παρακαλώ περιμένετε...

Δίπολα ζωδίων

  • libra24 @ 30.07.2012 14:21
    οκ, ο ιχθυς λογική...το παίρνω πίσω ...
  • hesg @ 30.07.2012 14:22
    Ναί φυσικά, ο ιχθύς είναι λογικός , τόσο λογικός όσο λογικός είναι και ο κυβερνήτης του ο Ποσειδώνας που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και να πατάς γερά τα πόδια σου στη γή!!!
  • hesg @ 30.07.2012 14:25
    <3
     
  • Shark @ 30.07.2012 14:47
    ρε αστα διαλα απ'εδω....
  • Shark @ 30.07.2012 14:51
    Άξονας 6ου – 12ου οίκου (Άξονας Παρθένου – Ιχθύ): Καθημερινή ζωή – Πνευματική ζωήΗ Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, μεταβλητό, αρνητικής πολικότητας (Γιν) και οι Ιχθείς είναι ζώδιο του Νερού, μεταβλητό, αρνητικής πολικότητας (Γιν). Από την μία πλευρά έχουμε τον ορθολογισμό, την ανάλυση, την πραγματικότητα (ρεαλισμό), τη διάκριση, την πρακτικότητα και την οργάνωση, το συγκεκριμένο, τις λεπτομέρειες και από την άλλη πλευρά έχουμε το όραμα, την υποκειμενική και διαισθητική αντίληψη της αλήθειας, τη συμπόνια, το χάος, την φαντασία, το όλον. Η Παρθένος και ο 6ος οίκος σχετίζεται με την σωματική υγεία και την ανάγκη για τάξη, κυβερνά τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε, για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα και την ρουτίνα, ενώ οι Ιχθύς και ο 12ος οίκος σχετίζεται με το όραμα, την πνευματική υγεία, την αταξία και την απειρία και κυβερνά τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε, για να διαχειριστούμε την πνευματικότητα. Το κοινό τους σημείο είναι η ανάγκη για προσφορά. Η Παρθένος βλέπει τα πράγματα απολύτως ρεαλιστικά, αφοσιώνεται ανιδιοτελώς για να εκπληρώσει τις πρακτικές ανάγκες της οικογένειας ή του κοινωνικού περιβάλλοντος, ενώ οι Ιχθείς είναι οι ιδεαλιστές, που αφοσιώνονται ανιδιοτελώς στην συναισθηματική προσφορά στον πλησίον, με κατανόηση και συμπόνια. Τα άτομα με πλανήτες σε αυτές τις θέσεις θα πρέπει να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στην αναγκαιότητα της λογικής, πρακτικής σκέψης για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας και στην αξία του ιδεαλισμού, του συναισθήματος και της υπέρβασης από τον υλικό κόσμο.
    Η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, μεταβλητό, αρνητικής πολικότητας (Γιν) και οι Ιχθείς είναι ζώδιο του Νερού, μεταβλητό, αρνητικής πολικότητας (Γιν). Από την μία πλευρά έχουμε τον ορθολογισμό, την ανάλυση, την πραγματικότητα (ρεαλισμό), τη διάκριση, την πρακτικότητα και την οργάνωση, το συγκεκριμένο, τις λεπτομέρειες και από την άλλη πλευρά έχουμε το όραμα, την υποκειμενική και διαισθητική αντίληψη της αλήθειας, τη συμπόνια, το χάος, την φαντασία, το όλον. Η Παρθένος και ο 6ος οίκος σχετίζεται με την σωματική υγεία και την ανάγκη για τάξη, κυβερνά τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε, για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα και την ρουτίνα, ενώ οι Ιχθύς και ο 12ος οίκος σχετίζεται με το όραμα, την πνευματική υγεία, την αταξία και την απειρία και κυβερνά τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε, για να διαχειριστούμε την πνευματικότητα. Το κοινό τους σημείο είναι η ανάγκη για προσφορά. Η Παρθένος βλέπει τα πράγματα απολύτως ρεαλιστικά, αφοσιώνεται ανιδιοτελώς για να εκπληρώσει τις πρακτικές ανάγκες της οικογένειας ή του κοινωνικού περιβάλλοντος, ενώ οι Ιχθείς είναι οι ιδεαλιστές, που αφοσιώνονται ανιδιοτελώς στην συναισθηματική προσφορά στον πλησίον, με κατανόηση και συμπόνια. Τα άτομα με πλανήτες σε αυτές τις θέσεις θα πρέπει να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στην αναγκαιότητα της λογικής, πρακτικής σκέψης για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας και στην αξία του ιδεαλισμού, του συναισθήματος και της υπέρβασης από τον υλικό κόσμο.
  • hesg @ 30.07.2012 14:55
    Ζυγίνα τι λές, θές να πιαστούμε χεράκι χεράκι να πάμε στο διάολο ?
  • libra24 @ 30.07.2012 15:00
     hesg mazi sou kai sth kolash!
  • hesg @ 30.07.2012 15:01
    Φύγαμε!
  • Ritakil25 @ 30.07.2012 15:26
    Ρε μην πειράζετε τα ψάρια είναι ευαίσθητα.. :ρ
    Έχουνε λογική τα ψάρια, απλά αυτή η λογική που έχουν μπορεί να  τρελλάνει ακόμα και τον πιο υγιή νου.. 
  • reye @ 30.07.2012 16:12
    ψάρια.... ά ρε Ριτάκι ΔΕ σ άκουσα!!! ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ritakil25 @ 30.07.2012 17:03
    Χαχαχα!!
    Τζίφος ε; Πφφφ!!
    Μα δεν είναι κακά τα ψααααάκια μωρέ, (δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. μην παρεξηγηθώ..) λίγο χαζά και στην κοσμάρα τους είναι μόνο κι απλά δεν πρέπει να τους δίνεις και πολλή σημασία..
  • hesg @ 30.07.2012 17:13
    Να κάνουμε ίδρυμα αφιερωμένο στα ψάρια :-Ρ
    Παιδάκια με ευαισθησίες , λολ
  • Shark @ 30.07.2012 18:03
    Έλα...τις κουβερτες σας και στο υπογειο....και μερικα σουβλακια καβαντζα για να καλυψετε τα κενα σας.
  • manini @ 30.07.2012 18:05
    λογικά θα έχουν κάποια κοινά. Δεν ξέρω συγκεκριμένα να σου πω για την περίπτωση του κριού-ζυγού. Βλέπω όμως πολλά κοινά στον Σκορπιό-Ταύρο, που είναι ζώδια που γνωρίζω αρκετά καλά. Επίσης στου Παρθένου-Ιχθύ. Έχω ακούσει, δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που λέω, ότι είναι το πιο ισχυρό δίπολο. 
     
