παρακαλώ περιμένετε...

πλανητες σε πτωση

  • kokopuff @ 07.05.2011 16:04
    Και μια απο τα ιδια. Ερμη στο λεοντα, Δια στην παρθενο , Αρη στον ταυρο .. μονο κρονο σε κυριαρχια στον υδροχοο. Αλλα δεν θα αλλαζα ΤΙΠΟΤΑ απολυτως. Στην αρχη γκρινιαζα ελεγα γιατι να μην ειναι εκει το ενα και εκει το αλλο, αλλα πλεον οχι. Να μου λειπει ο ερμης στην παρθενο π.χ. η ο διας στον ιχθυ.. boooooooooooring 
  • astropet @ 07.05.2011 18:30
    Καλό είναι να μην εμπλέκουμε τους εξωκρόνιους με αδυναμίες και πτώσεις, γιατί είναι μια ξεχωριστή κατηγορία πλανητών. Ο Ερμής επίσης, δεν είναι ούτε σε πτώση ούτε σε αδυναμία στον Σκορπιό. Το ίδιο ισχύει, κόκο, και για τον Ερμή στον Λέοντα.
  • hermitage @ 07.05.2011 18:52
    όταν άρχισα να ασχολούμαι και να βλεπώ έναν έναν 4 πλανήτες ερμη, αφρο, σελήνη και άρη σε πτώση, με είχε πάρει λίγο από κάτω και ένα παράπονο να μην έχω και εγώ "εξάρσεις". αλλά με τον καιρό μια χαρά μου φαίνεται ότι  κολλάνε μια χαρά με αυτό που "είμαι". άλλωστε ακόμα και ένας πλανήτης σε πτώση έχει και τα θετικά του, το θέμα είναι πως διαχειρίζεσαι τις ισορροπίες του. για μένα το δύσκολο είναι ο συνδιασμός σελήνη στον σκορπιό και άρης στον καρκίνο, επίθεση και άμυνα, και όλο με παιδεύει αλλά από την άλλη είναι αυτό που λέει και ο kokopuff, boring.
    ίσως οι άνθρωποι να πρέπει να είναι λίγο αντιφατικοί.
     
     
     
    ;i
  • hermitage @ 07.05.2011 19:02
    γιατί ο ερμής δεν είναι σε πτώση στον λέοντα? σχεδόν παντού αυτό αναφέρεται
  • astropet @ 07.05.2011 19:19
    Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε αυτό, υποθέτω πως έγινε επειδή σε κάποιους δεν άρεσε ο Ερμής να βρίσκεται και σε κυριαρχία και σε έξαρση στην Παρθένο και αποφάσισαν να βρουν ένα άλλο ζώδιο έξαρσης του Ερμή. Βρήκαν τον Υδροχόο και αναγκαστικά επομένως η πτώση του θα ήταν στον Λέοντα. Πουθενά όμως στις παραδοσιακές πηγές - και όχι μόνο - δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο.
    Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε το τι σημαίνει η πτώση και η αδυναμία γενικά για έναν πλανήτη μεμονωμένα και το τι σημαίνει στα πλαίσια ενός χάρτη. Ο Δίας είναι σε αδυναμία στους Διδύμους και σε πτώση στην Παρθένο, γιατί εκπροσωπεί μία γνώση που δεν χρειάζεται αποδείξεις. Στα ζώδια του Ερμή που θέλουν να ξέρουν γιατί αυτό και γιατί εκείνο, οπωσδήποτε θα έχει πρόβλημα. Σε έναν χάρτη όμως με τέσσερις πέντε πλανήτες στην Παρθένο, ένας Δίας στους Ιχθύς, παρόλο που είναι σε κυριαρχία, θα δημιουργούσε σύγκρουση, γιατί θα ήθελε να εκφραστεί σύμφωνα με τη φύση του, που είναι διαφορετική από αυτήν της Παρθένου. Αν όμως ήταν επίσης στην Παρθένο, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά κι επομένως οι υπόλοιποι πλανήτες στην Παρθένο δεν θα έβρισκαν αντίσταση.
  • GwgwOuf @ 07.05.2011 20:18
    ο Διας στον αιγοκερω ειναι σε πτωση, οχι στην παρθενο!συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση της astropet!
    εχω την αισθηση οτι στο γενεθλιο χαρτη δε χρειαζεται να δινουμε τοση
    εμφαση και βαρυτητα στους χαρακτηρισμους αυτους και πολυ περισσοτερο να
    ανησυχουμε οτι ειμαστε αδικημενοι με καποιον τροπο.
    για παραδειγμα η αφροδιτη στον κριο ειναι σε πτωση...μα γιατι να μας
    πειραζει?? εκφραζει μια πολυ δυναμικη γυναικα που ξερει να διεκδικει τα
    θελω της! τι κανει την αφροδιτη στους ιχθεις ισχυροτερη ή καλυτερη απο
    αυτην στον κριο?? ...απλα οι ποιοτητες των ιχθυων ειναι πιο κοντα σε
    αυτες της αφροδιτης, ενω ο κριος εχοντας για κυβερνητη τον αρη (και
    εξαρση στον ηλιο) εκπροσωπει "το αντιθετο" της.

