παρακαλώ περιμένετε...

Ζυγός με Τοξότη

  • psycho @ 22.12.2010 12:09
    Θεωρητικά ταιριάζουν γιατί ο Ζυγός ανήκει στα ζώδια του Αέρα και ο Τοξότης στης Φωτιάς οπότε υπάρχει αρμονία. Επιπλέον από τις ημερομηνίες που δίνετε φαίνεται ότι ο ήλιος του Ζυγού κάνει εξάγωνο με τον ήλιο του Τοξότη που είναι σαφώς θετική όψη. Πρέπει όμως να λάβετε υπόψη ότι για να βγουν συμπεράσματα πρέπει να μελετηθούν συνολικά οι χάρτες κάθε ατόμου (δηλαδή οι θέσεις των πλανητών  και οι μεταξύ τους όψεις, οι οίκοι και σε ποιον οίκο βρίσκονται οι πλανήτες του ενός στο χάρτη του άλλου κλπ).
  • akiko @ 22.12.2010 16:24
    Καλησπέρα!Είμαι ζυγός και έχω σχέση με έναν τοξότη.Γενικά(κρίνοντας μόνο από τον  από τον ήλιο) είναι 2 ζώδια που ταιριάζουν αρκετά.Υπάρχει αμοιβαία συντροφικότητα και κατανόηση.Όμως,ο τοξότης(ως ζώδιο της φωτιάς-και μεταβλητό) είναι ολίγον κυκλοθυμικό..οπότε(όπως συμβαίνει σε μένα) πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία.Επίσης,πρέπει να μάθεις να παίρνεις πρωτοβουλίες και να μην αμφιταλαντεύεσαι γιατί αυτό τους κουράζει(αν όχι όλους,τους περισσότερους).Γενικά,είναι πολύ καλά παιδιά(όσοι έχω γνωρίσει τουλάχιστον) και αρκετά ειλικρινείς.Δεν θέλει κ πολύ για να τους συνεπάρεις..ένα χαμόγελο και όλα φτιάχνουν  
  • ELLA22 @ 12.01.2011 15:11
    Άντε τυχερούλααα...απόλαυσέ τον και έχε μονο κατα νού,...ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙς ΝΑ ΤΟΝ ΄΄ΜΑΝΤΡΏΣΕΙΣ΄΄. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ειναι το μότο τους. Θα σε λατρεύει απο τα βάθη της ψυχούλας του αγνά και ειλικρινά.Εχε του εμπιστοσύνη.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...