παρακαλώ περιμένετε...

Προβλέψιμος ή απρόβλεπτος ο αιγόκερος;

  • lenapsaraki @ 19.01.2013 16:08
    είναι εγωιστές..πολύ απλά και θέλουν πάντα να γίνεται το δικό τους..
  • alfita @ 19.01.2013 16:37
    καραπροβλεψιμος απο ο,τι βλεπω..παιζει το κλασσικο παιχνιδι παλιο οσο κι ο χρονος..αλλα κι εσυ καλα το πας οπως φαινεται..     
  • lenapsaraki @ 19.01.2013 16:45
    σε βλέπω να υποκύπτεις στον αιγοκερίσιο πειρασμό....
  • justice0libra @ 19.01.2013 17:39
    Lenapsaraki,εγωϊστές λίγο πολύ,είμαστε όλοι μας.Το θέμα είναι να υποκείψω στον αιγοκερίσιο πειρασμό που λες;Αλλά ποιον πειρασμό;Ένας άνθρωπος 34 ετών και συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί;Από την άλλην έχω μάθει να μην εμπσιτεύομαι εύκολα τους άλλους και δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχει κάποια σχέση που επιμελλώς την κρύβει,όμως ο τρόπος του μου δείχνει πως επιθυμεί <<παιχνιδάκια>> πιο πολύ παρά ως ένας άντρας που ξέρει τι θέλει και διεκδικεί.
  • justice0libra @ 19.01.2013 17:41
    Alfita,ξέρω να παίζω το παιχνίδι της αποπλάνησης και ξέρω επίσης πως μπορώ κάποιον άντρα να τον κάνω να <<σκαλώσει>> όπως λένε μαζί μου,αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιούνται τόσο φθηνές τεχνικές.
  • lenapsaraki @ 19.01.2013 17:46
     λέγοντας θα υποκύψεις εννοώ πως θα κάνεις στο τέλος αυτό που θέλει εκείνος..έχουν τον τρόπο τους να παίρνουν αυτό που θέλουν..ξέρουν καλά το παιχνίδι..κάνουν πείσματα..
  • lenapsaraki @ 19.01.2013 18:06
    εγώ υπέκυψα σε αιγοκερίσιο πειρασμό τρεις μήνες μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος του και ήμουν και σε σχέση..τόσο λίγο άντεξα..ελπίζω να αντέξεις περισσότερο...για εσένα είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα,βέβαια, γιατί είσαστε και στο ίδιο περιβάλλον και είναι και γιός του αφεντικού..
  • justice0libra @ 19.01.2013 18:12
    Lenapsaraki,μπορώ να μηδενίσω το ενδιαφέρον μου γι'αυτόν πορκειμένου να έχω την δουλειά μου.Αλλά αυτός είναι εκείνος που μπέρδεψε τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά.Δεν θα παίξω κορώνα γράμματα την καριέρα μου προς τέρψη ενός κακομαθημένου παιδιού που έχει στρωμένη δουλειά.Είναι αυτό που είπες,δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει!
  • lenapsaraki @ 19.01.2013 18:21
    το ότι δεν υποκύπτεις,ίσως εκείνος να το βλέπει διαφορετικά...να φαίνεται ότι παίζεις για να κολλήσει ακόμα περισσοτερο και όχι από φόβο μην χάσεις την δουλειά σου..δεν το ξέρεις αυτό..
  • alfita @ 19.01.2013 18:29
