παρακαλώ περιμένετε...

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ

  • moisture666 @ 25.08.2015 11:05
    Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
    -τι μπορεί να συμβεί όταν είναι σε ορθή πορεία, τι μπορεί να συμβεί στην περίοδο της ανάδρομης πορείας της- 
    (Είναι ανάδρομη στον Λέοντα από 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου και σε ορθή πορεία πια θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου)
    *Για μια πιο ολοκληρωμένη άποψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας) 
    ΚΡΙΟΣ
    Δεν χρειάζεται να σου πω ότι με τον Λέοντα στον ηλιακό σου πέμπτο οίκο αισθάνεσαι στα νερά σου σε ό,τι αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Αλλά όχι τόσο καλά στο κεφάλαιο που περιέχει τη «δέσμευση». Σου αρέσουν η ένταση, τα μεγάλα αισθήματα, ο έρωτας που στο τέλος κερδίζει. Πετάς τη σκούφια σου για φλερτ, διασκέδαση, σεξ, καλή ζωή, ξενύχτια, παρέες, χαρά, γέλια, εκδρομές, σπορ, ταξίδια, όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα και προσπαθείς να κάνεις κάτι από όλα αυτά, ή και όλα μαζί, που σου προσφέρει αυτή η διέλευση. 
    Ερωτευμένος/η, δημιουργικός/ή, εξωστρεφής, κυνηγός της περιπέτειας, της απόλαυσης, της διασκέδασης και του σεξ, είναι τα δώρα της Αφροδίτης στον Λέοντα. Και τότε η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη και πέφτει πρόσκαιρος πάγος – η απόλαυση γίνεται μετ’ εμποδίων, ο έρωτας αν υπάρχει δείχνει κόπωση, αν τον κυνηγάς γίνεται ανέφικτος. Με λίγα λόγια η ζωή χάνει το χρώμα της. Δεν είσαι πια αυτός/ή που κεραυνοβολεί με τα φώτα του το λαγό ακινητοποιώντας τον, γιατί είσαι εσύ ο λαγός. 
    Παρόλες τις δυσκολίες που πιθανόν να προκύψουν στις ερωτικές σου σχέσεις, με τα παιδιά ή με τα σχέδια που θέλεις να κάνεις πράξη και που φαίνεται ότι έχουν κάποιες τρύπες που χρειάζεται να κλείσεις, ή δεν είχες υπολογίσει, σου δίνεται η ευκαιρία για ανασύνταξη και αναδιοργάνωση. Στη σχέση μας με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα πολλές φορές ξεχνάμε ότι έχει επιθυμίες και ανάγκες, τις παραβλέπουμε, τις προσπερνάμε. Όπως και το ανάποδο, σταματάμε να συζητάμε τα θέλω και τις επιδιώξεις μας, τις λαχτάρες και τους φόβους μας μέχρι που το ρήγμα μεταξύ μας αρχίζει να βαθαίνει. Ερωτικά χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις τι παίρνεις και τι δίνεις, αν μπορείς όντως να είσαι μαζί με αυτόν/ήν που λες ότι αγαπάς και τις βροχερές μέρες. 
    Αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς μη βάλεις τα προβλήματα κάτω από το χαλί για να εμφανιστούν την επόμενη φορά πιο έντονα. Δες τις σχέσεις σου με συνεργάτες και επίσης μην ξεχνάς ότι τα παιδιά εξαρτώνται από τους γονείς κι αυτοί είναι που δίνουν τον τόνο. Α, ναι. Κι αν ένα όνειρο ή ένας στόχος σου δεν σου βγαίνουν αντιμετώπισέ τα ρεαλιστικά και προσάρμοσέ τα στην πραγματικότητα. Προσγειώσου και προχώρα. 
    ΤΑΥΡΟΣ
    Κάποιοι αστρολόγοι θα σου πουν ότι κάθε φορά που η Αφροδίτη διελαύνει στον Λέοντα αυτό για σένα σημαίνει ότι αγοράζεις καινούργιες κουρτίνες για το σπίτι, βάφεις τα δωμάτια, αποφασίζεις να ανανεώσεις το καθιστικό κ.λπ. Κάποιοι άλλοι ότι οι εργασιακές εντάσεις μειώνονται ή ότι η σχέση με τον μπαμπά ή τη μαμά περνάει μια χαρούμενη περίοδο. Και μερικοί άλλοι ότι το σπίτι σου γίνεται κέντρο διερχομένων για φίλους και ανθρώπους που συμπαθείς και καλείς για να περάσετε μαζί βράδια με καλή διάθεση, κρασί και καλό φαγητό. Α, ναι: αυτή η περίοδος σε κάνει να σκέφτεσαι πόσο υπέροχη εφεύρεση είναι η οικογένεια, πόσο τυχερός/ή είσαι που έχεις μία ή πόσο ανυπομονείς να δημιουργήσεις μια. 
    Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε από αυτά ή και όλα αυτά. Η ουσία είναι ότι η ψυχή σου και η καρδιά σου κάνουν διάλειμμα από τις αντιξοότητεςτης ζωής, ή μάλλον βρίσκονται σε διακοπές. Αυτός λοιπόν ο συντονισμός σου με τη ροή της χαριτωμένης και ανάλαφρης πλευράς της ζωής απορυθμίζεται όταν η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Η οικογένεια μοιάζει αγχωτική, οι δικοί σου άνθρωποι δεν είναι τόσο δικοί σου άνθρωποι, οι κουρτίνες δεν ταιριάζουν με τους πίνακες, η ψυχή βραχυκυκλώνει, οι φίλοι που προσκάλεσες βαριούνται, τα ρούχα που αγόρασες δεν σου αρέσουν, το φαγητό έγινε λύσσα, οι ισορροπίες χαλάνε, κάποιος κοντινός σου σού φορτώνει τα προβλήματά του, εσύ αισθάνεσαι ότι κανείς δεν σε αγαπάει και στη δουλειά κυριαρχεί μια περίεργη ένταση. Μάλιστα. 
