παρακαλώ περιμένετε...

Ερωτησούλα

  • boa @ 09.02.2009 16:07
    copy-paste από τα αστρομαθήματα:

    Μεσουράνημα: Το μεσουράνημα είναι το σημείο εκείνο που ορίζεται από την ακριβή ώρα και το ακριβές γεωγραφικό πλάτος και μήκος της γέννησης. Το σημείο αυτό βρίσκεται στην ακμή του 10ου οίκου μας και αλλάζει μία μοίρα κάθε τέσσερα λεπτά. Το σημείο αυτό είναι εξαιρετικά ευαίσθητο σε διελεύσεις οι οποίες μπορεί να σηματοδοτήσουν ριζικές αλλαγές στην καριέρα ή το στάτους του ατόμου. Το ζώδιο της ακμής, ο κυβερνήτης του καθώς και οι πλανήτες σε όψη με το Μεσουράνημα είναι ισχυροί δείκτες επαγγελματικού προσανατολισμού.
  • vickius @ 13.02.2009 13:46
    thanks Boa,
    το δικο μου μεσουράνημα τα έχει μπλέξει με όοολους τους πλανήτες... Γίνεται πραγματικός χαμός. Τρίγωνα με Ήλιο-Σελήνη- Αφροδίτη-Ουρανό, σύνοδο με Άρη, τεράγωνο με ποσειδώνα και αντιθέσεις με Κρόνο-Δία.

    Δηλαδή θα κυνηγάω πάντα αυτό που θα δώσει το βαθύτερο νόημα στη ζωή μου μέσα από τις δουλειές που θα αλλάζω, καταφέρνοντας με μαχητικότητα ότι λίγο πιάσω σε status και χρήμα αφού οι κ. Κρόνος και Δίας συμπορεύονται βάζοντας τρικλοποδιές ο ένας στον άλλο (και σκέψου ότι τους έχω και στον ωροσκόπο έτσι), μη καταφέρνοντας ποτέ να γεμίσω την άδεια μου ψυχή... yeahhh! That's already the story more or less...

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...