παρακαλώ περιμένετε...

Borei kapoios na voithisei?

  • anthiD @ 24.02.2010 14:41
    εχεις αφροδιτη στον σκορπιο (σαν κ μενα) με Πολύ Δυνατή όψη

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 15°12' ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Αυτή δεν είναι και πολύ ευνοϊκή θέση για τον πλανήτη. Έχει την τάση να κάνει τα αισθήματα, τις επιθυμίες και το συναίσθημα υπερβολικά δραστήρια και παρορμητικά, έτσι ώστε είναι πιθανόν να χρειάζονται κάποια συγκράτηση και τακτοποίηση. Σας αρέσουν υπερβολικά οι απολαύσεις, η πολυτέλεια και μερικές φορές η ακολασία. Χαρίζει έντονη ερωτική φύση και ισχυρή έλξη προς το αντίθετο φύλο. Υπάρχει κίνδυνος προβλημάτων στον έρωτα ή στο γάμο, βιαστικές ή ασύνετες σχέσεις, τάση για σκάνδαλα, δυσαρμονία ή ζήλια στον έρωτα ή το γάμο και χωρισμός ή θάνατος κάποιου αγαπημένου.
    Αν μπορείτε να ασκήσετε τον αυτοέλεγχο, τα χειρότερα από τα προβλήματα αυτά δε θα συμβούν και θα εμφανίσετε μια γενναιόδωρη, συμπονετική, πρακτική φύση, που είναι πολύ χρήσιμη για τον κόσμο, δυνατή και ικανή να βοηθήσει εκείνους που είναι αδύναμοι. Θα έχετε κάποια τάση προς την υπερβολή και την απώλεια χρημάτων, αλλά αυτά μπορεί να σας επιβάλλονται από τις συνθήκες και να μην είναι δικό σας σφάλμα. Υπάρχει κάποια πιθανότητα για χρήματα από γάμο ή από κληρονομιά, αλλά μπορεί επίσης να χάσετε χρήματα από το γάμο ή από κάποιο συνεταίρο, όταν βρίσκεστε κάτω από κακές κατευθύνσεις.

    και την ΑΦΡΟΔΙΤΗ την έχεις και στον 7ο Οίκο

    Η Αφροδίτη ασκεί βασική επιρροή στον Έβδομο Οίκο του ωροσκοπίου σας, τον Οίκο του γάμου. Αυτός είναι ένας πολύ τυχερός δείκτης και υπόσχεται ένα σύντροφο, ο οποίος, όχι μόνο είναι χαρούμενος και καλόβολος, αλλά επίσης, είναι άτομο που θα φέρει τύχη στη ζωή σας, προορισμένο να σας βοηθήσει οικονομικά και κοινωνικά. Ο γάμος σας θα είναι ευτυχισμένος και όλες οι σχέσεις σας μετά το γάμο θα είναι αρμονικές και ήρεμες. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά όλες τις ερωτικές υποθέσεις και τείνει να βελτιώσει τη ζωή ανάλογα με τον Οίκο που κυβερνά. Θα κάνει την ένωσή σας γόνιμη και όλα τα παιδιά θα φέρουν ευλογία, μεγαλύτερη χαρά, τύχη και ευτυχία!
  • margotte @ 25.02.2010 10:39
    Efharisto gia tis plirofories! Gia tin Afroditi sto Skorpio eho na po oti eimai elahista parormitiki kai mallon ypervolika "eleghomeni"..

    Oso gia tin Afroditi ston 7o oiko tou gamou, asta..Afto pou mou perigrafeis mallon fantazei san Outopia..Opos kai na'hei, efharisto!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...