    Το αντίδοτο; Ειλικρίνεια και αυτοσυγκράτηση. Ποια είπαμε είναι τα κομμάτια της οικογενειακής και προσωπικής σου ζωής που χρειάζεται να τροποποιηθούν ή να αλλάξουν ώστε να μην αναγκάζεσαι να μελαγχολείς ή να θυμώνεις κάθε φορά που έρχονται στην επιφάνεια;
    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Με την Αφροδίτη στον Λέοντα βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή φόρμα, είσαι σε φάση εξωστρέφειας και κοινωνικότητας, συναντάς φίλους, συνεργάτες ή χρήσιμους επαγγελματικά ανθρώπους, υπάρχει κινητικότητα, ταξίδια, μετακινήσεις. Μπορεί να ασχολείσαι με σπουδές, διαβάσματα, πρότζεκτ, συγγραφή, δημόσιες σχέσεις, ξένες γλώσσες, διδασκαλία, σεμινάρια, ή να ετοιμάζεσαι να πάρεις δίπλωμα αυτοκινήτου, να μετακομίσεις, να προσθέσεις μια δεξιότητα στο βιογραφικό σου. Η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει την τάση να τονίζει την ευκολία στις σχέσεις σου με τους άλλους. Υπό κανονικές συνθήκες είναι αβίαστα ετοιμόλογος/η, επικοινωνιακά άνετος/η, με χιούμορ που κερδίζει τους άλλους, με διάθεση να συνδέεσαι. Αυτοί είναι μερικοί λόγοι που γίνεσαι άμεσα συμπαθής και σε πλησιάζουν.
    Όμως όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη δημιουργείται βραχυκύκλωμα στην επικοινωνία σου, η σύνδεσή σου με τους άλλους μπαίνει πιθανόν σε φάση σύγχυσης – οι συζητήσεις γίνονται δύσκολες, η μεταδοτικότητα πάσχει, η κατανόηση εξατμίζεται. Δεν είναι καλή εποχή για σοβαρές συζητήσεις, για διαπραγματεύσεις ή για επιδιώξεις που θα σε δεσμεύσουν για μεγάλο διάστημα. Ενώ δεν ανήκεις στους σιωπηλούς τύπους τώρα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι περισσότερο και μάλιστα δυσάρεστα ή να αναφύονται διαφωνίες και παράπονα εκεί που πριν υπήρχε συμφωνία ή τουλάχιστον ανεκτικότητα. Είναι μια εποχή που χρειάζεται να σκεφτείς την καθημερινότητα των σχέσεών σου, να δεις πώς λειτουργείς μέσα στη μέρα και να βάλεις νερό στο κρασί σου χωρίς να επιμένεις στις απόψεις σου που πιθανόν να είναι λάθος ή, το πιθανότερο, να λες το σωστό πράγμα τη λάθος στιγμή.
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Ενώ με την Αφροδίτη στον Λέοντα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να σου έρθουν κάποια χρήματα από οπουδήποτε ελαφραίνοντάς σε οικονομικά, ή να ξοδέψεις για οτιδήποτε σου αρέσει χωρίς να υπολογίσεις χρήματα, ή απλώς να είσαι εγωιστής/εγωίστρια έτσι για αλλαγή θέλοντας οι άλλοι να σου κάνουν τα χατίρια, όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη στον Λέοντα, στον τομέα δηλαδή που εκπροσωπεί την οικονομική σου ασφάλεια, τα χρήματα, την ιδιοκτησία και τις αξίες σου, τότε φαίνεται ότι το χρήμα γίνεται μαγική εικόνα – υπάρχει κι ύστερα δεν υπάρχει. Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός τομέας για σένα αφού η ανασφάλειά σου εντείνεται όταν έχει τάσεις ασανσέρ και μάλιστα προς το υπόγειο.
    Αυτή την περίοδο του άγχους και της πιθανής γενικότερης ανησυχίας για τα οικονομικά σου μην κάνεις το λάθος να χρησιμοποιήσεις το χρήμα ως μέσον εκβιασμού ή μην ανακατευθείς σε διαπραγματεύσεις, απαιτήσεις, αξιώσεις, συζητήσεις που έχουν το χρήμα ως θέμα γιατί δεν θα βγάλεις άκρη κατά τη διάρκεια του ανάδρομου. 
    Βγάλε το χρήμα από την ατζέντα σε οποιαδήποτε σοβαρή σχέση που περιέχει σύντροφο, φίλο, συνεργάτη, συνεταίρο, συγκάτοικο κ.λπ. Έχε υπόψη σου ότι κάτω από το σοβαρό ή περιστασιακό ή ανώδυνο χρηματικό ζήτημα μπορεί να κρύβονται σοβαρότερες δυσαρμονίες, θέματα εξουσίας (ποιος έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση), έλλειψη αυτοεκτίμησης, καταπιεσμένες επιθυμίες και φόβοι. Οπότε καλό είναι, αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, να το συνειδητοποιήσεις και να το αντιμετωπίσεις στη ρίζα του με συζητήσεις μετά την επιστροφή της ανάδρομης Αφροδίτης σε ορθή πορεία. 
    ΛΕΩΝ
    Φυσικά και μπορείς να φωταγωγήσεις το μέρος που βρίσκεσαι και να γίνεις το κέντρο του ενδιαφέροντος. Φυσικά μπορείς να γοητεύσεις και να είσαι το πάρτι ακόμα κι αν αυτό αποτελείται από σένα μόνο κι έναν/μία άλλο/η. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου σε ευθεία πορεία έχεις ένα δίχτυ ασφαλείας για ό,τι υποθετικά άσχημο μπορεί να υπάρξει. Η Αφροδίτη είναι ένα μίνι αλεξικέραυνο. Σε ευνοεί στις διαπροσωπικές σχέσεις, εμπλουτίζει την ερωτική σου ζωή, δημιουργεί συνθήκες για προσοδοφόρες συνεργασίες, πιθανόν να φέρνει χρήματα μέσα από μία επαγγελματική πρόταση, ένα δώρο ή μια παροχή.
