παρακαλώ περιμένετε...

Καλησπέρα σας!

  • Shark @ 13.01.2013 19:28
    Χεσε τα αστρολογικα.....Σχεσεις με γιους αφεντικων και ερωτοδουλειες σε χωρους εργασιας....μεγα λαθος.
    Και ειδικα με ενα Αιγοκερω που θα βαλει πρωτα την καριερα και μετα τα ερωτικα...
  • justice0libra @ 13.01.2013 19:40
    Shark,ποτέ δεν επεδίωξα κάτι παρόμοιο ή ούτε κούνησα εγώ την ουρά μου,για να έρθουν έτσι τα πράγματα.Ανέκαθεν ήμουν και παραμένω τυπική μαζί του,αλλά αυτός έχει αλλάξει αρκετά.Μου ζήτησε να βγούμε για φαγητό χθες αλλά ευγενικά αρνήθηκα με το πρόσχημα ότι είχα κανονίσει κάτι άλλο.Δεν γνωρίζω όμως την οργή του Αιγόκερου σε μια αισθηματική απόρριψη.Αν νευριάσει μαζί μου,πάλι παίζετε η δουλειά μου κορώνα γράμματα.
  • Shark @ 13.01.2013 19:46
    Την αλλη φορα να του πεις πως εχεις κανονισει να βγεις με το αγορι σου....
  • justice0libra @ 13.01.2013 19:52
    Γνωρίζει ότι δεν έχω σχέση,Είχε ειπωθεί σε μια συζήτηση με όλα τα παιδιά στο γραφείο.Σ'ευχαριστώ πάντως!
  • mr_Mister @ 13.01.2013 20:36
    Πες ότι σου έχει προκύψει στο μεταξύ και ευγενικά κράτησέ τον σε απόσταση
    (κάτι σε διπλό ταμπλό όσο να μη νοιώθει άμεση απόρριψη αλλά αναμονή).
    Στην πορεία δημιούργησε μια ιστορία να τον απομακρύνεις - ξέφυγαν οι
    καταστάσεις από το χέρι σου γνωρίστηκε με τους δικούς σου κλπκλπκλπ. και
    ακόμα και να θέλεις να κάνεις κάτι με το μπος πρέπει να περιμένει πολύ.
  • newflame @ 13.01.2013 20:38
    προσυπογράφω όσα σου είπε ο Shark....θα συμπληρώσω μονάχα ότι εκτός από τη δουλειά σου παίζεται και η αυτοεκτίμησή σου. Αν συμβεί κάτι μεταξύ σας και δεν έχει την αναμενόμενη εξέλιξη και  να μη χάσεις τη δουλειά σου, θα σου είναι πλέον αδύνατο να εργαστείς στο ίδιο περιβάλλον. Στη χειρότερη των περιπτώσεων,που δεν υποκύψεις και χάσεις τη δουλειά σου, τουλάχιστον θα έχεις διασώσει την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμησή σου._ 
    έχει την αναμενόμενη εξέλιξη και  να μη χάσεις τη δουλειά σου, θα σου είναι πλέον αδύνατο να εργαστείς στο ίδιο περιβάλλον. Στη χειρότερη των περιπτώσεων,που δεν υποκύψεις και χάσεις τη δουλειά σου, τουλάχιστον θα έχεις διασώσει την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμησή σου._ 
  • manini @ 13.01.2013 20:41
    ναι για να μας το γράφει, πολύ πιθανόν να ενδιαφέρεται κ η ίδια και να αρέσκεται στο φλερτ (γιατί κ πολύ λογικό είναι) ..οπότες...πολύ πιθανό να βάλει το δάχτυλο στη φωτιά, παρόλο που ξέρει ότι θα κάνει τζιζ... αλλά θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να δεις..αν είναι κάτι που παίζει γενικά με αυτό το τυπάκι..γιατί αναρωτιέμαι..αυτός ωσάν υιός του αφεντικού..με πόση ελαφρότητα φλερτάρει την υπάλληλο του? λίγο...ανώριμο δεν είναι αυτό?
     
