παρακαλώ περιμένετε...

2009

  • silia81 @ 22.12.2008 13:20
    Δηλαδή αν σου έλεγαν πως όλα θα πάνε καλά το 2009 και πως ο Ζυγός θα μεσουρανήσει, το χαμογελάκι σου και όλη η αισιοδοξία του κόσμου θα ανέτειλαν ξανά;Ε, τότε στο λέω εγώ. Με τις συνέπειςς του νόμου. Και σου λέω και κάτι άλλο, όποιος πιστεύει στον άνθρωπο προσπάθεί και κατ?πέκταση αλλάζει 'τα πάντα γύρω του, όπως η σημερινή βροχή ξεπλένει τη μαυρίλα της πόλης. Χαμογέλα.
    Κι αν τόσο σε επηρεάζουν οι προβλέψεις, μην τις ξαναδιαβάσεις!
  • peri08 @ 22.12.2008 13:36
    Έλαααααα δεν θέλω απαισιοδοξίες... και έπειτα μη νομίζεις ότι όλοι οι υπόλοιποι τα πάμε καλύτερα.. και μεις τα λιονταράκια από το χαστούκι στην σφαλιάρα πάμε..
    Όσο για τους "έρωτες φαντάσματα" μήπως τους αντιλαμβανόμαστε εξαρχής αλλά παρόλαυτά πάμε να φάμε τα μούτρα μας;;;;;;
  • faenna @ 22.12.2008 13:51
    silia 81με επηρέαζουν ... οι αρνητικές χαχα που πάντα μα ΠΑΝΤΑ είναι σωστές/ και οι θετικές ? μη ρωτάς.. ΠΟΤΕ ... αν υπήρξαν θετικές! χαχα. Αυτό που με προβληματίζει ως μέλος του stardome και αναγνώστρια του περιοδικού είναι ότι αισθάνομαι πάντα μια μαυρίλα στις προβλέψεις, μια διάθεση απαισιοδοξίας, προσοχής γιατί τα άστρα θα σε τιμωρήσουν και ενός γενικού μπαμπούλα που ελέγχει τη ζωή σου και μη νομίζεις οτι θα ξεφύγεις. Δηλαδή πάρε ένα σοκολατάκι τη μια εβδομάδα (που οι ζυγοί άσε έχουν να φάνε σοκολάτα.....ουουου) αλλά την άλλη εβδομάδα πρέπει να τιμωρηθείς για το σοκολατάκι. Και το αστείο είναι ότι οι παντρεμένοι ζυγοί είναι τόσο cool and happy σε πλήρη αντίθεση με τους αδέσμευτους που είναι μια γκρεμός και πίσω ρέμα α! και κοσμικά μαθήματα... ουφ τα είπα.
  • faenna @ 22.12.2008 13:56
    peri08 ΟΚ είμαι μαζί σου. Μα οι άλλοι είναι τόσο τέλειοι και αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο σε σχέσεις και αράζουν τόσο εύκολα στο λιμάνι τους? Το έγραψα και στα σχόλια των ζυγών ως απορία.. το μηνιαίο αναιρεί το εβδομαδιαίο... και για ποια συγκατοίκηση και κλπ όταν για την επόμενη πανσέληνο του γενάρη χωρίζουν οι ζυγοί? αποφασίστε! Α! και καμιά καλή πρόβλεψη και κανα καλός λόγος για τους ζυγούς δεν βλάπτει τζάμπα είναι.
  • peri08 @ 22.12.2008 14:09
    Δε νομίζω ότι είναι τόσο τέλειοι... Μπορεί όντως να βρίσκουν το λιμάνι και να αράζουν... άλλες φορές όμως πιάνουμε ένα λιμάνι στην τύχη γιατί φοβόμαστε τις φουρτούνες... όχι;

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεολόγος, Αρσένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...