    Όμως όταν η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη φρόντισε να μην μπεις σε ένα οικονομικό roller coaster από το οποίο θα ουρλιάζεις «κατεβάστε με, σας λέω, δεν αντέχω τα απότομα σκαμπανεβάσματα…». Φρόντισε δηλαδή να μη διακινδυνεύσεις με κανένα τρόπο την οικονομική σου ασφάλεια. Μην ξεκινήσεις κανενός είδους συνεργασία. Μην αγοράσεις τίποτα σημαντικό και φυσικά μη δανείσεις ούτε να δανειστείς. Ή μήπως υπάρχουν έκτακτα έξοδα που χαλάνε τον προϋπολογισμό και τη διάθεση; Κι αν είσαι σε μία σχέση οι πιθανότητες είναι ότι εκεί που όλα κυλάνε ήρεμα και ανοιχτόκαρδα και θεωρείς ότι τίποτα δεν μπορεί να την κλονίσει, ένας ξαφνικός καβγάς, μια αναπάντεχη σκηνή, μια διαφωνία που παίρνει διαστάσεις ή παράπονα που έρχονται στο φως σού δημιουργούν ερωτηματικά για την αντοχή της σχέσης. Και μια φράση ανεβαίνει αυθόρμητα: Με αγαπάει; Τον/την αγαπάω; Μπορούμε; Θέλουμε; Συνεχίζουμε; Ή είναι μια καλοκαιρινή μπόρα που θα περάσει; 
    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Λέοντα, που για σένα συμβολίζει την επιθυμία για απόδραση από την καθημερινότητα, τη λαχτάρα να ενωθούμε με κάτι μεγαλύτερο από εμάς, και είναι ο τομέας που περιέχει την αθέατη πλευρά της ψυχής, το παρελθόν με τα λάθη, τις ενοχές και τις τύψεις, αλλά και τη συμπόνια, την ανιδιοτελή αγάπη και την ενσυναίσθηση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση που όταν είναι σε ευθεία πορεία λειτουργεί σαν άγγελος που σε προστατεύει και σε προσγειώνει στα μαλακά, όταν γυρίζει ανάδρομη σού δημιουργείται η αίσθηση ότι αυτοί που αγαπάς δεν σε προσέχουν, ότι αδιαφορούν, ότι δεν νοιάζονται για σένα. Ή ότι η δουλειά σου σε στραγγίζει χωρίς να σε ανταμείβει. Ίσως η καθημερινότητα γύρω σου, με τους ανθρώπους που βλέπεις καθημερινά, στο σπίτι, στην οικογένεια, στις προσωπικές σου σχέσεις, καλύπτεται πίσω από ένα πέπλο δυσφορίας. 
    Η πραγματικότητα γίνεται πολύ ρεαλιστική, πολύ πραγματική. Είναι στιγμές που το παρελθόν με τα λάθη που έχεις θα σε καταπιέζει, που το μυαλό θα σε στρέφει σε σκοτεινές σκέψεις, που η αυτοπεποίθηση θα χρειάζεται γερανό για να ανέβει και που το μόνο που θα σκέφτεσαι θα είναι να φύγεις, να φύγεις, να φύγεις κάπου που δεν υπάρχουν υποχρεώσεις, καθήκοντα, προβλήματα. Πάρε ανάσα και σκέψου ότι είναι παροδικό. Πριν και μετά με την Αφροδίτη σε ευθεία πορεία αισθάνεσαι την αγάπη, έχεις ειρήνη με τον εαυτό σου, είσαι δοτικός/ή και ανοιχτός/ή, με την έντονη επιθυμία η ζωή να είναι παραμύθι. Στην ανάδρομη φάση της αντί να πέσεις με τα μούτρα στο junk food και τα γλυκά σαν υποκατάστατο των αισθημάτων που λείπουν, πες μια καλή κουβέντα σε κάποιον που την έχει ανάγκη, στήριξε κάποιον δίπλα σου, άκουσε χωρίς να κρίνεις, αγάπησε λίγο παρά πάνω και η ψυχή σου θα αρχίσει να ζεσταίνεται.
  • moisture666 @ 25.08.2015 11:09
    Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
    -τι μπορεί να συμβεί όταν είναι σε ορθή πορεία, τι μπορεί να συμβεί στην περίοδο της ανάδρομης πορείας της-
    (Είναι ανάδρομη στον Λέοντα από 31 Ιουλίου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου και σε ορθή πορεία πια θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου)
    *Για μια πιο ολοκληρωμένη άποψη διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)
    ΚΡΙΟΣ
    Δεν χρειάζεται να σου πω ότι με τον Λέοντα στον ηλιακό σου πέμπτο οίκο αισθάνεσαι στα νερά σου σε ό,τι αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Αλλά όχι τόσο καλά στο κεφάλαιο που περιέχει τη «δέσμευση». Σου αρέσουν η ένταση, τα μεγάλα αισθήματα, ο έρωτας που στο τέλος κερδίζει. Πετάς τη σκούφια σου για φλερτ, διασκέδαση, σεξ, καλή ζωή, ξενύχτια, παρέες, χαρά, γέλια, εκδρομές, σπορ, ταξίδια, όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα και προσπαθείς να κάνεις κάτι από όλα αυτά, ή και όλα μαζί, που σου προσφέρει αυτή η διέλευση.
    Ερωτευμένος/η, δημιουργικός/ή, εξωστρεφής, κυνηγός της περιπέτειας, της απόλαυσης, της διασκέδασης και του σεξ, είναι τα δώρα της Αφροδίτης στον Λέοντα. Και τότε η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη και πέφτει πρόσκαιρος πάγος – η απόλαυση γίνεται μετ’ εμποδίων, ο έρωτας αν υπάρχει δείχνει κόπωση, αν τον κυνηγάς γίνεται ανέφικτος. Με λίγα λόγια η ζωή χάνει το χρώμα της. Δεν είσαι πια αυτός/ή που κεραυνοβολεί με τα φώτα του το λαγό ακινητοποιώντας τον, γιατί είσαι εσύ ο λαγός.
    Παρόλες τις δυσκολίες που πιθανόν να προκύψουν στις ερωτικές σου σχέσεις, με τα παιδιά ή με τα σχέδια που θέλεις να κάνεις πράξη και που φαίνεται ότι έχουν κάποιες τρύπες που χρειάζεται να κλείσεις, ή δεν είχες υπολογίσει, σου δίνεται η ευκαιρία για ανασύνταξη και αναδιοργάνωση. Στη σχέση μας με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα πολλές φορές ξεχνάμε ότι έχει επιθυμίες και ανάγκες, τις παραβλέπουμε, τις προσπερνάμε. Όπως και το ανάποδο, σταματάμε να συζητάμε τα θέλω και τις επιδιώξεις μας, τις λαχτάρες και τους φόβους μας μέχρι που το ρήγμα μεταξύ μας αρχίζει να βαθαίνει. Ερωτικά χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις τι παίρνεις και τι δίνεις, αν μπορείς όντως να είσαι μαζί με αυτόν/ήν που λες ότι αγαπάς και τις βροχερές μέρες.
    Αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς μη βάλεις τα προβλήματα κάτω από το χαλί για να εμφανιστούν την επόμενη φορά πιο έντονα. Δες τις σχέσεις σου με συνεργάτες και επίσης μην ξεχνάς ότι τα παιδιά εξαρτώνται από τους γονείς κι αυτοί είναι που δίνουν τον τόνο. Α, ναι. Κι αν ένα όνειρο ή ένας στόχος σου δεν σου βγαίνουν αντιμετώπισέ τα ρεαλιστικά και προσάρμοσέ τα στην πραγματικότητα. Προσγειώσου και προχώρα.
    ΤΑΥΡΟΣ
    Κάποιοι αστρολόγοι θα σου πουν ότι κάθε φορά που η Αφροδίτη διελαύνει στον Λέοντα αυτό για σένα σημαίνει ότι αγοράζεις καινούργιες κουρτίνες για το σπίτι, βάφεις τα δωμάτια, αποφασίζεις να ανανεώσεις το καθιστικό κ.λπ. Κάποιοι άλλοι ότι οι εργασιακές εντάσεις μειώνονται ή ότι η σχέση με τον μπαμπά ή τη μαμά περνάει μια χαρούμενη περίοδο. Και μερικοί άλλοι ότι το σπίτι σου γίνεται κέντρο διερχομένων για φίλους και ανθρώπους που συμπαθείς και καλείς για να περάσετε μαζί βράδια με καλή διάθεση, κρασί και καλό φαγητό. Α, ναι: αυτή η περίοδος σε κάνει να σκέφτεσαι πόσο υπέροχη εφεύρεση είναι η οικογένεια, πόσο τυχερός/ή είσαι που έχεις μία ή πόσο ανυπομονείς να δημιουργήσεις μια.
    Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε από αυτά ή και όλα αυτά. Η ουσία είναι ότι η ψυχή σου και η καρδιά σου κάνουν διάλειμμα από τις αντιξοότητεςτης ζωής, ή μάλλον βρίσκονται σε διακοπές. Αυτός λοιπόν ο συντονισμός σου με τη ροή της χαριτωμένης και ανάλαφρης πλευράς της ζωής απορυθμίζεται όταν η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη. Η οικογένεια μοιάζει αγχωτική, οι δικοί σου άνθρωποι δεν είναι τόσο δικοί σου άνθρωποι, οι κουρτίνες δεν ταιριάζουν με τους πίνακες, η ψυχή βραχυκυκλώνει, οι φίλοι που προσκάλεσες βαριούνται, τα ρούχα που αγόρασες δεν σου αρέσουν, το φαγητό έγινε λύσσα, οι ισορροπίες χαλάνε, κάποιος κοντινός σου σού φορτώνει τα προβλήματά του, εσύ αισθάνεσαι ότι κανείς δεν σε αγαπάει και στη δουλειά κυριαρχεί μια περίεργη ένταση. Μάλιστα. 
    Το αντίδοτο; Ειλικρίνεια και αυτοσυγκράτηση. Ποια είπαμε είναι τα κομμάτια της οικογενειακής και προσωπικής σου ζωής που χρειάζεται να τροποποιηθούν ή να αλλάξουν ώστε να μην αναγκάζεσαι να μελαγχολείς ή να θυμώνεις κάθε φορά που έρχονται στην επιφάνεια;
    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Με την Αφροδίτη στον Λέοντα βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή φόρμα, είσαι σε φάση εξωστρέφειας και κοινωνικότητας, συναντάς φίλους, συνεργάτες ή χρήσιμους επαγγελματικά ανθρώπους, υπάρχει κινητικότητα, ταξίδια, μετακινήσεις. Μπορεί να ασχολείσαι με σπουδές, διαβάσματα, πρότζεκτ, συγγραφή, δημόσιες σχέσεις, ξένες γλώσσες, διδασκαλία, σεμινάρια, ή να ετοιμάζεσαι να πάρεις δίπλωμα αυτοκινήτου, να μετακομίσεις, να προσθέσεις μια δεξιότητα στο βιογραφικό σου. Η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει την τάση να τονίζει την ευκολία στις σχέσεις σου με τους άλλους. Υπό κανονικές συνθήκες είναι αβίαστα ετοιμόλογος/η, επικοινωνιακά άνετος/η, με χιούμορ που κερδίζει τους άλλους, με διάθεση να συνδέεσαι. Αυτοί είναι μερικοί λόγοι που γίνεσαι άμεσα συμπαθής και σε πλησιάζουν.
    Όμως όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη δημιουργείται βραχυκύκλωμα στην επικοινωνία σου, η σύνδεσή σου με τους άλλους μπαίνει πιθανόν σε φάση σύγχυσης – οι συζητήσεις γίνονται δύσκολες, η μεταδοτικότητα πάσχει, η κατανόηση εξατμίζεται. Δεν είναι καλή εποχή για σοβαρές συζητήσεις, για διαπραγματεύσεις ή για επιδιώξεις που θα σε δεσμεύσουν για μεγάλο διάστημα. Ενώ δεν ανήκεις στους σιωπηλούς τύπους τώρα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι περισσότερο και μάλιστα δυσάρεστα ή να αναφύονται διαφωνίες και παράπονα εκεί που πριν υπήρχε συμφωνία ή τουλάχιστον ανεκτικότητα. Είναι μια εποχή που χρειάζεται να σκεφτείς την καθημερινότητα των σχέσεών σου, να δεις πώς λειτουργείς μέσα στη μέρα και να βάλεις νερό στο κρασί σου χωρίς να επιμένεις στις απόψεις σου που πιθανόν να είναι λάθος ή, το πιθανότερο, να λες το σωστό πράγμα τη λάθος στιγμή.
