παρακαλώ περιμένετε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΖΥΓΟΥΣ

  • giami @ 19.10.2009 13:40
    AX GLYKIA MOY ALMALIBRE
    DE XERO AN MPORO NA SOY APANTHSO EK MEROYS TON ZYGON
    EX IDION OMOS MPORO NA SOY PO OTI EXO SYMFVNISEI ME TON EAYTO MOY TO EXIS
    NA SYGXORO AFOY MOY TO ZHTHSOYN EILIKRINA (ME TON TROPO TOY O KATHENAS)ALLA NA MHN KSEXNAO.AYTO GIA MENA EINAI ISORROPIA KAI PROFYLAXH.
    KAI DE NOMIZO OTI OI YPOLOIPOI DE DINOYN DEKARA GIA SYGXORESH.ISOS EINAI PIO PROSEKTIKOI,ISOS POIO FOVIZMENOI,ISOS POIO YPOPSIASMENOI.
  • LilithOnTop @ 19.10.2009 15:15
    Σωστο! Προσωπικα ,συγχωρω αλλα δεν ξεχναω! Ποτε! Ουτε τα καλα,ουτε τα κακα! Εαν καποιος ομως εχει επαναλαμβανομενα κακη συμπεριφορα απεναντι μου, απλως απομακρυνομαι (μετα φυσικα απο εναν ωραιοτατο κ δυνατο καυγα.
    .."σε πατανε..." ...Πατιουνται οι ζυγοι!!?!?!?σιιιγουρα!?!?!? που εχεις αληθεια τους περισσοτερους πλανητες, γιατι ενας ρημαδοηλιος μονος του δεν μπορει να κανει και πολλα!
    Κατι ακομα,αν κρινω απ το ψευδωνυμο σου,Alma Libre /Ελευθερη Ψυχη, τοτε συγχωρεις γιατι απλουστατα Ελευθερη ειναι η ψυχη μας μονο οταν δεν κουβαλαει βαρη,λαθη κ κακιες του παρελθοντος ,μονο ετσι μπορει να ανοιξει φτερα γι αλλου!
  • almalibre @ 19.10.2009 16:20
    Lilithon top,
    ΕΧΩ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ,ΕΡΜΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ(ΑΝΑΔΡΟΜΟ)ΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟ ΚΡΙΟ(ΑΝΑΔΡΟΜΟ)ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΟΜΩΣ!!ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ALMA LIBRE...
  • apelpisiaaa @ 19.10.2009 17:15
    ksexnane oi zugoi? alitheia? sugxoroun nai alla den ksexnane.
    toixo vriskeis mono otan milas se toixo.
    apo tous zugous den exo kales entuposeis. k believe me, den patisa kanenan.
  • ether12 @ 20.10.2009 00:05
    Alma libre, επέτρεψέ μου να σου απαντήσω διότι αν και διπλός Υδροχόος έχω αρκετούς πλανήτες στο Ζυγό και καταλαβαίνω τι λες. Έχω την εντύπωση πως όσα λες είναι και το παράπονο αρκετών Ζυγών. Όπως ο Κριός έχει τη φήμη ότι δεν σέβεται και πάρα πολύ τη γνώμη των άλλων έτσι και ο πολικός του Ζυγός έχει τη φήμη ότι παραυπολογίζει τη γνώμη και τις επιθυμίες των άλλων και ότι θέλει να είναι αρεστός και να μην προκαλεί αντιπάθειες.

    Με θλίψη διαπιστώνουμε στην καθημερινότητα ότι αρκετοί άνθρωποι φέρονται διαφορετικά ανάλογα με το ποιό έχουν απέναντί τους. Εκλαμβάνουν την ευγένεια και ανεκτικότητα ως αδυναμία ενώ άμα τους φερθείς ψαρωτικά το χάνουν και τους βγαίνει μία απωθητική δουλοπρέπεια...προτιμώ εκατό φορές αυτόν που είναι έτσι απέναντι σε όλους από εκείνον που γίνεται μόνο εκεί που τον παίρνει...ίσως γι'αυτό να έχω μία συμπάθεια στον Κριό παρά τα ελαττώματά του διότι μπορεί να γίνεται μ...ας αλλά τουλάχιστον είναι ακομπλεξάριστος!