    κι ομως απο οτι βλεπω μια χαρα τις εφαρμοζεις..αλλιως θα εκανες μια καθαρη ξηγα μαζι του..με ολους τους προβληματισμους σου..και την καθαρη αληθεια..αλλα θελει κοτσια η αληθεια..ειναι ζορι πως να το κανουμε...οποτε σε βλεπω να συνεχιζεις το γνωστο της δηθεν αδιαφοριας, ψυχροτητας και αποστασης..επειδη απο ο,τι ειδα σε τζουζει..κι αυτο που εσυ το λες νευρα  εγω το λεω ζηλεια..αλλα ok εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου.. .. οσο για το αν  ειναι ανωριμος ο αιγοκερως .απο αυτα που μας λες καψουρεμενος δειχνει να ειναι ο ερμος..  κι ως γνωστον στην καψουρα κανεις ποτε δεν συμπεριφερθηκε ωριμα.. μπορει οντως να εισαι ενα καπριτσιο του..ο χρονος θα δειξει..αρα υπομονη     
  • justice0libra @ 19.01.2013 18:39
    Alfita,ποτέ δεν είπα ότι δεν με ενδιαφέρει σαν άντρας,όπως επίσης είπα πως δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό,γι'αυτό και μπήκα στο site να μοιραστώ το πρόβλημά μου μαζί σας και να πάρω κάποιες γνώμες ή τυχόν συμβουλές και από όσους έχουν ζήσει παρόμοιες περιστάσεις.Αυτός δεν διακινδυνεύει τίποτα,εγώ όμως την δουλειά μου!Υπάρχει μια τεράστια ουσιαστική διαφορά.Και φυσικά με <<τσούζει>> όπως λες,το έχω πει από την πρώτη στιγμή που σας έγραψα εδώ.Και όσον αφορά την αλήθεια που είπες να την πω στα <<ίσια>>,είπα πως δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει στην δουλειά μου αυτό.Που να ξέρω εγώ αν ο μπαμπάς Σκορπιός ακούσει τον γιο του και μου πει εμένα ''Εντάξει κοπέλα μου,δεν θα σε χρειαστούμε άλλο!''.
  • alfita @ 19.01.2013 18:45
    οκ κοριτσι..καταλαβα..εγω δεν εχω παρομοια περιπτωση προσωπικη οποτε κακως απαντησα..αλλα αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι ακριβως θες εσυ..αφου αρνηθηκες να βγειτε..ο τυπος δικαιουται να κανει ο,τι θελει..εσενα παντως δε σε ξαναενοχλησε κρατησε τις αποστασεις του ο χριστιανος..εσυ κρατησες την δουλιτσα σου και κανεις δε επαθε τιποτα..  
  • lenapsaraki @ 19.01.2013 18:48
    Στον παρελθόν είχα και εγώ αφεντικό άντρα Σκορπιό και ο τύπος ήταν γάτα...ήξερε τα πάντα και για όλους..στους χώρους που κινήστε υπάρχουν κάμερες;
  • justice0libra @ 19.01.2013 18:56
    Alfita,καλή μου σκορπίνα,γυναίκα είσαι και μπορείς να μπεις στην ψυχολογία μου!Άλλωστε,το συνεχίζει,όπως φάνηκε χθες!
  • alfita @ 19.01.2013 19:11
    εμενα το οτι σου προσφερε ενα ποτηρι κρασι..μου φανηκε απλα κινηση ευγενειας προς μια συνεργατιδα της εταιρειας.και δεν δινω προεκτασεις..στην ψυχολογια σου δεν γινεται να μπω γιατι εχω ενα Δια στον 8ο αυτη την εποχη σε συνοδο με vertex μου και γυρω ολουθε με παρακολουθει το ματι του βουδα (κρονος) και δε μ αφηνει να το χαρω η γυναικα χαχαχαχαχαχαχ ετσι που με κανει να εχω βγει κι εγω απο της δικη μου ψυχολογια τελειως  ..ποσο μαλλον να μπω σε αλλη..ευχομαι τα καλυτερα..ο,τι κι αν σημαινει αυτο..και για τους 2 σας και ΚΥΡΙΩΣ για τον μπαμπα σκορπιο που  δεν τουφτανε που τρωει κρονο , εχει να μαζεψει και τις ορμονες του γιου του..      
  • Infernal @ 19.01.2013 19:22
    Justice εγω αυτο που προσωπικα διαπιστωνω ειναι το εξης...
     