    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Ενώ με την Αφροδίτη στον Λέοντα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να σου έρθουν κάποια χρήματα από οπουδήποτε ελαφραίνοντάς σε οικονομικά, ή να ξοδέψεις για οτιδήποτε σου αρέσει χωρίς να υπολογίσεις χρήματα, ή απλώς να είσαι εγωιστής/εγωίστρια έτσι για αλλαγή θέλοντας οι άλλοι να σου κάνουν τα χατίρια, όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη στον Λέοντα, στον τομέα δηλαδή που εκπροσωπεί την οικονομική σου ασφάλεια, τα χρήματα, την ιδιοκτησία και τις αξίες σου, τότε φαίνεται ότι το χρήμα γίνεται μαγική εικόνα – υπάρχει κι ύστερα δεν υπάρχει. Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός τομέας για σένα αφού η ανασφάλειά σου εντείνεται όταν έχει τάσεις ασανσέρ και μάλιστα προς το υπόγειο.
    Αυτή την περίοδο του άγχους και της πιθανής γενικότερης ανησυχίας για τα οικονομικά σου μην κάνεις το λάθος να χρησιμοποιήσεις το χρήμα ως μέσον εκβιασμού ή μην ανακατευθείς σε διαπραγματεύσεις, απαιτήσεις, αξιώσεις, συζητήσεις που έχουν το χρήμα ως θέμα γιατί δεν θα βγάλεις άκρη κατά τη διάρκεια του ανάδρομου.
    Βγάλε το χρήμα από την ατζέντα σε οποιαδήποτε σοβαρή σχέση που περιέχει σύντροφο, φίλο, συνεργάτη, συνεταίρο, συγκάτοικο κ.λπ. Έχε υπόψη σου ότι κάτω από το σοβαρό ή περιστασιακό ή ανώδυνο χρηματικό ζήτημα μπορεί να κρύβονται σοβαρότερες δυσαρμονίες, θέματα εξουσίας (ποιος έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση), έλλειψη αυτοεκτίμησης, καταπιεσμένες επιθυμίες και φόβοι. Οπότε καλό είναι, αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, να το συνειδητοποιήσεις και να το αντιμετωπίσεις στη ρίζα του με συζητήσεις μετά την επιστροφή της ανάδρομης Αφροδίτης σε ορθή πορεία.
    ΛΕΩΝ
    Φυσικά και μπορείς να φωταγωγήσεις το μέρος που βρίσκεσαι και να γίνεις το κέντρο του ενδιαφέροντος. Φυσικά μπορείς να γοητεύσεις και να είσαι το πάρτι ακόμα κι αν αυτό αποτελείται από σένα μόνο κι έναν/μία άλλο/η. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου σε ευθεία πορεία έχεις ένα δίχτυ ασφαλείας για ό,τι υποθετικά άσχημο μπορεί να υπάρξει. Η Αφροδίτη είναι ένα μίνι αλεξικέραυνο. Σε ευνοεί στις διαπροσωπικές σχέσεις, εμπλουτίζει την ερωτική σου ζωή, δημιουργεί συνθήκες για προσοδοφόρες συνεργασίες, πιθανόν να φέρνει χρήματα μέσα από μία επαγγελματική πρόταση, ένα δώρο ή μια παροχή.
    Όμως όταν η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη φρόντισε να μην μπεις σε ένα οικονομικό roller coaster από το οποίο θα ουρλιάζεις «κατεβάστε με, σας λέω, δεν αντέχω τα απότομα σκαμπανεβάσματα…». Φρόντισε δηλαδή να μη διακινδυνεύσεις με κανένα τρόπο την οικονομική σου ασφάλεια. Μην ξεκινήσεις κανενός είδους συνεργασία. Μην αγοράσεις τίποτα σημαντικό και φυσικά μη δανείσεις ούτε να δανειστείς. Ή μήπως υπάρχουν έκτακτα έξοδα που χαλάνε τον προϋπολογισμό και τη διάθεση; Κι αν είσαι σε μία σχέση οι πιθανότητες είναι ότι εκεί που όλα κυλάνε ήρεμα και ανοιχτόκαρδα και θεωρείς ότι τίποτα δεν μπορεί να την κλονίσει, ένας ξαφνικός καβγάς, μια αναπάντεχη σκηνή, μια διαφωνία που παίρνει διαστάσεις ή παράπονα που έρχονται στο φως σού δημιουργούν ερωτηματικά για την αντοχή της σχέσης. Και μια φράση ανεβαίνει αυθόρμητα: Με αγαπάει; Τον/την αγαπάω; Μπορούμε; Θέλουμε; Συνεχίζουμε; Ή είναι μια καλοκαιρινή μπόρα που θα περάσει;
    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Λέοντα, που για σένα συμβολίζει την επιθυμία για απόδραση από την καθημερινότητα, τη λαχτάρα να ενωθούμε με κάτι μεγαλύτερο από εμάς, και είναι ο τομέας που περιέχει την αθέατη πλευρά της ψυχής, το παρελθόν με τα λάθη, τις ενοχές και τις τύψεις, αλλά και τη συμπόνια, την ανιδιοτελή αγάπη και την ενσυναίσθηση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση που όταν είναι σε ευθεία πορεία λειτουργεί σαν άγγελος που σε προστατεύει και σε προσγειώνει στα μαλακά, όταν γυρίζει ανάδρομη σού δημιουργείται η αίσθηση ότι αυτοί που αγαπάς δεν σε προσέχουν, ότι αδιαφορούν, ότι δεν νοιάζονται για σένα. Ή ότι η δουλειά σου σε στραγγίζει χωρίς να σε ανταμείβει. Ίσως η καθημερινότητα γύρω σου, με τους ανθρώπους που βλέπεις καθημερινά, στο σπίτι, στην οικογένεια, στις προσωπικές σου σχέσεις, καλύπτεται πίσω από ένα πέπλο δυσφορίας.
