παρακαλώ περιμένετε...

Πλούτωνας

  • Silmarwen @ 30.03.2011 20:50
    Έλα να το δούμε λίγο - είσαι Ζυγός, με σύνοδο Ήλιου- Ωροσκόπου - Πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη σου (...κι αν μαντεύω σωστά, ψυχή ζώσα δεν σε κάνει για Ζυγό, αντιθέτως όλοι κόβουν το κεφάλι τους φέτες Κατσελη ότι είσαι Σκορπιός (ακόμα κι εσύ ρωτάς τη μαμά σου άμα θυμάται σωστά!)) και ο διελαύνων Πλούτωνας από τις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω...τετραγώνισε το δικό σου προσωπικό γενέθλιο σετάκι, ναι; Ναι!
     
    Βασικό χαρακτηριστικό του Πλούτωνα ως πλανήτη και ως επιστήμονα, είναι ότι καταστρέφει, αλλά μόνο για να μεταμορφώσει. Αφαιρεί χειρουργικά και επώδυνα ό,τι είναι φθαρμένο, σάπιο και νεκρό για να επιβιώσει το υγιές - συχνά ολοσχερώς αλλαγμένο.
     
    Αυτό  λοιπόν έκανε και σε σένα, με ακρίβεια ωρολογιακής βόμβας. Η σχέση δεν πήγαινε, την κράταγες για να την κρατάς (κάτι πήραμε κι από το Ζυγό βλέπω), μέσα σου βλαστήμαγες την ώρα και τη στιγμή, ε..κι ύστερα ήρθε ο Πλούτωνας.
     
    Τα Πλουτώνια τετράγωνα είναι από τις πιό ζόρικες όψεις, αλλά δεν είναι δικό σου μόνο το πακετάκι, είναι όψεις γενεάς - λαός και Κολωνάκι έχουμε το γενέθλιο Πλούτωνα στις πρώτες μοίρες του Ζυγού και τρώμε το τετραγωνάκι μας ευγενικά, χωρίς να μασάμε και να μιλάμε ταυτόχρονα. Θα επιβιώσουμε, το μόνο σίγουρο. Μπορεί να δεις πως αυτή η περίοδος θα σε διδάξει (όχι πάντα χαρούμενα) ποιά είσαι ουσιαστικά ούτως ώστε να πάψεις λχ να είσαι το άτομο που κρατά "με νύχια και με δόντια" μία σχέση (ερωτική, επαγγελματική, φιλική) τελειωμένη.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...