παρακαλώ περιμένετε...

Kalhspera

  • Journey @ 08.10.2010 00:23
    Θα πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα σε μια πιό σωστή βάση αν μου επιτρέπεις.
    1] Η παραβατικότητα και η κλεπτομανία δεν έχουν καμμία σχέση.
    Ο κλεπτομανής δεν είναι παραβατικός όπως ο κλέφτης .
    Η κλεπτομανία είναι " Ψ " διαταραχή και σχετίζεται με αδυναμία αντίστασης σε παρορμητικούς καταναγκασμούς οι οποίοι οφείλονται σε εντελώς άλλα αίτια από την ίδια την επιθυμία για αυτό που κλέβει.
    Η επιθυμία βρίσκεται στην πράξη και όχι στο αποτέλεσμα.
    Η παραβατικότητα είναι πιο εύκολο να ελεγχθεί αστρολογικά ..
    Οι βαθειές ψυχολογικές αιτιάσεις καθώς για κάθε περίπτωση κλεπτομανίας θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη διάγνωση , είναι αρκετά πιο δύσκολο να διαγνωστούν μέσα από τη μελέτη ενός χάρτη- γιατί στην ουσία ίσως να μην ξέρεις τι αναζητάς.
     
  • libra24 @ 08.10.2010 03:20
    Exeis dikio...my mistake... pio swsto tha htan na elegxthei h paravatikothta mias kai einai kai pio synhthismeno kai pio pithano, kai h kleptomania htan dikh mou kakh kai veviasmenh diagnwsh...H hmeromhnia tou proswpou sto opoio anaferomai einai 6.10.1985 me orskopo karkino...
  • Journey @ 08.10.2010 16:38
    Τα στοιχεία πυο δίνεις δεν βοηθάνε καθόλου.
    Σαφέστατα και δεν είναι ο ήλιος ή ο ωροσκόπος που θα καθορίσουν παραβατικές τάσεις κι επειδή αρκετές φορές το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό πιστεύω οτι μόνο οι άνθρωποι του site μπορούν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες ή να αναφέρουν κάποιες χαρακτηριστικές ενδίξεις - αν υπάρχουν.
    Λέγοντας παραβατικότητα εννούμε πάντοτε την κατά σύστημα παράβαση ενός ποινικού νόμου αλλά και κοινωνικού κώδικα- συνήθως αυτά συνδέονται- να μή πέσω στην αναφορά εξαιρέσρων.
    Τώρα, αν κάποιος έχει θέμα διαβίωσης και επιβίωσης και κλέψει- ή συνηθίζεςι να κλέβει, αν με ρωτήσεις προσωπικά και εντελώς υποκειμενικά θα σου πω οτι δεν πρέπει να πάει φυλάκή- το τονίζω είναι προσωπική τοποθέτηση.
    Αν μιλάμε όμως για κλεπτομανία , όπως προανέφερα θα πρέπει να υπάρχει σαφής διάγνωση από ειδικούς και το άτομο που υποφέρει να έχει ψυχολογική υποστήριξη και ψυχιατρική βοήθεια.
    Να μήν σε τρομάζουν οι λέξεις, δεν σημαίνει κάτι κακό.
    Να το πω πολύ απλά - αν και ιδιαίτερα παράτολμα- ένας που ό,τι και αν κάνει- δίαιτες, ορμονικές αγωγές- μπαλονάκια - δεν πέφτει κάτω από τα 200 κιλά επίσης χρειάζεται ψυχιατρικη΄υποστήριξη.
     
  • Journey @ 08.10.2010 16:40
    συγγνώμη για τα τυπογραφικά, έκανα και ορθογραφικά - οι ενδείξεις γράφονται με "ει" αλλά τρώω κιόλας
  • kokopuff @ 08.10.2010 17:19
    Καλα εεεε δεν το πιστευω ! Σημερα ειχα 3 ωρες κενο αναμεσα στα μαθηματα και πηγα στην βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου που ειναι απλα κολαση και πηρα ενα βιβλιο που λεγοταν "abnormal psychology" . Λοιπον το ξεφυλλιζα, και πως ετυχε ,επεσα πανω στην κλεπτομανια. Τι ελεγε... ελεγε οτι ειναι μια πραξη την οποια κανει καποιος ΚΥΡΙΩΣ ως προσπαθεια για απελευθερωση ΕΝΤΑΣΗΣ.. Δεν αφορα τοσο το αντικειμενο που κλεβει -δεν ειναι δηλαδη καποιο ονειρο του να το αποκτησει- αλλα αυτο που τον ηδονιζει ειναι η πραξη.. Και εγραφε επισης οτι συνηθως στοχος κλεπτομανων ειναι (εκτως απο καταστηματα κτλπ ) ατομα που ζηλεουν και εχουν εντονα συναισθηματα γι αυτα... 
     
    ΑΑ και στο τελος , οτι ολα αυτα τα κλοπιμαια , δεν ξερουν τι να τα κανουν (γιατι δεν τους αφορουν ιδιαιτερα σαν αντικειμενα) και ειτε τα χαριζουν, ειτε τα συλλεγουν ειτε τα πετανε..
     
    αυτα ,ετσι επιφανειακα
     
    πωπω τι συγκρατισα ο καριολης απο μια αναγνωση απλη... τι πετασματικη μνημη ειναι αυτη

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...