παρακαλώ περιμένετε...

at a loss

  • LilithOnTop @ 28.12.2006 12:01
    καλημερα

    Ελπιζω να με συγχωρεσεις που παρεμβαινω , ομως πρεπει να σου πω- χωρις καμμια διαθεση αστεϊσμου- οτι μας το κανουν αυτο οι αιγοκεροι : στεγνωνουν τα παντα μεσα μας, και,ταυτογχρονα, απορροφουν συνεχως και πολυ απο τα συναισθηματικα μας αποθεματα.
    Λογικη και φυσιολογικη λοιπον η αναγκη σου να ξανανοιωσεις ζωντανη με εναν αλλον ερωτα.
    Ομως, μας παρεχουν αλλα σημαντικα πραγματα, οπως, ναι,ναι,συνηθεια και ασφαλεια και ηρεμια κι ενα "μαζι" που μας κανει να παταμε γερα στα ποδια μας.
    Σιγουρα ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι , και ουτε εγω ζω σε πελαγη τρελλης ευτυχιας, εχω μεγαλωσει ομως αρκετα κι γνωριζω να εκτιμω αυτα που μου παρεχουν και (εγω ) εχω αναγκη.
    Απλα μοιραζομαι τους προβληματισμους μου μαζι σου και το μονο που θα ηθελα να σου πω, ειναι : Εχεις σκεφτει ποτε αντιστροφα? Δηλαδη ποσο τυχερη εισαι για οσα εχεις?
    Απ την αλλη, ξερω πως νοιωθεις....ακριβως!
  • blueview @ 28.12.2006 12:43
    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ....
    Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ" ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΑΓΑΝ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΓΑΝ!
    BON COURRAGE CATLOVER!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...