    ναι, φυσικα και δεχομαι οτι καποιες θεσεις ειναι πιο δυσκολες απο αλλες και θελουν περισσοτερη δουλεια απο το ατομο, αλλα ετσι κι αλλιως για τα παντα δεν πρεπει να δουλεψουμε και να παλεψουμε??
    προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο την σκορπιοσεληνη μου και τον αναδρομο δια στον αιγοκερω
  • dimi84kara @ 07.05.2011 20:40
    Εγω παλι ειμαι πολυ δυσαρεστημενη απο τον αναδρομο δια στον αιγοκερω...
    γιατι δεν ειναι και μαι θεση η οποια ωθει το ατομο να δουλεψει παρα πανω...απλα φερνει γκαντεμια και δεν εχεις αστρο για να πετυχεις κατι,αντιθετα μαλιστα 5 κανεις 2 παιρνεις..
  • astropet @ 07.05.2011 20:58
    Gwgwouf, είμαι Ο astropet και έχεις δίκιο, εκ παραδρομής έγραψα ότι ο Δίας είναι σε πτώση στην Παρθένο, ενώ είναι σε αδυναμία. Κι η Αφροδίτη όμως που γράφεις είναι σε αδυναμία στον Κριό κι όχι σε πτώση. Μπερδευτήκαμε με τις πτώσεις και τις αδυναμίες, χαχα!
    Χαίρομαι που συμφωνείς, αλλά δεν λέω ακριβώς αυτό που λες κι εσύ. Όχι, δεν θα ωραιοποιήσουμε την Αφροδίτη στον Κριό και τον Δία στην Παρθένο. Πώς να το κάνουμε, δεν είναι στο στοιχείο τους! Αυτό που λέω εγώ είναι ότι το αν αυτό το γεγονός θα προκαλέσει πρόβλημα, θα μας το δείξει συνολικά ο χάρτης κι όχι οι μεμονωμένες θέσεις. Κι επίσης δεν μου αρέσει να λέμε ότι είναι boring η Αφροδίτη στους Ιχθύς ή ο Δίας στον Τοξότη, επειδή εμείς δεν έχουμε αυτές τις θέσεις και πιστεύουμε ότι είμαστε μια χαρά άνθρωποι. Δεν είμαστε. Αυτό που βρίσκω χρήσιμο είναι να κάτσουμε και να σκεφτούμε τι σημαίνει ο δυσλειτουργικός μας Δίας ή η δυσλειτουργική μας Αφροδίτη. Να έχουμε τη γενναιότητα να παραδεχθούμε ότι είμαστε ατελείς και έχουμε προβλήματα. Δεν πρόκειται να βελτιωθώ ποτέ αν θεωρώ ότι μια χαρά είναι ο Ερμής μου στον Τοξότη. Αλλά καλό είναι να αναρωτιόμαστε σε ποιον τομέα της ζωής υπολειτουργούμε. Κι η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει σ'αυτό και μέσω των πτώσεων και των αδυναμιών.
  • GwgwOuf @ 07.05.2011 21:10
    γιατι το βλεπεις ετσι βρε dimi84kara??
    ο διας δε μας φερνει χειροπιαστα πραγματα οπως πχ ο κρονος,
    δημιουργει ομως αναλογα με τις διελευσεις του ευκαιριες και προϋποθεσεις
    και ειναι στο χερι μας αν θα τις εκμεταλευτουμε ή οχι. ενταξει, η θεση αυτη δε μας κανει "Γκαστονε", αλλα σιγουρα δε φερνει και γκαντεμια!
    ο διας σου δεν ειναι σε συνοδο με τον ποσειδωνα?? ειναι μια πολυ ευνοϊκη οψη!
    ...δεν εχεις αστρο για να πετυχεις?? αν ο διας ηταν στην 29 του λεωντα -σε συνοδο με τον Ρεγκουλους δηλαδη- θα ερχοντουσαν τα πραγματα στα ποδια μας? και στα ποδια μας να πεσουν πρεπει να σκυψουμε για να τα πιασουμε...