    Τέλος πάντων, ξέφυγα λιγάκι...δεν λέω εδώ πως το ζητούμενο για το Ζυγό είναι να αλλάξει μυαλό και νοοτροπία...ο Ζυγός είναι Ζυγός (μιλώ αρχετυπικά και όχι μεμονωμένα για ηλιακά ζώδια ή ωροσκόπους) και γι'αυτό δεν μπορεί να πάει κόντρα στην εξισσοροπιστική του φύση και την ανάγκη του για αρμονία. Το θέμα όμως είναι αυτή η εξισορρόπηση να μην λειτουργεί σε βάρος της εσωτερικής του ισορροπίας. Και γι'αυτό το μήνυμά σου πιστεύω δείχνει πάρα πολύ συνοπτικά και εύγλωττα ένα από τα μηνύματα της έλευσης του Κρόνου στο Ζυγό.

    Είναι η ώρα ο Ζυγός να ξεκαθαρίσει σκέψεις και συναισθήματα και να καταλάβει ότι δεν έχει σημασία εάν έχει πχ. ένα μεγάλο κύκλο φίλων και θαυμαστών...οι Άλλοι μπορεί πολύ απλά να συμπαθούν το Ζυγό διότι αυτός τους κολακεύει και ωραιοποιεί και ποτέ δεν τους έχει κριτικάρει ή θίξει...οφείλει λοιπόν να παραμερίσει τον αγαπημένο του ρόλο του Γητευτή και να έρθει σε επαφή με την εσωτερική του ιδιότητα του αντικειμενικού Κριτή...εξάλλου ο Ζυγός είναι ούτως ή άλλως ζώδιο με έντονες "Κρόνιες" ιδιότητες και γι'αυτό ειδικά τώρα καλείται να δει βαθιά μέσα στον εαυτό του και να δει εάν αρέσει πρώτα απ'όλα στον Ίδιο...οι Άλλοι μπορούν να περιμένουν...

    η έλευση του Κρόνου στο Ζυγό πάντως αφορά αρκετά θέματα και όχι μόνο τα παραπάνω...εν καιρώ θα τα συζητήσουμε!