    Εμπειρικά, βλέπω πάρα πολλά κοινά στα 2 ζώδια..κυρίως ότι μια ζωή κ οι 2 ψάχνουν να βρουν το μέτρο, αλλά ξεκινώντας από την αντίθετη άκρη...οι Παρθένοι φοβούνται και εκλογικεύουν το συναίσθημα κ τα ψάρια...προσπαθούν να μάθουν να ζουν χωρίς να είναι έρμαια του συναισθήματος. Η προσφορά προς τους άλλους είναι ένα άλλο κοινό, με την διαφορά πως ο ένας αναλύει κ κρίνει τον άλλον, στην προσπάθεια να τον βοηθήσει κ το ψάρι απλά αποδέχεται τους πάντες γιατί εμπεριέχει τους πάντες. Κ τα 2 είναι λάθος...κ η χρυσή τομή ψιλο άπιαστη...
     
    Τα κοινά του Κριού κ του Ζυγού, λογικά θα κρύβονται στο "εγώ" κ στο "εμείς".... εσύ ξέβρεις καλύτερα το ζώδιο σου για να πεις...
  • Shark @ 30.07.2012 18:09
    Πεστα ρε Κορη....
    Αντε με την καθε μια που εμαθε αστρολογια απο το Τηλεραμα και πεταει οτι ναναι...
  • manini @ 30.07.2012 18:17
    ααα δεν είδα τι γράφτηκε πιο κάτω...κ τώρα που κοιτάω...να πω την αλήθεια λίγα καταλαβαίνω...
     