    Ενω εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου και εχεις  κρατησει την σταση σου συνεχιζεις να ασχολεισαι...Μην μ επικαλεστεις το ενδιαφερον σου !
     
    "ενός κακομαθημένου παιδιού που έχει στρωμένη δουλειά."
    Αυτα τα λογια για ποιον λογο επειδη τον ειδες με την αλλη και σε ενοχλησε?

    Γιατι προσπαθεις να "μεταφρασεις" τις κινησεις του απο την στιγμη που οπως λες και σε αλλα ποστ οτι εγω την δουλεια μου δεν προκειται να την χασω ?

    Εγω αυτο που γνωρζω  ειναι το εξης: οταν διαχωριζεις μια κατασταση παυει να υπαρχει ...
    Απλα και ωραια ...
  • Gemini86 @ 19.01.2013 20:44
    ρε συ justice,βγειτε μαζι και πες του το ευθεως
    "Ψιτ μεγαλε εισαι ωραιος τυπος αλλα εφοσον εισαι γιος του αφεντικου,no honey".
    Ξηγημενα.Αλλιως και δε θα ξεμπερδευεις ΚΑΙ θα ταλαιπωρεισαι.
  • moisture666 @ 19.01.2013 22:10
    Κλασσικη αναποφασιστη ζυγος!

    Πάμε κατευθείαν στο θεμα.
    τι σου κανει περισσοτερο κλικ στον αιγοκερω;!
    Το έχεις...ξεκαθαρίσει;!
    Το οτι είναι ωραίο παλικάρι ή το οτι εχει φράγκα,εξουσία κ οτι θα έχετε(αν είσαστε στο μέλλον μαζι)μια χλιδατη ζωή;!
    Αν είναι κάτι απο τα δυο ή και τα δυο...τότε Οκ αλλα χρειάζεται να δεις κ τι χαρακτήρας είναι γιατι, ούτε η ομορφια απο μονη της φτάνει για να δέσει η σχεση(το γλυκο κ το...ψητό) ούτε σου λεει κανένας οτι θα σου χαρίσει το κοτερο κ το εξοχικό στην Πορταρια επειδη σε καψουρευτηκε!
    Κ σίγουρα ΔΕΝ είναι καψουρεμενος.

    Alfita αν καποιος είναι καψουρης ,θα ερθει με γκομενακι στη κοπή της πιτας κ θα γλωσσομαστιγωνεται μαζι της;!!
    Αρρωστος μπορει να είναι...καψουρης ΟΧΙ!

    Ζυγινα ,υπαρχει κ αυτη η οπτική.
    Λιγο σκληρη αλλα...μπορει να συμβαίνει.

    Το παιδάκι με τα λεφτα του μπαμπα κ με τη σιγουριά οτι ακόμα κ "αν κανω μαλακια, ο μπαμπας θα με συγχωρήσει" τη πέφτει σε καθε ωραίο γκομενακι που του γυαλιζει.


    Τέλος...ρε ζυγινα ,αν σκέφτεσαι οτι θα χάσεις τη δουλειά σου αν του κάτσεις κ μπορει να χάσεις τη δουλειά σου αν ΔΕΝ του κάτσεις...γνώρισε τον καλυτερα κ μετα πάρε τις αποφάσεις σου(δύσκολο αυτο ,ε;!!!)!
    (Αφού ο,τι κ να κανεις....θα τη χάσεις τη δουλειά σου!!!!...αστεία το γράφω...,ετσι;!!
    Τη δουλειά σου εύχομαι να την κρατήσεις.)



    Στη τελική...αν βγείτε για ενα Καφε δεν σημαίνει οτι του δίνεις το ΟΚ.

