παρακαλώ περιμένετε...

Poso m....kas mporei na einai kapoios? Kai poso thyma ego???

  • panlav @ 12.07.2012 22:39
    Η λύση βρίσκεται μόνο μέσα μας. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προχωράμε. Δεν αξίζει να αυτομαστιγώνεσαι. Κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος που σου αξίζει και του αξίζεις.
  • hesg @ 12.07.2012 23:01
    Ποτέ δεν είναι αργά να στείλεις τον άλλον στο διάολο
  • manini @ 12.07.2012 23:01
    καμιά φορά θέτουμε τον εαυτό μας σε "σχέσεις" που δεν μας αξίζουν γιατί πιστεύουμε ενδόμυχα ότι τόσο μας αξίζει τόσο θα έχουμε...συνήθως υποσυνείδητα αυτοτιμωρούμε τον εαυτό μας ακριβώς γιατί νομίζουμε ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί. 
     
    Αλλιώς μπορεί να είχες illusions ότι ΕΣΥ μπορεί να τον άλλαζες με την "αγάπη" σου ... μμμπρρρρ (ότι να ναι εγωιστική άποψη..ότι μπορούμε να αλλάξουμε έναν άνθρωπο)
    δεν λέω ότι αυτό αφορά την δική σου περίπτωση ντε κ καλά...μια ιδέα ρίχνω..διότι αν είσαι καψούρα..μπορεί αύριο, μεθαύριο, σε ένα μήνα, δυο...να ξανα είσαι μαζί του...κ αυτά να είναι μόνο ένα ξέσπασμα.
    Τέλος διερωτήσου...οκ έγινε ότι έγινε γιατί έκανες αυτή την επιλογή...από εδώ κ πέρα πώς κινείσαι? θα φυσάς κ το γιαούρτι? θα κάνεις μια από τα ίδια? υπάρχει χρυσή τομή?
  • agkou @ 12.07.2012 23:03
    ε οκ, έπαιξες και έχασες. έτσι μαθαίνεις
    την επόμενη φορά να παίζεις καλύτερα.
    απλά πρέπει να μάθεις ότι πλέον δεν τον
    ξέρεις καν. θα γυρίσει ευδιάθετος από τις
    διακοπές του κι εσύ θα του πεις ότι δε
    γνωρίζεστε και δε μιλάς σε αγνώστους.
     
    το να κατηγορείς τον εαυτό σου πάντως
    είναι λίγο χάσιμο χρόνου, δεν είναι?
    έκανες λάθος, σιγά. καλοκαίρι είναι, οι
    ζυγίνες είστε και ωραίες παρουσίες γενικά...
    ε κατι καλύτερο να σκάσει και για σένα.
     
    έχει ο καιρός γυρίσματα. το λέει κι η βανδή
  • manini @ 12.07.2012 23:05
    το θέμα hesg δεν είναι ο άλλος κ που θα τον στείλεις...αλλά πού πας εσύ...αντί να ρίξουμε ευθύνες στους άλλους..ας τσεκάρουμε την πάρτη μας...
     
    όχι στο αν φταίμε...όχι στο να ζυγίζουμε αν ήμασταν 5 κιλά καλοί ή αν κάναμε 10 λάθη...αλλά στο τι μας ωθεί στις επιλογές μας και στις πράξεις μας..τι ερωτευόμαστε? τον άλλον? ή την ιδέα του? ...κ πως στο καλό θα βρούμε καλύτερα το μέσα μας...άμα δεν βρεις το "εγώ"..πως θα το χάσεις στο "εμείς"?
     
    πάντως εγώ ακόμα με ψάχνω...
  • hesg @ 12.07.2012 23:07
    Εντάξει μανίνι , η κοπέλα λέει οτι ο τύπος της έριξε το κέρατο.
    Θα πρέπει να σκάσει και απο πάνω κιόλας;
    Ωραία ότι έγινε έγινε. Θα πάει παρακάτω και θα συνεχίσει τη ζωή της.
    Ο τύπος είναι ενας 40χρονος γυναικάς , το λέει και μόνη της.
    Δηλαδή θα πρέπει να κάτσουμε να υποστούμε αυτά τα άτομα;
  • manini @ 12.07.2012 23:08
    όχι καλέ...πού έγραψα ότι πρέπει να κάτσει να τον υποστεί? το τελείως αντίθετο εννοούσα... 
     
     hesg κάτι δεν έπιασα από αυτό πού έγραψες?
  • hesg @ 12.07.2012 23:10
    "αντί να ρίξουμε ευθύνες στους άλλους..ας τσεκάρουμε την πάρτη μας...τι ερωτευόμαστε? τον άλλον? ή την ιδέα του? ...κ πως στο καλό θα βρούμε
    καλύτερα το μέσα μας...άμα δεν βρεις το "εγώ"..πως θα το χάσεις στο
    "εμείς" "
     
