παρακαλώ περιμένετε...

Είμαι αισιόδοξος

  • ydroxoaki79 @ 09.03.2009 10:37
    Αναρωτιέμαι με τόσο νερό, που την βρίσκεις τόση αισιοδοξία;Πάντως μου αρέσει το μήνυμα σκέψης γιατί με βρήκε σε κακή στιγμή και ήθελα να διαβάσω κάτι θετικό.
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 10:47
    Η απαισιοδοξία δε φέρνει νίκη στο μυαλό. Άμα δεν έχεις νίκη στο μυαλό δε μπορείς να διεκδικήσεις τη νίκη στην πράξη. Δεν προτίθεμαι να δώσω καμμιά ευκαιρία στην τάση που έχω να σκέφτομαι λάθος. Αν δε σκέφτομαι νίκη, δε μπορεί να σκέφτομαι και σχέδια που τη φέρνουν.

    Είμαι σε πολύ δυσχερή θέση για αυτό που θέλω να κάνω. Αλλα δεν εχω καμμία αμφιβολία για το οτι θα τα καταφέρω, πέρα απο όποια δυσκολία και να παρουσιαστεί και ακόμη και αυτές που δημιουργώ ο ίδιος στον ευατό μου.

    Και ακόμη και να μην πράξω πάντα με το σωστό τρόπο.
  • coracon10 @ 09.03.2009 10:50
    εχεις δικιο φλειμ..αλλα οταν σου τυχαινουν απανωτα δυσαρεστα γεγονοτα κ οταν εχουν να κανουν με θεματα υγειας τι αισιοδοξια να εχεις?εχουμε καιρο να τα πουμε..καλημερα
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 11:00
    Δεν τους δίνεις περιθώριο coracon. Θα παραφράσω το Gpano: Κανενα περιθωριο. Κανενα περιθωριο. Κανενα περιθωριο. Θα νικήσεις τα πάντα.
    Και εγώ πάλεψα με ενα δικό μου πρόβλημα υγειας πρόσφατα που με ταλαιπωρούσε και το νίκησα.

    Γιατί μου ήταν εμπόδιο στον τωρινο μου στόχο. Όσο δύσκολο και να φαντάζει κάτι, δε μπορείς να το αφήσεις να σε φθείρει εσωτερικά. Αν δεν έχεις επιθυμια να νικήσεις, δε μπορείς να τα καταφέρεις. Και λίγες πιθανότητες να έχεις να παλέψεις με αυτές και να τις αυξήσεις.

    Ναι, έχουμε καιρό να τα πούμε.
  • zoi80 @ 09.03.2009 11:05
    POLY KAL KALA TA LES!!!OLA MESA STO MYALO MAS EINAI....OTI SKEFTOMASTE TO FAIRNOUME STON EAYTO MAS.GIAYTO PANTA THA PREPEI NA KANOUME KALES SKEPSEIS GIA EMAS KAI GIA TOUS GYRO MAS
    ETSI EINAI H ZWH,TI MIA STIGMH EIMASTE PESMENH KAI THN ALLH TA BLEPOUME ME THETIKO TROPO....OTAN EXOUME THETIKH ENERGEIA EIMASTE OLOI SE FASH NA NIKHSOUME OLES TIS DYSKOLIES POU MPOREI NA MAS ERTHOUN
    EX ALLOU PIOS THELEI KONTA TOU ANTHROPOUS ME ARNHTISMO KAI MIZEROUS,KANENAS....
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 11:18
    Ωραία, χαίρομαι που έχουμε κοινά σημεία. Η Ισχύς εν τη ενώσει!
  • ETOIL @ 09.03.2009 11:18
    Μπραβο,μου αρεσουν οι ανθρωποι που σκεφτονται ετσι,τερμα η μιζερια.Εχω κουραστει αυτες τις μερες λογω δουλειας,αν μιζεριασω κιολας,ουτε εγω δεν θα με ανεχομαι.
  • zeledaki @ 09.03.2009 11:40
    Καλημέρα σε όλους, μπράβο flame, έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι.

    Κάθε φορά που κάτι στραβώνει πρέπει να γυρίζουμε πίσω και να βλέπουμε
    όλα αυτά που έχουν περάσει, να θυμόμαστε πόσο είχαμε πονέσει τότε, ενώ τώρα μας φαίνονται τόσο μακρινά και ανόητα.

    Και κάθε φορά να λέμε "Θα περάσει ΚΑΙ αυτό" !!!

