παρακαλώ περιμένετε...

Βοήθεια Χριστιανοί...

  • Fob51 @ 16.02.2010 15:51
    earthand water Μια χαρα σε βρισκω.Με μεγαλο τριγωνο στα νερα με Δια εξαρση (καρκινος)τριγωνο ηλιο Σεληνη (Σκορπιο σε πτωση) τοσους πλανητες στους ιχθεις γιατι εχεις παραπονα κι εκνευρισμους?Μηπως εισαι υπερβολικα ευαισθητος?Ασε το Δια να δουλεψει, ηρεμησε και ολα; θα πανε καλα.Μηνπεριμενεις το μαννα εξ ουρανου.Ματια ανοιχτα στις ευκαιριες του Δια.Και καμμια φορα κουναμε και τα χερια...συν Δια...Οχι να βριζουμε την τυχη μας μονο Ουτε να τα βαζουμε με τον κοσμο...Ενταξει ειχες επιστροφη Κρονο...πηρες το μαθημα σου!!!Προχωρα
  • pufibar @ 16.02.2010 17:56
    Νομίζω ότι μια χαρά θα πάς, απλώς πρέπει να περιμένεις λίγο γιατί είσαι του τρίτου δεκαημέρου.Αφού είσαι διπλός ιχθύς κάνε υπομονή θα είναι διπλά τα καλά πιστεύω!
  • piggy137 @ 16.02.2010 18:16
    πολλά νερά ακούω και πρόσεξε μην τα κάνεις θάλασσα!!!! Καλό΄βόλι και τις καλύτερες ευχές μας.
  • EarthAndWater @ 16.02.2010 20:27
    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
    Fob51, καταβάλλω υπερ-προσπάθειες να μην γκρινιάζω και να αισιοδοξώ, αλλά...μάλλον είναι η 2η φύση μου πλέον η μιζέρια. Πάντως, έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα, να μην είμαι κι αχάριστη - την Υγεία μας ας έχουμε και όλα τα άλλα γίνονται.
    Watershine, σίγουρα έχουμε πολλά κοινά, γιατί σε είχα προσέξει παλιότερα σε σχόλια σου και, επίσης, το ψευδώνυμο σου ήταν η 2η επιλογή μου (όταν διάλεγα το username μου). Λοιπόν, ξαστεριά έχει να κάμει από τα μέσα του 2008, κυρίως αναφέρομαι στα προσωπικά: σχέση-βάλτος όπου, αντί να κοιτάξω να ξελασπώσω, κάθομαι και "ρουφιέμαι" περισσότερο στον πάτο. Τώρα θα μου πεις "τι σου φταίνε τ'άστρα τότε; Μόνη σου τα θες και τα παθαίνεις!" και θα έχεις και απόλυτο δίκιο. Εεε, είναι αυτό που προείπε και ο/η Fob51: περιμένω τον Από Μηχανής Θεό να με ξεκουνήσει, γιατί το "Κάν'το μόνος σου" και οι πιθανές του συνέπειες με τρομάζουν.
    Τέλος πάντων, βασικά ένα καλό ψυχολόγο χρειάζομαι και όχι τόσο αστρολόγο. Αλλά -εν καιρώ οικονομικής κρίσης- βοηθάτε σημαντικά σύντροφοι Stardomιτες! τις καλύτερες ευχές και από εμένα προς όλους και να τα λέμε.

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...