    ένιγουει...ντου γουατ εβερ γιου γαντ..  
  • Shark @ 13.01.2013 20:50
    newflame  Ποσο Κρόνος.. <3
  • manini @ 13.01.2013 20:51
    κ στην τελική γιατί να πει τέτοιο παραμύθι με άλλες σχέσεις κ παράλληλες γνωριμίες?..η απλή αλήθεια δεν είναι πιο απλή και πολύ πιο λογική..και δείχνει κ υπεύθυνο άτομο.
     
    hallo είσαι το αφεντικό μου you know κ εδώ είναι δουλειά κ τέλος μήπως? 
    μόνο αν είναι μαμακιστήρι δεν θα το εκτιμήσει, οπότε θα της λύσει κ τις απορίες της για το είδους τυπάκι είναι. ωραίο πράμα η αλήθεια...
  • newflame @ 13.01.2013 20:56
    Shark... it's pluto...remember?
  • mr_Mister @ 13.01.2013 20:59
    Μανίνι «Δεν γνωρίζω όμως την οργή του Αιγόκερου σε μια αισθηματική απόρριψη. Αν
    νευριάσει μαζί μου, πάλι παίζετε η δουλειά μου κορώνα γράμματα.»Νιου και πόσο λιοντάρι : Ρ
  • manini @ 13.01.2013 21:05
    mister...νομίζω ότι μια γυναίκα, μπορεί να βρει τον σωστό τρόπο να πει αυτό που πρέπει να πει..χωρίς να παρεξηγηθεί κανείς και χωρίς παραμυθάκια...υπάρχει τρόπος αν θες  
     
    από την άλλη αν κρατήσω μόνο αυτή την πρόταση είναι σαν της κάνει σεξουαλική παρενόχληση..εμένα δεν μου δίνει αυτή την εντύπωση..το αντίθετο, προσπαθεί να "επιχειρηματολογήσει" στον εαυτό της για να δώσει επιχειρήματα γιατί μάλλον ψήνεται αλλά ξέρει ότι είναι λάθος, που ψήνεται..αλλά είναι λίγα βήματα πριν... όλα μες στη ζωή είναι! 
     
     
  • FARSALAKIA @ 13.01.2013 21:12
    δυσκολη κατασταση. ειχα κι εγω καποια στιγμη μπλεξει στη δουλειαα, οχι με γιο αφεντικου με αλλο συναδελφο, και το μετανιωσα φρικτα αυτα τα δυο δεν πανε μαζι εκτος πια κι αν ειστε ανδρογυνο και δουλευτε μαζι. παντως συμφωνω πολυ με manini η αληθεια ειναι το καλυτερο
  • alfita @ 13.01.2013 21:14
    κοιτα να κερδισεις τον μπαμπα σκορπιο με τον επαγγελματισμο και την ποιοτητα σου γενικα..και μετα μη φοβασαι τιποτα..  
  • mr_Mister @ 13.01.2013 21:35
    Μανίνι, εσείς οι γυναίκες έχετε έναν "άλλο" κώδικα να συνεννοείστε μεταξύ σας όπως φαίνεται όταν πρόκειται για σερνικό Εμείς καταλαβαίνουμε μόνο ό,τι διαβάζουμε - δηλαδή μένουμε εκεί, στο ασφαλές, γιατί σε κάθε απόπειρα περεταίρω ερμηνευτικής ακροβασίας συνήθως μας τραβάτε το δίχτυ. Έτσι διάβασα, έτσι απάντησα. As simple. Άμα τρώγεται τώρα στην ουσία δεν αλλάζει κάτι απ όσα έχουμε πει - το να σκεφτεί δηλαδή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε περίπτωση που κάτι γίνεται και λήγει. Και τον μπαμπά Σκορπιό βεβαίως βεβαίως.
  • manini @ 13.01.2013 22:04
    κύριος κύριος...
     
