μακριά πάλι.Δεν κατάλαβα τη δήλωση που έκανε στο φίλο μου...Τί περίμενε δηλαδή?Να πάω εκεί που θα πήγαινε κι αυτός?Γλάρο..Θα φάει ένα φτύσιμο που θα είναι όλο δικό του..Αυτός είναι που άλλα λέει και άλλα κάνει...Σωστά?
  • hopefinally @ 06.12.2006 16:17
    Γράψε τον!!!!!! Φτύσε τον!!!!! Κάνε τη ζωή σου κι άσε τον να..... μιλάει με τον κολλητό σου, αφού τον προτιμάει από σένα. Δεν έχω καταλάβει πως την έχουν δει. Θέλουν να τους κυνηγάς, να επιβεβαιώνονται και μετά τον κινέζο. Άσε, γιατί κι εγώ είμαι εξοργισμένη με τον ΠΡΩΗΝ δικό μου πλέον. Ξεκίνησα την Παρασκευή μια συζήτηση, για το πώς του φαίνεται η σχέση μας που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει απελπιστικά τυπική, κι εκείνος μου άρχισε κάτι κουλά του τύπου: "νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνεις" "ψάχνω μόνος μου πράγματα για το σπίτι μου (που με έχει πρήξει με το σπίτι ΤΟΥ) παρόλο που λέγαμε ότι θα μέναμε εκεί μαζί" και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ "τόσο καιρό δεν σε έχω απατήσει σου το ορκίζομαι, αλλά ορισμένες φορές που μου έχουν προκύψει περιπτώσεις το απέφυγα, για σένα, παρόλο που θα το ήθελα πολύ" "τόσες φορές ήθελα να σου πω να χωρίσουμε αλλά φοβόμουν μη σε στεναχωρήσω". Έι σιχτίρ πια! Εκεί είπαμε καλύτερα τέρμα. Και να σου πω και το άλλο. Χθες με πήρε τηλέφωνο γιατί ήθελε να με ακούσει, λέει. Εγώ ήμουν μέσα στην καλή χαρά και του είπα ότι είμαι καλά, γιατί είμαι σίγουρη ότι κάναμε το σωστό, κι εκείνος μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν κάναμε το σωστό. Μετάνιωσε το πουλάκι μου! Είμαι με τσίτα τα νεύρα με την πάρτη του. Ειλικρινά σου μιλάω, προτιμώ μόνη μου και να ξεκινήσω από την αρχή παρά με αυτόν τον τρελάκια............
  • nektar @ 06.12.2006 16:25
    Δε σε πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!Πότε γίναν όλα αυτά!!!!!!
    Σε θαυμάζω πάντως!!!!!Θέλει κότσια για να κάνεις αυτό που έκανες!!!!!
    ʼστονε πάντως μπας και πάρει τα χαμπάρια του, γιατί όταν χάνουμε κάτι το εκτιμάμε και βλέπουμε τα πράγματα αλλιώς...
    Μείνε ψύχραιμη και εύχομαι να είσαι όντως καλά!!!
    Βρε μπας και τους πείραξε η πανσέληνος???
    Γιατί όλος ο κόσμος γύρω μου (κι εγώ μαζί) δεν είμαστε καθόλου καλά..Μας πήρε και μας σήκωσε τούτο το φεγγάρι...
  • hopefinally @ 06.12.2006 16:35
    Δεν είναι και τόσο εύκολο, βέβαια. Αλλάζει όλη η καθημερινότητά σου, αλλά κατά αξιοπερίεργο τρόπο έχω φοβερή αισιοδοξία. Πρώτα από όλα είμαι φοβερά τσαντισμένη μαζί του και δεν νομίζω ότι μου συμπεριφέρθηκε σωστά. Πιστεύω ότι ο χαμένος από όλη αυτήν την ιστορία είναι εκείνος κι όχι εγώ. Μπορεί να ακούγεται λίγο ψωνίστικο αυτό, αλλά το πιστεύω. Τώρα τί θα γίνει από εδώ και μπρος θα δούμε. Θα ξαναμιλήσουμε, nektar, να μου πεις νέα σου. Σε χαιρετώ για τώρα!
  • nektar @ 11.12.2006 14:50
    Καλημέρα hopefinally!!!
    Πώς τα πας? Είχαμε καμία εξέλιξη?
    Εγώ έχω νέα...Το Σάββατο είχα τη γιορτή μου και μου έστειλε μήνυμα ο δικός μου αργά το βράδυ..
    Εγώ είχα κανονίσει να βγω με την παρέα μου, έτσι τον είδα, τον κέρασα κι ένα σφηνάκι γιατί πάνω απ όλα είμαστε υπεράνω, μου κανε μια μεγάλη αγκαλιά, αλλά δεν του άνοιξα συζήτηση λόγω της ημέρας...
    Όλο το βράδυ είχε λυσσάξει να κοιτάει κ.λ.π.
    Βέβαια είμαι κι εγώ λίγο στόκος γιατί την επόμενη μέρα πήγα για καφέ κι αυτός καθόταν μόνος του και δεν του είπα ούτε γεια..
    Αυτά!
    Τι να τον κάνω μωρέ??
  • hopefinally @ 11.12.2006 16:08
    Γεια σου, nektar!
    Εγώ δεν έχω κανένα νέο. Μάλλον καλύτερα όμως. Το σωστό είναι να διακόψουμε εντελώς και να προσαρμοστώ στην καινούργια κατάσταση. Δεν υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης. Ο άνθρωπος από ότι φάνηκε την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν μπόρεσε τα ζόρικα, δυστυχώς!
    Όσο για σένα, τί να σου πω. Μάλλον γουστάρει από ότι φαίνεται ο τυπάς, αλλά δεν τολμά να κάνει και το πρώτο βήμα. Μην του πέσουν και τα μούτρα, αλοίμονο!
    Δε μου λες, δεν του την πέφτεις στα ίσια μήπως και ξεμπλοκάρει λίγο;
    Άιντε, γιατί προκοπή δεν θα δεις διαφορετικά, μου φαίνεται. Πρέπει με κάποιον τρόπο να πάρει μπρος. Δώσε εσύ ώθηση και ό,τι ήθελε προκύψει.............

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...