    αλλά αυτή την απορία την έχω κ εγώ...γιατί καθότι έχω πει πολλές φορές έχω μια κολλητή ψαρούκλα...με την οποία έχουμε ακριβώς τόσες διαφορές όσες κ ομοιότητες. Περιττό να πω πόσα έχω μάθει από εκείνην....
  • hesg @ 30.07.2012 18:18
    Διάβαζα πρόσφατα σε ένα άρθρο πως δεν είναι και τόσο εντάξει να έχεις και σκορπιό και ταύρο αν και το ένα βοηθάει το άλλο ας πούμε το συμπληρώνει. Ο Σκορπιός θέλει να προχωρήσει σε κάποια κατάσταση ο ταύρος όμως δεν μπορεί τις αλλαγές και μπορεί να κρατήσει τον άλλον σε μια κατάσταση για αρκετό καιρό , αφού και τα δύο είναι σταθερά ζώδια.
    Το υπόλοιπο δεν το θυμάμαι αρκετά καλά , θα το ψάξω όμως γιατί ήταν ενδιαφέρον συνδιασμός.
  • libra24 @ 30.07.2012 18:25
    hesg πολύ σωστό από αυτά τα ζώδια προέκυψε η απορία μου κυρίως, έχουνε κοινά και μου έκανε πολύ εντύπωση...
     
     
  • manini @ 30.07.2012 18:29
    ο Ταύρος αν δεν αποφασίσει ο ίδιος να αλλάξει...δεν παίζει με καμία κυβέρνηση..θέλει υπομονή, αγάπη κ προδερμ...όμως μην γελιέσαι ούτε κ ο σκορπιός αλλάζει εύκολα...κ είναι κ πιο "ύπουλος" γιατί δεν δηλώνει καν ότι σκέφτεται μια αλλαγή...απλά όταν έχουν περάσει χίλια χρόνια,...τσουπ την ανακοινώνει. Είναι κ οι 2 κλάφτα Χαράλαμπε..ειδικά όταν τρωνε σκαλώματα με άτομα, πράγματα κ καταστάσεις.
     
    Οπότε ποιος είναι τροχοπέδη για τον άλλον? κ οι 2 σε αυτό το κομμάτι, μοιάζουν πολύ.
    Αν ο ταύρος είναι γη, ο σκορπιός είναι το νερό του βυθού. Κ οι 2 είναι πολύ κλειστοί. Αισθησιακοί ... πιο πολύ σωματικά ο Ταύρος κ περισσότερο συναισθηματικά ο σκορπιός. Κ νομίζω ότι κ οι 2 κυβερνιούνται πολύ από τα θέλω τους..ή την προσπάθεια τους να κοντρολάρουν τα θέλω τους...να φτάσουν στα θέλω τους ή κ να τα καταπιέσουν. 
    Είναι τα πιο συμπαθητικά στραβόξυλα ever.... κ δυστυχώς όταν έχουν μια άποψη για ένα θέμα δυστυχώς έχουν συχνά δίκιο(γμτ). Λες κ γεννιούνται με μια γνώση τα σκασμένα, που εμείς την αποκτάμε αφού φάμε 5-10 φορές τα μούτρα μας. Οι σκορπιοί κ οι ταύροι την τρώνε μια κ το θυμούνται για πάντα. 
    ΑΑΑααα επίσης κ οι 2 έχουν θέμα με τα λευτά ή θα ναι τσιγκούνηδες ή σπάταλοι κ επίσης έχουν μνήμη ελέφαντα...(κ αυτό εκνευριστικό επίσης) .... 
    να προσθέσω τέλος τέλος...ότι αν σου προσφέρουν φιλία είναι οι καλύτεροι.
  • hesg @ 30.07.2012 18:34
    έψαξα το θέμα γιατί έχω ήλιο αντίθεση σελήνη στον άξωνα 1-7 , σελήνη στον ταύρο.
    Αφού έψαξα κάποια πράγματα όμως βλέπω και πως έχουν κοινά μερικά η σελήνη και ο ήλιος αλλα είναι εντελώς διαφορετικοί σε αρκετά πράγματα, και είναι αρκετά δύσκολο να πάρεις κάποιες αποφάσεις αλλα όταν πάρεις τις αποφάσεις τότε δεν σου αλλάζει γνώμη κανείς.
    Βρήκα το άρθρο που είχα διαβάσει αλλα είναι στα αγγλικά και δεν φορτώνει η σελίδα.
    Γκαντεμιά.
  • libra24 @ 30.07.2012 18:34
    manini έγραψες, σαν αναλύεις του δεσμούς της σελήνης σε σκορπιό - ταύρο μου ακούγεται!! αν και ο σκορπιός από τον φόβο του για την αλλαγή πολλές φορές την προκαλεί κι όλας....
  • GwgwOuf @ 30.07.2012 18:43
    τα ζώδια χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το στοιχείο στο οποίο ανήκουν (φωτιά, γη, αέρας, νερό), την ποιότητά τους (παρορμητικά, σταθερά, μεταβλητά) και την πολικότητά τους (αρσενικά/θετικά και θηλυκά/αρνητικά). αρσενικά είναι τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, ενώ θηλυκά της γης και του νερού.
    αν πιάσεις τα δίπολα θα δεις ότι ανήκουν στον ίδιο σταυρό -έχουν δηλαδή την ίδια ποιότητα- και έχουν και την ίδια πολικότητα...συνεπώς οι αντιθέσεις θα έλεγε κανείς έχουν περισσότερα σημεία επαφής από όσα τα τετράγωνα...
  • manini @ 30.07.2012 18:54
    θα συμφωνήσω με την gwgw, 
     