    Η πραγματικότητα γίνεται πολύ ρεαλιστική, πολύ πραγματική. Είναι στιγμές που το παρελθόν με τα λάθη που έχεις θα σε καταπιέζει, που το μυαλό θα σε στρέφει σε σκοτεινές σκέψεις, που η αυτοπεποίθηση θα χρειάζεται γερανό για να ανέβει και που το μόνο που θα σκέφτεσαι θα είναι να φύγεις, να φύγεις, να φύγεις κάπου που δεν υπάρχουν υποχρεώσεις, καθήκοντα, προβλήματα. Πάρε ανάσα και σκέψου ότι είναι παροδικό. Πριν και μετά με την Αφροδίτη σε ευθεία πορεία αισθάνεσαι την αγάπη, έχεις ειρήνη με τον εαυτό σου, είσαι δοτικός/ή και ανοιχτός/ή, με την έντονη επιθυμία η ζωή να είναι παραμύθι. Στην ανάδρομη φάση της αντί να πέσεις με τα μούτρα στο junk food και τα γλυκά σαν υποκατάστατο των αισθημάτων που λείπουν, πες μια καλή κουβέντα σε κάποιον που την έχει ανάγκη, στήριξε κάποιον δίπλα σου, άκουσε χωρίς να κρίνεις, αγάπησε λίγο παρά πάνω και η ψυχή σου θα αρχίσει να ζεσταίνεται.
    ΖΥΓΟΣ
    Όταν η κυβερνήτης σου Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη είναι σαν να μαραίνονται ξαφνικά τα λουλούδια που έχεις βάλει στο βάζο. Η ανάδρομη κίνησή της στον Λέοντα πλήττει πιθανώς τις φιλίες και τους φίλους, τα όνειρα, τους στόχους σου και την επιθυμία σου να σε αγαπάνε. Η Αφροδίτη μπορεί να μην καίει από αισθήματα, αλλά σου ταιριάζει η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά της – είναι φιλική χωρίς να είναι κτητική, είναι επικοινωνιακή χωρίς να έχει ένταση, ενδιαφέρεται χωρίς να επιβάλλει, κι ενώ αντιμετωπίζει τον καθένα σαν ξεχωριστή προσωπικότητα επιθυμεί να βρίσκεται ανάμεσα σε παρέες. 
    Έτσι στις εποχές της ορθής πορείας της είσαι ανάμεσα σε φίλους, διασκεδάζεις ανάμεσα στους άλλους και στην ατμόσφαιρα μπορεί να υπερίπταται ένας υπαινικτικός ερωτισμός. Όταν όμως γυρίζει ανάδρομη είναι πιθανόν να μπερδέψεις φιλία και έρωτα, να ανακύψουν οικονομικά θέματα ανάμεσα σε σένα και φίλους ή με ανθρώπους από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, μια φήμη ή ένα κουτσομπολιό που ξεκίνησες ή συμμετείχες χωρίς υστεροβουλία να γίνεται αιτία τσακωμών όταν μαθευτεί από τον ενδιαφερόμενο/η, να χρειάζεται να στηρίξεις ένα φίλο/μια φίλη σε μια δύσκολη περίσταση, να αδιαφορείς για τους άλλους και τις ανάγκες τους δημιουργώντας δυσαρέσκεια ή εσύ να είσαι το αντικείμενο αυτής της αδιαφορίας, μια ερωτική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία να πέσει σε ύφαλο ασυνεννοησίας ή λάθος εντυπώσεων και εκτιμήσεων. 
    Θέλεις να πράγματα να τρέξουν, να ισιώσουν, αλλά δεν προχωράνε με τους ρυθμούς που έχεις κατά νου, ούτε ισιώνουν αμέσως, με αποτέλεσμα να γίνεται ανυπόμονος/η, εριστικός/ή και ανήσυχος/η. Όμως, αν δεν θέλεις να βλάψεις οποιαδήποτε σημαντική φιλική ή επαγγελματική σχέση, μην παίρνεις εν θερμώ αποφάσεις. 
    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Η Αφροδίτη στον Λέοντα βρίσκεται στο πιο ορατό, εξωστρεφές, κοινωνικό κομμάτι του ηλιακού αστρολογικού σου χάρτη, στο ζενίθ δηλαδή. Από αυτή τη θέση σού δίνει ακτινοβολία, κινεί το ενδιαφέρον των άλλων προς εσένα, δημιουργεί θετικό κλίμα στην κοινωνική σου ζωή, αυξάνει τις προσκλήσεις, τις εξόδους και προδιαθέτει ευνοϊκά όσους επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή. Με δύο λόγια φαίνεσαι και διακρίνεσαι κοινωνικά και με κάποια τρόπο τα βλέμματα έξω στρέφονται άμα τη εμφανίσει σου. Με την Αφροδίτη εκεί έχεις ευχάριστη διάθεση, την επιθυμία να σε αναγνωρίσουν, πιάνεις τόπο. Ο κόσμος είναι σπίτι σου.
    Και ενώ χαμογελάς μέσα στον κόσμο κι όλα φαίνονται να κυλάνε κομψά και χαριτωμένα, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη και η ευφρόσυνη διάθεση ξεφουσκώνει σαν ρόδα που πέρασε πάνω από καρφί. Ο παρτενέρ σου, ο δικός σου άνθρωπος, ο σύντροφος, το αντικείμενο του έρωτα και της αγάπης σου δεν σε χειροκροτεί εάν δίνεις ρεσιτάλ τρυφερότητας αποκλειστικά για αυτόν/ή (ή είσαι αυτός/ή που συμπεριφέρεται ψυχρά και ανάποδα), ή μήπως κάθεται απέναντί σου με γυάλινο βλέμμα που υπονοεί ακατανόητη δυσαρέσκεια. Έχει δικά του προβλήματα; Θυμήθηκε κάποια χοντράδα που του έκανες πριν καιρό; Εσύ συννεφιάζεις γιατί αισθάνεσαι αίφνης ότι δεν έχεις καταφέρει επαγγελματικά αυτά που θέλεις; Κάποιος από το επαγγελματικό περιβάλλον σε θύμωσε, σε πρόσβαλε, σου την έσπασε; Η οικογένεια παρεμβάλλεται με παράσιτα στη ζωή σου; Η μαμά σε τρελαίνει; Τα λεφτά που δεν υπάρχουν γίνονται θέμα εξαιτίας μιας έκτακτης δαπάνης;
    Ό,τι κι αν συμβαίνει σε αυτό το παράξενο διάστημα που πιθανόν τα πράγματα που ενοχλούν να μη λέγονται ευθέως, ή να υπονοούνται φορτίζοντας αρνητικά την ατμόσφαιρα, δείξε ψυχραιμία και απόφυγε τις αλήθειες που κόβουν σαν ξυράφι, δεν είναι ώρα τώρα για αλήθειες. Είναι ώρα αυτοσυγκράτησης και ευγένειας. Τα πράγματα μπορούν να ειπωθούν με μεγαλύτερη διαλλακτικότητα όταν τελειώσει η ανάδρομη κίνησης της Αφροδίτης. Α, ναι. Πρόσεχε γιατί η δημόσια περσόνα σου παρακολουθείται και κρίνεται. 
