παρακαλώ περιμένετε...

ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΗΜΑ...ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ,ΦΑΝΦΑΡΑ

  • flamescreen73 @ 16.11.2008 19:03
    Εγω απο αστρολογια ειμαι σκραπας. Εχω ενα σωρο τετραγωνα, τριγωνα συνδεσμους και οτι αλλο και δεν ξερω ουτε πως λεγονται.

    Αλλα το καθετι που νομιζεις εσυ ασημαντο, μπορει να ειναι για καποιον σημαντικο, εφοσον δημοσιευεται(αν ειναι σε προσωπικο επιπεδο, τοτε ναι ισως κουρασει) και μπορουν ολοι να το δουν. Συνεπως μπορει να ωφελησει ανθρωπους που δεν ηξερες οτι θα ωφελουσε(με καποιο τροπο), ακομη και εαν δεν απαντησουν ποτε για να στο πουν.

    Για αυτο δεν θεωρω και οτι το να ειναι αμιγως αστρολογικο το φορουμ ειναι καλυτερο απο το να ειναι μεικτο. Επιλεγεις ποια thread θα διαβασεις και σε ποιες φυλες θα μπεις.

    Παντως πολυ down σε βλεπω, η μου φαινεται? Χωρις να ξερω αστρολογια, γιατι κατ'αναγκη να ειναι για κακο το μαθημα?
  • gpano @ 16.11.2008 21:21
    Οι διελεύσεις του Χείρωνα ενεργοποιούν έντονα την ανάγκη για εξατομίκευση- την βαθιά επιθυμία να γίνει κάποιος Άτομο κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται αλλαγές στο lifestyle και προσωπική επανατοποθέτηση... Με αφορμή μια συναισθηματική ή και σωματική κρίση ίσως αναζητήσουμε βοήθεια για πρώτη φορά...Ένας σημαντικός "δάσκαλος" (εντός και εκτός εισαγωγικών) ή μια ιδέα, διδασκαλία, άποψη, πιστεύω μπορεί να πέσει στο δρόμο μας... Όπως μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι και με μια αφυπνιστική εμπειρία- που σχετίζεται με τον πλανήτη και την όψη που κάνει ο Χείρωνας. Το ζητούμενο με τον Χείρωνα είναι να ανακαλύψουμε το Νόημα, το προσωπικό νόημα που έχουν τα πράγματα για το καθένα μας. Η κρίση προέρχεται απο την ανάγκη μας να ενώσουμε μέσα μας τα αντίθετα, να ισορροπήσουμε το κοινωνικό με το προσωπικό, το ένστικτο με τις κοινωνικές συμβάσεις. Η κρίση δημιουργεί την αρρώστια και η αρρώστια την ίαση- είναι η άρνηση της ασθένειας που αποτελεί το μεγάλο κίνδυνο σε αυτή την πορεία και η πρώτη αντίδραση να θάψουμε και να αρνηθούμε ότι υπάρχει πρόβλημα που φτάνει την ασθένεια σε παροξυσμό.

    Ο Κρόνος έκανε τετράγωνο για πρώτη φορά στο Χείρωνά σας τον περασμένο Σεπτέμβριο/Οκτώβριο (2007) φέρνοντας στην επιφάνεια τραύματα και θέματα που σχετίζονται με περιορισμούς, απαγορεύσεις, καταπιέση, τον Πατέρα ή άτομα εξουσίας, με τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις, φόβους, ντροπή κλπ Αυτή η δύσκολη γωνία του Χείρωνα με τον Κρόνο δείχνει ότι κάθε προσπάθεια να προχωρήσει κάποιος γίνεται με το πόδι να πατάει το φρένο...μας ωθεί να κάνουμε απογραφή των πεπραγμένων μέχρι τώρα, να επανεκτιμήσουμε και να επαναξιολογήσουμε τη ζωή μας... Είναι μια εποχή που οι σωστές ερωτήσεις θα δώσουν σωστές απαντήσεις: Ποιος είμαι? Απο που έρχομαι? Που πηγαίνω? Γιατί είμαι εδώ με αυτούς τους ανθρώπους, με αυτή τη ζωή, με αυτές τις συνθήκες?
    Η τωρινή όψη του Κρόνου με τον Βόρειο Δεσμό επαναφέρει και τονίζει ξανά τα προηγούμενα θέματα...
  • DARKPHOENIX2008 @ 16.11.2008 21:57
    Δηλαδή,όπως λέτε κύριε Πανόπουλε,ήλθε το πλήρωμα του χρόνου...καιρός για ανασυγκρότηση,για ριζικό μέικ-όβερ...τελειώσανε τα ψέματα...άρα πρέπει να ευγνωμονώ το Μεγάλο Σοφό...ναι,έτσι πρέπει...έτσι είναι..και όχι,δεν είμαι νταουνιασμένος,φλεϊμάκο...θέλω να πιστεύω ότι βλέπω πιο πέρα από τα μυωπικά γυαλιά μου,κυριολεκτικά και μεταφορικά...αν και είναι λίγο νωρίς για να το πω αυτό...εγώ θα τον καλοδεχτώ τον Κρόνο,ξέρει να κάνει καλά το ξεκαθάρισμά του..καιρός ήταν...αλληλούια!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...