    libra ειλικρινά δεν έχω διαβάσει αναλυτικά για τους δεσμούς (πέρα από τον παρθένο-ιχθύ)
    είναι καθαρά από παρατήρηση της συμπεριφοράς των γνωστών μου. 
     
    Πιστεύω ότι η αλλαγή όπως κ αν έρχεται, δεν είναι εύκολη υπόθεση για αυτά τα σταθερά ζώδια..που κατά μία έννοια είναι πιο σταθερά από τον Λέων κ τον Υδροχόο.
    Εκείνοι έχουν ας πούμε μια "σταθερή ξεροκεφαλιά απόψεων" ενώ το άλλο σετάκι μια σταθερή ματιά στην ζωή ..είναι κάπως αλλιώς...χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν...ο σταθερός σταυρός είναι η ζωδιακή μου αδυναμία
  • GwgwOuf @ 30.07.2012 18:57
    χαχαχα!! μια σταθερή ξεροκεφαλιά απόψεων!! λάικ!!
  • manini @ 30.07.2012 19:00
    no offence gwgw, εεε?Ε?Ε?
  • libra24 @ 30.07.2012 19:02
    manini όντως είναι ενδιαφέροντα ζώδια, τα έχω νιώσει στο πετσί μου με νότιο δεσμό σε σκορπιό στον 2ο ...ο Υδροχόος ξεροκέφαλος? αυτό δεν το θυμόμουν...
  • hesg @ 30.07.2012 19:02
    Εγώ αν και με τόσους πλανήτες στο σταθερό , δεν είμαι σταθερή.
  • GwgwOuf @ 30.07.2012 19:03
    αυτό που λες μανίνι οφείλεται στη πολικότητα λοιπόν. σκορπιός-ταύρος είναι θηλυκά, δλδ παθητικά, δεκτικά... λέων-υδροχόος αντίθετα είναι μεν σταθερά αλλά αρσενικά -active. θα δεις υδροχόο και λιοντάρι μπροστάρη, πόσο συχνά θα δεις όμως ταύρο??...ααααχχχ...και μετά σου λέει ψωνιζόμαστε...
  • libra24 @ 30.07.2012 19:04
    παθητικός ο σκορπιός όμως?  
  • manini @ 30.07.2012 19:05
    ναι είναι λίγο...είναι προοδευτικός στις απόψεις...αν ακολουθείς την ίδια πορεία σκέψης...κ αν δεν φέρνεις πολλές αντιρρήσεις  
     
     
  • manini @ 30.07.2012 19:07
    για τον υδροχόο έγραψα παρακάτω.
     
