παρακαλώ περιμένετε...

Αναδρομεεεεε...!

  • manini @ 28.06.2013 14:01
    Μια πίτσα κερασμένη στην κοπελίτσα στο τραπέζι των Ζυγών.
     
    ps. Να υπενθυμίσω (κυνικό Παρθένι) καλή η πίστη πως όλα θα στρώσουν...αλλά άμα δεν σμπρώξουμε τη βάρκα, μόνη της δεν μπαίνει στο νερό.
    Θα συμφωνήσω πως ότι πέθανε κ βρώμισε, καλώς κ έγινε..έτσι έπρεπε!
    Πέρα αυτών...πίνω το φραπόγαλο στην υγειά μας, σκέτο.
  • MidnightRain @ 28.06.2013 14:08
    Τα καλύτερα δεν ερχονται, εμεις θα τα φερουμε.... αξίωμα θεμελιώδες! Μόνα τους εχουν το κακό συνηθειο να χαναονται, να ξεχνιουνται, να καθυστερουν....

    Συμφωνω με το παρθένι
  • mini2012 @ 28.06.2013 14:09
  • Shark @ 28.06.2013 14:11
    Είμαι χοντρή;-Όχι αγάπη μου καλή είσαι.-Λέγε είμαι χοντρή;-Όχι μωράκι μου.-Είμαι χοντρήηη-Όχι λέμεεεε-Είμαι.-ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΠΙΑ.
    -ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΦΑΚΛΑΝΑ ΠΙΑ.
  • FARSALAKIA @ 28.06.2013 14:20
    shark.....χα χα! περιμενα να τελειωσει αλλιως το ανεκδοτο. ειμαι χοντρη; οχι. ειμαι χοντρη; οχι λεμε δεν εισαι. ειμαι χοντρη; ε ναι εισαι! ουααααα(κλαμα) με ειπε χοντρη...... τσ τσ τσ γυναικες
  • vasiliki28 @ 28.06.2013 18:25
  • aurio @ 28.06.2013 20:09
    geia mas!
  • reye @ 28.06.2013 21:07
    πολυαγαπημένο μου ανθυποϋπαλληλίδιο... (sic)
    αι μπανιέραι, παρούσαι και έτοιμαι (το 50% τουλάχιστον), μαζεύουν συμμετοχές για να γεμίσει το τσάρτερ, ένεκα που και τα άτιμα τα καύσιμα δε λένε να πέσουνε....
    η οδική λύση δεν προκρίθηκε -ένεκα τα διόδια- άσε που υήρξε διαφωνία μιας και η άριστη γνώση ορθογραφίας  οδήγησε σε πελώρια παρεξήγηση (κάποιοι εξ ημών θεώρησαν ότι η πρόταση περιελάμβανε ωδική μετακίνηση και προέκυψε θέμα με την κιθάρα), και που λεφτά για νέες χορδές -ξες εσύ!!!!
    μάι ντίαρεστ ντίαρ....
    ο ανάδρομος λειτουργεί ανασταλτικά επί του παρόντος συν το γεγονός ότι πρέπει να κάνεις κούρα η οποία έστιν ουν ανέφικτος με τις μπανιέρες στα πόδια, στα χέρια, στα τσίπουρα (ο αέρας ως γνωστόν καταλαμβάνει όοοοοοοοοοολον τον διαθέσιμό χώρο)... και οι αφεντικίνες σου, αν δεν έχεις μάγουλο βερύκοκο ΔΕ σε στέλνουν... ξέρεις που, για να κάνεις... ξέρεις τι...
    αγαπάκια, φιλάκια και προφανώς σας σκεφθόμεθα κάργα και σας θέμε, είτε είσθε αδύνατες, χονδρές, με κολλητές και κολλημένες (προτιμώντας ωστόσο τους κολλημένους από τους κολλητούς -να τα λέμε κι αυτά), και σίγουρες για έναν περίεργο λόγο που ενδεχομενα έχει σχέση με την ανωμαλία που εξ οφίτσιο μας δέρνει τα μπανιερά, ότι η ζωή είναι ωραία και ότι τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!
     
     
     
  • AriesLeo @ 28.06.2013 22:39
    το σώμα ξαναφτιάχνεται βρε!!
     
    πιες σοκολατούχο πιες... αλλά τίποτα από τις 8 κ έπειτα ε; αχαχαχα
  • aquairina @ 29.06.2013 00:58
    το έτερο 50% επιτέλους παρόν ... εντάξει διαθέτουμε και μια ψαροσελήνη που προδιαθέτει στο χάσιμο ... αλλά ok αφήνω ψιχουλάκια πίσω μου κι αν δεν τα φάνε τα πουλάκια ξαναβρίσκω το δρόμο
    αγαπημένη μου ζυγίνα και τέως υπάλληλε, μας εγκαταλείπεις άσπλαχνα αλλά χαλάλι σου, αφού έχεις να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο ως μπανιέρα που σέβομαι τον ήλιο μου κάνω πίσω. (τι αλτρουισμός θεέ μου...?!!!) 
    κοριτσάκι θα μας λείψεις αλλά θα ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία!
    τώρα για τα σχετικά με τον ανάδρομο ...
    καταρχήν περασμένα λιονταράκια και δηγώντας τα να κλαις δε θέμε! κατά δεύτερο ζυγίνα και 200 κιλά να φτάσει ΔΕΝ ΑΣΧΗΜΑΙΝΕΙ κανόνας απαράβατος και μέγιστη αδικία του σύμπαντος ... οπότε χαλάρωσε (τώρα δε θα χουμε να χρεώνουμε κι υπέρβαρο στις πτήσεις χεχεχεχε άρα σκασίλα σου)
    όσο για τα ταξίδια ... τόσα σε πήγαμε βρε αχάριστο πλάσμα με την air-μπανιair , γιατί παραπονιέσαι?!!! 
    με μέτρο το σοκολατούχο, μην έχουμε τίποτα αλκοτέστ και τρέχουμε νυχτιάτικα... περίμενε πρώτα να χουμε τα μέσα ... (ξέρεις εσύ ... )
    δε ξέρω αν θα ναι ο ανάδρομος, ο Δίας, ο Ουρανός, η Αφροδιτούλα στα λιοντάρια ή ο Αίολος ο θεός των αέρηδων ... αλλά σου εύχομαι να σου φέρουν όλα εκείνα που επιθυμείς κι άλλα τόσα που δεν έχεις ακόμα προλάβει να τα σκεφτείς αλλά θα σε κάνουν χαρούμενη και χαμογελαστή γιατί είσαι γλυκό και θετικό πλάσμα και σου αξίζουν!
    φιλάκια πολλά 
    η εταιρία μας σε αποχαιρετά θερμά, να ξέρεις ότι κι εμείς σ'αγαπάμε και είθε να φυσάει πάντα ούριος ΑΝΕΜΟΣ τόσο στη προσωπική σου ζωή, όσο και στην καριέρα σου!
     
  • aquairina @ 29.06.2013 01:23
    υ.γ όσο για το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση της πίτσας, ακούγεται ότι τα ρυπαρά γένη των νεφελίμ έχουν αδυναμία στην ιταλική κουζίνα και επιτίθενται σε ανυποψίαστους και ανυπεράσπιστους ντελιβεράδες τις νύχτες ... RIP πίτσα!
  • AriesLeo @ 29.06.2013 02:29
    μαφιόζικες επιχειρήσεις οι πιτσαρίες... θα του έτυχε του delivery-boy κανένα "ξεκαθάρισμα" στο δρόμο...!!

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...