    Λιακάδα έξω ... ας τη βάλουμε και στην ψυχή μας.

    Καλή εβδομάδα σε όλους.
  • ssdd32 @ 09.03.2009 11:43
    kalimera. kali vdoamda den prominietai diladi, alla toulaxiston perasa ena akros apokaliptiko soukou; epomenos tha xo na thimamai; poso pia an eisai aisiodoxos flame? poso pia? kai ena ekatomirio xiliades fores na prospathisis, tha iparxoun PANTA kapioi na sti spane; kai to thema einai oti den mporis na kanis apolitos TIPOTA gia afto
  • ssdd32 @ 09.03.2009 11:45
    Down to you,
    You're pushing and pulling me down to you
    But I don't know what I,
    Now when I caught myself, I had to stop myself
    From saying something that I should have never thought
    Now when I caught myself, I had to stop myself
    From saying something that I should have never thought of you, of you

    You're pushing and pulling me down to you,
    But I don't know what I want,
    No I don't know what I want

    You got it, you got it,
    Some kind of magic
    Hypnotic, hypnotic,
    You're leaving me breathless
    I hate this, I hate this,
    You're not the one I believe in
    With God as my witness

    Now when I caught myself, I had to stop myself,
    From saying something that I should have never thought
    Now when I caught myself, I had to stop myself,
    From saying something that I should have never thought of you, of you

    You're pushing and pulling me down to you
    But I don't know what I want
    No I don't know what I want

    Don't know what I want
    But I know it's not you
    Keep pushing and pulling me down,
    But I know in my heart it's not you

    Now when I caught myself, I had to stop myself,
    From saying something that I should have never thought
    Now when I caught myself, I had to stop myself,
    From saying something that I should have never thought of you
    I knew, I know in my heart it's not you
    I knew, but now I know what I want, I want, I want,
    Oh no, I should have never thought


    by far to kalitero tragoudi pou leei akrivos MA AKRIVOS afta pou aisthanomai kai aisthanthika meta apafto to soukou pou molis perase;
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 11:46
    Και γιατι το λές αυτό ssdd32?
    Αν θεωρεις οτι δε μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα, εχασες.
    Βαλε το κεφαλι κατω και κλαψε τη μοιρα σου. Εγω δε δεχομαι πουθενα το απολυτο ετσι και αλλιως.

    Τα λιονταρια δεν ξερω να το βαζουνε κατω.
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 12:00
    Ταιζεις τον ευατο σου συνεχεια απογοητευση ssdd32.
    Τουλαχιστο τα τραγουδια σου αυτο μου λένε.
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 12:01
    Κάτι αλλο. Αν σου τη σπάνε ssdd32, δοκίμασε να τους μιλήσεις για αυτό. Σταράτα και στα ίσια. Δε χάνεις με το να πεις τα πράγματα με το όνομα τους.
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 12:04
    Προσωπικά επηρεάζομαι απο τον έρωτα πάρα πολύ. Με ρίχνει άσχημα αλλα σηκώνομαι, γιατί αξίζει πολύ αυτό που θέλω. Και δε μπορώ να σκέφτομαι κανέναν άλλο άνθρωπο λοιπόν, ούτε αυτούς που με ρίχνουν. Δοκίμασε να το κάνεις και εσύ.
  • ssdd32 @ 09.03.2009 12:11
    den xero an exo orexi gia kati tetoio; den einai efkolo na milisis "anixta" giati me dio logia einai psycho-bitch, thats why; kai an to kanis tin evapses. to pithanotero na psaxnis gia doulia tin alli mera; ase oli i etairia tis ta exi mazemena; alla den mporoume distixos na kanoume ti-po-ta; mas exi trapped; kiriolektika kai metaforika; giafto sou leo asta na pneeeeee
  • ssdd32 @ 09.03.2009 12:11
    kai pios den epireazetai dear apo ton erota to kerato mou; aftos einai pou mas xalai oxi momo tin diathesi alla tin zoi olokliri
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 12:13
    Κατσε να σκεφτω τότε.
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 12:28
    Λοιπόν, εαν σε μια κατάσταση δεν έχεις πολλά περιθώρια ελιγμων(και φυσικα πάντα έχεις) πρέπει να βρεις τα οποια λιγα θετικά και να σταθείς σε αυτά για όσο δεν παλεύονται τα υπόλοιπα, μεχρι να δεις οτι θα γίνουν καλύτερα.