    Ναι δεν είναι λίγο παθητικός ο σκορπιός? ίσως θα τον έλεγες μουλωχτό? δεν μιλάει δεν μιλάει...αλλά την δουλειά του την κάνει...
    Βάζω στοίχημα πως οι σκορπιοί κ οι ταύροι έχουν τα μικρότερα ποσοστά σε διαζύγια όχι γιατί κάνουν επιτυχημένους γάμους, αλλά γιατί αποδέχονται την κατάσταση που ήδη ξέρουν κ δεν μπαίνουν σε καμία διαδικασία να ξανα προσπαθήσουν.
  • manini @ 30.07.2012 19:08
    έτσι όπως γράφω, θα έλεγε κανείς ότι τους αντιπαθώ ... του εναντίον i like a lot τα σταθερά...απλά ως παρθένος, την ρίχνω την κριτική μου χαχαχαχαα
  • manini @ 30.07.2012 19:09
    libra εσύ έψαχνες για την πολικότητα του κριού με ζυγό?
     
     
  • GwgwOuf @ 30.07.2012 19:11
    κι όμως είναι νερό. είναι θηλυκό.
    σύγκρινε τον άρη στο σκορπιό με τον άρη στον κριό.
    ο κριαρίσιος βάζει τα κέρατα κάτω και ορμάει κι όποιον πάρει ο χάρος.
    σκέψουν και τον σκορπίσιο...δεν θα επιτεθεί ΠΟΤΕ πρώτος. περιμέέένει την κατάλληλη στιγμή και χτυπάει ύπουλα και μουλωχτά.
    άλλο το ότι ο σκορπιός είναι θανατηφόρος και άκρως αποτελεσματικός πολεμιστής...εκτελεστής μάλλον...είναι όμως θηλυκή η ποιότητά του...ο κριαρίσιος ρε παιδί μου που είναι αρσενικός είναι ατζαμής!! χεχεχε
    όόόόόόόλα σχετικά είναι!
  • libra24 @ 30.07.2012 19:12
    όχι ίσα ίσα που ο σκορπιός με τον ταύρο με ενδιαφέρει περισσότερο...
  • manini @ 30.07.2012 19:25
    θα ξαναματα συμφωνήσω με την gwgw....
  • cristianaer @ 30.07.2012 19:30
    H αφρο στο σκορπιο με την αφρο στο κριο ποια διαφορα εχουν;;
  • moisture666 @ 30.07.2012 19:43
    Η μια παθιαζεται κ η άλλη βαριεται εύκολα
  • kloe507 @ 30.07.2012 22:14
    και η αφρο και ο αρης στον κριο αλλά στον 8ο είναι καλός συνδυασμός?
  • Ritakil25 @ 31.07.2012 00:57
    manini @ 30.07.2012 19:07
     
    Ναι δεν είναι λίγο παθητικός ο σκορπιός? ίσως θα τον έλεγες μουλωχτό? δεν μιλάει δεν μιλάει...αλλά την δουλειά του την κάνει...
    Βάζω στοίχημα πως οι σκορπιοί κ οι ταύροι έχουν τα μικρότερα ποσοστά σε
    διαζύγια όχι γιατί κάνουν επιτυχημένους γάμους, αλλά γιατί αποδέχονται
    την κατάσταση που ήδη ξέρουν κ δεν μπαίνουν σε καμία διαδικασία να ξανα
    προσπαθήσουν.Ενώ αντίθετα είναι πολλοί εκείνοι (που ανήκουν σε άλλους
    αστερισμούς) και κάνουν τοοοοοοόσο πετυχημένους!!! :ρ Αν ρωτήσεις την
    αποψή μου κι αν κρίνω φυσικά απο'μένα οι σκορπιοι παντρεύονται πολύ
    δύσκολα πάντως κι αυτό γιατί ακριβώς δεν θέλουν να παντρευτούν για να
    καταλήξουν να χωρίσουν και ναι είμαστε σταθερά ζώδια..Που είναι το κακό
    σε αυτό;
    Δεν
    είναι λίγο κουτό το να παντρευτείς και να χωρίσεις; Αν αυτό όμως
    για'σενα σημαίνει πως θα ανεχτούμε (μέσα στον γάμο) πιο εύκολα μια
    κατάσταση που έχει από καιρό βαλτώσει ή θα συμβιβαστούμε με αυτή κάνεις
    πολύ ΜΕΓΑΛΟΟοοοο λάθος.. Θα φύγουμε πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις,
    πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεσαι..
  • Journey @ 31.07.2012 02:10
    Πρέπει να συνηθίσουμε να σκεφτόμαστε σε άξονες και όχι επιμεριστικά.
    Για παράδειγμα, όταν ένας πλανήτης είναι σε έξαρση σε κάποιο ζώδιο, στο "απέναντί" του, είναι σε αδυναμία.
    Αυτό κάτι λέει.
    Οι Άραβες έδιναν στην έξαρση διαφορετική έννοια από τη σημερινή.
    Επίσης η αδυναμία δεν είναι πολύ παλιά dibility, μάλλον εισήχθη σε αρκετά νεότερες εποχές.
    Δεν παύουν όμως αυτά να αποτελούν έναν κώδικα που να ισχυροποιεί τη θεωρία των διπόλων - που δεν ισχύει μόνο στην αστορλογία.
     
