παρακαλώ περιμένετε...

Μειώσεις πάσης φύσεως;......

  • MichalisVafeias @ 05.02.2010 13:53
    piggy137, η δουλειά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σας (με το ακριβές μεγάλο Ήλιου - Δία - Ποσειδώνα στους γήινους οίκους που αφορούν θέματα καριέρας) οπότε μην το αναιρείται ούτε να το κακομεταχειρίζεστε - αν το θέλετε είναι ακριβώς ο χώρος της εργασίας που είναι η άμυνα σας απέναντι στον έντονα δεκτικό και συναισθηματικό χαρακτήρα σας. Ο Δίας φέτος στους Ιχθύες δείχνει ξανά πως σε αυτό το κομμάτι θα υπάρχει εύνοια και κινητικότητα.
    Τώρα σχετικά με το κομμάτι των σχέσεων. Από τη μια ο Κρόνος επηρέαζε τον Αύγουστο - Σεπτέμβριο του 2009 το yod Αφροδίτης - Ουρανού - Ποσειδώνα και αμέσως μετά πέρασε από την ακμή του 5ου οίκου. Αυτό πρακτικά θα μπορούσε να σημαίνει ένα ενδιαφέρον από μέρους σας που δεν ευοδώθηκε εκείνη την περίοδο ή το εμφατικό τέλος μιας σχέσης (τουλάχιστον σε εσωτερικό επίπεδο, μια απόφαση ότι προχωράτε παρακάτω) ή μια πολύ σύντομη περιπέτεια που δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Το ζήτημα είναι ότι με τον Κρόνο να περνά στον 5ο οίκο σας (θα περάσει ξανά και ανάδρομος το Μάιο - Ιούνιο φέτος) φαίνεται να υπάρχει περισσότερο μια εσωτερική πίεση για μια σχέση που θα κρατήσει, έναν έρωτα που θα ισορροπεί ανάμεσα στην αγάπη και τον σεβασμό. Αυτό όμως είναι απόλυτα ξένο προς το μοτίβο των σχέσεων που πιθανόν είχατε αναπτύξει ως τώρα (Με Σελήνη - Αφροδίτη στον Κριό και Σελήνη αντίθεση Άρη είστε παίχτης του όλα ή τίποτα στον έρωτα), όποτε θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να συνηθίσετε στην αλλαγή της δικής σας στάσης. Επίσης βρίσκεστε σε μια περίοδο που ο Κρόνος από τον Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Κρόνο σας στον Κριό. Ξανά ένδειξη μιας περιόδου ωρίμανσης, εγκατάλειψης παλιών μοτίβων συμπεριφοράς και με τον Κρόνο να κυβερνά τον 8ο οίκο σας, μιλάμε και για αίτημα ενός συντρόφου ώριμου σεξουαλικά (που επιλέγει με κριτήριο το μοίρασμα και όχι τον πειραματισμό)...
    Θεωρώ ότι μετά το πέρασμα του Δία στον Κριό και το ισχυρό Ταυ - Τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού - Πλούτωνα που επηρεάζει το γενέθλιο Κρόνο σας (22/7 - 2/8/2010) θα μπορούμε να μιλάμε για ουσιαστική μεταβολή και εξελίξεις στον ερωτικό τομέα που μπορεί να πάρει και τη μορφή μιας ξαφνικής ευκαιρίας για σχέση.
    Όπως και να έχει σας εύχομαι τα καλύτερα και παρακαλώ μην είστε τόσο αυστηρή με εμάς που απαντάμε. Προσπαθούμε να κάνουμε 15 πράγματα ταυτόχρονα και κάθε δουλειά απαιτεί χρόνο.
    Καλό μεσημέρι!
  • piggy137 @ 05.02.2010 19:47
    Είμαι ευγνώμων για την απάντηση σας ειμαι αρκετά φρέσκια στο σαιτ και μερα με τη μέρα ανακαλύπτω πως λειτουργεί. Συγνώμη αν φάνηκα μαζί σας αυστηρή ή απορριπτική δεν ήταν η πρόθεσή μου. Και πάλι ευχαριστώ για όλα.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...