παρακαλώ περιμένετε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ ΜΕ ΚΕΦΙ... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

  • krataia @ 02.01.2007 16:01
    Τα Ζώδια και η γνωστή καμένη λάμπα

    ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου
    Στη προσπάθεια να βγάλει τη καμένη λάμπα, πρώτα παθαίνει ηλεκτροπληξία, ξεχαρβαλώνει το ντουί από τη τρομάρα του και αφού τσαντιστεί τραβάει μία σε όλο το φωτιστικό και...αντε γεια

    ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου - 20 Μαΐου
    Πόσα θα μου δώσεις για να την αλλάξω;

    ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
    Δεν πειράζει μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο κι χωρίς φως...

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
    Πραγματικά αυτή η λάμπα έχει συναισθηματική αξία για τον καρκίνο, δε θα την αλλάξει και θα την αφήσει εκεί ψηλά για να του θυμίζει τα παλιά που πέρασε κάτω από το φως της.

    ΛΕΩΝ 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
    Θα διατάξει τη λάμπα να φτιάξει από μόνη της. Θα καταλάβει ότι δεν τα καταφέρνει και θα διατάξει έναν ιχθύ ή έναν παρθένο (ή και τους δύο) για να την αλλάξουν, πάντα κάτω από τις δικές τους υποδείξεις.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
    Με ένα μολύβι και ένα τετράδιο θα καταστρώσει το σχέδιο αλλαγής της λάμπας.
    Θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα για την αλλαγή της κα(η)μένης λάμπας, όπως, οινόπνευμα για την απολύμανσή της, πανί που δεν αφήνει χνούδι για το καθάρισμα της νέας λάμπας, μωρομάντιλα για γρήγορο και υγιεινό καθάρισμα των χεριών. Μετά από τρεις ώρες η λάμπα θα είναι έτοιμη και το μόνο που θα μένει θα είναι το σφουγγάρισμα του δωματίου.

    ΖΥΓΟΣ 23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου
    Τι λάμπα να βάλω; 125W ή 250W, κόκκινο χρώμα ή λευκό, στρογγυλή ή τετράγωνη...Η διαδικασία θα τελειώσει μετά από μία εβδομάδα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου
    Ήταν κάτι που τον ενοχλούσε άλλωστε. Σε λίγες μέρες θα τον ενοχλεί που δε θα έχει φως, τότε μόνο θα την αλλάξει. Θα περιμένει όμως πάλι εκείνη την ημέρα που θα καεί πάλι η ριμάδα και θα τον λυτρώσει από αυτό το ενοχλητικό φως.

    ΤΟΞΟΤΗΣ 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
    By the book. Θα αγοράσει μόνο λάμπα με οδηγίες χρήσεως. Αν είναι φθορίου θα ξεφυλλίσει και θα αποστηθίσει το κεφάλαιο της χημείας που ασχολείται με τα ευγενή αέρια. Θα παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του Discovery Channel σχετικά με το κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ηλεκτρολόγοι (ηλεκτροπληξία). Τέλος θα αποφασίσει ότι η καλύτερη λύση είναι να επεκτείνει το καλώδιο του διπλανού δωματίου με πολύμπριζο.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
    Θα περιμένει τι πόρισμα θα βγάλει ο Λέων. Θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστεύει ο ίδιος ότι είναι απαραίτητα, θα τα υποβάλει μαζί με σχετικές φωτοτυπίες της αστυνομικής του ταυτότητας, χαρτόσημο κτλ. Μετά από την έγκριση της αίτησής του θα είναι ελεύθερος και με το νόμο να το αναθέσει στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς του αφού πρώτα τον αναγκάσει να του προσκομίσει το δίπλωμα του σε φωτοτυπία συνοδευόμενο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης...

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
    Αν δε θέλει να αλλαχτεί η λάμπα...δε θέλω ούτε και εγώ