  • Journey @ 31.07.2012 02:17
    Επίσης , μιας και η ερωτούσα είναι Ζυγός κι εγώ Κριάρι, θα ήθελα να επισημάνω ένα από τα 100-200 πράγματα που θα μπορούσα:
    Ο Κριός και ο Ζυγός δεν  έχουν να κάνουν τόσο με το εγώ και με το εμείς όσο με την προσωποιηση και με την απουσία της.
    Ο Κριός είναι συγκεκριμένος, επικεντρωμένος,  ο Ζυγός είναι άψυχος, είναι "απλωμένος" κατά κάποιον τρόπο.
    Σκορπιοί: Είναι λογικοί, γιατί δεν είναι? Η λογική τους έχει άλλους μηχανισμούς γέννησης της από ό,τι των Ταύρων.
    Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες ταιριάζουν περισσότερο..Οι μέν είναι
    απαράδεκτα προσηλωμένοι σε ήσσονος σημασίας πράγματα, οι δε είναι
    απαράδεκτα αποστασιοποιημένοι από οτιδήποτε σημαντικό. Είναι δύσκολο να βρεις αξίες και κώδικες στους Ιχθύς  : P
     
  • Journey @ 31.07.2012 02:46
    όταν ένας πλανήτης είναι σε έξαρση σε κάποιο ζώδιο, στο "απέναντί" του, είναι σε αδυναμία είναι σε πτώση ενώ όταν είναι σε κυριαρχία, στο "απέναντί" του είναι σε αδυναμία.
    ( Είχα γράψει κάμποσα, άλλαξα γνώμη - βαρέθηκα- έσβησα και συνέπτυξα την πρόταση αφήνοντας λάθος διατύπωση )
    Σρυ
  • manini @ 31.07.2012 09:08
    ριτακι καλημέρααααααααααααααααααααα
    αν ανοίγεις πολλά θέματα μαζί ...τώρα τι να σου πρωτο πω?
    Δεν είπα πoιο ζώδιο κάνει πετυχημένο γάμο και ποιο όχι. Είπα ότι ο σκορπιός κ ο ταύρος πιο δυσκολα χωρίζει ακόμα κ όταν βρίσκεται σε γάμο με αρκετά προβλήματα.
    Καταρχάς τα σταθερά ζώδια όπως κ να έχει πολύ πιο δυσκόλα θα έβγαιναν από ένα γάμο. Πάρα πολύ πιο δύσκολα, από ότι ένα παρορμητικό ζώδιο πχ..
    Συγκεκριμένα όμως για τον σκορπιό, μιας κ το αναφέρεις...γιατί έδωσε η τύχη να έχω κ αρκετούς γνωστούς και φίλους παντρεμένους σε ηλικίες 30-55 (δηλαδή αναφέρομαι σε 6 άτομα τώρα, ένα μεγάλο ποσοστό φίλων μου ανήκει στο ζώδιο σου )...στις συζητήσεις που κάνουμε κατά καιρούς, όλοι μου λένε πως έχουν γνώση της κατάστασης, δεν εθελοτυφλούν, αλλά κ δεν αποχωρούν γιατί σε έναν γάμο εκτός από τον έρωτα που μετά από κάποια χρόνια αλλάζει μορφή, υπάρχουν κ άλλα πράγματα που λαμβάνουν υπόψη.
    Μοιάζει σαν να σε έθιξα σε κάτι με αυτο που έγραψα, αλλά αν διαβάσεις όλα μου τα σχόλια κ την άποψη μου για τα ζώδια ταύρος-σκορπιός, εγώ θα έλεγα ότι καταρχάς από την μια τα γουστάρω πολύ, αλλά από την άλλη, όπως κ όλοι μας έχουν κ αυτοί τα κουλά τους...τα οποία τα συμπαθώ ιδιαίτερα...
    ύστερα αναφέρεις το θέμα του γάμου, αλλά όμως λέω να μην ανοίξω  κ άλλο σεντόνι κείμενο
     
