παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Γιατί χωρίζουμε από τα διαφορα ζώδια

ΚΡΙΟΣ:γιατί βαρέθηκα να με κερατώνεις κύριος.Και φυσικά θα με κερατώσεις αφού δε μπορώ να κάνουμε σεξ 17 φορές την ημέρα!Και βαρέθηκα και να με παρατάς σύξυλη και να πετάγεσαι με τα φιλαράκια σου μέχρι την Παταγονία!

ΤΑΥΡΟΣ:γιατί είσαι  ΑΡΓΟΣ αγόρι μου και βαριέμαι να σου εξηγώ!Και γιατί τρως συνέχεια και τα θες όλα στο χέρι!Κι άμα θες δούλα να πας στη μάνα σου!Ούτε μπορώ να είμαι με το πεντικιούρ απίκο κάθε βδομάδα,έχουμε και κρίση.Να μάθεις να γουστάρεις τη γκόμενα και χωρίς κομμωτήριο!

ΔΙΔΥΜΟΙ:Γιατί δε θέλω να ζω με το δόκτωρ Τζέκυλ και το Μίστερ Χάϋντ!Γιατί με κερατώνεις και μου λες ψέματα ασύστολα!!!!Γιατί βαρέθηκα να γυρνάω από πάρτυ σε πάρτυ και θέλω να βάλω παντόφλα και ρόμπα και να δω σε επανάληψη τους Απαράδεκτους! 

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:Γιατί με έπρηξες!Είσαι κάθε μέρα μες στη γκρίνια,χειρότερος κι από γκόμενα με προ-εμμηνορρυσιακό σύνδρομο!Κρέμεσαι από πάνω μου σαν μαιμού και δε θέλω να ξανακούσω κουβέντα για το τί ωραία που περνούσαμε παλιά όταν πρωτοερωτευτήκαμε!

ΛΕΩΝ:Γιατί ποιός νομίζεις ότι είσαι αγόρι μου?

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Γιατί βαρέθηκα τη διάλεξη σχετικά με τη σωστή χρήση του swiffer και τη σωστή εφαρμογή του αντηλιακού.Γιατί θέλω να κάνουμε σεξ κι εκτός Τρίτης-Πέμπτης-Κυριακής 5-7 μμ! Γιατί δε θέλω να πλένω τα δόντια μου πριν από κάθε φιλί! Γιατί είσαι μια Κατακουζήνα!

ΖΥΓΟΣ:Γιατί μέχρι να αποφασίσεις αν τα έχουμε,θα λυθεί το Παλαιστινιακό.Γιατί μου τη δίνει που φλερτάρεις με το Πανελλήνιο και μετά με λες και ζηλιάρα! Γιατί δε θα το αποφασίσεις ποτέ εσύ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Γιατί μου το απαγόρεψε ο ψυχίατρός μου να έχω ξανά κάθε είδους επαφή μαζί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ:Γιατί μετακομίζεις στην Παταγονία.Αμα δεις και τον ΚΡΙΟ,πες του άμα γυρίσει να μου φέρει ακι τσιγάρα γιατί μου έλειψε το ατιμούλικο(άχουτο!) 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Γιατι καλύτερα μιας ώρας ελεύθερο πουλί,παρά σαράντα χρόνια σε μια χρυσή φυλακή!Και χωρίς αγάπη(κλαψ!)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Γιατί με τα μυαλά που κουβαλάς δε θα'χουμε να φάμε!Μια οι φιλανθρωπίες,μια οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας,μια το πλοίο στη Γάζα,εγώ πότε θα γίνω ΜΑΝΑ?????

ΙΧΘΥΣ:Με σένα δεν τα'φτιαξα ποτε! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...