  • mr_Mister @ 19.01.2013 22:44
    Με τα δεδομένα, η συμβουλή του Τζεμ μου φαίνεται η πιο δέουσα, αλλιώς σε ΚΑΘΕ άλλη περίπτωση άρχισε να στέλνεις και βιογραφικά εξόν κι αν πιστεύεις ότι θα τον παντρευτείς 100%. Βέβαια αν ο Ήλιος του είναι γύρω στις 10-11° του Αιγόκεριου την έχεις βαμμένη και -αν δεν είσαι από τώρα απόλυτα σίγουρη ότι θα πας για γάμο με ένα άνθρωπο που σαν χαρακτήρες μπορεί να μην ταιριάζετε κόψε τον μαχαίρι με κάθε τρόπο. Ξερω, αυτό είναι σαν να σου λέω τράβα επάνω του, αλλά αυτό είναι που κατάλαβες εσύ κι όχι αυτό που είπα. Αγάπη.
  • alfita @ 19.01.2013 23:14
    moist απο ολο το κειμενο που εγραψες εγω μονο μια λεξη κρατησα "γλωσσομαστιγωνεται" (ουαου! δικη σου;πρωτη φορα την ακουω) τα υπολοιπα ας τα προσεξει η justice    
  • margotte @ 19.01.2013 23:59
    Agapiti justice0libra,
    Imouna me Aigokero (40ari kiolas!) gia 2.5 hronia kai mou evgale to ladi stin kiriolexia..pera ap'to oti eihe foveres,apisteftes apaitiseis, me flomose sto kerato, den katalava pote ti eniothe gia mena (tora pia katalava-tipota!), itan egoistis sto epakro kai oses fores eipa na kano piso kai na "tin kano" olo kataferne na me "toumparei" me diaforon eidon kolpa.Sto telos eno eihe shedon paradehtei ola ta kerata afton ton eton kai afou tou eipa oti den goustaro na paizo to deftero rolo sinehos kai na stamatisoume na milame me pairnei tilefona, ta opoia vevaia den sikono pleon giati de nomizo oti ehoume na poume kati..Sta leo ola afta gia na sou deixo pos otan hasoun to sigouro kai to dedomeno den to vazoun efkola kato, epimenoun ekei mehri na "xanapeseis sta dihtya tous" kai na se pligosoun gia alli mia fora..O egoismos tous ftanei sto Theo kai prosexe! Den prokeitai gia sinaisthima alla gia apolito egoismo,den dianoountai na hasoun to dedomeno tous..afto kai mono afto..
    Vevaia kathe anthropos einai diaforetikos kai elpizo i diki sou periptosi na min einai tetoia alla epeidi o dikos mou eihe ola ta haraktiristika tou zodiou kai epeidi ego,os Zygos, edeixa megali ypomoni kai agapi kai par'ola afta me geiose kanonikotata sou metafero tin empeiria mou mipos tihon kai "soso" mia alli evaisthiti Zygo..Den ehoun kardia mesa tous..einai MONO o eaftos tous kai tipote allo..opote kai esi koita ton eafto kai ti douleia sou-simvouli mou!
    Afta kai sorry gia tin polilogia! Kalo vradi!
  • Rοverandom* @ 20.01.2013 00:30
    Πιο προβλέψιμος ...πεθαίνεις !!!!
     
    Το σχέδιο είναι να σε πιάσει πόρτα για το χειμώνα κι ένα δειλινό χωρίς δάκρυα στα ματια αφού θα έχει υποπέσει ο ίδιος σε γυναικουλίστικες πρακτικές θα σου πει ότι είσαι ελευθερίων ηθών κι αυτά στον κύκλο του δεν τα συνηθίζει ...κι εκεί τελειώνουν όλα!
     