  • alice16 @ 31.07.2012 13:38
    Εγώ το δίπολο Κριός-Ζυγός το έχω στο γενεθλιο χάρτη μου. Και μάλιστα
    τον άξονα 1-7! Αφροδίτη Κριός στον 7ο, Ζυγός ωροσκόπος. Και πράγματι
    αναγνωρίζω στη συμπεριφορά μου στοιχεία κι από τα δυο ζώδια. αναλογα με
    τις περιστάσεις πότε μου βγαίνει το ένα και πότε το άλλο.
    Αλλά αν και Ιχθύς δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τους Σκορπιούς γιατί
    ιδιαιτερη επαφή δεν έτυχε ποτέ να έχω με κανενα! Δυο άτομα που ξερω, το
    ένα είναι ξαδερφος το άλλο η συγκατοικός μου όταν σπούδαζα, ποτέ δεν
    είδα αυτή την εκδικητικότητα που λέτε όλοι. Αντίθετα ήταν/είναι τα πιο
    αυτοκαταστροφικά άτομα που γνώρισα ποτέ! Στον εαυτό τους έκαναν κακό
    κυρίως, όχι στους άλλους. 
    Τους Ταύρους τους συμπαθώ πολύ, μ αρέσουν, τους γνωρίζω καλυτερα γιατί έχω κολλητή Ταυρο! Σ αυτό το δίπολο λοιπόν, εγώ βλέπω
    τη σταθερότητα που λέτε και κοινά θέλω που βγαίνουν με αντιθετους
    τρόπους. Ο Ταυρος, αν τον πειράξεις, θα τσαντιστεί θα το δείξει και σου
    απαντήσει άμεσα, ενώ ο Σκορπιός θα το κάνει με πιο υπογειο τρόπο.
  • Ritakil25 @ 31.07.2012 16:45
    Δεν με έθιξες και κατάλαβα πολύ καλά το τι είπες, αλλά κι εγώ αν πάρω για παράδειγμα την μαμά μου που είναι Παρθένος (και δεν σου κάνω καθόλου πλάκα, όντως είναι..) τότε για'μένα οι παρθένοι είναι αυτοί που πολύ δύσκολα θα πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, να σκεφτείς ότι οι δικοί μου ζουν χωριστά εδώ και ποοοοόσα χρόνια κι όμως διαζύγιο δεν έχουν πάρει ακόμα. Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά, εσύ έχεις φίλους που δεν χωρίζουν λόγω το ότι δεν θέλουν ρε παιδί μου παρόλο που επικρατεί μια κατάσταση που δεν τους αρέσει, εγώ αυτό το έχω ζήσει στην οικογενειά μου με μαμά Παρθένο και μπαμπά Κριό.. Οπότε που καταλήγουμε; :ρ
    Στο ότι δεν υπάρχουν κανόνες ίσως!;;;
    οκ. ναι σε αστρολογικό σάϊτ είμαστε αλλά μη τα πάμε κι όλα μέσω ζωδίων. Αυτή είναι η αποψή μου, αν θες την δέχεσαι αν πάλι όχι.. Απλά κι εγώ (αν το πάμε με τα ζώδια) μέσα από το δικό μου βίωμα δεν μπορώ να διαβάζω κι από μία παρθένο ότι οι σκορπιοί είναι αυτοί που δεν χωρίζουν εύκολα παρόλο που μπορεί να επικρατεί μια άσχημη μέσα στον γάμο, συγχίζομαι το σκορπίδιον κι είναι και καλοκαίρι και δεν έχω και κλιματιστικό και ναι οκ. νέα είμαι αλλά δεν ξέρω κι εγώ πότε μπορεί να χτυπήσει με σιγουριά το εγκεφαλικό σε συνδυασμό με έμφραγμα!! :ρ
  • Ritakil25 @ 31.07.2012 16:53
    Έχω ένα μικρό θεματάκι με την σύνταξη λόγω βιασύνης, αλλά πιστεύω ότι κατάλαβες.. Δεν θίχτηκα πάντως, απλά το πήρα πατριωτικά !! :ρ 
    Έτσι κι αλλιώς δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου ο θεσμός του γάμου.
  • manini @ 31.07.2012 18:08
    προσπαθώ τόση ώρα να σου απαντήσω...κ κολάει ..
  • manini @ 31.07.2012 18:08
    λοιπόν....
     
