παρακαλώ περιμένετε...

Θελω την αστρολογική σας βοήθεια...

  • johnnyG @ 27.07.2010 18:58
    Είναι πολύ λογικό να έχετε μεταφυσικές(και μη)ανησυχίες. Έχετε πολυαστρία(πολλούς πλανήτες) στον 8ο οίκο σας και για άλλους λόγους(που δεν εξηγώ για να μη σας μπερδέψω) σας χαρακτηρίζει σημαντικά ό,τι συμβολίζει ο Σκορπιός. Με λίγα λόγια ένας άνθρωπος που περνάει από φάσεις κρίσεων, επιβιώνει και συνεχίζει ως άλλος άνθρωπος. Αυτό εμπεριέχει και "μαυρίλα" - να το πω απλά. Αλλά πιστεύω ότι μιλάμε σε κάθε περίπτωση για ένα δυνατό άνθρωπο. 
     
    Αυτήν την περίοδο έχετε σημαντικές διελεύσεις. Αν έχετε ακούσει για το λεγόμενο Τ-Τετράγωνο, σας αφορά. Είναι μια πολύ δυναμική διέλευση που λέει για το τί συμβαίνει συλλογικά στην εποχή μας - μια περίοδος μετάβασης και κρίσης. Κάποιοι σκεφτείτε το βιώνουν και πιο προσωπικά.(κι εγώ που σας γράφω αυτή τη στιγμή, και πολλοί άλλοι).
    Εϊναι περίοδος που αλλάζει η ζωή σας. Αρκετά βαρύγδουπο, αλλά έχει κάπως έτσι. Και αυτές οι αλλαγές μπορεί να γίνονται με βίαιο τρόπο. Και ξεκαθαρίζετε πράγματα, και αφήνετε πίσω ή σας αφήνουν.
     
    Οπότε αν έχω να σας συμβουλέψω κάτι ως ομοιοπαθής είναι το εξής: Όσο σκληρός προς τα έξω, τόσο μαλακός προς τα μέσα. Χρειάζεται ευαισθησία, και ταυτόχρονα δύναμη. Όσο κλισέ και αν ακούγεται η κρίση είναι ταυτόχρονα και ευκαιρία. Και πιστεύω ότι ανάμεσα σε άλλα, θα σας παρουσιαστούν και ευκαιρίες πιο πολύ την επόμενη χρονιά. Να έχετε τεντωμένες τις κεραίες να τις αρπάξετε.
  • johnnyG @ 27.07.2010 19:19
    Είναι κάποιοι "κακοί" του πλανητικού σκηνικού: Κρόνος, Πλούτωνας. Μαζί με αυτούς θα είναι και ο "καλός" Δίας. (Καλύτερα όμως ας τους ονομάσουμε όλους δασκάλους) Σχεδόν ταυτόχρονα, πιο πολύ στην επόμενη χρονιά, θα είναι και ο Δίας στο παιχνίδι. Ο Δίας είναι αυτό που λέμε "προστασία", "τύχη". Στο χάρτη σας πιο πολύ σε σχέση με τα οικονομικά σας και ότι είναι για εσάς "ύλη". Είναι λεπτές οι ισορροπίες με όλες αυτές τις διελεύσεις και τα σενάρια πολλαπλά. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η περίοδος έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
     