    Τη μοιραία νύχτα των κρασιώνε σαν κλασικό κατσίκι μπορεί να είχε γράψει στην ατζέντα "σεξ" κι άμα το χει πρόγραμμα ο Αιγόκερως ...θα το κάνει ...με ή χωρίς παρέα ή την όποια παρέα του γυαλίσει και μετά ...Κρόνος ...θα την πει και ελευθερίων ηθών(την παρέα).
     
    Στην πραγματικότητα ελευθέριο μαλακομπούκωμα έχει το μυαλό του -όχι του εν λόγω γενικώς - αλλά ...άντε να του αποδείξεις εσύ ότι η ηθική δεν έχει να κάνει με τα φύλα ή την επιλογή και άρα την αυτοδιάθεση!
     
    Και να ταν ένας άσχετος να τον πεις και μικροαστό -να τον πεις και βλάχο και να φας και μια μεγάλη μπουκιά κόλλυβα στην υγεία του αλλά έλα που κάθε μέρα θα ζει για να σε κοιτάει με το απαξιωτικό ύφος που θα σε αναγκάσει σε οικειοθελή παραίτηση.
    Κι εσύ Ζυγός είσαι ...πώς θα τ'αντέξεις να σε αδικεί επιβάλλοντάς σου το δίκαιό του που δε μοιάζει ΚΑΘΟΛΟΥ με του εργάτη?Δεν έχει νόημα...
    Το ενδιαφέρον που δείχνει κάποιος και που μπορεί σήμερα να σε κολακεύει αύριο αφού πάρει αυτό το επιφανειακό και μόνο που ήθελε θα στο γυρίσει μπούμερανγκ και θα σου κρεμάσει και κουδούνια ότι είσαι απελπισμένη.
     
    Εγώ δε θα του μίλαγα. και σιγά μην πήγαινα μαζί του για καφέ.Ούτε το ίδιο ασανσέρ λέμε.Θα τον άφηνα να πει τη μαλακία του , να κάνει το σαματά του και θα τον είχα συνδέσει με Κάιρο ...γιατί bussinnes comes first -κι αυτό είναι το μόνο οριτζινάλε αιγοκερίσιο life statement!!!! 
    Aν ζόριζε τα πράματα θα του υπενθύμιζα ότι έχω υπογράψει το πετίσιον της ποινικοποίησης των 50 αποχρώσεων του γκρι και συναφών άρλεκιν για μουχλόκωλες μεσήλικες αγγλίδες και πως το "Η Ζωή που δεν έζησα "δε με αφορά γιατί και στο μέγκα ακόμη την έβλεπα στο βουβό επειδή έπαιζε αυτό το κ@υ%άκι, ο Χειλάκης . 
    Και τώρα αρκετά γιατί ...πληρωνόμαστε για να δουλεύουμε κι όχι να σαλιαρίζουμε ...ΝΟΜΟΣ    !!!!!
  • alfita @ 20.01.2013 00:46
    rover λατρεμενο διδυμι ..δεν υπαρχεις λεμε εισαι ΙΔΕΑ..    <3
    ειδικα με την τελευταια παραγραφο κλαιωωωωωω   
     
     
  • Rοverandom* @ 20.01.2013 01:12
    ALfi <3 :-******
     
     
    Mη σου πω το πλέον τραγικό...
     
    έχω την υποψία ότι ο Χειλάκης...είναι ...
     
    Αιγόκερως
  • Infernal @ 20.01.2013 01:19
    Rov η αφρο σου πολυ βρυχαται μπαμ κανει ...
  • alfita @ 20.01.2013 01:25
    rover αυτη η φριχτη υποψια που εχεις για τον Αιμιλιο πολυ φοβαμαι πως ειναι αληθινη..ειναι γεννημενος 18/12..δεν ηθελα να σε στεναχωρησω..αλλα ειναι γεγονοτο..   
  • Rοverandom* @ 20.01.2013 01:26
    Τη βλέπουν και φρενάρουνε και σταματούν τα... τραμ, ΙνΦ...
     
