παρακαλώ περιμένετε...

ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ

  • lahmacun @ 18.11.2008 23:08
    ολες οι γυναικες θελουν τα ιδια ..οι αντρες δεν θελουν και λογακια και χαδακια ?? και ολοι οι υδροχοοι αμα το χωρισμο ερωτικοεξομολογουνται ?? Εντυπωσιακο ! !
  • librana @ 18.11.2008 23:26
    ΦΟΛΗ ΜΟΥ lahmacun ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΜΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ???
  • inspi @ 19.11.2008 00:03
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ boa ΩΣ ΕΞΗΣ...ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ&ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
    (ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ 1000 ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΘΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ)
    ...ΘΕΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΓΑΠΟΥΝ&ΑΣ ΜΗ ΣΤΟ ΛΕΝΕ
    (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΛΕΝΕ ΣΑΓΑΠΩ ΤΟ ΕΝΟΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ)
    ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ&ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΓΑΠΑΝΕ
    (ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΠΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ & ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΡΝΕΙΣΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΓΑΠΗΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ)
    ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣΣΣΣΣ...ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ&ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΣ
    (ΟΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΥΑΛΩΤΟΣ & ΛΕΕΙ ΣΑΓΑΠΩ Κ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ 1000 ΠΡΑΞΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΑΣ & ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΠΑΥΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ Κ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ)...
  • boa @ 19.11.2008 10:39
    inspi δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα... τα ίδια ισχύουν και για ΜΙΑ Υδροχόο...
  • ducgst @ 19.11.2008 10:59
    δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι σιγουρα ο καθε ανθρωπος αγαπαει με το δικο του τροπο ..απο δικια μου εμπειρεια ..υδροχοος με οροσκοπο ζυγο ...και σε γενικα πλαισια θα πω οτι αγαπανε δυσκολα ...εις βαθος ,μαλλον ανευ ορων ισως να συμβαινει και μια φορα ...παντως πολλα λογια δεν νομιζω οτι θα ακουσεις ευκολα ... πρεπει να εχεις τα ματια σου στις λεπτομερειες ...αυτες κανουν τη διαφορα ...και πολλες φορες περιεχουν και ολη την ουσια ..
  • faenna @ 19.11.2008 12:15
    ένα διαφορετικό τρόπο αγάπης... οι λεπτομέρειες... είναι παρανοϊκή η αγάπη του και τόσες φορές είπα θα φύγω... και είμαι ακόμη εκεί... και θα μείνω..
  • SoulCollectorrr @ 19.11.2008 12:23
    Η άποψη που έχω για την αγάπη του Υδροχόου είναι η χειρότερη. Ακόμη κ τα ξαδέρφια αυτού του ζωδίου (Ζυγοί-Δίδυμοι), αν και είναι ζώδια του αέρα και αυτά είναι ικανά να αγαπήσουν με πάθος. Το πάθος και η αγάπη του Υδροχόου είναι γενικά και όχι ειδικά. Και έναν άνθρωπο που αγαπάει το συναισθηματικό βάθος είναι αδύνατο να τον καλύψουν μόνο πράξεις. Τί να τον κάνω έναν Υδροχόο που με αγαπάει στον ίδιο βαθμό που αγαπάει το γείτονα, την ανάπηρη συνταξιούχα κ τον αδέσποτο σκύλο της Ομόνοιας?
    Να λείπει
  • boa @ 19.11.2008 12:36
    SoulCollectorr η Υδροχόος που σε αγαπά στον ίδιο βαθμό όπως το γείτονα ή τον αδέσποτο σκύλο, μάλλον δεν είναι εκείνη που σε θεωρεί τον ΕΝΑ...
  • blueview @ 19.11.2008 12:43
    .... τσ τσ τσ τσ ...... I got goosebumps .....
  • SoulCollectorrr @ 19.11.2008 12:52
    Σωστά. Μόνο που δεν ήμουν εγώ αυτός που χτυπιόταν μετά το χωρισμό, ούτε αυτός που εκκλιπαρούσε για επιστροφή. Ούτε μίλησα ποτέ εγώ για γάμο. Αλλο άτομο τα έκανε αυτά. Όταν αυτά τα κάνει κάποιος εκ των υστέρων αποδεικνύει πως είναι άτομο που ο εγωισμός του χτυπάει συναγερμό. Εγωιστής άνθρωπος, ίσον άνθρωπος αναίσθητος, ανίκανος για βαθιά συναισθηματική δέσμευση.
  • boa @ 19.11.2008 12:54
    ΣΚΟΡΠΙΕ
  • boa @ 19.11.2008 13:01
    πως γίνεται να είναι εγωιστής αυτός που μετανιώνει και επιστρέφει και όχι αυτός που δεν τον δέχεται πίσω
  • SoulCollectorrr @ 19.11.2008 13:06
    αν κάποιος έχει μαζοχιστικές τάσεις, τότε μόνο δέχεται πίσω κάτι το οποίο αποδείχτηκε σάπιο boa.
    Και υπάρχει και κάτι άλλο. Όταν ανακαλύψω ότι κάποιος έπαιξε με την πάρτη μου, σβήνει απευθείας απο το χάρτη. Δεν υπάρχει, δε νιώθω τίποτα πια για αυτόν. Γιατί να δεχτώ πίσω κάποιον για τον οποίο το συναίσθημά μου εχει σβήσει? Μήπως το βρίσκεις και αυτό εγωιστικό?
    Πρεπει να φυγω τωρα. bb
  • boa @ 19.11.2008 13:10
    ΑΛΛΟ το ένα... ΑΛΛΟ το άλλο SoulCollectorr... αν θες το ξανασυζητάμε, bb...
  • ducgst @ 19.11.2008 13:11
    η βαθεια συναισθηματικη δεσμευση ειναι και θεμα εμπιστοσυνης ...και η εμπιστοσυνη ειναι κατι που αποκταται σε βαθος χρονου ...επισης πολλες φορες η απιτηση για βαθεια συναισθηματικη δεσμευση περιεχει και μεγαλη δωση ανασφαλειας ... και ειναι κακο να θες τον αλλον οπως τον θες ...για να καλυψεις δικα σου μειονεκτηματα...
  • boa @ 19.11.2008 13:15
    ...και η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν δωρίζεται...
  • librana @ 19.11.2008 17:00
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ 2 ΗΤΑΝ ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ...ΤΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 19,20,21,22 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ.ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΤΩΜΜΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΝ&ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΠΤ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ...ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ&ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ...ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ&ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ.....ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ????

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...