    Αυτά...
  • myname @ 27.07.2010 21:48
    Σας ευχαριστω πάρα πολυ για την άμεση απάντηση σας!! Πράγματι ειμαι σε μια φάση ξεκαθαρίσματος ειδικά στα επαγγελματικά μου και δεν ξέρω τι θα γινει απο τον Σεπτέμβριο. Αν δηλαδη αλλάξει η εργασιακη μου σχέση (σε μονιμοτητα) ή αν θα απολυθω. Συνάμα σε όλη αυτη την εργασιακή αβεβαιότητα συνάντησα έναν υπέροχο άνθρωπο (Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό τα υπολοιπα δεν τα γνωριζω αλλα αν θελετε να μάθετε περισσοτερα μπορω να ρωτήσω) και δεν ξέρω τι να κάνω. Θελω να συνεχισω αλλα δεν ξερω αν απο Σεπτέμβριο φυγω σε άλλη χώρα...! Πρωτη φορα μου συνέβη κάτι καλο και φοβάμαι οτι θα το χάσω...
  • myname @ 27.07.2010 21:53
    Ειναι σε πολυ ασχημη οικονομικη κατάσταση κι αν δεν μεινω στην Ελλάδα (δηλαδη αν δεν οριστικοποιηθουν τα πράγματα στη δουλεια) θα πρέπει να φυγω στο εξωτερικο και δεν θελω να ταλαιπωρήσω αυτον τον άνθρωπο...τωρα που ειναι στην αρχη της γνωριμιας μας!! Ειμαι μεγαλο στηριγμα για μένα και με βοηθαει ηθικα...! Ψυχολογικα ειμαι στα χειρότερα μου...! Οσο ομως κι αν ακουγεται κάπως πρεπει να δοθει μια λυση στα επαγγελματικά για να ειμαι ήρεμος για να δώσω σ'αυτη την σχέση...
  • johnnyG @ 27.07.2010 21:54
    με τον Δία -έχετε και επιστροφή Δία (είναι σα να κάνει γενέθλια) μάλλον θα φύγετε, λέω...
    Με το καλό, και για τη νέα σας ζωή.
  • myname @ 27.07.2010 22:07
    Δηλαδη με βλέπετε στο εξωτερικο;;; Πάντως κρίμα...γιατι θελω να πάνε καλά τα πράγματα εδω...! Δεν υπαρχει κάποια περίπτωση ο Διας να μη με διώξει έξω...;;
  • myname @ 27.07.2010 22:35
    Συγνώμη αν γινομαι λιγο κουραστικος!! Εκτιμω πολυ που με συμβουλεύεστε...αστρολογικα πάντα...!! Σας ευχαριστω ξανα πολυ!!
  • johnnyG @ 28.07.2010 04:33
    όχι, δε γίνεστε κουραστικός. εξάλλου τη γνώμη μου λέω, δεν έχει "επαγγελματική" βούλα. πιο πολύ θέλω να σκεφτείτε πως όλα αυτά έχουν εφαρμογή στη ζωή σας. οι πλανήτες κάνουν κύκλους και πριν και μετά την ενασχόλησή σας με αυτούς, οπότε από αυτή την άποψη δεν αλλάζει και τίποτα. την ίδια ζωή ζείτε. απλά μπορείτε να δείτε όσα σας συμβαίνουν πιο ξεκάθαρα με το δικό σας τρόπο.
     
    ο δίας, θα μπορούσε να σας πάει και εξωτερικό αλλά όχι σόνυ και ντε. αλλά όπως είπατε υπάρχει αυτή η προοπτική. έχει την έννοια του "πάω μακριά". οπότε θα μπορούσε να είναι μια πολύ πρακτική εφαρμογή του.
     
    κάθε 12 χρόνια επιστρέφει στο ίδιο σημείο όπως κατά τη γέννησή μας, αυτό λέγεται επιστροφή. εσείς θα έχετε μέσα στο 2011, οπότε σκεφτείτε τη χρονιά 1999.
    ολοκληρώσατε σπουδές; πήγατε εξωτερικό; θα μπορούσε να είναι κάτι από αυτά, αλλά και μια ευκαιρία που σας παρουσιάστηκε. κάτι που σας άνοιξε καινούργιους δρόμους. για σκεφτείτε. μπορεί και τώρα να είναι κάτι παρόμοιο.
     
    γενικότερα, μέσα στις όλες αναταράξεις της χρονιάς θα έρθει να σας δώσει ταυτόχρονα με τα άλλα κάποιου είδους προστασία. πιθανό και οικονομική όπως σας είπα.
  • myname @ 28.07.2010 10:23
    Το 1999 ξεκίνησα την δουλεια που ειμαι τωρα και τον Σεπτέμβριο περιμένω να δω αν θα κλείσει αυτο το κεφάλαιο στη ζωη μου με δόξα ή άδοξα! Δηλαδη αν θα παραμείνω με αλλη εργασιακη σχεση (ως μονιμος) ή θα φυγω. Και τα δυο δηλώνουν φευγιο...! Αν θα γινω μονιμος θα φυγω απο μια ασχημη κατάσταση και θα με πάει πιο πάνω...θα με πάει σε άλλη κατάσταση! Θα διώξει μια φθαρμένη κατάσταση και θα με πάει σε μια πιο υγιη!! Η ιδια δουλεια αλλα διαφορετικες καταστάσεις! Και αν συμβει το δευτερο κυριολεκτικά θα με αναγκάσει να φυγω κατι που δεν θελω!
    Μου αρεσει απίστευτα αυτο που κάνω και πιστεύω οτι ειμαι πολυ καλος και δεν θελω να το χάσω. Απλά θα ηταν παρα πολυ καλο για μένα να παραμείνω στη δουλεια να γινω καλύτερος και επιτέλους μετά απο τόσα χρόνια να ηρεμίσω! 
  • johnnyG @ 28.07.2010 17:22
    οπότε το βρήκαμε. πιθανό κάποιο από τα δυο. τώρα...ποιό; εσείς θα μας πείτε.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...