    ΙΧΘΥΣ 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
    Που είσαι δε σε βλέπω; Για ποια λάμπα μιλάς. Αν δεν βλέπω καμένη λάμπα σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμένη λάμπα.
  • krataia @ 02.01.2007 16:03
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΜΤ!!! ΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
  • krataia @ 02.01.2007 16:08
    Ναι καλέ πατρίδα, αν είσαι σημαιοστολισμένη ας πούμε την πρώτη του έτους, φοράς το 11κάποντο, το σεξυ φόρεμα κ έχεις προκατασκευάσει κ την καούκα σου (πληρώνοντάς την αδρά βεβαίως) κ είσαι με ένα χαμόγελο πιασμένο φιόγκο πίσω από την καούκα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ Κ ΣΧΟΛΗ!!!! Άντε μην πω τώρα για τις ανόητες απαρχαιωμένες κ επιτέλους δυσλειτουργικές προλήψεις αυτών των ημερών. Ουφ, τα πα κ ξεθύμανα. Αμαν πια μ αυτή την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΑΡΑ που πρέπει να νιώθεις σώνει ντε κ καλά. ΌΧΙ, ΕΓΩ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ, ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΝΤΑΟΥΛΙΛΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ Κ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ!
  • krataia @ 02.01.2007 16:14
    Το δικό σου όμως δεν είναι άπαιχτο???? Μαζί με του Ταύρου κ του Διδύμου είναι τα πιο λιτά αλλά τόσοοοοοοο περιεκτικά!!! Εργάζεσαι?
  • krataia @ 02.01.2007 16:17
    Φιλενάδα το ξέρεις ότι τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, οι γιορτές κ οι σχόλες όπως φυσικά κ ότι υποτίθεται απεικονίζει ευτυχείς εικόνες είναι για τους προνομιούχους! Όταν είσαι μόνος, χωρίς χρήματα, απλά σου τονίζει ακόμα περισσότερο τη διαφορετικότητά σου. Κ αυτό είναι φασιστικό για μένα. Γιαυτό προτιμώ να χαίρομαι περισσότερο τις υπόλοιπες 363 μέρες του χρόνου, φυσιολογικά και σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Επειδή πολύ απλά ΣΟΥΠΕΡΗΡΩΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ.
  • krataia @ 02.01.2007 16:20
    Άντε αποχωρώ για να εργαστώ τάχαμου δήθεν, αν και τα πράγματα σήμερα είναι τόσο ζωντανά όσο και η ερωτική ζωή ενός 75χρονου... Τι λέει ο στόμας μου σήμερα!!! Θα τα πούμε αργοτέρως τηλεφωνικώς darling. Φιλάκια.
  • krataia @ 02.01.2007 16:26
    Ζώδια και Εμπόδια

    Ο κριός γνωρίζει ότι δε μπορεί να τον σταματήσει κανένα εμπόδιο, θα το ξεπεράσει... όμως θα γυρίσει πίσω να το ξεπεράσει πάλι και πάλι και πάλι...

    Ο ταύρος δε θα κάνει τίποτα. Αν δε φύγει το εμπόδιο από μόνο του θα φύγει ο ταύρος.

    Ο δίδυμος θα ψάξει για άλλο δρόμο... ή μήπως να το ξεπεράσει, μάλλον θα βρει άλλο τρόπο ή θα προσπαθήσει να το αντιμετωπίσει... ή πάλι θα...

    Ο καρκίνος θα δει το εμπόδιο σαν το τελικό του προορισμό. Θα μείνει μαζί με το εμπόδιο, θα του σπάσει τα νεύρα, του εμποδίου, θα φύγει το εμπόδιο, θα μείνει μόνος του ο καρκίνος κλαίγοντας τη μοίρα του.

    Ο λέων θα διατάξει το εμπόδιο να εξαφανιστεί. Αυτό θα το κάνει μόνο αν το εμπόδιο ασχοληθεί με τον λέων.

    Ο ζυγός αν βρει χρόνο μετά από τα απογευματινά ψώνια θα το ξεπεράσει δημιουργώντας επιπλέον άλλα 15 εμπόδια που θα προγραμματίσει να τα ξεπεράσει την επόμενη μέρα μετά τα πρωινά ψώνια.

    Ο σκορπιός θα ανακαλύψει τα αδύνατα σημεία του εμποδίου. Θα τρελαθεί από την εμμονή πριν ξεπεράσει το εμπόδιο.

    Ο τοξότης θα τρελάνει το εμπόδιο με τις φιλοσοφίες του. Το εμπόδιο θα την κάνει κρυφά γιατί δε θα αντέχει. Ο τοξότης θα νευριάσει που θα μείνει μόνος του αλλά γρήγορα θα ξεχαστεί φιλοσοφώντας για τα νύχια του που μάκρυναν απότομα το τελευταίο καιρό.

    Ο Αιγόκερως όταν δει ένα εμπόδιο, θα κοιτάξει να βρει ένα σημείο κατάλληλο για να το 'ξεπεράσει' και θα φύγει...

    Ο ιχθύς αν δεν το ξεπεράσει, στη πορεία θα το ερωτευθεί. Θα βρεθεί να έχει 2-4 εμπόδια ακόμα και σε 9 μήνες να περιμένει και το επόμενο εμπόδιο.
  • andreas_zepos @ 02.01.2007 21:07
    ο παρθενος?? τι θα κανει ο παρθενος??
    θα αρχισει να αναλυει το εμποδιο,
    μεχρι αυτο να βαρεθει και να φυγει?ε?
  • zouan @ 04.01.2007 18:17
    telika eimai pollh asxeth!!! Den hksera oti h pathologikh enasxolhsh mou me ta psonia einai zwdiakh!!!
    Twra eksigountai polla...

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...