παρακαλώ περιμένετε...

ταλαιπωρημενος ζυγος

  • Shark @ 12.07.2011 17:44
    To χαρτη σου τον εκανες εσυ??
  • manini @ 12.07.2011 18:42
    Βρε ταλαιπωρημένο...με προκαλείς να σου απαντήσω...στις 09 05 το πρωί , μετά το πρωινό πιπί...θα κάνεις οικογένεια.   
    Σοβαρά τώρα...δεν μπορούμε εμείς τα μέλη να διούμε τον χάρτη σου...αλλά και να τον δούμε..λίγα θα καταλάβουμε...πρέπει να το δει κάποιος έμπειρος αστρολόγος για να δει αν έχεις κάποια σημαντική διέλευση ή αν έχεις πλανήτες που εμποδίζουν στους οίκους των σχέσεων, αλλά και πάλι...δεν θα σου δώσουν και ημερομηνία...η αστρολογία δεν λειτουργεί έτσι....
  • Journey @ 12.07.2011 19:44
    Αν θέλεις πάρα πολύ να κάνεις οικογένεια, υιοθέτησέ με.
  • anastasi @ 13.07.2011 17:20
    Αν έκανα σωστά το χάρτη σου, έχεις ωροσκόπο στη 18η μοίρα του Τοξότη, σε σύνοδο με Ποσειδώνα. μήπως συχνά σε περνάνε για ιχθύ?
     
    Με μια γρήγρη ματιά στο χάρτη σου, ο Δίας μόλις μπήκε στον 5ο οίκο σου, που θεωρητικά σημαίνει ότι εινάι πολύ καλό για να ερωτευτείς, να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, αλλά και να αποκτήσεις παιδί- κα8όλου άσχημα όλα αυτά. Αργότερα μάλιστα 8α σου κάνει ο Δίας και κάτι ωραία τρίγωνα με γενέθλιο Δία, Κρόνο, και Ήλιο, από τον ένατο, οπότε, μήπως βρεθεί ο έρωτας στο εξωτερικό ή αφορά άτομο από το εξωτερικό; Από Μάιο του 2013 που θα περάσει ο Δίας στον έβδομο οίκο σου -από την 18η μοίρα των Διδύμων- θα έχεις θεωρητικά αυξημένες πι8ανότητες για γάμο, αν δεν έχει συμβεί μέχρι τότε - ή για χωρισμό, αν η σχέση δεν είναι καλή.
    Δεν είμαι αστρολόγος, αλλά από τα λίγα που ξέρω κάπως έτσι 8α ερμήνευα τις διελέυσεις σου με μια γρήγορη ματιά.  
    όπως και να χει, σου ευχομαι να σου συμβούν τα καλύτερα!  
     
    υγ: επειδή εχεις και μια σύνοδο ωροσκόπου-Ποσειδώνα, πρόσεχε που δίνεις την καρδιά σου, και να βλέπεις τα πράγματα όσο μπορεις ρεαλιστικά! -εκτός κι αν είσαι εσύ αυτός που εξαπατά!
  • kill__bill @ 16.07.2011 01:18
    σε ευχαριστω πολυ αναστασι ..... θα περιμενω δυο χρονια .......

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...