παρακαλώ περιμένετε...

Η Κατάρα του 3ου Δεκαημέρου

  • dimi84kara @ 10.02.2010 23:50
    απο αστρομαθηματα
    "3) Δηλαδή, υπάρχουν και Ιχθύες που δεν θα ευνοηθούν;

    Φυσικά. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτούς του τρίτου δεκαημέρου, αλλά γενικά σε όλους. Αν το προσωπικό ωροσκόπιο ενός Ιχθύος (σύμφωνα με τις μεθόδους προόδου του ωροσκοπίου και τις ηλιακές και σεληνιακές επιστροφές) δείχνει ότι βρίσκεται σε φάση Κρόνου, ο Δίας αυτός στην καλύτερη περίπτωση απλώς θα ανακουφίσει κάποια συμπτώματα. Μπορεί όμως και να βλάψει.

    4) Να βλάψει; Μα γιατί μας τρομοκρατείτε έτσι;

    Παράδειγμα: Είμαι μια αμυγδαλιά μέσα στο καταχείμωνο. Το προσωπικό μου DNA μου λέει ότι πρέπει να καθίσω στ'αυγά μου και να περιμένω την άνοιξη. Μέσα στον Ιανουάριο όμως κάνει ξαφνικά 20 βαθμούς (Δίας). Παίρνω θάρρος και ανθίζω, ενώ είμαι εκτός εποχής. Σε μία βδομάδα κάνει -10 και μου τα παγώνει όλα."
  • dimi84kara @ 10.02.2010 23:55
    και αυτο
    "Ιχθύες

    Είστε μακράν το πιο ευνοημένο ζώδιο και πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη διέλευση. Ο Δίας είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας και ο καλύτερος Δίας που μπορεί να σας τύχει. Αν μάλιστα έχετε και γενέθλιο Δία στους Ιχθύς, ο Ήλιος σας βρίσκεται σε γωνιακό οίκο και δεν σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο, μπορεί να είναι και μια χρονιά που θα σας μείνει αξέχαστη, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 28/2, στα θέματα κυρίως του οίκου που βρίσκεται ο Ήλιος σας. Και για τους ωροσκόπους Ιχθύς προμηνύεται μια καλή χρονιά που μπορεί να κρύβει μια χρυσή ευκαιρία, αλλά στην περίπτωση αυτή πολλά θα εξαρτηθούν από τις υπόλοιπες πλανητικές θέσεις τους.

    Είστε το ζώδιο που πάντα κάτι του λείπει. Που προβάλλει υπερβολικά την ευαισθησία του και το πώς καταφέρνει και επιβιώνει μέσα στην γενικότερη αναισθησία που το περιβάλλει. Αυτά τα μονίμως υγρά μάτια έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν σας. Κάποιες στιγμές ζηλεύετε τους Καρκίνους που απαιτούν εγωιστικά τον κορεσμό της δίψας τους, αλλά εσείς όχι, δεν τολμάτε, ο εγωισμός δεν είναι καλό πράγμα. Ίσως τώρα βρεθεί ένας άνθρωπος να σας προσφέρει ένα ποτήρι νερό και να χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι σας. Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο όμως, ιδιαίτερα των τελευταίων ημερών, υπάρχει μια αντίφαση. Από τη μία, θα έχετε τον Δία πιο πολύ καιρό στο πλευρό σας από τους υπόλοιπους, καθώς θα περάσει τρεις φορές από το δεκαήμερό σας, από την άλλη όμως έχετε ακόμα τον Ουρανό στο κεφάλι σας και βέβαια τον Κρόνο που θα επιστρέψει για λίγο στην Παρθένο. Οπότε η πρώτη διέλευση του Δία θα μοιάζει λίγο με δίκοπο μαχαίρι. Κάτι θα σας σπρώχνει μπροστά και κάτι άλλο θα σας φρενάρει. Όσον αφορά στον Ουρανό, έχετε κατά νου ότι ο Δίας μεγεθύνει τις ενέργειες των άλλων πλανητών με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Αν μέχρι τώρα δεν έχετε καταλάβει ότι ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί τώρα να ήρθε η στιγμή."

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...