     
     
    Πετάγεται κι ο ήλιος στα διδYμια και τραγουδάει 
     
    http://www.youtube.com/watch?v=rNQRfBAzSzo
  • montreal @ 20.01.2013 01:29
    για ταυρο γυναικα τιποτα?νεος στον χωρο! με παιδευει αρκετα,αλλα νομιζω ειμαι πολυ ερωτευμενος γ να κανω πισω! μια συμβουλη,κατι..
  • alfita @ 20.01.2013 01:30
    βασικα τοξοταρα ειναι..αλλα ζαλιστηκα απο την εμορφαδα του και μπερδευτηκα η γυναικα..          αkυρος ο συναγερμος rover..
  • Rοverandom* @ 20.01.2013 01:35
    18/12????????ΚΑΡΑΤΟΞΟΤΑΡΑ !!!!
     
    Θα το πω ΚΑΡΜΑΤΟΞΟΤΑΡΑ ....καλύτερα
  • montreal @ 20.01.2013 01:36
    το ξερω οτι ειμαι ακυρος αλλα μια βοηθεια ρε παιδια....
     
     
  • Rοverandom* @ 20.01.2013 01:40
    Ωχ Μον..τώρα σε είδα...πες ποιό είναι το θέμα ...έχουμε ένα πρόβλημα για κάθε σου λύση..
     
    Καθισε άνετα πιες λίγο χυμό κοτόπουλο και ξεκίνα ... B|
  • montreal @ 20.01.2013 01:44
    ειχα μια αρκετα δυσκολη χρονια χειρουργεια,αρρωστις,ασχημη ψυχολογικη κατασταση ασε..δεν ξερω αν τα αστρα φταινε....ανορθωνω σιγα σιγα....εχω γνωρισει μια ταυρο με αφροδιτη και ερμη στοιν ταυρο και σεληνη τοξοτη που με παιδευει αρκετα,μια δειχνει σημαδια καλα και δεκστικα και μετα γυριζει τα παντα και τα αλλαζει....
  • Infernal @ 20.01.2013 01:47
    Καλα κανει χρειαζεται και αυτο  Rov...
  • aurio @ 20.01.2013 01:49
    eseis den paizeste me tpt... xaxxaa.. justice libra esu exeis to ntaraberi & rwtas tous allous ama einai problepsimos??? kserwgw??? esu ta perimenes auta pou ekane? an ta perimenes einai problepsimos. apla ta pramata.. kata talla.. esu skeftesai an tha prospoihtheis oti den trexei tpt & ton aigokerw kathgoreis gia theatrino?? epeidh kaugadise me th gkomena tou sto partu & sou prosfere ena pothri krasi??? esu skeftesai mhpws an ton diekdikhseis anoixta xaseis th douleia sou. auto einai to monadiko sigouro ths istorias. mhn trelainomaste... katalabainw th duskolh thesh pou briskesai, katalabainw oti ama goustareis kapoion ftiaxneis senaria, katalabainw pws einai pithano na se goustarei autos o kapoios & auto na se tsigklaei, alla mexri ekei.to oti exei o tupos strwmenh douleia den ton kanei aparaithta tzampa magka epeidh se koitakse entona kai sou prosfere ena pothri krasi...
  • Rοverandom* @ 20.01.2013 01:56
    Μοντ,
     
    όλοι "πέτρινα χρόνια " ζούμε σα να μας σκηνοθετεί ο Βούλγαρης σε συμπαραγωγη με Αγγελόπουλο από τον άλλο κόσμο ζουμε!
    Για την υγεια σου εύχομαι τα καλύτερα ...βαστα -μην σωματοποιείς(ευχή !) κι όλα τα άλλα στο χέρι μας είναι !
     