    Μάλλον εγώ δεν σε πιάνω καλά.
    Αλλα όλοι ξέρουμε οτι ο έρωτας είναι τυφλός και μερικές φορές και κουφός!
    Μετά απο πολλά σοκ θα έρθουμε στα καλά μας.
    Η κοπελιά καλά θα είναι να σταματήσει να τα ρίχνει στον εαυτό της (Εγώ η ηλίθια και μπλα μπλα μπλα) και να συνεχίσει τη ζωή της απλά να μη κάνει το ίδιο λάθος :Ρ
  • manini @ 12.07.2012 23:16
    ααα μμμ νομίζω ότι κατάλαβα τι λες..κοίτα..όταν χωρίζεις (άσχημα) συνήθως περνάς ένα χρονικό διάστημα που ασχολείσαι με τον "άλλον" ..θυμώνεις, μαλώνεις, σου λείπει, τσαντίζεσαι κτλ κτλ εννοώ ότι αντί να εξετάσουμε τον άλλον ας δουμε εμάς..αλλά όχι να μας κατηγορούμε ότι κάναμε το ένα κ το άλλο..απλά να καταλάβουμε γιατί βάλαμε τον εαυτό μας σε αυτή την θέση? τι μας κάνει να λειτουργούμε έτσι... για ποιον λόγο είσαι με κάποιον που δεν σε σέβεται? 
     
    δεν ξέρω αν το έκανα πιο κατανοητό..
    προς το παρόν καλό βράδυ hesgακι
  • hesg @ 12.07.2012 23:22
    Εντάξει δεν γράφω και ολοκληρωμένη πρόταση αλλα προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα με λίγο χιούμορ και αισιοδοξία , όλοι πονάμε καταβάθος , έτσι δεν είναι ; Και εντάξει ο τύπος της έκανε τόσα πράγματα. Όταν σκεφτεί όσα της έκανε (κέρατο , ψέμματα) αφού φτάσει στο σημείο να τον διώξει απο κοντά της , γιατί κανείς δεν θέλει στη ζωή του άτομα που λένε πάντα ψέμματα , τότε θα κάτσει να σκεφτεί για ποιό λόγο ήταν μαζί του , αν και πάντα ο λόγος που είμαστε μαζί με τον άλλον όσα και αν μας κάνει είναι ο έρωτας και η ελπίδα (που πεθαίνε πάντα τελευταία) πως όλα θα πάνε καλά.  Τουλάχιστον τώρα έφυγε. Το επόμενο στάδιο είναι να φύγει εντελώς και έτσι αφού σκεφτεί και λίγο τον εαυτό της θα αρχίσει να είναι ξανά χαρούμενη. Ένας χρόνος και έξι μήνες που γράφει οτι πέρασαν μαζί δεν είναι και μικρό διάστημα, φυσικά και θα πονάει αλλα τουλάχιστον θα πάψει να έχει το άγχος και να νιώθει θύμα σε φάση "είμαι ηλίθια μπλα μπλα" επειδή ο θύτης θα έχει φύγει απο τη ζωή της.
  • AriesLeo @ 12.07.2012 23:49
    για μένα με τόση απάτη, τίθεται θέμα αξιοπρέπειας... να επιβληθείς στον εαυτό σου κ στα αισθήματα -αν ακόμα υπάρχουν- και να μάθεις από τα λάθη σου χωρίς να τα αφήσεις να σε βαρύνουν για καιρό (είναι πρόσφατο, αλλά είναι παρελθόν!). αυτόν πάντως, οφείλεις να τον χέ$εις! άλλαξε κινητό, άλλαξε στέκι, δεν ξέρω τι θα κάνεις... το ωραιότερο θα ήταν να δανειζόσουν λίγη Κριαρίλα κ να τον ξεμπρόστιασες. γιατί και έτσι, μαντάμ, λύνονται τα προβλήματα.
    *remember, karma is a bitch. κάποια στιγμή θα πονέσει πολύ κ αυτός.
  • Journey @ 12.07.2012 23:52
    Nαι συζώδια, είναι αυτό που λένε στο χωριό μου πως η εκδίκηση δεν λύνει τίποτα, αλλά όλα τα τακτοποιεί το Κάρμα.. νο γουόρις..
  • margotte @ 13.07.2012 00:13
    Katarhis efharisto olous sas gia to oti asholithikate..
    Kata defteron simfono shedon me ola osa graftikan kai kirios : a) me to oti to kairio erotima einai giati evala ton eafto mou se mia tetoia thesi kai malista 2 fores (gia 2 hronia dld tora..1.5 hronos arhika kai 6 mines tora)..profanos ehei na kanei me hamili aftoektimisi kai aftosevasmo ktl. kai b) me to oti tithetai pleon thema axioprepeias meta apo tosa psemmata kai apates..
    Prospatho poli kai as einai toso diskolo..ohi toso o "apohorismos" -o Theos na ton kanei...- oso i shesi me ton eafto mou pia..
  • Ritakil25 @ 13.07.2012 00:32
    Όχι αυτός είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ (αχ το λέω και γεμίζει το στόμα μου!!)
    γιατί εσύ ακόμη κι αν υπήρξες θύμα έπαψες να είσαι και ξύπνησες.. Ενώ σκέψου κι αυτόν..
    Αυτός θα παραμείνει μαλάκας!!  
     
