παρακαλώ περιμένετε...

ΖΩΔΙΑΚΗ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ

  • flamescreen73 @ 04.09.2009 02:12
    Εγω δεν πιστευω τόσο στα αρνητικα-θετικά. Αυτό που σε ενα μοιάζει θετικό σε άλλον θα μοιαζει αρνητικό. Τα περισσοτερα πραγματα ξεκιμουν απο ουδέτερη βάση στην πραγματικότητα(ισως όχι πάντα βέβαια).

    Λοιπόν ένα που μου έρχεται άνετα είναι το χιούμορ. Πολλοί Ιχθύες έχουν περίεργο χιούμορ. Εμένα μου αρέσει να κάνω τους άλλους να γελάνε με τον ευατό τους και τη σοβαροφάνεια μιας κατάστασης.(αυτό κάποιοι που θεωρούν ότι έχουν και ένα αλφα πρεστιζ, δεν μπορούν να το καταπιούν. Μεχρι να το καταλάβω, απορούσα γιατί ενω η Σκορπίνα αδερφή μου γελούσε με όσα της έλεγα, ταυτόχρονα με έβριζε κιόλας. Χμ, το οποίο βέβαια είναι αρκετά αστείο και απο μόνο του, αν το καλοσκεφτεί κάποιος).
  • flamescreen73 @ 04.09.2009 02:27
    Αλλο, οι Ιχθύες έχουν μια τάση, αφήνουν τον άλλο να τους κάνει πράγματα. άλλοι το περιγράφουν αυτό ως "σύνδρομο χαλάκι". Δεν μπορει όμως αυτός που το βλέπει να αντιληφθεί ότι υπάρχουν όρια σε αυτό(κάποιες φορές δυστυχώς μεγαλύτερα απο ότι θα έπρεπε).

    Ο Ιχθύς γουστάρει τις χαρούμενες φάτσες. Και ως αποτέλεσμα, μπορεί η δική του να είναι αρκετά λυπημένη. Θεωρεί ότι βάζει ένα λιθαράκι για τη βελτιωση όλων όταν το κάνει. Γιαυτό και δεν θέλει πολύ την κόντρα(εκτός αν οδηγεί σε παθιασμένο σεξ. Αν δεν υπάρχει τέτοια προυπόθεση, δεν υπάρχει λόγος να κοντραριστει με κάποιον για κάτι που μπορει να επιτευχθει και με ήρεμο τρόπο.) Ωστόσο μπορεί και να καταφύγει ακόμη και στη βια.

    Ποια όρια του 'εχουν σπάσει και που είναι το θέμα. Ως πολύ συναισθηματικοί άνθρωποι τα ερωτικά επηρεάζουν όλα, μα όλα τα άλλα. Αν δεν είναι αυτά καλά, όλα είναι χάλια. Πολύ πληγωμένοι Ιχθύες ειδικά οι άντρες μεταβάλλονται με τα χρόνια σε αυτό που πολλοί αποκαλούν(συνήθως γυναικες θα είναι) "γουρούνια". Οι Ιχθύες μεταμορφώνονται και μας αρέσει πολύ αυτό. Δεν ειναι απαραίτητο ότι είναι, αλλα με τον καιρό, μπαίνουν τόσο στο πετσι του ρόλου που ξεχνανε πως είναι.

    Είμαι μικρός ακόμη για να δώ αν μεταστρέφεται η κατάσταση. Πιθανολογώ όμως πως όσο περισσότερο κάθονται σε ένα ρόλο τυποποιούνται σε αυτόν και μάλλον δεν υπάρχει μεταστροφή.

    Αν τυχόν τα όρια του έχουν σπάσει στα εργασιακά, είναι πιο εύκολο να τα απομονώσει απο τα υπόλοιπα θέματα. Για τα οικογενειακά, μαλλον παίζουν ρόλο και άλλες επιδράσεις, εγω μπορω να τα απομονώσω, άλλοι όχι(Δεν βαζω την οικογενεια πάνω απο όλα, το λάθος είναι λάθος ειδικά σε κάποιους ευαίσθητους τομείς, όπως το να βάζει ο άλλος την ύλη πάνω απο τον δικό του άνθρωπο το θεωρω ασυγχωρητο, όπως και όλοι οι τυπικοί Ιχθύες{ωστόσο, επειδή έχουμε μνημη χρυσόψαρου και είμαστε υπερ το δεον μαλακοι, κάποιοι το συγχωρουν})
  • flamescreen73 @ 04.09.2009 02:53
    Α και κάτι που ξεχνάω συνέχεια. Παρατηρώ ότι πολλοί σκέπτονται ως εξής...θέλω να ξεπεράσεις τα όρια σου. Αφου τα ξεπεράσεις θα σου δώσω κάτι που έψαχνες εξ αρχής και οταν γίνει να επιστρεψεις εκει που ήσουν.