    Προφανώς το μεγάλο προβλημα ειναι το αφεντικο. Η δουλειά είναι για να σε τρέφει, όχι να σε σκοτώνει. Το δικό μου πρόβλημα υγείας άρχισε απο καταστάσεις που ζούσα στην παλιά μου δουλειά, εξαντλητικά ωράρια, αγχος, νευρα κλπ. που δεν μπορώ να ανεχτω στην ζωη μου. Τελικά και έφυγα και αρρώστησα για δύο χρόνια.

    Αυτό που σου είπα την άλλη φορά το κάνεις? Να ψάχνεις για καινούρια απασχόληση όσο κρατάς την παλιά? Όπου έχεις χρόνο δε χρειαζεται συνέχεια. Πιστεψε οτι θα τα καταφέρεις και όσο πιο πολύ το πιστεύεις τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

    Τα προβλήματα πουθενά και ποτέ δεν προκειται να σταματήσουν. Τα ξεπερνάς πολύ απλά. Θα σου πω και κάτι γνωστό αλλά έχει μια βάση. Πάρε μια κόλλα χαρτί. Γράψε δέκα στόχους, αρχίζοντας απο τους ξεφτιλισμένα απλους, πχ "θα πάω στο Χ μαγαζι την ταδε μέρα και θα ψωνίσω όλα όσα μου αλλάζουν προς το καλύτερο τη διαθεση μεχρι να αισθάνομαι οτι πετάω". ΚΑι καταλήγεις στην εργασία σου. Με ένα χρονικο ορίζοντα που θεωρεις λογικο.

    Εν τω μεταξύ βάζεις και στόχους που πιστεύεις ότι θα βοηθησουν. Πχ νο7 "θα κάνω τον Κιτσο φιλο μου, γιατι ειναι κολληταρι του αφεντικου και θα βοηθησει να με καταλαβαινει καλυτερα το αφεντικο", η κατι τέτοιο.

    Αυτη την κόλλα, θα τη βάλεις απεναντι απο το κρεββατι που κοιμάσαι και θα τη βλέπεις κάθε μέρα και θα σκέφτεσαι πόσο έχεις προχωρήσει. ΘΑ σου δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Και τελικά θα δεις ότι όλα είναι μια σκάλα που οδηγεί στο στόχο.

    ΜΗΝ βαλεις αρνητικους στοχους η σκεψεις, πχ "Το αφεντικο θα μάθει οτι τον κερατώνει η γυναικα του" γιατι ετσι και αλλιως θα γυρισει μπουμεραγκ, σε ποιον θα ξεσπασει το αφεντικο αν έχει νεύρα?

    Δοκίμασε το, πιάνει καλά και σου απασχολει και το μυαλό να έχεις συγκεκριμμένα μικρα προς μεγαλύτερα πραγματα να κανεις.
  • ssdd32 @ 09.03.2009 12:36
    thanks for the advise; mou to exi pi kai allos na kano afto me tin kolla xarti; entaxi, den einai OLOI skata ; iparxoun kai atoma pou kanoun tin diafora; gelame kai genika klaime ton pono mas, afou vriskomaste sto isdio pedio volis; epomenos einai kaaaaapos kalitera ta pragmata...
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 12:55
    Μαζι λοιπον και θα προχωρήσετε. Θα κάνετε μια παρέα και θα περνατε καλά μεταξύ σας και θα αλληλουποστηρίζεστε και τελικά θα χαίρεστε στη νέα δουλειά και θα ανεβειτε στην ιεραρχια η σε μια άλλη δουλειά μαζι. Ποιος ξέρει μπορει να βρείτε και ευκαιρίες και να κάνετε μαζι ολοι μια δουλειά μαθαίνοντας και παίρνοντας εμπειρίες απο αυτή που κάνετε τώρα.
  • flamescreen73 @ 09.03.2009 13:00
    Α, πρέπει και να βγώ απο το Νετ, οπότε τα λέμε πιο πολύ αργότερα ίσως. Η απελπισία όμως δεν μας μαυρίζει. Όλα θα πάνε καλά. Το να πάνε θέλει χρόνο οπότε δανειζόμαστε χρόνο απο αλλού, μεχρι να πα΄νε καλά και εκεί που θέλουμε.
  • ssdd32 @ 09.03.2009 13:51
    AMHN PANAGIA MOY; apoto stoma sou kai stou Theou t'afti

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...