παρακαλώ περιμένετε...

Τι σημαινει ολο αυτο??

  • MissHavisham @ 05.03.2010 20:18
    O Ερμής στην Παρθένο, είναι καλή θέση για τον Ερμή γιατί το ζώδιο της Παρθένου (για ακατανόητους λόγους) έχει τον ίδιο κυβερνήτη με τους Διδύμους, δηλαδή τον Ερμή.
    Σου δίνει λοιπόν τα εξής: παρατηρητικότητα, καταγραφή εξονυχιστική, και καλές συναισθηματικές αποστάσεις προς επεξεργασία της πληροφορίας που λαμβάνεις.
    Το πρόβλημα αρχίζει με τον Ερμή στον 8ο τον οίκο του Σκορπιού με κυβερνήτη Πλούτο όπου τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς υπάρχει ένα interaction ενός πλανήτη σχετικά εξωστρεφούς (Ερμής) κι ενός εσωστρεφούς (Πλούτο). Και καθώς υπάρχει μια τάση περισυλλογής και στοχασμού περί των συναισθημάτων σου ο πολλά βαρύς Πλούτο κόβει την ευελιξία του γοργόφτερου Ερμή κλείνοντας τις πόρτες επικοινωνίας με τον έξω κόσμο και με τα άλλα παιδάκια. Επιπλέον, επειδή συχνά τείνει να αντλεί το πληροφοριακό υλικό από τον δικό του ψυχισμό πολλές φορές έτσι νομίζει ότι είναι έτσι και τα άλλα παιδάκια (άκρατος υποκειμενισμός), αδυνατεί να συλλάβει και να επεξεργαστεί άλλον τρόπο να σκέψης με αποτέλεσμα να νομίζει ότι είναι μόνος και παντέρμος στον κόσμο και όλοι είναι κακοί ενώ εγώ που υποφέρω (γιατί υποφέρει! Αυτό είναι σίγουρο!) είμαι ο μόνος καλός που απέμεινε μετά από αυτήν την πυρηνική καταστροφή και δε με καταλαβαίνουν ούτε οι κατσαρίδες.

    Θα σε βοηθήσει όμως η Παρθένος στον Ερμή, ο Ήλιος σου στον Ζυγό δεν είναι και μεγάλη βοήθεια, και ο Άρης.

    Σο εξάγωνο με τον Άρη τώρα: ταχύτητα και ορμή που δίνει ο Άρης στην επεξεργασία σκέψης, πολλές φορές βιασύνη, επιχειρήματα επιπέδου common sense και καλή ικανότητα πειθούς διανθισμένη με στοιχεία θεατράλε πολλές φορές.

    Στο τετράγωνο με Ποσειδώνα: η υπέρογκη φαντασία του Ποσειδώνα ανακατεύεται με τη ορθολογιστική λογική του Ερμή. Ευτυχής συνύπαρξη των 2 πλανητών δύσκολη, πότε θα υπερισχύουν οι hallucinations του Ποσειδώνα πότε ο υπερλογικός Ερμής, με αποτέλεσμα συνεχής σύγχιση και ανικανοποίητο.

    Στα κουινκουξ δεν εκφέρω άποψη, μου φαίνονται πολύπλοκα, λογικά όμως θα συγκρούεται η λογική του Ερμή με την ευαισθησία της Σελήνης και θα βγαίνουν και κάτι ενοχικά και κάπως έτσι.
  • playmobile @ 05.03.2010 21:41
    πολυ ωραια αναλυση missh
    σε πολυευχαριστω

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...