    Με τον Ιχθύ δεν γίνεται. Τα όρια μας είναι μεγάλα αλλα αν παραβιαστούν, παραβιάστηκαν. Αν βιάσεις κάποιον δεν αναιρείται ο βιασμος αν τον παντρευτεις. Δεν παίζουμε με νυχια και με δόντια για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και αν γίνουμε σκληροί είναι γιατι μας αναγκάζουν, αρα θα παραμείνουμε σκληροί(σπανια να δεις σκληρό Ιχθύ όμως).

    Ο Ιχθύς δεν ανταγωνίζεται για τον ανταγωνισμο. Δεν θεωρεί ότι πρέπει να ανταγωνιστει ειδικα στα ερωτικα(στην εργασια αλλάζει και ίσως και πολύ, αλλα θα προσπαθησει να το κανει δημιουργικα). Είναι ενα παιχνίδι για δυο, όχι ο καθένας μόνος του. Συνεργασία, όχι αγωνιζομαι να σε πατήσω κάτω για να μην με πατησεις εσύ.

    Δεν πιστεύει στα παιχνίδια δύναμης, ίσως τα παίξει για ν δει πως θα πήγαινε, η για να δείξει οτι αν ήθελα θα το καταφερνε και αυτό, αλλά ουσιαστικά δεν είναι για αυτόν. Δεν βλέπει για τι υπάρχει λόγος να παραβιάσεις μια κλειδαρια αν μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα κλειδι και να την ανοίξεις, είναι έξω απο τη λογική του.
  • xanthia14 @ 04.09.2009 10:23
    Νομίζω πως είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε, να συμπαρασταθούμε στους αλλους ακόμη κι αν δε μας το ζητήσουν.Και προσφέρουμε πραγματική βοήθεια, βάζοντας στην άκρη τις δικές μας ανάγκες. Τις περισσότερες φορές οι άλλοι δεν το εκτιμούν και μας θεωρούν θύματα. Κι ίσως έχουν και δίκαιο. Όμως όταν κάποιος εκμεταλλευτεί έναν ιχθύ ή του φερθεί σκάρτα πιστεύω πως εύκολα τον φέρνει σε σημείο να φλερτάρει με την εκδίκηση άσχετα αν προβαίνει σε πράξεις ή όχι. Το μυαλό του ταλανίζεται έντονα.
  • flamescreen73 @ 04.09.2009 12:13
    Dream, αφενός δεν είσαι υποχρεωμένη να διαβάσεις το μονόλογο μου, η οποιοδήποτε μονόλογο. Αφετέρου να απαντήσεις καν στο thread. Με το ζόρι παντρεια δε γινεται εξαλου. Μονόλογος πάντως είναι όταν υπάρχουν 2 άτομα και το ένα πεισματικά μονοπωλεί τη συζήτηση. Στην προκειμένη περίπτωση υπήρχα μόνο εγώ και έκανα απλή παράθεση κάποιων πραγματων.

    Το ζώδια ναι μεν είναι αλλιώτικα, αλλά δεν είναι διαφορετικά τόσο όσο εμείς, εννοώντας απο τα άλλα. Υπάρχουν πράγματα στον Ιχθύ πολύ έντονα που ο άλλος δεν μπορεί να βρεί "κοινο έδαφος". Ισως γιατι ο Ιχθύς τον περισσότερο χρόνο δεν πατάει ιδιαίτερα στο έδαφος, αλλά δικό μας θέμα αυτό. Μπορεις να πεις και ότι άλλα ζωδια είναι, αλλά δεν αποτελεί τμήμα του προβληματισμού μου. Πάρε και τον Υδροχόο αν θέλεις αλλα δεν με απασχολούν ιδιαίτερα αυτοί. Το θέμα εξάλου είναι σαφές.

    Ο Ιχθύς και ο Υδροχόος είναι με τον δικό τους τρόπο για παράδειγμα, "εξωκοσμοι" κατα κάποιο τρόπο. Αλλα ζωδια δεν καταλαβαίνουν, θεωρούν κάποια πράγματα που ανήκουν στο ονειρικό πεδίο, απλως μη ρεαλιστικά. Μην κρίνεις εξ ιδιων τα αλλότρια, πρώτον γιατι είσαι Ιχθύς(τουλάχιστον έτσι δηλώνεις γιατι με μπερδεύει το ότι σχολιασες το "γιαλαντζι") και δευτερον ασχολεισαι αρκετα χρονια με αυτα.