    Η Ταυρίνα τωρα...
    Μηπως έχει δυσμηνόρροιες ? ?
    Καμια φορά οι γυναίκες κόβουν καπίστρι τις "δυσκολες μέρες"...
  • montreal @ 20.01.2013 02:00
    χαχαχα τα λες πολυ ωραια...χαχα !! οχι ειναι ενας συγκρατημενος και δυσκολος χαρακτηρας γενικα....καμια συμβουλη για δαυτες? αχ ταυρινα!
     
     
  • Rοverandom* @ 20.01.2013 02:13
    Για Ταυρίνες?καλά κορίτσια, υπομονετικά, ναζιάρικα, νωχελικά και λίγο κτηματίες  ...η Μοιραράκη ας πούμε ..τη λες "ψυχούλα" ρε παιδί μου και βασανισμένο άνθρωπο...
     
     
    Πιστεύω σαν Αφροδίσιο γκερλ του σταθερού σταυρού θα τις αρέσουν οι "απολάυσεις"...να της λες πόσο όμορφη είναι να την πηγαίνεις για φαί και να είσαι ευγενικός.
    Mην την τρελάνεις με τα μια ετσι μια γιουβέτσι και χάσει το μπούσουλα 
    Στα Ταυριά δεν αρέσει η κυκλοθυμία ...
  • montreal @ 20.01.2013 02:22
    μμμ ενιαφεροντα αυτα π μ λες ο πολυ ταυρος την επηρεαζει αρκετα δηλαδη?....για  ιχθεις γυναικα ποια η αποψη σ? ημουν μαζι με μια για 3 χρονια,δεν αντεξα την αοριστια και το τοσο 'δεν ξερω π πηγαινω',ελεγαν οτι ταιριαζουν με εμας τσ καρκινους!
  • Infernal @ 20.01.2013 02:23
    Δεν αρεσει η κυκλοθυμια με τοξοτοσεληνη ? Δεν το νομιζω ...................!
     
    Ταυρινα ειναι φιλος το γραψιμο το θελει...
    Ειδικα με την σεληνη που εχει αν της δειξεις οτι εισαι δεδομενος παει εφυγε το πουλακι ....
    Btw Τοξοτοσεληνες παω καργα  
  • montreal @ 20.01.2013 02:30
    μ ειχε πει οτι θα με παρει τηλεφωνο εχθες αφου ειχε ηδη γινει καλη κατασταση προηγουμενως ειχαμε μιλησει και τα λοιπα,αλλα ουτε μιλια ουτε ακροαση..η σεληνη της το κανει?
  • Rοverandom* @ 20.01.2013 02:36
    Δεν της  αρέσει η κυκλοθυμία ...των άλλων...όχι η δικιά της!!!
     
     
    Ποιά σελήνη της μωρέ ?Μπορεί να το κανε  κι ο κοσμοτέ ρε παιδιά αν δεν πλήρωσε το λογαριασμό ...να της ετυχε κάτι της κοπέλας τέλος πάντων ...νταξει ξεχνιόσανται λίγο οι Τοξοτοσελήνες δε λέω αλλά λέμε ταυρί...άμα πει θα σε πάρει θα σε πάρει τηλέφωνο ...μετά από 6 μήνες ...αλλά θα σε πάρει
  • montreal @ 20.01.2013 02:39
    αυτο πιστευω και εγω,αλλα ειμαι καρκινος και καλως ή κακως οι σκεψεις γ κατι αρνητιικο στροφαρουν πολυ μεσα στο μυαλο μ...αρα λετε να περιμενω να κανει αυτη κατι?
  • Rοverandom* @ 20.01.2013 02:40
    Ε ναι ...δωσε λίγο χρόνο κι εσύ...και εξαφανιση να θες να τη δηλώσεις πρέπει να παρέλθει 24ωρο
  • Infernal @ 20.01.2013 02:41
    Σεληνη εξαξανιζολ τις ονομαζω ...
     