  • reye @ 13.07.2012 00:36
    τώρα καλό μου έρχομαι να σε μαλώσω εγώ... αυτό που είμαστε είναι ό,τι μας μαθαίνουν και ότι μαθαίνουμε μόνοι μας. από τις εμπειρίες κανενός άλλου παρά μόνο του εαυτού μας μπορούμε να διαφωτιστούμε. μετά από μια τέτοια εμπειρία λοιπόν βγαίνεις πλουσιότερη γτ μπορεί να μην ξέρεις τις θες από δω και πέρα, σίγουρα όμως ξέρεις πια τι ΔΕ θέλεις. αυτό λοιπόν είναι μεγάαααλο κέρδος. έμαθες επίσης, ιδιαίτερα το τελευταίο εξάμηνο, ότι δεν αλλάζει κανείς, πράγμα που επίσης είναι θετικό: what you see is what you get. το πιο σηματικό δε απ όλα είναι ότι εντόπισες με ποια κομμάτια του εαυτού σου πρέπει να δουλέψεις (αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό).
    νομίζω λοιπόν ότι θα πρέπει να κάνεις τη χάρη στον εαυτό σου και να του συγχωρήσεις το γεγονός ότι για δικούς του (σου) λόγους, επέλεξε να πιεί όοοοολο το ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα και να τον αγαπήσεις γτ όπως λένε άλλωστε, αν δεν αγαπήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου δε θα το κάνει κανένας άλλος.... ίσως να σε παρηγορήσει και το γεγονός ότι δεν είσαι η μόνη! είναι πάαααααρα πολλές αυτές που έπαθαν ακριβώς το ίδιο.... οπότε, σκούπισε τα μάτια και ανασκουμπώσου! αύριο είναι μια άλλη μέρα!
     
  • Ritakil25 @ 13.07.2012 00:37
    Απλά εγώ στεναχωριέμαι πολύ για τα άτομα που δεν έχουν την δύναμη (?) όπως θες πες το.. Να απαγκιστρωθούν νωρίτερα από τέτοια άτομα, δινοντάς τους αξία και κάνοντας το μετά όλο αυτό πολύ πιο δύσκολο -το να ξεκολλήσουν- (μιάς κι είναι κανόνας ότι όσο πιο πολύ παραμένεις σε μια σχέση συνήθως τόσο περισσότερα δίνεις και σύμφωνα με αυτά που δίνεις περιμένεις και να πάρεις, κάτι το οποίο φυσικά και σε τέτοιου είδους σχέσεις δεν γίνεται ποτέ!)
    Αλλά θα σταθώ στο γεγονός ότι ξύπνησες..!!
    Αυτό είναι που έχει σημασία..
  • laspogovios @ 13.07.2012 00:53
    symfwnw me reye, ase to mastigio, what s done, is done, move on. pare ta ma8hmata soy, kai vale prwta esena.
  • thipa @ 19.07.2012 09:59
    Margotte, σε παρακαλώ, προσωπικά, να σταματήσεις το αυτο-μαστίγωμα. Δεν έχει κανένα νόημα!!!!!!
    Για όσα περιγράφεις δε φταις εσύ. ΕΚΕΙΝΟΣ έχει το πρόβλημα. Κάποιο θεματακι με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ υποθέτω.
    Δε γύρισε γιατί σε θεωρει θύμα. Γύρισε γιατί ξέρει πως αισθάνεσαι για αυτόν και όλοι οι άνθρωποι, όσο προβληματικοί και αν είναι, έχουν ανάγκη απο κατι σταθερο. Ενα προσωπο -σημείο αναφοράς. Αυτός ξέρει τα αισθήματα σου, σε εκτιμάει και σαν άτομο και απλά μόλις έρχεται πιο κοντά τρομάζει απο τη γνησιοτητα των αισθημάτων σου και τρεπεται σε φυγή.
     
    Με λίγα λόγια, ο τύπος είναι απλά ακτώτερος των περιστάσεων. Αυτό που έκανε θα το κανει συνεχώς. Θα γίνει φαύλος κύκλος. Θα επιστρεψει και πάλι απο την αρχη.
    Κοιτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και μην τον κατηγορεις. Αντίθετα κανακεψέ τον (τον ευατό σου).
    Εκτος του ότι ο συγκεκριμένος ανθρωπος είναι ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (δηλ. κλειστος, λιγομίλητος, ενας ζωντανος γρίφος) ειναι και κωλόπαιδο.
    Ειμαι και γω καμμένη απο ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Ειδικά συτες τις μέρες είμαστε στα ίδια ακριβώς. Οι Αιγοκεροι περνάνε φάση.
  • classical_bastard @ 13.08.2012 03:04
    akyro akyro se olous kai oles tis aigokerous apo emas toys zygous!!! makria!!! psixroi, symferontologoi, ypologistes kai narkissistes!!! pairnoun ayto pou 8eloyn kai meta...poios eipame oti eiste????
     
    MAKRIA!!!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...