    Εγώ έχω παρατηρήσει για πολλά χρόνια ότι (καποιοι)άλλοι άνθρωποι, όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν, αλλα δεν κάνουν και τον κόπο να καταλάβουν, επιθυμούν να έρθουν τα πράγματα στην οπτική τους, παρά να αλλάξουν την οπτική τους για αυτά. Εγω ποτέ δεν το είχα αυτό. Πριν τουλάχιστο, θεωρώ πια ότι δεν αξίζει να το κάνεις αν δεν το κάνουν και οι άλλοι. Πίεση θα αποδοθεί στην πίεση. Θα μου φτύσεις στο ποτήρι, θα σου κατουρησω στο πηγάδι. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην τους βοηθάμε να μην κάνουν την ατυχή για αυτούς επιλογή του Ιχθύ.

    Επειδή οι Ιχθύες είμαστε μέσα στη μίρλα, τη μιζέρια και τη συνεχή επιδίωξη επιβεβαίωσης, χωρις να υπερασπιζόμαστε καθόλου τους ευατούς μας, απλά να προσπαθούμε να προβάλουμε κάποια θεωρούμενα θετικά στοιχεία και για να έχουμε ισσοροπία προβάλουμε απο μόνοι μας τα θεωρούμενα αρνητικά(Κάτι που όσο είμαι εδώ δεν έχω δει να κάνει κανένα άλλο ζώδιο στον ιδιο βαθμο και τα περισσότερα σε μηδενικο βαθμό), γινόμαστε εύκολη λεία.

    Εφόσον είμαστε τόσο χάλια, απο μακρυά και αγαπημένοι, σίγουρα δεν θέλουμε όποιον δεν μας θέλει, είναι μια απόφαση και αυτό. Τους βοηθάει κιόλας αυτό το θέμα θαρρώ. Τώρα όσοι δεν έχουν κακή άποψη, η έχουν καλή πρόθεση να κατανοήσουν κάποια πράγματα, μπορεί και να βοηθηθούν κάπως επίσης η να διαφωτίσουν κάποιους φίλους τους. Αν έχει ανταπόκριση το θέμα απο Ιχθύες. Εγώ ότι σκεφτώ πάντως θα το προσθέσω και ας έχει 30 σχόλια σερι δικά μου.

    Εξάλου οι άνθρωποι είναι πολύπλοκα όντα δεν θα χαθεί η μαγεία με το να μας γνωρίσουν λίγο. Βοηθάει επειδή οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν μιλάνε και αρχίζω τελικά και καταλαβαίνω γιατί. "Οτιδήποτε πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντιον σου" ισχύει πια. Οσο λιγότερα λες τόσο το καλύτερο δηλαδη. Οι σχέσεις σου θα καταστραφουν τελικά βέβαια, αλλα θα βγείς σχετικά αλώβητος. Ο εγωισμος μας πάνω απο όλα.

    Για το γιαλαντζι παρεπιπτόντως. Δεν θα το διανοούμουν ποτε να φάω με κιμα(για να τα μαγειρέψω ούτε λόγος παρότι μαγειρεύω διάφορα), αλλά φαντάζομαι εξαρτάται απο τον/την μάγειρα. Η νησιώτικη βερσιον των γεμιστών γίνεται με θαλασσινα για παραδειγμα, δεν αποκλείω τίποτα.

    Αλλά εγώ τα ανέφερα και εννοώ κάθε γραμμή, στα τυπάκια που μπορει να έχουν έναν πλανητη σε κάποιο ζώδιο, η θέλουν να περάσουν ιγκογνιτο κλπ(διάφοροι λογοι δε χρειαζεται να αναφερω)και μοστραρουν για ενα ζωδιο που τους κάπνισε. Στο βαθμό που δεν το κάνεις δε χρειάζεται και να ανησυχείς για αυτό η να απασχολει. Δε στοχοποίησα κάποιον συγκεκριμμένα, απλά όποιον/αν βλάκα το κάνει συστηματικα και φαίνεται κιόλας και το ξέρουν πολλοι ότι φαίνεται αλλα το συνεχίζουν.

    Και ξέρεις τι, δικαιωμα τους κιόλας, απλώς δεν το θέλω εδώ σε αυτό το θέμα. Αρκετά μολύνουν αλλού. Να πάω και εγώ να το παίξω Παρθένος(εξαιρετικά δημοφιλης επιλογη μέχρι πρόσφατα) αφου έχω Σελήνη εκει. Η Υδροχόος, ή ότι άλλο.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...