παρακαλώ περιμένετε...

Επαγγελματικά... !

  • AriesLeo @ 25.04.2013 16:01
    Εγώ θα σου πρότεινα έτσι κ αλλιώς να συνεχίσεις να ψάχνεις γι αυτό που σε εμπνέει. Είμαι σε ανάλογη κατάσταση αν και η δουλειά μου δε θεωρείται και τόσο γ@μάτη. Θα είναι δύσκολο να ζεις κάνοντας κάτι που δε σε εκφράζει. Έχοντας στο βιογραφικό σου τέτοια καλή δουλειά όμως, σίγουρα θα υπάρχει κάποια πόρτα να ανοίξει για σένα... Αν προσπαθείς όπως λες να τα "ζυγίσεις", φαίνεται πως και η μια δουλειά και η άλλη έχουν τα pros and cons τους... εν ολίγοις, πιστεύω δεν πρέπει να σε απασχολεί το "ή τσεκούρι ή μαχαίρι"... αν υπάρχει κάτι άλλο, πιο φιλόδοξο, πιο ιδανικό που θες, συμβουλεύω να το κυνηγήσεις!
  • manini @ 25.04.2013 16:20
    Το βρίσκω τουλάχιστον αισιόδοξο ότι έχεις επιλογή!
    Αστρολογικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω ..εννοείται.
    Αλλά να θυμηθείς για ποιους λόγους είχες πάρει απόφαση να φύγεις από την προηγούμενη δουλειά και αν θα τους ξανασυναντήσεις μπροστά σου. 
    Καλή τύχη!
     
  • Ifigenia82 @ 26.04.2013 12:14
    Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας. 
    Αυτό:
    "αν υπάρχει κάτι άλλο, πιο φιλόδοξο, πιο ιδανικό που θες, συμβουλεύω να το κυνηγήσεις!"
     μου άρεσε πολύ!!!
     
    Απλά στη μια δουλειά έχω να επιλέξω πιο καλό ωράριο και πιο ήρεμη δουλειά... αλλά διευθυντές που δεν θέλω να τους βλέπω...και μια νοοτροπία που δεν μου πάει καθόλου... και επιπλέον το αντικείμενο στο οποίο εργάζομαι δεν το απολαμβάνω... η άλλη η προηγούμενή μου είχα το τέλειο περιβάλλον σε συναδέλφους και managers αλλά πιο πιεστική, πιο αγχώδης και πιο πολλές ώρες... δούλευα όμως πάνω στο αντικείμενο που μου άρεσε... και το απολάμβανα περισσότερο αυτό που έκανα... Όταν έφυγα είχα ανάγκη να έχω περισσότερο χρόνο για μένα... τώρα που είμαι πολύ καλύτερα... πισωγυρίζω... 
     
    Θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με βάση και τα άστρα αν είναι καλή περίοδος για τέτοιες αλλαγές....
     
     

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...