    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε Παρθένο και κυρίως στον Λέοντα φαίνεται ότι επιβραδύνει τις επαγγελματικές σου κινήσεις, αλλά εκεί που έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο είναι στην άποψή σου για τον κόσμο, στις ιδέες που έχεις για όσους βρίσκονται κοντά σου, στη συμπεριφορά σου απέναντί τους. Κι ενώ όταν η Αφροδίτη σε ευθεία πορεία διευκολύνει τις σχέσεις σου δημιουργώντας ένα κλίμα άνεσης, αρμονίας και ισορροπίας, δίνει καλή διάθεση στην επικοινωνία ή φέρνει στην επιφάνεια την κατανόηση και την αποδοχή, μόλις γυρίσει ανάδρομη μπαίνεις πιθανόν σε μια φάση αμφισβήτησης και αμφιβολιών όσον αφορά τη στάση των άλλων απέναντί σου, τις προθέσεις τους, τα κίνητρά τους. Με δεδομένο ότι πολλές φορές θεωρείς ότι οι απόψεις σου είναι απόλυτα σωστές και ότι υπερασπίζεσαι τα πιστεύω σου με φανατισμό ιεροεξεταστή, πιθανόν να μπεις σε μια περίοδο που αν δεν προσέξεις μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με τους άλλους πάνω σε ζητήματα αρχών και πεποιθήσεων που ξεκινάνε από ασήμαντη αφορμή και γίνεται ευκαιρία να βγουν στην επιφάνεια βαθύτερες διαφορές. 
    Πρακτικά οι τομείς που επηρεάζονται άμεσα δημιουργώντας πιθανά προβλήματα και αναστάτωση εμπεριέχουν σπουδές, ταξίδια, εκδόσεις, δημόσιες σχέσεις, μετακομίσεις/μετακινήσεις, εμπόριο, διαφήμιση, μίντια, νομικές υποθέσεις, σχέσεις με εξωτερικό, ίντερνετ. Ωστόσο, αν και είναι μια εποχή εσωτερικής σύγχυσης και απογοήτευσης πιθανόν, δες την ως κατάλληλη στιγμή για να συνειδητοποιήσεις τα τυφλά σημεία της δικής σου συμπεριφοράς ώστε να τα τροποποιήσεις, πέρασε από έλεγχο τα πιστεύω, τις πεποιθήσεις και τις ιδέες σου αφαιρώντας βεβαιότητες και απολυτότητα, προσπάθησε να γίνεις πιο μετριοπαθής και πάψε να κάνεις κριτική στους άλλους δείχνοντάς τους το σωστό, θέλοντας ουσιαστικά να τους επιβάλεις τη δική σου αλήθεια. 
    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Ο Λέοντας, που συμβολίζει τον 8ο ηλιακό σου οίκο, είναι πολύ σημαντικός από ψυχολογικής άποψης. Με την Αφροδίτη ανάδρομη σε αυτό θα κληθείς να επαναπροσδιορίσεις την αξία των σχέσεών σου και κυρίως να εξετάσεις πόσο σημαντική, σταθερή, ανθεκτική είναι η επαφή σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου – δηλαδή μέσα στο ζευγάρι ή με ένα δύο ανθρώπους που επηρεάζουν την ψυχολογική ή επαγγελματική σου κατάσταση. 
    Αυτή η διέλευση σε επηρεάζει σε ένα βαθύτερο συναισθηματικό κομμάτι. Ο όγδοος οίκος είναι το σημείο που συγχωνευόμαστε με τους άλλους μέσα από τη βαθιά αγάπη, που μοιραζόμαστε με τους άλλους τις αξίες μας ή και τα χρήματά μας. Εδώ υπάρχει πνευματικότητα και μεταφυσική από τη μία πλευρά, οικονομικές συναλλαγές και σεξ από την άλλη. Άρα αυτοί είναι και οι τομείς που μπαίνουν στο στόχαστρο – θετικά όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε ορθή πορεία. Με σύμπνοια, αλληλοκατανόηση, τρυφερότητα, αγάπη, σεβασμό, οικειότητα με αυτόν/ή που μας ενδιαφέρει και καλά οικονομικά νέα. 
    Όταν η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, τότε πιθανόν η διάθεση αλλάζει και έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες, φόβοι, άγχη, πρωτόγονα ένστικτα κτητικότητας, ζήλειας. Κυριαρχεί το ανικανοποίητο και μια ακόρεστη πείνα για αισθήματα. Φυσικά και δεν είσαι διατεθειμένος/η να εγκαταλείψεις τίποτα από ό,τι σου δίνει ασφάλεια και ικανοποίηση. Πρόσεχε στη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης πού θα ξοδέψεις τα χρήματά σου, να μη δανείσεις αλλά ούτε να δανειστείς. Είναι μία από τις εποχές που πιθανόν να υπάρξει οικονομική αιμορραγία ή οι οικονομικές δοσοληψίες σου να έχουν προβλήματα ή σε τυχόν συνεταιρισμό σου να υπάρξουν διαφωνίες ή γκρίνιες. Γενικά το χρήμα που εξαρτάται από τους άλλους γίνεται προβληματικό.
    Ναι, δεν χρειάζεται να καταπιέζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το σεξ (που ενώ την εποχή της ορθής πορείας λειτουργεί, στην ανάδρομη φάση είναι πιθανόν να μπλοκάρεται και να γίνεται θέμα) μόνο και μόνο επειδή αυτός/ή που είσαι μαζί δεν μπορεί να τις ικανοποιήσει. Αν δεν του/της πεις, πώς θα ξέρει. Γιατί αν ξέρει και δεν, τότε το έργο αλλάζει.
