παρακαλώ περιμένετε...

ΚΡΟΝΟΣ!!!!

  • gb488 @ 02.01.2009 13:30
    χμμμ...μάλλον το προηγούμενο σχόλιο μου χάθηκε...αν και γράφει πως υπάρχει ένα σχόλιο στην κατχώρηση το οποίο όμως δεν φαίνεται πουθενά...τέλος πάντων, αυτό που έλεγα, και το οποίο έχω ξαναγράψει, είναι ότι η κρόνια επιστροφή αναφέρεται μάλλον σε κάτι θετικό...
  • THEOIOANNA @ 02.01.2009 14:08
    Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι η κρόνια επιστροφή;
  • gpano @ 02.01.2009 14:52
    Οταν μιλάμε για Κρόνια επιστροφή εννοούμε την επιστροφή του Κρόνου στην ακριβή θέση που βρισκόταν όταν γεννηθήκαμε... Ο κύκλος διάρκεια 29 χρόνια περίπου- τόσο κάνει ο Κρόνος για να γυρίσει στη γενέθλια θέση του.. Αν δηλαδή όταν γεννήθηκες ο Κρόνος ήταν στην Παρθένο φέτος που ο Κρόνος βρίσκεται στην Παρθένο σημαίνει ότι έχεις επιστροφή Κρόνου και ότι ηλικιακά είσαι περίπου 29 χρονών. Ο Κρόνος είναι δύσκολος με οποιοδήποτε πλανήτη ακουμπάει, ή σε οποιαδήποτε διέλευση του στο γενέθλιο χάρτη...Αν θέλουμε σώνει και ντε να διαβαθμίσουμε τη δυσκολία του ε τότε Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη, Άρης , ωροσκόπος, και 4ος/7ος/10ς οίκοι είναι ιδιαίτερα αισθητοί σαν γεγονότα. Φυσικά έπονται και άλλες σημαντικές όψεις. Με τον όρο Κρόνια "δυσκολία" εννοούμε ότι κομμμάτια της πραγματικότητάς μας ή της ψυχικής μας ιδιοσυστασίας πρέπει να αλλάξουν αφού έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και λειτουργούν πλέον ως βαρίδια στην εξέλιξη της ζωής μας. Φυσικά πολλές φορές οι αλλαγές είναι επώδυνες αλλά εκ των υστέρων συνειδητοποιούμε ότι ήταν απολύτως αναγκαίες.
    Στην περίπτωσή σας Ioanna o Κρόνος στον Ζυγό από τα τέλη Οκτωβρίου θα ενεργοποιήσει σχεδόν ολο το γενέθλιο χάρτη σας αφού έχετε πλανήτες στο Ζυγό, στον Κριό και στον Καρκίνο (ο Άρης σας στο Καρκίνο κοντά στον 10ο σας αντιμετωπίζει και την διέλευση του Πλούτωνα- δημιουργώντας επαγγελματικές αλλαγές, αλλαγές στο στάτους σας, σχέσεις; προβλήματα με γονείς; ). Με λίγα λόγια έχουν ήδη δρομολογηθεί αλλαγές με τον Πλούτωνα που θα συνεχιστούν με τον Κρόνο στον Ζυγό. Δεν ξέρω ποιο είναι το κοινωνικό σας προφίλ- αν είστε παντρεμένη με παιδιά και δρομολογημένη καριέρα, αλλά πρόκειται να αλλάξουν/μεταβληθούν/μεταμορφωθούν/ εξελιχθούν όλα κι αυτό δεν σημαίνει πανικό ή παράλυση αλλά ότι βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας που οι δομικές αλλαγές είναι υποχρεωτικές. Καλή σας τύχη. (ο Δίας που βρίσκεται στον Υδροχόο έχει ένα δίχτυ προστασίας και σας χαμογελάει στις δύσκολες στιγμές)

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...