    Στην συγκεκριμενη περιπτωση απαντας με οτι ΔΕΝ τις αρεσει ....
    So κυκλοθυμια αυτη μια σκοτσεζικα ντουζ εσυ 10!
    Οι ταυρινες οταν λενε κατι συνηθως το κανουν ...Anyway η Rov το ριχνει στο ζωδιο της εγω στην σεληνη της ....Παρε οτι σε βολευει...
  • montreal @ 20.01.2013 02:43
    για ιχθεις δεν μ απαντησες...(στα πρηξα ε) ?
  • montreal @ 20.01.2013 02:45
    infernal εσυ πιστευεις να ψηνεται και να εχει αυτη τη συμπεριφορα?
  • Shark @ 20.01.2013 02:46
    Toξοσεληνες....ασπρος σιφουνας azax
  • Rοverandom* @ 20.01.2013 02:50
    Οι Ιχθείς ταιριάζουν με τους Καρκίνους ...ορίστε το λες και μονος σου 3 χρόνια και στο τέλος την παράτησες ...
     
    Τι θες εσύ για να ταιριάξεις παιδί μου ?5 ετες Συμβόλαιο ?
    Και σπίτι να νοικιαζες κάθε 2 χρόνια θα ξαναυπογράφατε 
  • Infernal @ 20.01.2013 02:52
    Δεν ξερω το στορυ σας montreal...
     
    Εγω σου ειπα τι θα εκανα .....
     
    Πολικεεεεεεεεεεεεε κανει τα παντα αορατα ακομα και τους εαυτους τους  
  • Shark @ 20.01.2013 03:01

     
     
    http://www.youtube.com/watch?v=c1ZHh-xuf24
  • Infernal @ 20.01.2013 03:02
    Κανονικα και με τον νομο χαχαχαχα  
  • montreal @ 20.01.2013 03:13
    λοιπον φιλοι βγαινω! ευχαριστω γ την βοηθεια ελπιζω ν προχωρησει το θεμα! καλο βραδυ
  • moisture666 @ 20.01.2013 09:48
    Καλημέρα!
     
    Ρε μοντρεαλ,έχουμε σελήνη σε διπλό ζωδιο δηλαδη...καθόλου σταθερή στο συναίσθημα(κ όχι μονο) αλλα κ δύσκολη γωνία μεταξύ σεληνης κ ερμη.
    Ειδικα το δεύτερο δειχνει,τις περισσότερες φορες, οτι το ατομο ψάχνει συνεχώς χωρις να καταλήγει πουθενα κ δεν νοιώθει ποτε ήσυχο μέσα του.
    Ψυχική δηλαδη ηρεμία....μηδέν.
    Έχουμε κ μεικτή υποδοχή απο αδυναμία κ έξαρση μεταξύ των δυο αυτων πλανητων.
     
    Καλη συνεχεια
  • Journey @ 20.01.2013 12:49
    Τρελό πάρτυ, ψυχολογήθηκε ένας αιγόκερως, δόθησαν συμβουλές για το πως θα πούμε όχι στο γιο του φεντικού ( πολύ 50's κατάσταση) δόθηκε και ερμηνεία χιαστί όψης χωρις καν να ξέρουμε την ανοχή ( για ένα -εικάζω 15χρονο κορίτσι ) και επίσης, συμβουλές σε ένα 16 χρονο αγόρι για το τι εστί γυνή πυρ και θάλασσα.
    Που στα κομμάτια είναι ο Κρόνος οταν χρειάζεται?
  • justice0libra @ 20.01.2013 19:26
    Πραγματικά δεν περίμενα τόση ανταπόκριση!Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
    Έχετε δίκιο όλοι σας.Οφείλω να είμαι πιο αντικειμενική,να μην αγχώνομαι τόσο πολύ,να το αφήσω να κυλήσει μόνο του και να είμαι ξεκάθαρη μαζί του αν και εφόσον συνεχιστεί όλη αυτή η κατάσταση.
    Και πάλι σας ευχαριστώ!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...