παρακαλώ περιμένετε...

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ

  • Shark @ 13.07.2013 17:07
    Δεν χρειαζεται να τους διαχειριστεις,πρεπει απο μονοι τους να μαθουν να σεβονται τις επιλογες σου.Αν δεν το κανουν απο μονοι τους τοτε θα πρεπει να τους το επιβαλεις εσυ.Μπορει να ειναι λιγο επωδυνο για μια ζυγο ολη αυτη η κατασταση αλλα καποια στιγμη πρεπει να μπουν στην θεση τους και να μαθουν να σεβονται και εσενα και τις επιλογες σου.
  • Libroula @ 13.07.2013 17:11
    Έχεις δίκιο και το ξέρω, απλά οι γονείς μου όλα αυτά τα χρόνια συμπεριφέρονταν με ευγένεια και συγκατάβαση και προφανώς υποσυνείδητα μου πέρασαν και εμένα αυτόν τον τρόπο...δύσκολο να το αποβάλλω ίσως? ?
  • Shark @ 13.07.2013 17:21
    Η κοπη απο τους οικογενειακους δεσμους ειναι μερικες φορες δυσκολη. Η ευγενεια και η συγκαταβαση απο τους γονεις σου μπορει να επιδρα χειριστικα επανω σου καποιες στιγμες.Να νοιωθεις υποχρεωμενη απεναντι τους και  αυτο να φρεναρει τις οποιες επιλογες θες να κανεις για την ζωη σου.
  • Libroula @ 13.07.2013 17:31
    Καλά.. μιλάς τώρα σαν να με ξέρεις τόσο καλά...βέβαια οι άνθρωποι δεν το κάνουν επίτηδες για να με χειριστούν, πάντα είχαν την τάση να είναι ευγενικοί απέναντι στους άλλους συγγενείς και ειδικά η μητέρα μου, να προσφέρει συνέχεια τη βοήθειά της και να ξεχνάει τα πικρόχολα σχόλια των άλλων (Ιχθύς!). Οι άλλοι πάντα έχω την εντύπωση ότι θέλουν να μου επιβάλλουν τη γνώμη τους και σε αυτό φταίω αποκλειστικά και μόνο εγώ. Γιατί το να έχεις αυτοπεποίθηση και να το δείχνεις το θεωρούσα αλαζονεία, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Πρέπει να λέμε ακριβώς αυτά που πιστεύουμε...
  • Shark @ 13.07.2013 17:39
    Oλα τα συναισθηματα....και καλα.και καλα...πρεπει να μαθαινουμε να τα διαχειριζομαστε.Ακομα και την αλαζονια και τον εγωισμο.Μας βοηθα να εχουμε μια αισθηση υπεροχης απεναντι στους αλλους ωστε να μην μας αντιμετωπιζουν σαν προβατα.
     
    Καλο απογευμα.. The Beach is waiting
  • AriesLeo @ 13.07.2013 20:31
    Τους το 'κόβεις' μια και καλή. Θα συνεχίσουν οσο το επιτρέπεις. Δεν είσαι αγενής αν αυτό που θες είναι απλά να μη δίνεις λογαριασμο σε κανένα...
     
     
    κ εγώ τέτοιο θέμα είχα -κ ακόμα φαίνεται να έχω..!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...