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Σου έχει τύχει να είσαι πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης και κάποιος να το κουνάει τόσο πολύ ώστε να πέφτεις μέσα στο νερό φωνάζοντας και γελώντας; Με την ανάδρομη Αφροδίτη καταρχάς αφαίρεσε από την προηγούμενη πρόταση το «γελώντας» και έχεις μια πρώτη γεύση των παρενεργειών της που δεν ενθουσιάζουν κανένα όσο καλή διάθεση και να έχει. Σε όλους μας αρέσει να πιστεύουμε ότι δεν γινόμαστε αντικείμενα χειραγώγησης ή ότι δεν μας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς – και γινόμαστε και μας ενδιαφέρει. Έτσι σε ενδιαφέρουν τα παράπονα των άλλων που είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, να γίνουν αφορμή έντονων διαφωνιών και διαπληκτισμών ή και ευθείας κόντρας. Μια ασήμαντη αιτία μπορεί να γίνει αιτία για συγκρούσεις που υπέβοσκαν για καιρό και τώρα εκτονώνονται. Το θέμα είναι να μην προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τυχόν διαφορές αλλά να δεις πού οφείλονται, πόσο δίκιο έχει ο άλλος της σχέσης, πόσο δίκιο έχεις εσύ. 
    Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα δυναμιτίζει τις συντροφικές ή τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις ή ακόμα και τις τυχόν επαγγελματικές συνεργασίες σου. Το ζευγάρι μπαίνει σε εποχή δυσανεξίας. Ό,τι υπάρχει κάτω από χαλί κρυμμένο φανερώνεται, οι τυχόν διαφορές εντείνονται.
    Αν οι ισορροπίες είναι πλαστές δημιουργείται κρίση. Οι δύο του ζευγαριού γίνονται δυο ξένοι που αν δεν προσπαθήσουν να ρίξουν γέφυρες η χαραμάδα θα γίνει ρήγμα. Φυσικά και αν είσαι μόνος/η και δελεαστείς αυτή την περίοδο έχε υπόψη σου να κρατάς μικρό καλάθι. Αυτός που στιγμιαία σου κόβει την ανάσα είναι πιθανόν ο/η εντελώς ακατάλληλος/η για σένα. 
    Ευτυχώς αυτά συμβαίνουν στην ανάδρομη φάση της Αφροδίτης, γιατί όταν διελαύνει απρόσκοπτη στον Λέοντα υπάρχει και επικοινωνία και καλή διάθεση και οι σχέσεις μπορούν να είναι βελούδινες, ελπιδοφόρες, ζωντανές και ευοίωνες. Η διέλευσή της σε ορθή πορεία είναι υποσχόμενη για όσους επιδιώκουν τη συντροφικότητα, ενεργητική για όσους βρίσκονται σε σχέση, ανάλαφρη για τις πολύχρονες σχέσεις. Οπότε το πριν και το μετά διάστημα της ανάδρομης κίνησής της μπορούν να λειτουργήσουν προστατευτικά: αν υπάρχουν ανοιχτά θέματα σε κάθε είδους σοβαρή σχέση μίλησε πριν ή μετά και απόφυγε κάθε είδους απόφαση που παίρνεται εν θερμώ. 
    ΙΧΘΥΕΣ
    Με την Αφροδίτη σε ευθεία πορεία, το διάστημα που θα βρίσκεται στον Λέοντα έχεις την ευκαιρία να κάνεις καλή εντύπωση στο επαγγελματικό ή κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι, σου δίνεται η δυνατότητα να είσαι διαλλακτικός/ή, επικοινωνιακός/ή και πειστικός/ή στους ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Οι άνθρωποι που δουλεύεις μαζί τους είναι πιο συνεργάσιμοι ή διατεθειμένοι να σε στηρίξουν στα σχέδιά σου. Με λίγα λόγια η εργασιακή σου ζωή ρέει πολύ καλύτερα, κάποιος σου δίνει τα εύσημα για τις προσπάθειές σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας υπάρχει αναθέρμανση της δουλειάς και άνοιγμα.
    Κι εκεί που όλα φαίνονται να λειτουργούν με ευταξία και άνεση ξαφνικά είναι σαν να πέφτεις σε λακκούβα. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη αρχικά την Παρθένο, ευτυχώς για λίγο, μαραίνοντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δημιουργώντας κενά αέρος κυρίως στη συντροφική σου ζωή κι έπειτα στον Λέοντα η εργασιακή πραγματικότητα θολώνει, η καθημερινότητα γίνεται επιβαρυντική, η υγεία και το σώμα χρειάζονται φροντίδα. Αυτοί με τους οποίους έρχεσαι επαφή καθημερινά παγώνουν, στην εργασία κυριαρχεί νευρικότητα ή αναποτελεσματικότητα, οι πελάτες γίνονται υπερβολικά απαιτητικοί και δύσκαμπτοι, τα πρότζεκτ οποιουδήποτε είδους κινούνται σε αργούς ρυθμούς. 
    Άρα τα μολύβια κάτω: πρόσεχε να μη συμμετέχεις σε ενδοεταιρικές έριδες, δείξε υπομονή στις καθημερινές εκκρεμότητες που πετάγονται στη μέση του πουθενά, αντιμετώπισε με ψυχραιμία τα παράπονα και κράτησε τα δικά σου για μετά – όταν η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή πορεία- που θα μπορέσεις να είσαι περισσότερο πειστικός/η. Κάνε τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς μέχρι να περάσουν τα σύννεφα.
  • moisture666 @ 25.08.2015 11:10
    https://m.facebook.com/CosmicTelegram.gr
  • moisture666 @ 25.08.2015 11:14
    Το καλυτερο...εδω!
     
    http://www.lynnkoiner.com/astrology-articles/venus-retrograde-for-2009
  • mpoumpou255 @ 25.08.2015 11:22
    Μπορω να κοιμηθω και να ξυπνησω στις 6 σεπτεμβρη???οχι τιποτα αλλο δλδ αλλα εκτος απο ζυγος που ουτως η αλλως επηρεαζομαστε απο την αφροδιτουλα μας κανει και την αναδρομη της στον 8ο μου....
  • falbala*** @ 25.08.2015 14:47
    Exterminate them all! 
     
    http://images7.alphacoders.com/389/389536.jpg
  • mpoumpou255 @ 26.08.2015 11:24
    Καλο!!!!χαχααχαχα
  • Moss istheboss @ 02.09.2015 00:09
    Χεχεχε εγω πλεον δν εχω παρελθόν εχω παθει ανοσια σε αυτο

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...