    και κάτι τελευταίο, άσχετο με το θέμα και λίγο πιο εσωτεριστικό...θεωρώ το Ζυγό ζώδιο με πολύ δυνατή "Σκιά", ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό...και έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές η παρουσία και μόνο ενός Ζυγού σε ένα μέρος συγχρονίζεται με το ξέσπασμα καυγάδων και γενικά "άρειων" καταστάσεων...όπου φυσικά ο ψύχραιμος Ζυγός πρόθυμα καλείται να παίξει τον αγαπημένο του ρόλου του ειρηνοποιού...έχω άπειρα παραδείγματα στο μυαλό μου και θέλω τη γνώμη σας, αν δηλαδή το έχετε παρατηρήσει, για να δω δηλαδή αν είμαι εγώ ο περίεργος της υπόθεσης ή κάτι τέτοιο όντως υφίσταται...
  • giami @ 20.10.2009 08:33
    ether12 na sou po.
    allh mia fora tha apofygo na miliso me genikotites.eimai zygos me oroskopo zygo.kai pragmatika exo paratirisei oti paroysia moy kapoies fores dimioyrgoybtai entaseis.polles fores vevaia tis dhmioyrgo ego alla as poyme gia aytes poy dhmioyrgoyn oi alloi.mia apo aytes tis fores apofasisa na to psakso kai !!!! to vrika.o logos einai auto akrivos poy eipes .oti exisoropo ta pragmata.oi alloi loipon vriskoyn eykairia na ekmetaleytoun auto poy kano kala.to dikasti,kai na aradiasoun ola toys ta themata gia na ta lisoun.
    auto poy ennow einai oti akue zodio exei ena rolo sto opoio ta katafernei.oi alloi loipon prospathoume na xrisimopoihsoyme auth thn idiotita kai etsi leitoyrgoun ola.
    de xero an sumfoneis
  • ether12 @ 20.10.2009 15:42
    Συμφωνώ με αυτό που λες giami. Ο Ζυγός είναι ζώδιο που το εμπιστεύονται οι άλλοι διότι ξέρει να ακούει και οι συμβουλές του συνήθως είναι σωστές και αντικειμενικές. Θεωρώ μεγάλο χάρισμα του το ότι μπορεί να κατανοεί όλες τις πλευρές σε ένα ζήτημα και να βγάζει ώριμες κρίσεις. Με το παράδειγμα που ανέφερα δεν ήθελα να φωτογραφίσω το Ζυγό ως τον "κρυφό υπαίτιο" τέτοιων καταστάσεων απλά θεωρώ ότι ενισχύουν τον ρόλο του αντικειμενικού κριτή και της ήρεμης δύναμης που του αποδίδεται.
  • giami @ 20.10.2009 15:52
    nai apo oti xero auta to gnorismata ta exoyme.
    i zygaria vlepeis
    ti ennoeis dynati skia?
  • ether12 @ 20.10.2009 19:22
    Από το Jung και τη Liz Greene δανείστηκα τον όρο και εννοώ τις ανεκδήλωτες ιδιότητες κάθε ζωδίου που σχετίζονται αρκετά και με το αντίθετο ζώδιο του καθενός, το alter ego του. Η Παρθένος πχ. φέρει μέσα της τη χαοτικότητα των Ιχθύων, ο Δίδυμος την ανώτερη διαίσθηση του Τοξότη, ο Τοξότης την παιδικότητα του Διδύμου, ο Υδροχόος τον εγωκεντρισμό του Λέοντα, ο Κριός την αναποφασιστικότητα του Ζυγού και ούτω καθεξής. Η Σκιά κάθε ζωδίου μπορεί να μην εκδηλώνεται συχνά αλλά προβάλλεται υποσυνείδητα (ή και συνειδητά ακόμα) σε πολλές και διάφορες καταστάσεις, πχ. προσελκύοντας άτομα συγκεκριμένου τύπου ή μπλέκοντας σε πανομοιότυπες καταστάσεις. Ο Ζυγός λοιπόν φέρει κάποια «σκιώδη» χαρακτηριστικά του Κριού (ανταγωνιστικότητα, εγωκεντρισμός, μανιπιουλάρισμα κτλ). Το «άρειο» στοιχείο είναι απωθημένο μέσα του αλλά υπάρχει έντονο και εκδηλώνεται με ιδιαίτερους τρόπους και γιʼαυτό ανέφερα τις εντάσεις που έχω παρατηρήσει να συγχρονίζονται με την παρουσία των Ζυγών στα πλαίσια της σκιώδους προβολής αυτών των ανεκδήλωτων ιδιοτήτων. Από τη στιγμή λοιπόν που το σκιώδες ζώδιο του Ζυγού είναι ο Κριός, δηλαδή ένα ιδιαίτερα δυναμικό ζώδιο, γιʼαυτό και θεωρώ τη «σκιά» του Ζυγού αρκετά έντονη.
  • tinasin @ 27.10.2009 21:37
    "Forgiveness is divine"... to na mhn ksexnas, einai an8rwpino. O ponos einai kalos desmofylakas twn asxhmwn anamnhsewn,tou adikou,tou xamenou. O Zygos sygxwrei,giati MPOREI. Den ksexnaei giati einai DIKAIOS. Ola ta arnhtika sunais8hmata,pou exoun milhsei gia auta oi pio koinoi psyxologoi/psuxo8erapeutes, einai katwtera kai den armozoun se mia psuxh pou anazhta thn isoropia se olh ths thn ekfansh.

    Na 8umomaste ta wraia,na niw8oume tyxeroi pou ta viwsame..kserete pollous pou agaphsan sfodra sthn zwh tous?? egw oxi...toulaxiston,oxi me thn ennoia pou exei o Zygos sto mualo tou gia thn Agaph.
    Na ponas,einai martyrio,pou dunamwnei, einai epoikodomhtiko.
    Zhse to loipon...kai opou se vgalei.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...