παρακαλώ περιμένετε...

είναι η χρονιά μας το 2010?

  • madamebovary @ 14.01.2010 21:19
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που αν και μη ειδικός μπήκατε στην διαδικασία να με βοηθήσετε!Όντως,ειναι εκνευριστικό να σε γράφουν...είμαι καινούρια στην όλη ιστορία και ίσως να μην έθεσα σωστά την ερώτησή μου!Πάντως,ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη απ'τις προηγούμενες γιατί ψυχολογικά έχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα...ειδικα στον αισθηματικό τομέα εύχομαι να φανώ τυχερή φέτος.μα γιατί ερωτεύομαι πάντα άτομα που δεν είναι διαθέσιμα????
  • MichalisVafeias @ 15.01.2010 15:07
    madamebovary και nerophgadisio δεν είναι ότι σπεύδουμε να απαντήσουμε σε συγκεκριμένα ποστ και σνομπάρουμε κάποια άλλα, και αν αυτή την εντύπωση δίνουμε τότε είναι λανθασμένη. Είμαστε 3 άνθρωποι που απαντάμε σε ποστ σε αυτό το site (αν θες με το επίρρημα "επίσημα" πριν το ρήμα απαντάμε έχει καλώς) και το κάνουμε από προσωπικό μας ενδιαφέρον και από το πλεόνασμα του χρόνου μας. Δεν μας πληρώνει κανείς για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις όπως εσάς κανένας δεν σας ζήτησε χρήματα για να εγγραφείτε και να ανεβάζετε ερωτήσεις. Συνεπώς δεν υπάρχει κάποια επαγγελματική ή νομική υποχρέωση από μέρους μας να απαντάμε σε όλα τα ποστ.
    Το ποια ποστ θα απαντηθούν είναι συχνά και θέμα τύχης. Αν μπω σήμερα το πρωί μέσα και έχω χρόνο να απαντήσω θα κοιτάξω αρχικά τα τελευταία ποστ στα αριστερά της οθόνης. Αν κάποιο από αυτά είναι καλά διατυπωμένο και έχει μια σαφή ερώτηση προφανώς θα επιλέξω αυτό για αρχή. Αν έχω περισσότερο χρόνο θα κινηθώ να δω και κάποια άλλα ποστ. Με άλλα λόγια, κάποιος που θα επιμείνει και θα ανεβάσει ξανά ένα ποστ με την ερώτηση του έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει απάντηση. Όπως εμείς αφιερώνουμε ελεύθερα το χρόνο μας για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, έτσι ζητάμε και από εσάς να έχετε υπομονή και επιμονή ώστε να απαντηθεί το ποστ σας.
    Τέλος να αναφέρω πως φυσικά και κάποια ποστ δεν μπορούν να απαντηθούν ποτέ. Πχ είναι αφελές να απαντήσει κάποιος σε ερώτηση τύπου "Είμαι ψαράκι με ωροσκόπο Τοξότη, ταιριάζω με Ταύρο με ωροσκόπο Καρκίνο;" - λες και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι τόσο απλές στην ερμηνεία τους. Ή αντίστοιχα το να ζητήσει κάποιος "μια γενική ανάγνωση του χάρτη του"... Μια γενική ανάγνωση του χάρτη μπορεί να είναι και ένα κείμενο 500 σελίδων μόνο για να καλύψουμε τα βασικά...
    Ελπίζω να έγινα κατανοητός... Καλό σας απόγευμα.

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...