    http://www.stardome.gr/tribes/virgo/28588.html
     
     
  • justice0libra @ 13.01.2013 22:17
    Σας ευχαριστώ που απαντήσατε!Θεώρησα πως δεν θα ασχοληθείτε άλλο και πήγα μια βολτούλα!
  • justice0libra @ 13.01.2013 22:19
    Mr_Mister,ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω,αλλά επειδή η κουβέντα με τα παιδιά που ειπώθηκε ότι δεν έχω σχέση έγινε την Πέμπτη,θα ήταν κουτοπονηριά από μέρους μου ξαφνικά να εμφανιστεί ένα φλερτ.Είναι έξυπνος άνθρωπος και συν τοις άλλοις δεν μπορώ εύκολα να διαχειριστώ μια μυθοπλασία,γιατί δεν το έχω το άθλημα και θα αποκαλυφθώ και θα νιώσω ντροπή.
  • justice0libra @ 13.01.2013 22:22
    Newflame,έχεις απόλυτο δίκαιο.Ούτε και εγώ δεν επεδίωξα κάτι τέτοιο.Υπήρχε εκατέρωθεν μια συμπάθεια,αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσουν ως εδώ τα πράγματα.Είμαι της άποψης να μην μπλέκω ποτε τα επαγγελματικά με τα προσωπικά και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην γίνει κάτι τέτοιο,που τελικά έγινε αυτό που φοβόμουν.
  • justice0libra @ 13.01.2013 22:24
    Manini,δεν περνά απαρήτηρητος αυτός ο άνδρας και με έχει γοητεύεσει πάρα πολύ και το μυαλό του και η παρουσία του και η εργατικότητα του.Μόνο στον επαγγελματισμό του με μπέρδεψε πλέον αλλά μπορώ κάλλιστα να 'κάψω' τα θέλω μου προκειμένου να έχω την δουλειά μου!Είναι δύσκολοι καιροί αν μη τι άλλο!
  • justice0libra @ 13.01.2013 22:25
    Mr_Mister και Manini,σε καμία περίπτωση δεν είναι σεξουαλική παρένοχληση.Όλο αυτό το διάστημα είναι πολύ σωστός και κύριος απέναντι μου!
  • justice0libra @ 13.01.2013 22:27
    FARSALAKIA,ξέρω και εγώ παρόμοιες περιπτώσεις και όσες δεν είχαν αίσιο τέλος στην καλύτερη περίπτωση ήταν ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στον επαγγελματικό χώρο μεταξύ τους ή ο ένας έφυγε από την δουλειά.Η αλήθεια είναι πάντα καλύτερη απλά δεν ξέρω πως θα το πάρει.Την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα πάντως δεν την αποφεύγουμε!
  • justice0libra @ 13.01.2013 22:31
    Alfita,ο πατέρας του νιώθω συνεχώς πως με δοκιμάζει.Έχει πλήρη επίγνωση στο τι συμβαίνει στο γραφείο του και τις αντιδράσεις των υπαλλήλων του και πόσο μάλλον έχει το νου του σε εμένα πιο πολύ γιατί βλέπει την συμπάθεια του γιου του προς το άτομό μου.Πάντως,δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι τόσο πολύ τον πατέρα γιατί από τότε που του έκανα μια ενδιαφέρουσα και αρκετά επικερδή συμφωνία,αν γινόταν όπως και στην Αμερική να βγαίνει ο υπάλληλος του μήνα σε κάδρο,θα το είχε κάνει.Δεν μου προκαλεί φόβο,αλλά τον σέβομαι αφάνταστα και δεν θέλω με τίποτα να κάνω κάτι που θα τον στεναχωρήσει.Και φυσικά μην χάσω την δουλειά μου!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...