    δες και στην αρχη αυτου του αρθρου. http://www.stardome.gr/library/c102,%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A3_%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3_%CE%99%CE%A7%CE%98%CE%A5%CE%A3.html κι εγω οπως κι εσυ δεν τον ειχα σε μεγαλη εκτιμηση, αλλα αναθεωρησα οταν το κοιταξα καλυτερα
  • GwgwOuf @ 07.05.2011 22:41
    ωωωω!!! συγνωμη και για την λαθος προσφωνηση και για τους λαθος χαρακτηρισμους! :s
    ναι, δεν ηθελα να επαναλαβω αυτα που ειπες, να συμπληρωσω το πώς το βλεπω εγω θελησα..
    δε σκοπευω να ωραιοποιησω τα πραγματα, γι'αυτο και ειπα πως ειναι θεσεις
    που θελουν περισσοτερη δουλεια απο αλλες ...μια αφροδιτη στον κριο αργα
    ή γρηγορα θα χρειαστει να μαλακωσει και να μαθει να υποχωρει, οπως ομως
    και μια αφρο στους ιχθεις θα χρειαστει να σκληρυνει! και οι δυο εχουν
    να δουλεψουν τον εγωισμο και το δυναμισμο τους προς αντιθετες
    κατευθυνσεις! και το λιονταρι εχει να δουλεψει τον ηλιο του και ο ζυγος!
    εαν οι θεσεις εξαρσης ή κυριαρχίας θεωρουνταν ως απολυτα καλες, θα
    στοχευαμε ολοι να φτασουμε εναν ερμη στην παρθενο, μια σεληνη στον
    καρκινο κλπ... δεν ειναι ετσι ομως -σωστα? 
    υποστηριζω πως ολες οι θεσεις (και οψεις) χρειαζονται μελετη και
    δουλεια προκειμενου το ατομο να εξεληχθει. ...σε ολες τις περιπτωσεις
    πρεπει να μαθεις να σηκωνεσαι και να περπατας γι'αυτο και δεν
    "αναγνωριζω" τις πτωσεις και τις αδυναμιες σαν εξεχον ζητημα στο
    γενεθλιο. ειναι περιπτωσεις που μας ταλαιπωρουν λιγο περισσοτερο απο τις
    αλλες μεχρι να βρουμε τις ισορροπιες με τον εαυτο μας και τους γυρω μας...
    δεν ειναι ολα ροδινα και ευκολα, ,δεν ειναι ομως ουτε μαυρα κι αραχνα..!
  • gemi @ 08.05.2011 13:28
    παιδια εγω αυτο που καταλαβα μελετωντας  ειναι οτι οι γενεθλιοι συγκλινουν σε μια βασικη κατευθυνση που ειναι σαν να λεμε ο βασικος αξονας της προσωπικοτητας του ατομου. ολοι οι πλανητες ειναι τοποθετημενοι ετσι ωστε να εξυπηρετουν αυτο το σκοπο. αυτο περιλαμβανει πτωσεις , εξαρσεις αδυναμιες κλπ.  για παραδειγμα ο δικος μου χαρτης εχει τα βασικα του στοιχεια γυρω απο τις εννοιες  επικοινωνια , αναγκη για  ελευθερια -ανεξαρτησια. να τι  εννοω. υδροχοος με ωροσκοπο διδυμο ερμη αναδρομο στον υδροχοο σε τετραγωνο με το ουρανο σεληνη στην παρθενο , αρη στο διδυμο , αφρο στον τοξοτη. για να γινει αυτο απαιτειται  ηλιος σε πτωση . κατα τη γνωμη μου το σημαντικο ειναι να ανακαλυψουμε ποιος ειναι ο δικος μας αξονας και να τον δουλεψουμε

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...