παρακαλώ περιμένετε...

Πολύ μοναξιά...

  • usunraz @ 10.12.2013 22:16
    οταν οι συνθηκες γυρω μας δεν ειναι ευνοικες ειναι σαφες οτι θα αισθανομαστε αβολα. Αυτο παλι ομως δεν ειναι μια μονιμη κατασταση. Προσπαθησε να ανοιχτεις να αλλαξεις την καθημερινοτητα σου και ολα σιγα σιγα θα αλλαξουν προς το καλυτερο.
  • libra24 @ 10.12.2013 22:49
    ευχαριστώ usunraz...ελπίζω να είναι στο χέρι μου...
  • usunraz @ 11.12.2013 00:12
     Ειναι στο χερι σου μονο. Αν δεν διαβασεις να δωσεις την πτυχιακη σου θα αποτυχεις. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.
  • nat22 @ 11.12.2013 03:40
    libra24 σαν γνησιο Παρθενακι θα σου πω οτι πολυυυυυυυυυυυ καλα εκανες και εδωσες βαση στην πτυχιακη σου.Ε μα δλδ ελεος....θα αφησουμε το γαμο να τρεχουμε για πουρναρια????που τα πουρναρια στην προκειμενη δν ξερουμε και αν θα μας οδηγησουν καπου.... (για τον ερωτα μιλαω που δεν ξερεις που θα σε βγαλει...αλλα κατα 99% θα σ αφησει με ψυχολογια στα ταρταρα , νευρα πανω απο την στρατοσφαιρα και 5-10 κιλα συν!!!! ειναι δυσκολοι καιροι και πρεπει να οχυρωσεις τον εαυτο σου με οτι μπορει να σου εξασφαλισει το μελλον σου....κανεις την προσπαθεια σου και ελπιζεις.θα μου πεις το ιδιο δεν συμβαινει και στον ερωτα???ναι θα σου πω...ΑΛΛΑ....ο ερωτας ειναι τζογος.αλλες φορες σου δινει κερδη και αλλες σου παιρνει τα σωβρακα! να μην σε κουραζω...αυτο που εννοω ειναι πως επειδη γενικα η εποχη που ζουμε μας παιρνει τα σωβρακα ...καλο ειναι να προσπαθησουμε να στηριχτουμε πρωτα στα ποδια μας και μετα να ρισκαρουμε στον ερωτικο τομεα.σωστο ή λαθος δν ξερω...αλλα εγω ας πουμε οταν ειμαι καλα στα επαγγελματικα μου θα τν ξεπερασω την αισθηματικη τρικυμια ευκολοτερα...θα πεσω με τα μουτρααααααααα στην δουλεια ή στο διαβασμα και θα ξεχαστω...βεβαια ο καθε ανθρωπος αντιμετωπιζει διαφορετικα τις καταστασεις και βαζει αλλες προτεραιοτητες στην ζωη του...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να η λεξη κλειδι που λεω σε ολους τους φιλους μου.ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. βαλε λοιπον και μετα ολα θα βρουν τον δρομο τους...)  
     
     
    Εν ολιγοις κινηθηκες σωστα..δεν εκανες εσυ κατι λαθος.απλα καποια πραγματα δν ειναι να γινουν....μην στεναχωριεσαι και κοιτα μπροστα...σκεψου αυτα που σου εγραψα παραπανω και οταν ερθει το επομενο "ενδιαφερον" θα ξερεις πως να αντιδρασεις... αυτααααααααα απο εμενα...ελπιζω να βοηθησα...( αν δεν ξερεις πως να μεγαλωσεις τους κυκλους γνωριμιων γινει εθελοντης σε κατι που σε εκφραζει....στις δυσκολες μερες που διανυουμε ο εθελοντισμος εχει ανθισει και μαζευει κοσμο και ντουνια... )  
  • libra24 @ 11.12.2013 11:40
    nat22 eyxaristw alpizw na exeis dikio...kai poly fovamai oti den htan kai aksiologh h periptwsh tou en logw kyriou alla kai pali lypamai gia tis wraies stigmes pou ezhsa kai tis alles pou pithanws na exasa...as elpisw oti thn epomenh fora tha kataferw na vrw ayth thn polypothhth epitelous isorropia anamesa sta epaggelmatika kai ta proswpika!!
  • nat22 @ 11.12.2013 13:32
    βρε ολα καλα θα πανεεεεεεε!!!!! ακου και μενα.... χαμογελαααααααααα και ολα θα γινουν ομορφοτερα!!!! γκουντ λακ ρε παιδι μου!!!!! 
  • sgouromallousa @ 11.12.2013 14:16
    Zυγίνα όσο το κυνηγάς ..τόσο δεν ερχεται. Συγχαρητήρια για το πτυχίο και σου εύχομαι απο καρδίας τα καλύτερα!
    Στην θεση σου θα με απασχολούσε περισσοτερο το εργασιακό ζήτημα, μιας και έχοντας εργασία θα έχεις  τα χρήματα να κανεις πράγματα με το ...αμορε!
  • libra24 @ 11.12.2013 18:45
    Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια...sgouromallousa σωστά αλλά δυστυχώς ποτέ όλοι οι τομείς δεν πάνε καλά ταυτόχρονα! Άντε να δούμε τη νέα χρονιά τώρα!!
  • lamlam @ 31.12.2013 12:20
    libra24 με ωροσκόπο παρθένο μια χαρα σε κόβω λίγο την τελειομανία να
    μετριάσεις, να βγείς και λίγο έξω να διασκεδάσεις και όλα καλά θα πάνε 
    Πού και να είχες ωροσκόπο σκορπιό.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...