    επειδή δεν μπορώ να τα ξαναγράψω 3 φορά  
    μπορώ να σου πω ότι συμφωνώ ότι διαφωνούμε
  • manini @ 31.07.2012 18:11
    το παράδειγμα της μαμάς Παρθένου (Τα χαιρετίσματα μου), δεν με καλύπτει γιατί αναφέρομαι στην ουσιαστική σχέση..όχι στο χαρτί του διαζυγίου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να μην βγάζει ένα χαρτί.
     
    Είναι όμως ένας κανόνας της αστρολογίας ότι τα σταθερά δεν παίρνουν τόσο εύκολα μεγάλες αποφάσεις...σίγουρα δυσκολεύονται περισσότερο από τα άλλα ζωδιάκια.
     
    Εγώ ξεχώρισα τους σκορπιούς-ταύρους κ επιμένω στο ότι δυσκολότερα αποφασίζουν έναν χωρισμό γιατί για το μέσα τους είναι ουσιαστικός σε πολλά κομμάτια της ζωής τους κ αυτοί το λαμβάνουν πιο σοβαρά από όλους.
  • manini @ 31.07.2012 18:14
    και με κίνδυνο να σε εκνευρίσω περισσότερο, επειδή αναφερθήκαμε κ σε άλλο ποστ στο ότι ο σκορπιός είναι κ λίγο σαδομαζό, σκέψου ότι όταν κάτι τους βασανίζει στον γάμο τους/ σχέση τους...τότε πέφτουν ακόμα πιο βαθιά μέσα σε αυτόν, γιατί ασυνείδητα τιμωρούν τον εαυτό τους, τιμωρώντας κ τον άλλον...μια βγαίνουν στον αφρό κ μια πηγαίνουν στον βυθό....
     
    Ναι όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες ευτυχίας σε σχέσεις κ τις ίδιες να αποτύχει μια σχέση...μιλάω για την απόφαση του χωρισμού
    αυτή είναι η άποψη μου αν δεν αισθάνεσαι καλά..πες με να δω τι εφημερεύει
  • hesg @ 31.07.2012 18:31
    Ούτε οι Καρκίνοι και οι Κριοί χωρίζουν εύκολα..
  • hesg @ 31.07.2012 18:40
    Εγώ πιστεύω οτι όταν ενας Σκορπιός βλέπει πως η κατάσταση δεν πάει παραπέρα φεύγει απο αυτή τη κατάστασει και αναζητάει κάτι καινούριο. Θα πονέσει , θα επιμένει για ενα διάστημα αλλα μετά θα σταματήσει και θα αλλάξει η γνώμη του και θα αναζητήσει νέες καταστάσεις. Ίσως μένει σε κάποια κατάσταση απο συμφέρον αλλα στο τέλος δεν θα την αντέξει ακόμα και αν είναι "σαδομαζό" όπως λές, δεν θα επιμένει παραπάνω.Ο Σκορπιός πιστεύω οτι μπορεί να προχωρήσει περισσότερο σε μια κατάσταση απο τα άλλα ζώδια , να πάρει το μάθημα του και να συνεχίσει σαν να μην έχει συμβεί ποτέ αυτή η κατάσταση γιατί θα έχει γεννηθεί ξανά. Δεν είναι τυχαίο που μερικές φορές έχουν ως παράδειγμα τον φοίνικα για το ζώδιο μας.Είναι μέχρι να πάρει την απόφαση, απο εκεί και μετά δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα..

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...